| Water For Elephants | |
|
+62breathless pitsiriki ΕΡΗ Bella Marie Swan robsten kiss justnina22 bReakDowN-Mark scarlet rose Vanina SpunK RansoM Bella07 MARIA SWAN CULLEN eleni 2 kati eya82 evangelina robb.elen alexia.p !~Twilighter~! evac peby BELLA MARIE panagiota bloody swan athina Kornilia PattinsonCullen Marzaki Cullen Aleera annaval dimitroula-robsessed niki pink twilightFOREVER Bitten Pillows xrysanthi marina forever xatisaga Zafrina hiddenfantasy T-NM-E-BD twilightsagaddicted Emy+Robert Kristen Stewart Rozmari WhiteQueen Kimberly marina dolores!! izzy cullen dani mpellanti21 pegulini sunrise demi cullen Edward_ Breaking_ Dawn Lizzy Cullen evi dmant89 $ofi@ + Edward ROBELINA Mrs.Christina VasiKstewAddicted 66 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Πεμ 30 Ιουν 2011 - 23:43 | |
| Όχι στην Κατερίνη | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Πεμ 30 Ιουν 2011 - 23:46 | |
| Χμ στην Κατερίνη... Μου φαίνεται θα πεταχτώ μέχρι εκεί να την απολαύσω. Δεν θέλω στο dvd! Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Τι τυχερή που είσαι... Ήταν τέλεια φαντάζομαι... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Πεμ 30 Ιουν 2011 - 23:47 | |
| Φανταστικά. Δε μπορείς να φανταστείς.. Απίστευτη εμπειρία | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Πεμ 30 Ιουν 2011 - 23:51 | |
| Αχ μη λες τέτοια, θα βάλω τα κλάματα. Το τι έχω περάσει για να δω αυτήν την ταινία (που τελικά δεν είδα!!!!!!!!!!!!!!) δε λέγεται. Από τις 5 Μαϊου είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ανυπομονώντας να την παρακολουθήσω στο σινεμά! Και μέσα στις εξετάσεις να έπεφτε ημουν αποφασισμένη να τη δω, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο...αλλά τα όνειρα...έμειναν όνειρα και μάλιστα ανεκπλήρωτα... Μπράβο στον Ρόμπερτ μας παντως για την ερμηνεία, γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια!!! | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τρι 5 Ιουλ 2011 - 14:58 | |
| παιδια ..ειδα σε ενα site που λενε οτι βγηκε αφισα στην Θεσσαλονικη....ξερω οτι παιζεται μονο στην Αθηνα και στην Πατρα...αλλα διαβασα οτι υπαρχει πιθανοτητα να προβληθει και σε αλλες πολεις... | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τρι 5 Ιουλ 2011 - 16:01 | |
| την είδα σε DVD και έπαθα την πλάκα μου.. τι υπέροχη ταινία..!! αλλά ο Ρομπ όταν θα γεράσει θα είναι κούκλοσ όπωσ τώρα όχι σαν την ταινία..!! χιχιχιχιχι..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τρι 5 Ιουλ 2011 - 16:28 | |
| - SpunK RansoM έγραψε:
- παιδια ..ειδα σε ενα site που λενε οτι βγηκε αφισα στην Θεσσαλονικη....ξερω οτι παιζεται μονο στην Αθηνα και στην Πατρα...αλλα διαβασα οτι υπαρχει πιθανοτητα να προβληθει και σε αλλες πολεις...
Η ταινία πάντως εδώ στην Κατερίνη προβάλλεται από την Πέμπτη.. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τρι 5 Ιουλ 2011 - 16:31 | |
| Μπορει να αργησαν αλλα πηραν μπρος επιτελους.... | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τρι 5 Ιουλ 2011 - 16:47 | |
| δεν ξερω ...εγω πρωτη φορα βλεπω να προβαλλεται η ταινια αλλη μερα αθηνα αλλη μερα θεσσαλονικη η γενικα....αλλα απο το τιποτα φυσικα ειναι καλυτερο....! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τρι 5 Ιουλ 2011 - 16:49 | |
| Γενικα με την συγκεκριμενη ταινια μπερδεψαν τα μπουτια τους... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τρι 5 Ιουλ 2011 - 17:04 | |
| χαχαχα και λιγα λες... εχει βγει σε dvd ??? το ειδα τωρα λιγο πιο πανω .... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τρι 5 Ιουλ 2011 - 17:09 | |
| Οχι..θα αργησει αρκετα ακομη...αρχες μαιου αφου αρχισε να προβαλεται... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τρι 5 Ιουλ 2011 - 17:15 | |
| αααα....οκ..τρομα3α! εγω το κατεβασα και το βλεπω ετσι προς το παρον.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τρι 5 Ιουλ 2011 - 17:54 | |
| Κι εγω το κατεβασ και το ειδα εδω και αρκετο καιρο... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τρι 5 Ιουλ 2011 - 23:03 | |
| Κοριτσια εγω το κατεβασα σε HD και το ειδα, και μου πεταχτηκαν τα ματια εξω...
Το μονο κακο που βρηκα ηταν το πολυ ανοιχτο χρωμα στα μαλλια της Reese Witherspoon, και το πολυ κοντο μαλλι του ρομπ...
Επαθα πλακα κατα τ αλλα...
Τι μουσικη, τι πλανα, τι σκηνοθεσια...
Εξαιρετο.... | |
|
| |
annaval Midnight Sun Vampire
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 701 Registration date : 27/06/2010
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τρι 5 Ιουλ 2011 - 23:07 | |
| Οι μοναδικοι πρωταγωνιστες ο Ρομπ και η ελεφαντινα .Οι υπολοιποι για συμπληρωμα μονο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τρι 5 Ιουλ 2011 - 23:21 | |
| χαχαχαα...εε νομιζω οτι και η Μαρλενα κατι εκανε....αν δεν ηταν αυτη δεν θα βλεπαμε τον Ρομπ σε εκεινες τις ωραιες σκηνες | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τρι 5 Ιουλ 2011 - 23:23 | |
| εε το μαλλι του ρομπ ηταν πολυ κοντο λογο τις εποχης εκεινης..νομιζω πως ειχαν ετσι τα μαλλια τους...οσο για τα μαλλια τις reese ηταν πολυ εντονα.. | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τρι 5 Ιουλ 2011 - 23:31 | |
| Σήμερα ξεκίνησα να διαβάζω το βιβλίο. Κρατήθηκα και δεν είδα την ταινία μέχρι τώρα γιατί δεν θα καταλάβαινα ούτε τα μισά από αυτά που θα έλεγαν. Την κατέβασα αλλά χωρίς υπότιτλους. Εσείς την βρήκατε πουθενά με ελληνικούς υπότιτλους; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τρι 5 Ιουλ 2011 - 23:36 | |
| Με ελληνικους υποτιτλους δεν θα τη βρεις πουθενα Παναγιωτα.Εχει ομως ξεχωριστους αν θελεις να κατεβασεις.Ξερεις να τους ενσωματωνεις στην ταινια? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τρι 5 Ιουλ 2011 - 23:43 | |
| Όχι, είμαι δυο λαλούν και τρεις χορεύουν σ' αυτά. Γι αυτό και προτίμησα να διαβάσω πρώτα το βιβλίο να μη λένε ''σ΄αγαπώ'' κι εγώ να νομίζω ότι λένε ''σε μισώ''. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τρι 5 Ιουλ 2011 - 23:51 | |
| Παντα τα βιβλια ειναι καλυτερα απο τις ταινιες.Σιγουρα θα υπαρχουν αλλαγες στο σεναριο,αλλα αν διαβασεις το βιβλιο ειμαι σιγουρη οτι θα καταλαβεις την ταινια.Και εγω ασχετη τελειως ημουν,αλλα ψαχνοντας βρισκεις πως γινεται.Εδω μπες http://www.greeksubtitles.info/ και σου δειχνει πως θα το κανεις με βιντεο.Και εχει πολλους υποτιτλους | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τρι 5 Ιουλ 2011 - 23:54 | |
| Θα το ρισκάρω να δοκιμάσω.. Ευχαριστώ ¶ννα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τρι 5 Ιουλ 2011 - 23:57 | |
| Τιποτα.Ειναι κριμα να εχεις την ταινια χωρις να μπορεις να το δεις! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τετ 6 Ιουλ 2011 - 13:10 | |
| Παιδια το μαλλι της Reese καθε αλλο παρα εντονο ηταν!! Ατονο θα το ελεγα εγω, ενα τερμα ξεπλυμενο ξανθο ασημι, που την χλωμιαζε υπερβολικα πολυ!!
Και αυτο ηταν ενα απο τα πραγματα που δεν μου αρεσαν καθολου...
Με ξενιζε επισης και το μαλλι του ρομπ, και το ξανα ειπα προηγουμενως, οτι τον εχω συνδεσει με το fuzzy -οπως συνηθιζω να το αποκαλω- μαλλι, τερμα και τελειωσε!!
Ενδυματολογικα η Reese ηταν αψογη! Ολα αυτα που φορουσε ηταν και εποχης, αλλα και συναμα στυλατα..
Επισης ο σκηνοθετης εκανε τρομερη δουλεια με τους ντουμπλερ, καθως δεν φαινοταν καθολου ποτε εμπαινε και ποτε εβγαινε και ξανα ερχοταν η Reese.
Γενικα, ηταν μια πολυ αξιολογη ταινια και αυτο που με κερδισε περισσοτερο ηταν οτι ηταν πιστη -οσο αυτο γινοταν- στο βιβλιο.
Οι μονολογοι και οι αφηγησεις του Ρομπ-Τζεικομπ, ηταν οτι καλυτερο ειδικα με αυτην την ερωτευσιμη μπασα φωνη... Σε ταξιδευε!
Επιπλεον, με ενα τονο νατουραλισμου βεβαια, η σκηνη με την Rosie, ηταν καθηλωτικη. Πιστη στο βιβλιο, καπως εντονη, αλλα και αποκρουστικη για πολλους...
Εμενα προσωπικα με συγκλονισε.
Γενικως, ηταν μια παρα πολυ αξιολογη προσπαθεια απο καθε αποψη, και πανω απ ολα, ειχε συναισθηματικα και ψυχολογικα σκαμπανεβασματα τα οποια προσηλωναν τον θεατη.. Και αυτο ειναι καλο...I think... | |
|
| |
| Water For Elephants | |
|