| Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές | |
|
+57_gwgw_ ellen Dalia kalliophcullen AspaKorth nansypap panagiota nana mplak marina forever justnina22 Teodan Bella Marie Swan vasia robsten kiss kati maraki27 mimikoulaki xrysanthi robert\'s girl edward cullen pretty witch LadyTaniaXd Nemesis Of Bellin xrisa14 ΕΡΗ LaDy_SoVeReigN Stellouko T-NM-E-BD Emy+Robert nasiatheslayer Bella13 WhiteQueen loveya daisyalicecullen mitCena sandra21 anastacia9280 $ofi@ + Edward Dukicca despina aek Jane Volturi ROBELINA Ms Cullen Bella07 emi ed<3 LITSA0089 pink izzy cullen Niki Patt twilightsagaddicted niki Zafrina mpellanti21 Mrs.Christina nora marina 61 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 11:34 | |
| Αγόρια... που ' σαι dan, όλα ή τίποτα;; Πρόσεχε σε βλέπω πιο κοντά στο τίποτα! χαχαχαχαχαχα Ξέρεις την παροιμία όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα; Marina μου άσε να τρωγόμαστε εμείς. Εσύ συνέχισέ το όπως ακριβώς το έχεις σκεφτεί γιατί μέχρι τώρα είναι περίφημο! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 11:37 | |
| Ένα έχω να πω! η συνέχεια θα ικανοποιήσει και του δυο σας!!! | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 11:38 | |
| Εγώ είμαι σίγουρος ότι η δεσποιίς Μαρίνα θα εισακούσει τις ελπίδες μου Έτσι,όλοι πρέπει να είναι ικανοποημένοι... | |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 11:40 | |
| Μου δίνεις κουράγιο Μαρίνα. Αλήθεια να σε ρωτήσω, αφού ο Edward δεν έχει μεγάλο πρόβλημα, προς το παρόν, γιατί αντιστέκεται τόσο πολύ.. Δεν έχει άλλον στο μυαλό της, οπότε την προβληματίζει μόνο το γεγονός πως είναι αφεντικό της ή υπάρχει και κάτι άλλο; | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 11:43 | |
| Κοίτα είναι λίγο δύσκολο που μένουν στο ίδιο σπίτι και αυτή βρίσκεται εκεί για να προσέχει την ανιψιά του... είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση.... Και μένει ακόμα να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν ο ένας από τον άλλον.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 11:58 | |
| Μα είναι ολοφάνερο τί θέλουν! Θέλουν ο ένας τον άλλον! Αλλά θα μου πεις δεν έχουν ξεκαθαρίσει ειδικά ο Edward αν είναι κάτι παρορμητικό ή κάτι πιο βαθύ. Σαν να έχεις δίκιο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 12:00 | |
| αυτό εννοώ... ότι άλλα πράγματα θέλει ο Έντουαρντ από μία σχέση και άλλα η Μπέλλα... θα τα βρουν στην πορεία... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 12:05 | |
| "Πες" στον Edward αμα δεν τα βρει με την Bella στην πορεία θα του στείλω τον Dan! Kαι να δεις μετά πως συμφωνεί ο Edward με την Βella | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 12:06 | |
| χαχαχαχαχαχαχα!!!!! καλά αν του το "πω" αυτό σίγουρα θα συμμορφωθεί!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 12:09 | |
| Μαρινάκι σε αφήνω να δουλέψω λίγο πιο συγκεντρωμένη και πέρα από την πλάκα κάνεις πολύ καλή δουλειά και συνέχισε έτσι! Σε αναμονή λοιπόν! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 12:10 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ κατι μου!!!! Καλή δουλειά!!! θα προσπαθήσω να μην αργήσω πολύ!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 12:40 | |
| Λοιπον.....πολυ ευχάριστο κεφαλαιο και χαιρομαι που επιτελους ηρθαν κοντα. Μου αρεσουν οι αντιδρασεις του Εντουαρντ και μην τους χωρισεις!!!!! Καναμε αμαν να τους δουμε κοντα παλι θα τα χαλασουν? Κοιτα εγω λεω να τους φερεις πιο κοντα αλλα καποια στιγμη αν θες βαλε κανενα τριτο προσωπο ετσι για να υπαρχει λιγο σασπενς.Οχι τιποτα το σοβαρο ομως. Αυτους τους δυο τους θελω μαζι!! - Σπόιλερ:
Ασχετο..αλλα αλλαξες την γραμματοσειρα και εγινε λιγο κουραστικο στο διαβασμα.Τουλαχιστον για εμενα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΕΡΗ στις Τετ 24 Αυγ 2011 - 12:47, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 12:45 | |
| Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Έρη μου!!!! Χαίρομαι που σου άρεσε!!! Δε θέλω να μαρτυρήσω τι θα γίνει αλλά θα πω πως η συνέχεια πιστεύω θα ικανοποιήσει τους πάντες... Για την γραμματοσειρά έκανα μια δοκιμή.... Η Δέσποινα είπε πως ήταν οκ... Αλλά αν έχεις πρόβλημα θα δω τι θα κάνω... Αν μπορείς μπες σε λίγο να μου πεις αν είναι καλύτερα έτσι... Ευχαριστώ και πάλι!!!! | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 14:48 | |
| Α ναι και εγώ συμφωνώ με την Έρη δεσποινίς Μαρίνα στο θέμα της γραμματοσειράς.Με κούρασε λιγάκι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 14:51 | |
| Μάλιστα κύριε dan!!! Η γραμματοσειρά άλλαξε.... Όχι το μέγεθος, αλλά δεν είναι πια έντονα... Ρίξτε μια ματιά και αν έχετε την καλοσύνη ενημερώστε με! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 15:03 | |
| Πάλι για εμένα δεσποινίς Μαρίνα είναι μεγάλα,αλλά κάπως καλύτερα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 15:06 | |
| μμμ μάλιστα... μήπως θέλετε να τα ξαναλλάξω??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 15:08 | |
| Όχι εντάξει μη τα αλλάζετε για μένα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 15:11 | |
| Ο,τι μπορούμε θα κάνουμε για να σας ευχαριστήσουμε, κύριε dan.... Γράψτε μου, παρακαλώ, το επόμενο μήνυμα στο μέγεθος της γραμματοσειράς που θα θέλατε να διαβάσετε την ιστορία και θα επιληφθώ του θέματος! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 15:13 | |
| Νομίζω 12 θα ήταν καλά... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 15:16 | |
| θα δω αργότερα...... πρέπει να βγω τώρα! τα λέμε!!! | |
|
| |
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 25 Αυγ 2011 - 15:46 | |
| Φανταστική η συνέχεια... επιτέλους έκανε κάτι ο Εντ!!! Πολύ καλή δουλειά μπράβο σου!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 25 Αυγ 2011 - 15:50 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ Βάσια μου!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Δευ 29 Αυγ 2011 - 18:05 | |
| Πότε θα μπει η συνέχεια δεσποινίς Μαρίνα; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Δευ 29 Αυγ 2011 - 21:51 | |
| Μόλις γράψω το κεφάλαιο!!! Μη βιάζεσαι... Δεν είναι σε κρίσιμο σημείο..... | |
|
| |
| Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές | |
|