Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 25 Ιουλ 2010 - 22:40
μαρινα μου..πολυ ωραια η συνεχεια...αλλα το εκοψες στο καλυτερο σημειο..!!ανυπομονουμε για τη μεγαλη συναντηση..!!η μπελλα απο οτι καταλαβα κανει πολυ καλη δουλεια..και οπως εγραψες τους εχει μαγεψει ολους...για να δουμε...
Dukicca Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 59 Registration date : 13/07/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Δευ 26 Ιουλ 2010 - 0:43
Βρε βρε τη Μπελλα ολοι την συμπαθησαν...
Πολυ ωραιο το κεφαλαιο Μαρινα μου αλλα το εκοψες στο καλυτερο..... Αντε βρε ανυπομονω για τη συναντηση........ Ελπιζω να εχουμε συνεχεια συντομα.......
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 28 Ιουλ 2010 - 16:42
Και η μεγάλη συνάντηση που? Είναι μέχρι στιγμής τόσο τέλειο. Περιμένουμε
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 20:09
τελεια η συνεχεια!!!! οπως ειπαν και οι κοπελες παραπανω στο καλυτερο μας εκοψες! σε παρακαλω μην αργησεις την συνεχεια!!!!!! ανυπομονω για την συναντηση!
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 20:10
Αχ κορίτσια σας ευχαριστώ όλες και λυπάμε που απαντώ τώρα αλλά μόλις τώρα μπήκα... Λοιπόν η συνέχεια αν όλα πάνε καλά θα την βάλω αύριο στην οποία είναι η συνάντηση Μπέλλας-Ρένεσμι. Αργώ λιγο και σας ζητώ συγχνώμη για αυτό αλλά τα κεφάλαια που είχα απο πρόβλημα στον υπολογιστή χάθηκαν. Σχετικά με τις ερωτήσεις σας για την Ρόζαλι και τον Έντουαρντ. Αυτό που υπήρχε μεταξύ τους ήταν έλξη και μόνο. Ήταν πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες. Δε πρόκειτε να βάλω την Ρόζαλι ανάμεσα στον Έντουαρντ και την Μπέλλα γιατί αυτό θα ήταν το αντίθετο από αυτό που θέλω για την Ρόζαλι. Στα πρώτα σχόλια που δέχτηκα με παρακάλεσαν η Ρόζαλι να μην είναι κακία και ο Έντουαρντ να μην την συμπαθεί όπως γίνεται συνήθως.΄Οπότε σας το λέω από τώρα ότι η Ρόζαλι είναι η καλύτερη φίλη που θα μπορούσε να έχει ο Έντουαρντ. Μμμ αυτό κανονικά δε θα έπρεπε να το αποκαλύψω αλλά δε κρατιέμαι!!! Λέω να κάνω την Ρόζαλι κουμπάρα του Έντ και της Μπέλλα!!! Φυσικά το ο κουμπάρος κι κουμπάρα.... στη περιπτωσή τους δεν θα ισχύει! χα χα χα Θα προσπαθήσω να βάλω αύριο το επόμενο κεφάλαιο! Και σας ευχαριστώ ξανά για τα σχόλιά σας που πραγματικά με βοηθάνε πολύ!!!
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 30 Ιουλ 2010 - 21:29
Μαρίνααααααααααααααααααααααααα!Θα σε σκοτώσωωω! Καλά βρε κορίτσι μου, είναι μέρος αυτό για να σταματήσεις?? Καλά, τώρα να πω και τα ευχάριστα!!!
Τι ταλεντάρα είσαι βρε κορίτσι μου???Αχ λατρεύω πραγματικά τον τρόπο γραφής σου! Ο τρόπος που περιέγραψες την Ρένεσμι ήταν παρα πολύ γλυκός και πραγματικά με άγγιξε! Επίσης λάτρεψα την μαγείρισσα!
Μπράβο και πάλι μπραβο!
Συνέχεια για πότε λες?
-Χριστίνα
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 30 Ιουλ 2010 - 21:45
μαρινα τελεια η συνεχεια!!!!!!!!!! εχει το μητρικο φιλτρο η μπελλα, κι το κοψες στο καλυτερο αχ θα παθω τετατεο μεχρι τη συνεχεια παντως μπραβο σου η ιστορια σου ειναι μια απο τις αγαπημενες μου!!!!!
ας μην το κουραζω περιμενω συνεχεια!!!!!!!!!!!!
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 30 Ιουλ 2010 - 21:55
Αχ κοριτσάρες μου δε ξέρω πως να σας ευχαριστήσω για τα υπέροχα σχόλιά σας!!! Πραγματικά σας ευχαριστώ και δε μπορώ να σας περιγράψω το πόσο χαίρομαι που σας αρέσει η ιστορία μου και τα σχόλιά σας είναι η αμοιβή για τους κόπους μου!!!!! Κοριτσια δε το κόβω επίτηδες αλλά έτσι θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον!!!! Χριστινάκι χαίρομαι που σου άρεσε η Μπρέντα!!!
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 30 Ιουλ 2010 - 23:21
τελεια συνεχεια...επιτελους η μεγαλη συναντηση και η ρενεσμι ειναι τοσο γλυκια...μαζι καιη μπελλα..μου αρεσε πολυ..!μπραβο.!ανυπομονω για τη συνεχεια..!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 30 Ιουλ 2010 - 23:24
Ευχαριστώ και η συνέχεια έρχεται!
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 31 Ιουλ 2010 - 0:39
Mπραβο Μαρινα μου...τελειο κεφαλαιο πολυ γλυκο παιδακι η ρενεσμι....
Ποιος;;;;;;;;;
Ανυπομονω για τη συνεχεια!!!!!!!!!
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 31 Ιουλ 2010 - 2:42
Πραγματικα υπεροχη ιστορια!!!!!!!!!Εμενα μ αρεσε που εβαλες τον Emmet για κηπουρο....... περιμενουμε συνεχεια!!!!!!
Σπόιλερ:
απο οτι βλεπω σου αρεσει το gοssip girl.....και εγω λατρευω την σειρα και ακομα ποιο πολυ τον τσακ και την μπλαιρ!!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 31 Ιουλ 2010 - 19:24
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τα σχόλιά σας! Ελπίζω να σας αρέσει και η συνέχεια. Μπορεί να την βάλω αργότερα ή αύριο..
Σπόιλερ:
Sandra21 λατρεύω το gossip girl! Τσακ Μπλέρ <3 <3 <3
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 31 Ιουλ 2010 - 19:36
Μπραβο ηταν τελεια η συνεχεια! την περιεγραψες τοσο γλυκα την ρενεσμι! ηταν τελειο για μια αλλη φορα!!! θα περιμενω με ανυπομονησια το επομενο κεφαλαιο!!!! και ετσι οπως το τελειωσες.... ποιος???ειχε πολυ πλακα.... ανυπομονω για την συνεχεια!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 31 Ιουλ 2010 - 19:37