| Water For Elephants | |
|
+62breathless pitsiriki ΕΡΗ Bella Marie Swan robsten kiss justnina22 bReakDowN-Mark scarlet rose Vanina SpunK RansoM Bella07 MARIA SWAN CULLEN eleni 2 kati eya82 evangelina robb.elen alexia.p !~Twilighter~! evac peby BELLA MARIE panagiota bloody swan athina Kornilia PattinsonCullen Marzaki Cullen Aleera annaval dimitroula-robsessed niki pink twilightFOREVER Bitten Pillows xrysanthi marina forever xatisaga Zafrina hiddenfantasy T-NM-E-BD twilightsagaddicted Emy+Robert Kristen Stewart Rozmari WhiteQueen Kimberly marina dolores!! izzy cullen dani mpellanti21 pegulini sunrise demi cullen Edward_ Breaking_ Dawn Lizzy Cullen evi dmant89 $ofi@ + Edward ROBELINA Mrs.Christina VasiKstewAddicted 66 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
alexia.p New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 28/12/2009
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τετ 11 Μάης 2011 - 13:23 | |
| το φαντάζομαι πολύ καλό..άλλωστε το trailer είναι τέλειο!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τετ 11 Μάης 2011 - 17:49 | |
| | |
|
| |
alexia.p New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 28/12/2009
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τετ 11 Μάης 2011 - 17:51 | |
| θέλω και εγώ ένα τέτοιο υπογεγραμμένο ελεφαντάκι!!!!! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Πεμ 12 Μάης 2011 - 0:17 | |
| | |
|
| |
robb.elen New Moon Victim
Ηλικία : 42 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 132 Registration date : 29/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Πεμ 12 Μάης 2011 - 12:15 | |
| ρε κοριτσια ποτε βγαινει στο σινεμα η ταινια?? | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Πεμ 12 Μάης 2011 - 20:29 | |
| Κανείς δεν ξέρει, άγνωστες οι βουλές της ODEON... Δεν τους στέλνω mail γιατί θα τους βρίσω! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Πεμ 12 Μάης 2011 - 21:08 | |
| Τι περιμενουν δεν μπορω να καταλαβω..... | |
|
| |
evangelina New Moon Victim
Ηλικία : 45 Τόπος : Up, up and away!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 136 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Παρ 13 Μάης 2011 - 0:39 | |
| Και μετα παραπονιουνται οτι χανουν χρήματα απο την πειρατεια ταινιων..... Εμ, αν ειναι να περιμενω να την δει ολη η υφήλιος την ταινια μεχρι μεχρι να αποφασισουν να την προβαλλουν στην Ελλαδα τελικα θα στραφω σε κλεμμενη κοπια που θα βρω στο ιντερνετ. Ήδη κρατιεμαι με νυχια και δοντια να μην υποκυψω! Τι να πω...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Παρ 13 Μάης 2011 - 0:48 | |
| Εγω υπεκυψα ηδη αν και κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην την δω...Τι να πω ειναι απλα απαραδεκτοι.... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Παρ 13 Μάης 2011 - 10:56 | |
| Κορίτσια έχετε απόλυτο δίκιο! Κι εγώ κρατιέμαι, δεν θέλω να χαλάσω την αίσθηση να το απολαύσω στο σινεμά αλλά η συμπεριφορά της ODEON για μία ακόμα φορά είναι απαράδεκτη. Όχι μόνο ανέβαλε τελευταία στιγμή την προβολή αλλά δεν μπήκε καν στον κόπο να ενημερώσει για το πότε επιτέλους θα βγει η ταινία. Αυτό για εμένα δείχνει ασέβεια προς το κοινό και ειλικρινά ήθελα να τους στείλω ένα mail αναφέροντας τους αυτό και πως επίσης προφανώς καλά θα κάνουν να μην παραπονιούνται για την πειρατεία γιατί αυτοί οι ίδιοι με τις πράξεις τους εξωθούν τον κόσμο να το κάνει! Αλλά λόγω κακής διάθεσης αυτές τις ημέρες δεν έχω καμία όρεξη να μαλώνω μαζί τους... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Παρ 13 Μάης 2011 - 13:25 | |
| Οχι οτι θα εβγαινε και τιποτα.... | |
|
| |
evangelina New Moon Victim
Ηλικία : 45 Τόπος : Up, up and away!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 136 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Κυρ 15 Μάης 2011 - 1:43 | |
| Δεν ειναι μόνο ότι θα χαλασω την αίσθηση του να δω για πρωτη φορα την ταινια στο σινεμα (στην τεραστια χορταστική οθονη) και να παραδοθω απολυτα στην ροή της ιστορίας, αλλα και το ότι με το πάω και να κόψω εισιτηριο για μενα δειχνει οτι υποστηρίζω και εκτιμώ την προσπάθεια του Ρομπ να χτίσει την καριέρα του και να δοκιμαστει σε κατι εκτος twilight, πιο σοβαρο και πιο απαιτητικο. Αισθανομαι, οσο ανοητο και αν ακουγεται ότι τον προδιδω ως fan. Απο τον αριθμο τον εισιτηριων στο σινεμα κρινεται η επιτυχια ή οχι της ταινιας. Θα μου πειτε, απο την Ελλαδιτσα περίμεναν? Οχι , αλλά....υπαρχουμε και εμεις, οι ελληνες fan και ας μας εχουν ξεχασμένους, γραμμένους...whatever! | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Παρ 20 Μάης 2011 - 0:19 | |
| μηπως ξερετε ποτε θα παιχτει στην ελαδα?? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Παρ 20 Μάης 2011 - 0:22 | |
| Δεν νομιζω πως εχουν βγαλει ακομη καποια σχετικη ανακοινωση.... | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Παρ 20 Μάης 2011 - 0:23 | |
| καλα τη θα γνει?????μας εχουν ξεχασει τελειως εδω περα????ετσι οπως πανε δεν θα την δουμε καθολου στο σινεμα(κουφια ωρα). | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Παρ 20 Μάης 2011 - 0:29 | |
| Αφου εγινε εκεινη η μαλ...με τους υποτιτλους και την καθυστερησαν δεν μπηκαν καν στον κοπο να ανακοικωσουν ποτε σκοπεουν να την προβαλουν τλκ.... | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Παρ 20 Μάης 2011 - 2:47 | |
| εγώ κορίτσια τους έχω γραμμένους! Θα έπρεπε να ντρέπονται για αυτή τη συμπεριφορά!!!Έκατσα και ειδα χτες τα πρώτα 72 λεπτα της ταινίας!!! Νομίζω πως είναι η καλύτερη δουλειά του Ρόμπερτ!!!! Απλά καταπληκτικός! Με κάνει να τον λατρεύω ακόμα περισσότερο! Πλέον κανείς δεν μπορεί να στέκεται μόνο στην εξωτερική του εμφάνιση!!!! Είναι ένας αξιόλογος ηθοποιός!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Παρ 20 Μάης 2011 - 3:35 | |
| Αξιολογος...?Ειναι ο καλυτερος της γενιας του...Αποδειξη οτι οτι πιανει το απογειωνει...και με το ταλεντο του αλλα και παντα σπαει ταμεια... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Παρ 20 Μάης 2011 - 10:48 | |
| Tελικα τιποτε νεοτερο για το ποτε βγαινει; Εγω πιστευω οτι το εκαναν επιτηδες. Εαν την εβγαζαν σε περιοδο εξετασεων-και απευθυνονται κυριως στο νεανικο κοινο- και μαλιστα μια εβδομαδα πριν τους πειρατες της καραιβικης δεν θα ειχαν καθολου μελλον.
Φυσικα θα ειχε μελλον γιατι ειμαι σιγουρος οτι και μηδεν να γραφαμε στις εξετασεις δεν θα το χαναμε, αλλα με το μυαλο της ODEON βγαζεις ακρη; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Παρ 20 Μάης 2011 - 11:09 | |
| Τωρα οτι εγινε εγινε....Τουλαχιστον ας ανακοινωσουν ημερομηνια να ξερουμε κι εμεις τι μας γιενται.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Παρ 20 Μάης 2011 - 23:52 | |
| H ODEON θα έπρεπε να ντρέπεται για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το κοινό της καθώς επίσης για την ανοργανωσιά που τη διακρίνει και με το να συνεχίζει να αδιαφορεί και να μην ανακοινώνει επιτέλους ποια είναι τα σχέδια της γι αυτή την ταινία η οποία παίζεται ήδη εδώ και ένα μήνα στην Αμερική.
Στα παγκόσμια site ενημέρωσης καθώς και στον Ελληνικό τύπο, φιγουράρει ακόμα η 5η Μαίου που αρχικά είχαν δώσει, ημερομηνία την οποία δεν τήρησαν και έτσι απλά αποφάσισαν χωρίς καμία δικαιολογία να αναβάλουν και ταυτόχρονα δεν μπήκαν στον κόπο να ενημερώσουν ή να βγάλουν ένα δελτίο τύπου σχετικά.
Ορισμένες φορές κάτι τέτοια πράγματα είναι που με κάνουν να ντρέπομαι σε αυτή τη χώρα ακριβώς επειδή μέσα από κάτι τέτοια μικροπράγματα φαίνεται το μεγαλείο της γελοιότητας μας, λες και είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού...
Επίσης διάβασα διάφορα ποστ δεξιά και αριστερά από γνωστούς - άγνωστους που διαφήμιζαν ότι έχουν διασυνδέσεις στην ODEON και ανέφεραν πως η ημερομηνία προβολής θα ήταν τελικά 12 Μαίου αλλά και αυτοί διαψεύστηκαν ακριβώς επειδή η ODEON είναι μία εταιρία που δεν σέβεται καν η ίδια τον εαυτό της.
Δεν τους στέλνω mail γιατί δεν θεωρώ ότι αξίζουν να τους εκφράσω τα παράπονα μου διακριτικά και προσωπικά, αντιθέτως σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αναρτήσω ένα τέτοιου είδους ποστ στο blog μου και να το προωθήσω στο FB και όπου αλλού έχω πρόσβαση μπας και καταλάβουν ότι δεν έχουν να κάνουν μόνο με ηλίθιους που πληρώνουν 10¤ το εισιτήριο και τρώνε ποπ - κορν αλλά με ένα κοινό το οποίο οφείλουν να ΣΕΒΟΝΤΑΙ.
Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ODEON εμπαίζει με αυτό τον τρόπο το κοινό της, έχει ξανακάνει τα ίδια και χειρότερα με την προβολή του Twilight το 2008 και λίγο αργότερα με την κυκλοφορία του DVD. Αν οι ίδιοι πιστεύουν ότι είναι μία σοβαρή εταιρία έχω το δικαίωμα μετά από αυτή τους τη συμπεριφορά να έχω πολύ διαφορετική άποψη.
Λυπάμαι, ειλικρινά λυπάμαι που αυτή η εταιρία (δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται αυτό...) διανέμει τις ταινίες του Robert Pattinson στη χώρα μας.
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 1:12 | |
| Αμα κανει κατι τετοιο με την Χαραυγη θα τους φαμε ζωντανους..... Ασχετοι..... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 10:16 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 10:28 | |
| Βρήκα κι εγώ ένα torrent χτες βράδυ, περιμένω να κατέβει να δω τι φρούτο είναι και θα σας πω.
Αποφάσισα να ψάξω και να δω την ταινία τελικά διότι αυτή η αναμονή με κούρασε...
Ας φάει λοιπόν η ODEON την πειρατεία στη μάπα, για την οποία βέβαια ευθείνεται αποκλειστικά η ίδια! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 21 Μάης 2011 - 10:40 | |
| Συμφωνω και μονο τυψεις δεν μπορω να πω πως νιωθω....Εγω παντως δεν περιμενω αλλο....με κουρασαν... | |
|
| |
| Water For Elephants | |
|