| Water For Elephants | |
|
+62breathless pitsiriki ΕΡΗ Bella Marie Swan robsten kiss justnina22 bReakDowN-Mark scarlet rose Vanina SpunK RansoM Bella07 MARIA SWAN CULLEN eleni 2 kati eya82 evangelina robb.elen alexia.p !~Twilighter~! evac peby BELLA MARIE panagiota bloody swan athina Kornilia PattinsonCullen Marzaki Cullen Aleera annaval dimitroula-robsessed niki pink twilightFOREVER Bitten Pillows xrysanthi marina forever xatisaga Zafrina hiddenfantasy T-NM-E-BD twilightsagaddicted Emy+Robert Kristen Stewart Rozmari WhiteQueen Kimberly marina dolores!! izzy cullen dani mpellanti21 pegulini sunrise demi cullen Edward_ Breaking_ Dawn Lizzy Cullen evi dmant89 $ofi@ + Edward ROBELINA Mrs.Christina VasiKstewAddicted 66 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 13:57 | |
| το εχουν ξεφτειλισει ρε παιδια ελεος , αν εχετε ενα καλο σαιτ να την κατεβασω !! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 14:00 | |
| Eχω βαλει link πιο πανω... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 14:02 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 14:07 | |
| εμενα μου το ανοιγει κανονικα...ισως θελει να γινεις μελος.... | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 14:21 | |
| εχει ελληνικους υποτιτλους και πρεπει να γινεις μεοσ? | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 14:27 | |
| Διάβασα και τα προηγούμενα ποστ παιδιά και συμφωνώ απόλυτα μαζί σας! Μπορώ να δεχτώ ότι για κάποιο λόγο ανέβαλαν την προβολή της ταινίας αλλά πιστεύω πως θα έπρεπε μέχρι τώρα να μας ενημερώσουν σχετικά με τη νέα ημερομηνία! Η αλήθεια είναι ότι ήθελα πολύ να τη δω με την παρέα μου στο σινεμά, αλλά πραγματικά δε με νοιάζει! Περίμενα πάρα πολύ καιρό! Η ταινία είναι απίστευτη και πραγματικά το μετάνιωσα που δεν την είδα νωρίτερα! είναι ότι καλύτερο, σας το ορκίζομαι! Ακόμα κι αν δε μου άρεσε γενικά ο Ρόμπερτ, πιστεύω ότι και πάλι θα τη λάτρευα την ταινία!!! Είναι μια υπέροχη ιστορία και ανυπομονώ να δω το τέλος της, καθώς όπως έχω αναφέρει, έχω δει μόνο τα πρώτα 70 λεπτά. Συνολικά είναι 113 λεπτά! Η ταινία είναι φανταστική και η συνεργασία του Ρόμπερτ με την witherspoon είναι υπέροχη! Σας συμβουλεύω να τη δείτε το συντομότερο!!! | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 17:27 | |
| 8α την δω μονο επειδη ειναι ιστορια αγαπης κ ειχει τον Εντουαρντ κοπελια. Για κανενα αλλο λογο διοτι βρισκω την witherspoon αχρωμη κ ψυχρη... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 20:06 | |
| Ακόμα δε βγήκε ημερομηνία προβολής?????? Το περίμενα... Έχω εκφράσει πόσες φορές κι εγώ τη δυσαρέσκειά μου σχετικά με αυτό το θέμα κι έχω κουραστεί όπως κι εσείς. Αν και είναι πράγματι απαράδεκτοι, θα περιμένω να τη δω στο σινεμά όποτε αξιωθούν και τη βάλουν επιτέλους, εκτός κι αν δε λυγίσω. Έκανα λοιπόν μια αναζήτηση και βρήκα την ταινία σε πάρα πολύ ανάλυση, από το bt junkie. Δεν την είδα, αλλά περνώντας τη στα γρήγορα η εικόνα είναι πολύ καθαρή. Δοκιμάστε το αν θέλετε, είναι χωρίς εγγραφή. http://btjunkie.org/torrent/Water-For-Elephants-2011-R5-Xvid-READ-NFO-LKRG/43582f2f46ce1990d53c13d8df5f5781b747517abcfc | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 20:15 | |
| Κι εγώ βρήκα torrent από το pirate bay και την κατέβασα, η εικόνα είναι πολύ καλή. Αν θέλετε μπορώ να σας πω ακριβώς ποιο torrent κατέβασα. Μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να βρω υπότιτλους και την ταινία δεν την έχω δει ακόμα αλλά είναι θέμα χρόνου! Ακόμα και αν δεν βρω υπότιτλους θα τη δω χωρίς! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 20:45 | |
| Νομίζω πως το θέμα των υποτίτλων είναι αρκετά δύσκολο. Κι εγώ έψαξα σε κάποιες ιστοσελίδες, αλλά δυστυχώς δεν βρήκα. Στην ανάγκη και χωρίς, είναι μια χαρά! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 20:50 | |
| Εγώ προσπάθησα να κατεβάσω την ταινία όπως πρότεινε η evi αλλά και η Emy+Robert αλλά και τα δύο θέλουν συνδρομή. Κάτι σε δωρεάν; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 20:56 | |
| Panagiota το δικό μου δεν θέλει συνδρομή. Πατάς DOWNLOAD TORRENT και κατεβαίνει. Έχω κατεβάσει πολλά από εκεί χωρίς συνδρομή. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 20:57 | |
| ναι κατεβαινει το δοκιμασα και εγω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 20:59 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 21:00 | |
| Ωραία! Και πες μας! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 21:08 | |
| άρχισε να το κατεβάζει μέσω του Vuze αυτόματα από μόνο του! Για να δούμε ... θέλει 4-5 ώρες λέει για να ολοκληρωθεί η λήψη.Ευχαριστώ πολύ!!! Προβλέπω ξενύχτι και δυσαρεστημένο σύζυγο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 21:08 | |
| την κατεβασα !!!!!!! αχ ειμαι τρελα χαρουμενη!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 21:10 | |
| Τίποτα panagiota μου! Εμένα μου κατέβηκε σε λιγότερο από 4 ώρες. Ελινάκι μου, θα τη δεις φαντάζομαι... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 21:55 | |
| - Σπόιλερ:
Greek subs | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 22:00 | |
| Η αληθεια ειναι οτι εχω δει τρειλερ και καποια screencaps ενω φυσικα εχω διαβασει κιολας το βιβλιο.
Το θεμα ειναι οτι με την τροπη που εχουν παρει οι εξετασεις , μας εχουνε σκισει για οσους δεν το ξερουν, δεν εχω προλαβει να το κατεβασω να το δω με την ησυχια μου παρ οτι απο οτι ειδα βγηκε ηδη σε πολυ καλη αναλυση.
Ειναι καλη? Εχετε δει καθολου??Η αποδοση ειναι οπως στο βιβλιο, αντικειμενικα?? | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 22:03 | |
| Χρυσάνθη αυτό εγώ το κατέβασα και δεν παίζει... μάλλον είναι fake! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 22:08 | |
| Μαιρη μηπως δεν εχει γινει σωστη αντιστοιχιση με το player σου??
Δεν ξερω, αν θελετε λινκς fileserve??
Έχει επεξεργασθεί από τον/την BELLA MARIE P στις Σαβ 21 Μάης 2011 - 22:09, 1 φορά | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 22:08 | |
| έχω πρόγραμμα για να φτιάχνω υπότιτλους αν βοηθήσεις στην μετάφραση θα σας τους φτιάξω μόλις κατέβει θα το κοιτάξω να σου πω | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 22:09 | |
| - BELLA MARIE P έγραψε:
- Μαιρη μηπως δεν εχει γινει σωστη αντιστοιχιση με το player σου??
Δεν ξερω, αν θελετε οριστε λινκς fileserve.
- Σπόιλερ:
είναι η ταινία η υπότιτλοι ??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 22:12 | |
| | |
|
| |
| Water For Elephants | |
|