| Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές | |
|
+57_gwgw_ ellen Dalia kalliophcullen AspaKorth nansypap panagiota nana mplak marina forever justnina22 Teodan Bella Marie Swan vasia robsten kiss kati maraki27 mimikoulaki xrysanthi robert\'s girl edward cullen pretty witch LadyTaniaXd Nemesis Of Bellin xrisa14 ΕΡΗ LaDy_SoVeReigN Stellouko T-NM-E-BD Emy+Robert nasiatheslayer Bella13 WhiteQueen loveya daisyalicecullen mitCena sandra21 anastacia9280 $ofi@ + Edward Dukicca despina aek Jane Volturi ROBELINA Ms Cullen Bella07 emi ed<3 LITSA0089 pink izzy cullen Niki Patt twilightsagaddicted niki Zafrina mpellanti21 Mrs.Christina nora marina 61 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 0:19 | |
| Γιατί το παιδί.Και ευγενικός και την κρυφοκοίταζε από τον καθρέπτη όταν πήγαινε στο μπαρ. Ευχαριστώ πολύ δεσποινίς Μαρίνα που θα λάβετε υπ'όψιν τη ταπεινή μου γνώμη | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 0:22 | |
| Μωρέ μια χαρά είναι ο Τόμας, αλλά είναι πολύ ντροπαλός για να κάνει την οποιαδήποτε κίνηση! Αλλά πιστεύω πως πρέπει κάπως να τον αποκαταστήσουμε, τι λες και συ;
Ταπεινή; Μα τι μετριοφροσύνη!!!! | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 0:28 | |
| Απλώς θα πρέπει να είναι στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή για να την παρηγορήσει... Προσπαθούμε δεσποινίς Μαρίνα | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 0:33 | |
| πω πω!!! τα έχεις σκεφτεί όλα ε;;;; έχω ανατριχιάσει!!! πως σου κόλλησε τώρα αυτός δεν ξέρω.... εμένα δε μου κολλάει καθόλου καλά με την Μπέλλα! Θα είναι πολύ άβολο... θα δω τι θα κάνω για τον Τόμας...
Όσο για το ζευγάρι μην ανησυχείτε.. Η επιθυμία σας θα πραγματοποιηθεί!!! Η απόφασή μου αυτή θα επιφέρει θύελλα αντιδράσεων, αλλά τι να κάνουμε; Έναν σας έχουμε κύριε dan, δε γίνεται να σας δυσαρεστήσουμε!!!
| |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 2:12 | |
| Οκ ότι χρειαζόμουν μετά από 1 κουραστική μέρα στη δουλεια.... ΠΑΝΙΚΟΣ.......... μόνο αυτό μπορεί να χαρακτηρίσει τη κατάσταση... Ο Έντουαρντ με τη Μπέλα τα παιδία παίζει... Ο Τζός από εκεί που δε το περίμενε σχεδόν σοβαρεύτηκε η Ρόζαλι τραγουδά Κοκκίνου ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ!!!!!!!!!!!! ωχ Θεέ μου!!!!!!!!!!!!!! Και η Ρένεσμι χαίρεται για όλους! Μπράβο τέλειο! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 9:02 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 9:03 | |
| σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!! | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 10:19 | |
| Πολύ μου αρέσει η ιστορία σου! Ανυπομονώ πάντα για το παρακάτω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 10:20 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ kati μου!!!! | |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 10:27 | |
| Και η ερώτηση που όλοι περιμέναμε... Θα αργήσει πολύ το παρακάτω;;;; Γιατί τώρα που δεν έχομε ( ) σχολείο έχουμε χρόνο για την ιστοριούλα. Ε φανταστικέ τροχονόμε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 10:30 | |
| χαχαχαχαχαχα!!!!!! μα τι λες;;;; έχω πεθάνει!!!! δε θα αργήσει η συνέχεια!!!! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 10:34 | |
| Κι εγώ το ίδιο παράπονο έκανα αλλά χωρίς να γελάσει η Μαρίνα... Στρώσου και γράφε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 10:37 | |
| καλά καλά!!! μη βαράτε!!!! θα στρωθώ! το υπόσχομαι στην προσκοπική μου τιμή! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 10:41 | |
| Το στρώσου και γράφε σαν το σκάσε και τρώγε μου "ακούστηκε" Μαρίνα στην προσκοπική σου τιμή στρώσου και γράφε! Γιατί βλέπω να ξεκινάει το σχολείο και τότε να μας τα δίνεις με το σταγονόμετρο... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 10:43 | |
| Θα το παρουσιάσει σαν γραπτή εργασία στα κάποιο από τα φιλολογικά μαθήματα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 10:43 | |
| χαχαχαχαχαχα!!! να κάπως έτσι! θα κάνω ότι μπορώ κορίτσια!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 10:53 | |
| ηρθα και εγω .. καλα ο εντουαρτ μου αρεσει τρελα .. , ειδικα εκει στην κουζινα ολα τα λεφτα .. η ροζαλι με τον εμμετ , η τζοαννα με τον τζος , αντε τωρα η μπελλα με τον εντουαρτ .. αντε βρε .. μου αρεσαν τρελα ολοι μαζι ...ανυπομονω να διαβασω το επομενο κεφαλαιο .. εκανες εξαιρετικη δουλεια .. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 10:58 | |
| - marina έγραψε:
- πω πω!!! τα έχεις σκεφτεί όλα ε;;;; έχω ανατριχιάσει!!! πως σου κόλλησε τώρα αυτός δεν ξέρω.... εμένα δε μου κολλάει καθόλου καλά με την Μπέλλα! Θα είναι πολύ άβολο... θα δω τι θα κάνω για τον Τόμας...
Όσο για το ζευγάρι μην ανησυχείτε.. Η επιθυμία σας θα πραγματοποιηθεί!!! Η απόφασή μου αυτή θα επιφέρει θύελλα αντιδράσεων, αλλά τι να κάνουμε; Έναν σας έχουμε κύριε dan, δε γίνεται να σας δυσαρεστήσουμε!!!
Εχω διαβολικό μυαλό εγώ Καθόλου άβολο.Ή θα μπορούσε κάλλιστα να την βοηθήσει για να ζηλέψει ο ΕΝΤ Δεσποινίς Μαρίνα με έχετε αφήσει άφωνο.Και όλα αυτά για μένα;Με συγκινείτε.Ανυπομονώ να δω πώς το δημιουργικό μυαλό σας θα καταφέρει να τους χωρίσει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 11:01 | |
| Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, κύριε! θα προσπαθήσω να μη σας απογοητεύσω!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 11:09 | |
| Μαρίνα θα χωρίσεις το ζευγάρι!?!?!?????? Ετοιμάσου ν' αποθάνεις! (από την ταινία με τη Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ) Γιατί να τους χωρίσεις; Τί σου έκαναν; Και εσύ dan πας καλά;;;; Όχι δεν πας!!! Γιατί καλέ να χωρίσουν;;; Ήδη δυσκολεύονται με τα θέματα που προκύπτουν λόγω της Bella να τους χωρίσουμε κιόλας! Ας δυσκολευτούν σε λογικά πλαίσια αλλά ας μη χωρίσουν. Γιατί να τα πληγώσουμε τα παιδιά; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 11:10 | |
| dan βγάλτα πέρα μόνος σου! έχω δουλειά!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 11:12 | |
| Δεν υπάρχει περίπτωση να με απογοητεύσετε δεσποινίς ΜαρίναΚάτι σε παρακαλώ.Ποια η γλύκα αν είναι από τόσο γρήγορα μαζί; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 11:18 | |
| Μαρίνα ελπίζω η δουλειά που έχεις να είανι η συγγραφή!
@ Dan... Δεν είπα να είναι από τώρα μαζί, ας δυσκολευτούν αλλά όχι και χωρισμό! Ας μη παντρευτούν από τώρα αλλά χωρισμό;; Βλέπεις εγώ διπλωματική δέχομαι να δυσκολευτούν οπότε σειρά σου να δεχτείς να μη χωρίσουν. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 11:20 | |
| Εγω θέλω ή όλα ή τίποτα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 11:21 | |
| Αγόρια, Κατι μου, τι να πεις..... | |
|
| |
| Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές | |
|