Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Water For Elephants

Πήγαινε κάτω 
+62
breathless
pitsiriki
ΕΡΗ
Bella Marie Swan
robsten kiss
justnina22
bReakDowN-Mark
scarlet rose
Vanina
SpunK RansoM
Bella07
MARIA SWAN CULLEN
eleni 2
kati
eya82
evangelina
robb.elen
alexia.p
!~Twilighter~!
evac
peby
BELLA MARIE
panagiota
bloody swan
athina
Kornilia PattinsonCullen
Marzaki Cullen
Aleera
annaval
dimitroula-robsessed
niki
pink
twilightFOREVER
Bitten Pillows
xrysanthi
marina forever
xatisaga
Zafrina
hiddenfantasy
T-NM-E-BD
twilightsagaddicted
Emy+Robert
Kristen Stewart
Rozmari
WhiteQueen
Kimberly
marina
dolores!!
izzy cullen
dani
mpellanti21
pegulini
sunrise
demi cullen
Edward_ Breaking_ Dawn
Lizzy Cullen
evi
dmant89
$ofi@ + Edward
ROBELINA
Mrs.Christina
VasiKstewAddicted
66 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 35  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

Water For Elephants - Σελίδα 22 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΣαβ 21 Μάης 2011 - 22:20

κατεβάζω τους αγγλικούς και κάνω μετάφραση Wink giggle geek
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 15885
Registration date : 19/05/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΣαβ 21 Μάης 2011 - 23:05

Το κατέβασα. Ωραιότατη εικόνα, ελπίζω να μην έχει πολλές δύσκολες λέξεις στα αγγλικά για να το τρισ-ευχαριστηθώ!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 22 Μάης 2011 - 1:05

Water For Elephants - Σελίδα 22 206202 Water For Elephants - Σελίδα 22 206202 Water For Elephants - Σελίδα 22 206202 Water For Elephants - Σελίδα 22 206202 Water For Elephants - Σελίδα 22 206202 Water For Elephants - Σελίδα 22 206202 Water For Elephants - Σελίδα 22 206202
δεν έχω λόγια να το περιγράψω
όσο για τον ρομπ... τι να πω... νομίζω η καλύτερη ερμηνεία του μέχρι τώρα... απίστευτα φυσικός και πολύ άνετος στον φακό... καθόλου φεικ Water For Elephants - Σελίδα 22 201917 Water For Elephants - Σελίδα 22 201917 Water For Elephants - Σελίδα 22 201917
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 22 Μάης 2011 - 1:18

Συμφωνώ! Wink Πολύ ωραία ταινία, καταπληκτική φωτογραφία και μάλιστα πολύ πιστό στο βιβλίο!
Για τον Ρομπ δεν υπάρχουν λόγια! Η καλύτερη του ταινία μετά το Twilght.
Αυθόρμητος και φυσικός. Η πραγματική - φυσική ομορφιά του σε όλο του το μεγαλείο. Ο φακός τον λατρεύει!

Δεν θα πω περισσότερα, εννοείται ότι θέλω να το δω και στο σινεμά όταν η ODEON μας κάνει την τιμή...

Το είδα δυστυχώ χωρίς υπότιτλους γιατί δεν μπόρεσα να βρω και η αλήθεια είναι ότι έχασα πολύ στόρι... Water For Elephants - Σελίδα 22 691775

Μαρία, αυτό το λινκ που έδωσες για τους υπότιτλους δεν έχω καταλάβει από που τους κατεβάζεις.
http://www.jokastia.blogspot.com
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 22 Μάης 2011 - 1:42

ούτε και εγώ Μαράκι μου... οι μόνοι υπότιτλοι που υπάρχουν αυτήν την στιγμή είναι στα αραβικά giggle .... Μαράκι κάνε μου μια χάρη και στείλε μου το λινκ που το κατέβασες εσύ... γιατί αυτό που είδα εγώ ήταν τραβηγμένο απο το σινεμά και ο ήχος ήταν χάλια... να φανταστείς σε μερικά σημεία δεν καταλάβαινα με τίποτα τι έλεγα και δεν μπορώ να πιάσω όλους τους διαλόγους... θα προσπαθήσω να φτιάξω τους υπότιτλους... αλλά δεν σας υπόσχομαι πολλά γιατί τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο καλά... κάθε βοήθεια δεκτή Wink
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 22 Μάης 2011 - 16:58

Water For Elephants - Σελίδα 22 80711 για το διπλό ποστ Embarassed

δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο τυχερή είμαι... βρήκα το σενάριο και θα το κάνω μετάφραση Razz ... οπότε λίγη υπομονή... όποιος έχει καλής ποιότητας ταινία κατεβασμένη στο πιτσι του στείλτε μου το λινκ για να κάνω σωστό συγχρονισμό στους υπότιτλους γιατί αυτό που έχω κατεβάσει έχει καθυστέρηση ήχου

πόσο χαίρομαι θα το δω και κανονικά boogie boogie boogie boogie boogie γιατί εχθές τα μισά κατάλαβα απο όσα είδα giggle giggle giggle giggle

βρήκα τον τρόπο να το μεταφράσω... αλλά είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο... γι αυτό λιγάκι υπομονή... για να καταλάβετε το παιδεύω εδώ και 3 ώρες και ακόμα είμαι στο σημείο που τον παίρνουν απο το πάρκινκ... τα αγγλικά μου επίσης δεν είναι και ότι καλύτερο οπότε σε μερικά σημεία θα δείτε ελεύθερη μετάφραση... όποιος θέλει να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων

αυτό που θέλω είναι ένα τσεκάρισμα αν τα έχω γράψει σωστά Water For Elephants - Σελίδα 22 551700

προς το παρόν το παρατάω και θα το συνεχίσω το βράδυ που θα έχει περισσότερη ησυχία
και ο θεός βοηθός... απο το ολότελα καλή και η Ππαναγιώτενα δεν λένε? Water For Elephants - Σελίδα 22 403120
evangelina
New Moon Victim
New Moon Victim
evangelina

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Up, up and away!!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 136
Registration date : 18/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 22 Μάης 2011 - 22:26

Α!!!!! Μόλις το ειδα!!!!!!!!!!!!!!!! Ειναι υπέροχο!!!!! Water For Elephants - Σελίδα 22 4947 Και μπορω να πω οτι το αγορι μας μας εβγαλε ασπροπροσωπες!!! Πολυ καλη ερμηνεια!!!

Το λινκ ειναι για να το δειτε online και δεν εχει υποτιτλους, αλλα ειναι πολυ καλη η αναλυση και δεν εχει καθυστερηση ηχου.

http://www.putlocker.com/file/8AF3984441C001B2

Ακολουθουν λεπτομεριες απο την ταινια οποτε ανοιγετε με δικη σας ευθυνη!
Σπόιλερ:

Αυτα , παω να παρω την σφουγγαριστρα τωρα και να ξαναδω την ταινια!!! Γιουυυυπιιι!
peby
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
peby

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : salonika
Αριθμός μηνυμάτων : 710
Registration date : 22/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 22 Μάης 2011 - 22:50

παρα πολυ καλο τον λινκ που μας εδψσες εχε πολυ καλη αναλυση Water For Elephants - Σελίδα 22 6512
http://robestenslife.blogspot.com/
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 22 Μάης 2011 - 22:56

Αχ thnx βρε ευαγγελινα μου!!!

Αντε να ανοιξει αυριο λιγο το ματακι μου!!!Water For Elephants - Σελίδα 22 480860

Εχω παθει παρακρουση!!!!!! lol!
eya82
New Moon Victim
New Moon Victim
eya82

Θηλυκό Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 101
Registration date : 30/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 22 Μάης 2011 - 23:31

Σπόιλερ:
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΔευ 23 Μάης 2011 - 11:24

εγω παιδια το κατεβασα το ειδα και ειλικρεινα ενα τεραστιο μπραβο , ο ανθρωπος εχει πραγματκα ταλεντο!!
eya82
New Moon Victim
New Moon Victim
eya82

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΔευ 23 Μάης 2011 - 13:10

κορίτσια ξεκίνησα να μεταφράζω από της 9 το πρωί και ακόμα είμαι στο 12:38 λεπτό καμία βοήθεια από καμία να της στείλω τους αγγλικού υποτίτλους μπας και τελειώσει κάποια στιγμή .... τα αγγλικά μου είναι έτσι και εστί και τα βρήκα λίγο σκούρα κάπου αλλά ζήτησα βοήθεια από ένα φίλο σε μερικά σημεία..... απαντήστε μου άμεσα
ευχαριστώ
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤρι 24 Μάης 2011 - 18:48

σας έχω καλά νέα
μόλις βρήκα τους Αγγλικούς υπότιτλους... αλλά χάσκουν λίγο... και απόδοση δεν είναι και ότι καλύτερο... θα πιάσω το βράδυ να τους μεταφράσω... ήδη το πρώτο κομμάτι το έχω γράψει μόνη μου οπότε μένει τώρα το υπόλοιπο... και σίγουρα με το Αγγλικό κείμενο θα με βοηθήσει να το κάνω πιο γρήγορα... αν όχι αύριο μεθαύριο το πολύ πιστεύω να είναι έτοιμο... προς το παρόν όποιος θέλει μπορεί να κατεβάσει τους Αγγλικούς υπότιτλους απο εδώ

http://www.podnapisi.net/ppodnapisi/podnapis/i/1204322
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 25 Μάης 2011 - 10:26

έχουν μείνει 35 σελίδες για μετάφραση... και πιστέψτε με αυτός που τις έγραψε ήταν άσχετος... κάνω μετάφραση στην μετάφραση και συγχρονισμό ταυτόχρονα γιατί δεν συμβαδίζει με την ταινία... όποια κοπέλα μπορεί να βοηθήσει στην μετάφραση θα σας είμαι ευγνώμον.

το παλέψαμε εχθές με την eya82... σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια... και μαζί με την μετάφραση που έχει κάνει... έχουμε φτάσει στο κομμάτι που πήγε πρώτη φορά στην τέντα με τα ζώα... και για να καταλάβετε καλύτερα... όλο αυτό έγινε μεταξύ 12 τα μεσάνυχτα με 4:30 το πρωί και το πρώτο κομμάτι με τον παππού το είχα κάνει εγώ την προηγούμενη Water For Elephants - Σελίδα 22 835489

όσο περισσότερο βοηθήσετε τόσο πιο γρήγορα θα έχετε τους υποτίτλους Wink
eya82
New Moon Victim
New Moon Victim
eya82

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 25 Μάης 2011 - 10:44

Αντε καλα μου κοριτσακια βαλτε κανενα χερακι..... kiss kiss kiss
Kornilia PattinsonCullen
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Kornilia PattinsonCullen

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : With MY Edward
Αριθμός μηνυμάτων : 309
Registration date : 07/03/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 25 Μάης 2011 - 11:01

Εγώ χθες ρώτησα στο σινεμά της περιοχής μου πότε θα βγει το Νερό για Ελέφαντες. Αν η ODEON τους έχει δώσει ημερομηνία. Και μου είπαν πως μέσα στις ταινία που τους έχουν δώσει μέχρι τον Σεπτέμβριο το water for elephants δεν υπάρχει πουθενα!
http://twilightsagaforum.forumgreek.com/
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 25 Μάης 2011 - 11:29

eya82 έγραψε:
Αντε καλα μου κοριτσακια βαλτε κανενα χερακι..... kiss kiss kiss

15 σελίδες έμεινα δύο να τις μοιραστείτε έφυγε σε χρόνο ντετε Wink Wink Wink
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Θηλυκό Τόπος : Everywhere & nowhere...
Αριθμός μηνυμάτων : 11602
Registration date : 23/05/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 25 Μάης 2011 - 12:04

Αν θέλετε απλή μετάφραση μπορώ να βοηθήσω. Αλλά προειδοποιώ πως μπορώ να σας τα στέλνω σε απλό κείμενο και δεν μπορώ να βοηθήσω στη διαδικασία αυτή καθ' αυτή του συγχρονισμού της ταινίας με τους υπότιτλους. Οπότε αν θέλετε στείλτε μου ένα κομμάτι να ξεκινήσω να μεταφράζω
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 25 Μάης 2011 - 12:14

σε ευχαριστώ πολύ
σου στέλνω πμ
peby
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
peby

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 25 Μάης 2011 - 13:57

βρε κοριτσια εχετε καποιο λινκ να μου δωσετε για να δω την ταινια και να την κατεβασω?γιατι σε αυτα που βαλατε τις ροηγουμενες μερες δειχνει οτι δεν υπαρχει η ταινια.
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 25 Μάης 2011 - 15:45

peby
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
peby

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 25 Μάης 2011 - 16:29

σ'ευχαριστω πολυ χρυσανθη μου!! Water For Elephants - Σελίδα 22 536715
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 25 Μάης 2011 - 16:55

παρακαλώ καρδιά μου
να σας ενημερώσω ότι οι υπότιτλοι συγχρονίζονται σε αυτήν την ταινία
όποια έχει άλλη ταινία δεν θα βαδίζουν ακριβός οπότε αν θέλετε κατεβάστε αυτήν Wink
evac
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
evac

Θηλυκό Ιχθύς
Αριθμός μηνυμάτων : 704
Registration date : 20/02/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 25 Μάης 2011 - 17:57

οι υποτιτλοι που ειναι ?που τπυς βρισκω? Water For Elephants - Σελίδα 22 432569
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Water For Elephants   Water For Elephants - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 25 Μάης 2011 - 19:24

είναι αγγλικοί υπότιτλοι
οι ελληνικοί υπότιτλοι έρχονται τις επόμενες ημέρες Wink φουρνίζονται φουρνίζονται Wink
Σπόιλερ:

Water For Elephants
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 22 από 35Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Robert Pattinson-
Μετάβαση σε: