| Water For Elephants | |
|
+62breathless pitsiriki ΕΡΗ Bella Marie Swan robsten kiss justnina22 bReakDowN-Mark scarlet rose Vanina SpunK RansoM Bella07 MARIA SWAN CULLEN eleni 2 kati eya82 evangelina robb.elen alexia.p !~Twilighter~! evac peby BELLA MARIE panagiota bloody swan athina Kornilia PattinsonCullen Marzaki Cullen Aleera annaval dimitroula-robsessed niki pink twilightFOREVER Bitten Pillows xrysanthi marina forever xatisaga Zafrina hiddenfantasy T-NM-E-BD twilightsagaddicted Emy+Robert Kristen Stewart Rozmari WhiteQueen Kimberly marina dolores!! izzy cullen dani mpellanti21 pegulini sunrise demi cullen Edward_ Breaking_ Dawn Lizzy Cullen evi dmant89 $ofi@ + Edward ROBELINA Mrs.Christina VasiKstewAddicted 66 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Σαβ 18 Ιουν 2011 - 12:39 | |
| ε ενταξει ειμαι σε καλυτερη μοιρα...ελπιζω δηλαδη...εδω στη λαρισα θα τη δω κανονικα αυριο βεβαια γιατι και εδω αργησε...απο τ α σχολια μαλλον εκαναν καταπληκτικη δουλεια και μπραβο ανυπομονω... παντως θελουν οντως πολυ βρισιμο γιατι τ εχουν καθυστερησει υπεραρκετα...χαμος...ελλαδα να μου πεις...!! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Κυρ 19 Ιουν 2011 - 1:54 | |
| Ο δικός μου έρωτας ο αγιάτρευτος είναι ο Έντουαρντ... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Κυρ 19 Ιουν 2011 - 1:55 | |
| Σιγουρα...αλλα και τον Τζεικομπ τελεια τον επαιξε.... | |
|
| |
Marzaki Cullen Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : - Αριθμός μηνυμάτων : 539 Registration date : 25/08/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Κυρ 19 Ιουν 2011 - 12:33 | |
| - Kornilia PattinsonCullen έγραψε:
- Αχ τι τέλειες πληροφορίες! Marzaki Cullen που βρήκες την ταινία με υπότιτλους;
Βασικα κατεβασα την ταινια και βρηκα τους υποτιτλους στο bs.player | |
|
| |
annaval Midnight Sun Vampire
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 701 Registration date : 27/06/2010
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Κυρ 19 Ιουν 2011 - 18:54 | |
| To κατεβαζω και εγω κοριτσια.Δεν μπορω να περιμενω αλλο! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Κυρ 19 Ιουν 2011 - 19:45 | |
| Και καλα θα κανεις...εγω εχει εβδομαδες που το ειδα...και απο οτι φαινεται καλα εκανα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Κυρ 19 Ιουν 2011 - 21:40 | |
| θα το δω σε λιγο και σου πω...αν και ειμαι σιγουρη οτι θα μου αρεσει Διαβασα σχολια αυτων που την εχουν κατεβασει ηδη ,και χωρις να εχουν κανενα κολλημα με τον Ρομπ,φανηκε οτι τους αρεσε.Ειναι δυνατον να μην αρεσει σε μενα? ΑΔΥΝΑΤΟΝ | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Δευ 20 Ιουν 2011 - 14:20 | |
| παιδια την ειδα καννικα με υποτιτλους και ενα εχω να πω , ειναι απο τις ωραιοτερες ταινιες που εχω δει!!!!!!!!!! εκτος απο το γεγονος οτι απο μονη της η ιστορια ειναι τελεια και ο εντουαρτ νομιζω ειναι εξαιρετικος!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τετ 22 Ιουν 2011 - 19:58 | |
| | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τετ 22 Ιουν 2011 - 20:04 | |
| - Σπόιλερ:
Θα έχω το βιβλίο στα χέρια μου την Τρίτη.
Δεν την είδα ακόμη ολόκληρη την ταινία. Τα αγγλικά μου μέτρια, δεν κατάφερα να περάσω υπότιτλους, οπότε...είπα να κάνω υπομονή. - Σπόιλερ:
Θα διαβάσω το βιβλίο πρώτα να το ευχαριστηθώ και μετά θα απολαύσω και την ταινία.
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τετ 22 Ιουν 2011 - 20:31 | |
| Καλα θα κανεις...κι εγω αυτο εκανα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Τετ 22 Ιουν 2011 - 21:11 | |
| Την ειδα την ταινια και μου αρεσε.Πολυ φυσικος ο Ρομπ στην ερμηνεια.Αλλα πολυ ξυλο βρε παιδακι μου!Τον λυπηθηκα Η Γουιδερσπουν δεν μου αρεσε καθολου.Αν και περισσοτερα χρονια στο επαγγελμα,ο Ρομπ την επισκιασε τελειως.Και δεν το λεω αυτο επειδη μου αρεσει ο Ρομπ. | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Πεμ 23 Ιουν 2011 - 14:14 | |
| Μολις ειδα στο site της Odeon οτι πλεον η ταινια παιζετε μονο σε ενα κινηματογραφο και ποιο συγκεκριμενα σε μια αιθουσα σε ολη την Ελλαδα. Το επαιζε για μια μολις εβδομαδα σε τρια σινεμα εκ των οποιοων το ενα ηταν κοντα στο σπιτι μου και τωρα το παιζει ΜΟΝΟ στο Μαρουσι!!! Ειναι απαραδεκτοι πραγματικα!! Προσωπικα ηθελα να παω να το δω το Σαββατοκυριακο αλλα προφανως τωρα που διεκοψαν την προβολη δεν θα παω!!! Απαραδεκτοι πραγματικα... Και απορω ο Λιβανης που εφερ το βιβλιο στην Ελλαδα με την ελπιδα να πουλησει κατι παραπανω λογω της ταινιας δεν αγανακτα; Τι να πω δεν εχω ιδεα αν θα παω μεχρι το Μαρουσι να το δω και την αλλη εβδομαδα που θα ειμαι για δουλειες εκει και μπορω να παω δεν ξερω καν αν θα το παιζει ακομη!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Πεμ 23 Ιουν 2011 - 14:57 | |
| | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Πεμ 23 Ιουν 2011 - 16:58 | |
| - twilightFOREVER έγραψε:
- Μολις ειδα στο site της Odeon οτι πλεον η ταινια παιζετε μονο σε ενα κινηματογραφο και ποιο συγκεκριμενα σε μια αιθουσα σε ολη την Ελλαδα. Το επαιζε για μια μολις εβδομαδα σε τρια σινεμα εκ των οποιοων το ενα ηταν κοντα στο σπιτι μου και τωρα το παιζει ΜΟΝΟ στο Μαρουσι!!!
Ειναι απαραδεκτοι πραγματικα!! Προσωπικα ηθελα να παω να το δω το Σαββατοκυριακο αλλα προφανως τωρα που διεκοψαν την προβολη δεν θα παω!!! Απαραδεκτοι πραγματικα... Και απορω ο Λιβανης που εφερ το βιβλιο στην Ελλαδα με την ελπιδα να πουλησει κατι παραπανω λογω της ταινιας δεν αγανακτα; Τι να πω δεν εχω ιδεα αν θα παω μεχρι το Μαρουσι να το δω και την αλλη εβδομαδα που θα ειμαι για δουλειες εκει και μπορω να παω δεν ξερω καν αν θα το παιζει ακομη!!! εμεις εχουμε 3 σινεμα εδω ολα κ ολα παλι καλα.... | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Κυρ 26 Ιουν 2011 - 23:22 | |
| Εχουν βγάλει αφίσα της ταινίας νομίζω στα Οντεον της Θεσ/νικης... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Κυρ 26 Ιουν 2011 - 23:42 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Δευ 27 Ιουν 2011 - 3:00 | |
| Για να εχει αφισα φυσικα και θα το δειξει...για ποιον αλλο λογο...? | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Δευ 27 Ιουν 2011 - 11:05 | |
| Ναι λογικά θα το δείξει... Ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω... Νομίζω πως θα τα δείξει..Τουλάχιστον εδώ στην Κατερίνη ξεκινάει απο αύριο και θα πάω να το δω... | |
|
| |
bReakDowN-Mark Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Forks(in my mind) Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 29/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Πεμ 30 Ιουν 2011 - 1:01 | |
| μου αρεσε παρα πολυ η ταινια αυτη μακραν η καλυτερη του | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Πεμ 30 Ιουν 2011 - 1:06 | |
| Πραγματικα απεδωσε τελεια τον χαρακτητα του Τζεικομπ... | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Πεμ 30 Ιουν 2011 - 1:22 | |
| δεν ειναι πολυ ομορφο το τελος...? - Σπόιλερ:
αν και με στεναχωρει λιγακι που μενει μονος του αλλα ολεες εκεινες οι σκηνες με την μαρλενα ηταν τελειες!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Πεμ 30 Ιουν 2011 - 1:24 | |
| Περασε ομως ολη του την ζωη μαζι της...και στο τελος επιστρεφει εκει που ανηκει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Πεμ 30 Ιουν 2011 - 23:35 | |
| Μόλις γύρισα από την ταινία και δηλώνω ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ Ο Ρομπ απέδωσε τέλεια τον ρόλο του Τζέικομπ και με ξετρέλανε (όπως κάνει πάντα άλλωστε). Στις σκηνές στις οποίες βούρκωνε έστω και για μερικά δευτερόλεπτα με έκανε να βουρκώνω. Ήταν τόσο εκφραστικος, τόσο γλυκός και τόσο κούκλος. Ιδίως εκεί που η Μαρλίνα ήταν με τον άλλον και ο Τζέικομπ τους κοιτούσε, το ύφος του με έκανε να θέλω να πάω εκεί και να τον αγκαλιάσω. Επίσης με ξετρέλαναν τα ρούχα που φορούσε σε μία σκηνή. Να εδώ : - Σπόιλερ:
Γενικά σε όλη την ταινία μου έβγαζε μια φυσικότητα. Ζούσε τον ρόλο στην κάθε στιγμή. Ξετρελάθηκα απλά. Νομίζω οτι ξεπέρασε ακόμη και την Γουίδερσπουν, εκείνη δε μου άρεσε. Υπήρχαν στιγμές που αποτύπωνε καλά το ρόλο της Μαρλίνα και στιγμές που δεν ήταν καλή. Η ταινία όπως καταλάβατε μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Και η προβολή ήταν ιδιωτική. Δεν είχε καθόλου κόσμο. Μόνο εγώ ήμουν, δεν είχα βρει με ποιόν να πάω και πήγα μόνη μου και ήμουν το μόνο άτομο μέσα στην αίθουσα. Δε μπορείτε να φανταστείτε. Απόλαυση Συνιστώ την ταινία ανεπιφύλακτα | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Water For Elephants Πεμ 30 Ιουν 2011 - 23:37 | |
| Κορνηλία μου, σε κινηματογράφο στη Θεσ/νίκη την είδες;;; | |
|
| |
| Water For Elephants | |
|