Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Δευ 15 Νοε 2010 - 20:46
Αχού!!! Μπορεί να μην έγινε τίποτα το συνταρακτικό αλλά ήταν τόσο γλυκό κεφάλαιο!!! από τη μια απολαύσαμε πιο πολύ την Ρένεσμι και την σχέση της με την Μπέλλα που όσο πάει γίνετε και πιο δυνατή και από την άλλη είδαμε για ακόμη μια φορά την γοητευτική πλευρά του Εντουαρντ!!!! Περιμένω συνέχειααααααααα!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Δευ 15 Νοε 2010 - 20:54
Το κεφαλαιο αυτο ηταν απο τα πιο γλυκα που εχεις γραψει μεχρι τωρα Πρωτον ο Εντουαρντ ειναι τοσο γοητευτικος με τα τριανταφυλλα! Δευτερον, πιστευω πως η Μπελλα κανει καλα που δισταζει σε οτι εχει να κανει με αυτη τη σχεση και... Τριτον, παρατηρω πως η σχεση Μπελλας-Ρενεσμι εχει αυξηθει παρα πολυ Η Ρενεσμι ειναι το γλυκια και καλη! Τεταρτον... Περιμενω με αγωνια την συνεχεια Ελπιζω να μην αργησει!!!
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 18 Νοε 2010 - 10:09
H συνεχεια ειναι παρα πολυ ωραια!!!! Ελπιζω να βαλεις και που θα ειναι στο ζωολογικο παρκο!!!
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 21 Νοε 2010 - 13:33
Καλημέρα σε όλες!!! Γράφω αυτό το μήνυμα με αφορμή την Δέσποινα αλλά ταυτόχρονα απαντώ και στις υπόλοιπες! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να βάλω σήμερα το καινούριο κεφάλαιο! Έχω να τελειώσω μια ριμάδα εργασία που πρέπει να παραδώσω αύριο και όπως καταλαβαίνεται δεν έχω καθόλου χρόνο! Συγγνώμη! Όμως μπορώ να σας πω τι περίπου θα είναι το καινούριο κεφάλαιο! Λοιπόν πρώτον θα είναι από την πλευρά του Έντουαρντ... Ο Τζος θα του πει κάτι που για τον Τζος θα φαίνεται πολύ συνηθισμένο αλλά στην πραγματικότητα θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό!(μπερδευτήκατε???) Ο Έντουαρντ θα καλέσει την Μπέλλα να βγουν για φαγητό αλλά τα πράγματα θα καταλήξουν πολύ διαφορετικά απ'ότι υπολόγιζαν στην αρχή... Σίγουρα το μυαλό σας θα κάνει περίεργες υποθέσεις αλλά το μόνο που θα πω είναι ότι ο Έντουαρντ θα είναι ένας κύριος!!!
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 21 Νοε 2010 - 13:59
ωωω ενταξει μαρινακι..μας αναψες φωτιες τωρα...
οσο για τη συνεχεια,αν εχεις μαθηματα να μην βιαζεσαι για το επομενο κεφαλαιο..
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 5 Δεκ 2010 - 0:44
Το κεφάλαιο το αφιερώνω στην καλύτερή μου φίλη Τζοάννα!!!!!! Αλλά και στην Μαργαρίτα!(Ελπίζω να σου αρέσει η Νταίζη ) Λύπει το τελευταίο κομμάτι αλλά αποφάσισα ότι θα είναι καλύτερα να μπει στο επόμενο κεφάλαιο! Καλή ανάγνωση!!!!!
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 5 Δεκ 2010 - 2:40
μαρινακι μου σε ευχαριστω πολυ!!! ηταν υπεροχο,καταπληκτικο...δεν εχω λογια!!!! και η νταιζη μ'αρεσε παρα πολυ!!!! σε ευχαριστω αγαπη μου!!! θα βγουνε ολοι μαζι?ΤΕΛΕΙΟ!! και ο τζος κανει ετσι για μια γυναικα?ΟΥΑΟΥΥΥΥ...! οι συζητησεις μεταξυ εντουαρντ και τζος ειναι παντα απολαυστικοτατες!!!!τις λατρευωωωω! αναμενω συνεχεια αγαπη μουυυ!
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 5 Δεκ 2010 - 10:39
καλα μαρινακι μου δεν εχω λογια φοβερος ο τζος ! οσο για τον εντουαρτ σαν μαθητουδι κανει εχει πολυ πλακα!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 5 Δεκ 2010 - 11:10
xaxaxaxaxa Κορίτσαι σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Χαίρομαι που σας άρεσε.... Μαργαρίτα μου σου το είχα πει!!! Συγνώμη μόνο που άργισα τόσο να βάλω την Νταίζη!!! Λοιπόν σας είχα πει ότι σε αυτό το κεφάλαιο θα υπήρχε και το κομμάτι από την έξοδό του Έντουαρντ και της Μπέλλα και τι θα γινόταν, αλλά καθώς έγραφα το κεφάλαιο μου βγήκε πολύ μεγάλο και δεν ήθελα να αργίσω να βάλω οπότε θα είναι στο 12ο κεφάλαιο που πιστεύω ότι θα ταιριάζει καλύτερα!
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 5 Δεκ 2010 - 11:44
καλα θεος ο τζος,δεν περιγραφεται.....και ο εντουαρτ τα εχει χασει τελειως...
μαρινακι ελπιζω να μην αργησει το επομενο κεφαλαιο παρα πολυ..εχω αγωνια...
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 5 Δεκ 2010 - 11:48
Αχ και εγώ ρε κορίτσια το ίδιο εύχομαι! Ελπίζω να μην αργίσει ολύ γιατί και εγώ ανυπομονώ όσο εσείς!! Ίσως και περισσότερο μιας και έχω την αγωνία να δω όλες μου τις ιδέες γραμμένες.. Τέλος πάντων θα προσπαθίσω να μην αργίσω πολύ αν και το επόμενο κεφάλαιο θα είναι και αυτό μεγάλο. Εκτός αν θέλετε να το σπάσω... Πείτε μου!
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 5 Δεκ 2010 - 11:57
marina έγραψε:
xaxaxaxaxa Κορίτσαι σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Χαίρομαι που σας άρεσε.... Μαργαρίτα μου σου το είχα πει!!! Συγνώμη μόνο που άργισα τόσο να βάλω την Νταίζη!!! Λοιπόν σας είχα πει ότι σε αυτό το κεφάλαιο θα υπήρχε και το κομμάτι από την έξοδό του Έντουαρντ και της Μπέλλα και τι θα γινόταν, αλλά καθώς έγραφα το κεφάλαιο μου βγήκε πολύ μεγάλο και δεν ήθελα να αργίσω να βάλω οπότε θα είναι στο 12ο κεφάλαιο που πιστεύω ότι θα ταιριάζει καλύτερα!
τι συγνωμη καλε??? ουτε κι εγω θελω να το σπασεις το επομενο!!!μεγαλο και χορταστικο!!!!! ανυπομονω για την εξοδο τους!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 5 Δεκ 2010 - 12:00
οκ τότε αναγκαστικά επειδή δεν μπορώ να κάνω και κάτι διαφορετικό, θα πρέπει να περιμένετε λίγο....
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Δευ 6 Δεκ 2010 - 23:43
Κοίτα εκεί χα(ρ)ά ο ΄Εντι!!!! χαχαχα!!! Θεικό!!! Καλά πάλι αυτό με την Τζόι ανεπανάληπτο δεν το συζητώ!!! divina την έκανες φαντάζομαι δεν έχει παράπονο!!! Τι να πω...? Να πω ότι έγραψες για ακόμα μια φορά!!!!! Μπράβο σου ψυχή μου!!!!
P.S. Δεν βλέπω την ώρα για το πολυαναμενόμενο δείπνο..! Ν. Υou know... !!!!!!!!!!!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 7 Δεκ 2010 - 18:13
Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες!!!! Νίκη μου η χα(ρ)ά δεν κρύβεται!!!! χα χα χα Θα προσπαθήσω να βάλω στην Μπέλλα ένα φόρεμα που θα ανάψει φωτιές στον Έντουαρντ!!! χα χα χα Θα δω αν μπορώ να κάτι καλό! Όποια έχει κάτι να προτείνει ας μου στείλει ένα πμ!!! Και κάτι τελευταίο! Χαίρομαι πραγματικά που σας αρέσει τόσο ο Τζος. Είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες στην ιστορία και χαίρομαι ιδιαίτερα που στον εκτιμάται!!!! Αυτά από μένα! Σας ευχαρισώ και σας φιλώ όλες!