Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 12 Δεκ 2010 - 17:20
Μαρινα μου η συνεχεια ειναι πολυ ωραια!!!! Μπραβο σου!!Και πιστευω πως το φορεμα της Μπελλας θα αναψει φωτιες... Βασικα θα μου αρεσε να βλεπαμε τον Τζος να πολιορκει λιγο περισσοτερο την Μπελλα αλλα οκ.
Ανυπομονω για τη συνεχεια!!!!
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Δευ 24 Ιαν 2011 - 18:41
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Δευ 24 Ιαν 2011 - 18:43
χαχαχαχα
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 1 Μάης 2011 - 19:44
Λοιπόν επιτέλους μετά από πολύ καιρό βρήκα την ευκαιρία να ολοκληρώσω το 12ο κεφάλαιο της ιστορίας! Ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη που περιμένατε τόσο!!! Το παραθέτω και ελπίζω να σας αρέσει!
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 1 Μάης 2011 - 20:53
πω πω παει τοσος καιρος !!!!!!!!!!! μου ειχε λειψει αυτη η ιστορια παρα πολυ!!! πολυ ωραια η συνεχεια καλα ο ενας εκανε τον αλλο να ζηλεψει , πω πω !!!!!!!!!!! κυριος παντως ο εντουαρτ δεν εκανε τιποτα απρεπο , μπραβο του!!!!!! τελεια η συνεχεια!!!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 1 Μάης 2011 - 20:55
Χαίρομαι που σου άρεσε!!! Λυπάμαι μόνο που έκανα τόσο καιρό να βάλω τη συνέχεια!!! Μα και φυσικά ήταν κύριος ο Έντουαρντ! σε ευχαριστώ για το σχόλιο!!!
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 1 Μάης 2011 - 21:07
Και πανω που ελεγα οτι κατι θα γινει με αφησες με την ορεξη...
ηταν πολυ ωραιο το κεφαλαιο αγαπη....μαρεσει οταν ζηλευει ο εντουαρτ...
η αληθεια ειναι οτι αργησες..ελπιζουμε να μην αργησεις το επομενο..
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 1 Μάης 2011 - 21:13
xaxaxaxaxa! Λυπάμαι αν απογοητεύτηκες! Δέσποινα μου σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να είχα χρόνο και να μην αργούσα τόσο πολύ! Πραγματικά λυπάμαι! Για το επόμενο δεν ξέρω! Το καλό είναι ότι έχω σκεφτεί όλη τη συνέχεια και όταν βρίσκω το χρόνο μου είναι εύκολο!
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Δευ 2 Μάης 2011 - 0:19
αυτή η ιστορία μου είχε λείψει αφάνταστα χαίρομαι πάρα πολύ που αποφάσισες να την συνεχίσεις ήταν εκπληκτική η συνέχεια της και αγωνιώ να δω τις αντιδράσεις της ΜΠ
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Δευ 2 Μάης 2011 - 19:04
Απλά κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή η συνέχεια!!! Διάβασα μαζί τα δύο τελευταία κεφάλαια!!! Καταευχαριστήθηκα τη συνέχεια!!! Ο Έντουαρντ...αχ πονάει το δοντάκι του! Ζηλεύει πολύ, και τον φίλο του τον Τζος που πριν καν του πει για ποια μιλούσε, εκείνος σκέφτηκε την Μπελα αλλά και κάθε άλλο άντρα που την κοιτάζει και την φλερτάρει (π.χ. τον ¶νταμ). Μπορώ να πω πως μ' αρέσει που ζηλεύει, τον κάνει πιο...ποθητό νομίζω αυτό... Θέλω πολύ να τους δω μαζί, καθώς αρέσει πολύυυυ ο ένας στον άλλο, κάτι που φαίνεται από μακριά, διότι και η Μπέλα με τη σειρά της πειράχτηκε όταν εμφανίστηκε η Λίλυ. Μπράβο σου Μαρίνα!!!!!!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Δευ 2 Μάης 2011 - 20:01
Αχ σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ!!!! Πραγματικά!!! Μου είχε λείψει και μένα όλο αυτό! να μου λέτε τη γνώμη σας δηλαδή! Σας ευχαριστώ και χαίρομαι πάρα πολύ που σας άρεσε!!! έχω αρχίσει να γράφω τη συνέχεια και θα προσπαθήσω πολύ να μην αργήσω!!!! Δεν υπόσχομαι τίποτα όμως! αρχίζουν και οι εξετάσεις σε λίγο και καταλαβαίνετε! Σας ευχαριστώ και πάλι!!!!
Σπόιλερ:
Νίκη μου, Τζόι, είναι η Τζοάννα! Η γραμματέας του Τζος από το προηγούμενο κεφάλαιο!
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 10 Ιουν 2011 - 12:16
μαρινακι μου ηταν υπεροχη η συνεχεια!!!3ετρελαθηκα!!!ο εντουαρντ ηταν 8εοςςς,κυριος,υπεροχος,ανεπαναληπτος!τν λατρε4α!! και αυτη η λιζι και ο ανταμ! καταπληκτικη συνεχειιιαααα...ανυπομονω να δω τ θ γινει οταν 3υπνησει!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 10 Ιουν 2011 - 20:10
μαργαρίτα μου ελπίζω να σου άρεσε η Νταίζη!!! Η συνέχεια δεν αργεί πολύ!!!!
mimikoulaki Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 02/06/2011
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 11 Ιουν 2011 - 0:19
Φοβερή ιστορία .... Λατρεύω τον Τζος ...... Και πεθαίνω για τον ζηλιάρη Εντουαρντ ανυπομονώ για την συνέχεια