| Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά | |
|
+5Zafrina Nemesis Of Bellin twilightsagaddicted ed<3 LaDy_SoVeReigN 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Τετ 28 Ιουλ 2010 - 22:43 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Τετ 28 Ιουλ 2010 - 22:53 | |
| ειναι τελειο...συνεχισε!τις ντοματες θα τις κρατησουμε για καμια σαλατα!!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Τετ 28 Ιουλ 2010 - 23:38 | |
| μου αρεσε παρα πολυ..!!και ολυ ωραιος τιτλος..!!ανυπομονω για τη συνεχεια... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Τετ 28 Ιουλ 2010 - 23:39 | |
| Ευχαριστώ , έχω γράψει αρκετό, αλλά τα έχω γράψει σε ένα τετράδιο, οπότε τα περνάω τώρα στον υπολογιστή. Συνέχεια αύριο :D | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Τετ 28 Ιουλ 2010 - 23:42 | |
| οκ..!!ευχαριστουμε για την ενημερωση.!θα περιμενουμε με ανυπομονησια..! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 0:27 | |
| μαντω μου δεν ηξερα οτι γραφεις τοσο καλα!!!!! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| |
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 8:33 | |
| αχ πολυ καλη η ιστορια σου!!!!!! μου αρεσε παρα πολυ, εχει μυστηριο.... διαβαζετε με ανεση και με τρομερο ενδιαφερον!!!!!!!!! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 15:39 | |
| Φρικιό μου Μαντώ μου μωρό μου! .Τι φανταστικό που ήτανε όλο αυτό! Αν και κάνεις κοφτές πρροτάσεις όταν περιγράφεις δίνεις ρυθμό και μας προτρέπεις να συνεχίσουμε(όχι πως δεν θα το κάναμε ). Ο πρόλογος πολύ ωραίος και μας έκανε να δούμε λίγο από τα ανθρώπινα μάτι της τον τρόμο τον φόβο και την ανάγκη να ''τρέξει'' για να επιβιώσει! Παγωμένο άγγιγμα τι προτώτυπο . Μας δίχνεις χωρίς περιτές πληροφορίες για το τι να περιμένουμε χωρίς να αποκαλύπτεις τα πάντα( ). Τώρα για το πρώτο κεφάλαιο μου άρεσε αυτό το ειδήλιο μεταξύ τους! Τόσο τρυφερή σκηνή! (την στιγμή που της πήρε το χέρι νόμιζα ότι θα την φιλήσει ) Ακόμα η αντίδρασή του ήταν πολύ ωραία μου άρεσε η αγριάδα που έβγαζε η σκηνή στο τέλος. Και κλαίει με αίμα, realy? ? I like it . Nα την συνεχίσεις Μαντώ μου πραγματικά πολύ ωραία! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 15:51 | |
| ωραιο ονομα το Αλβιν μ αρεσε πολυ η συνεχια!!! αληθεια πως την λενε την πρωταγωνιστρια? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 16:06 | |
| Θα το αναφερω στο 2ο κεφαλαιο, που γραφω τωρα, αλλα την λενε Κλειώ. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 21:23 | |
| η συνεχειαααααα υπεροχη!!!περιμενω να δω τι θα γινει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 22:22 | |
| μωβ?????? χαχαχαχαχαχαχχα και γω θα γελουσα πολυ χαρουμενος βρικολακας ο Ρον τον συμπαθησα πολυ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 22:50 | |
| χαχα, εχω ενα λογο που εβαλα αυτο το χρωμα, θα δειτε πιο μετα γιατί. Ναι, κατα κάπιο τρόπο στο πρώσοπο του Ρον, έχω βάλει τον χαρακτήρα του κολητού μου. Η συνέχεια αύριο... | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Παρ 30 Ιουλ 2010 - 0:15 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Παρ 30 Ιουλ 2010 - 0:19 | |
| βασικα, κατα καπιον τροπο, εχω παρει στοιχια απο ολα τα βαμπιρ, (true blood, vamp diaries, twilight) και τα συνδιαζω γ ν κανω καπιο διαφορετικο. Τεσπα, δεν λεω, θα τα δειτε στην συνεχεια, LoL, θα βαλω παλυ αύριο!
| |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Παρ 30 Ιουλ 2010 - 15:07 | |
| Ναι το καταλαβα.....ωραια ιστορια παντως.....θελω να δω τι ρολο παιζουν τα μοβ(!)ματια!!!!!!αντε περιμενουμε συνεχεια!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Παρ 30 Ιουλ 2010 - 21:26 | |
| η Κλειω μου θυμιζσε τον Blade τουλαχιστον δεν τα χασε ολα οπως νομιζε | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Δευ 2 Αυγ 2010 - 9:30 | |
| Ειναι πολυ καλο...εμ μου αρεσει που δεν εχουν συνηθισμενα ονοματα. Μου φαινεται οτι το αγορι που εσωσε θα παιξει καποιο ρολο μετα...τουλαχιστον ετσι πιστευω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Δευ 2 Αυγ 2010 - 10:12 | |
| ναι, ο μικρος θα παιξει αρκετό ρόλο στην συνέχεια. Συνέχεια θα βάλω σήμερα, αλλά πιο μετά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Δευ 2 Αυγ 2010 - 10:34 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Δευ 2 Αυγ 2010 - 10:41 | |
| ναι καλά το κατάλαβες. αυτήν την στιγμή γράφω και σε καμια ώρα (ίσως και λιγότερο) θα βάλω συνέχεια. | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Δευ 2 Αυγ 2010 - 16:46 | |
| το μικρος μου θυμιζει απιστευτα τον τζεικ | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Δευ 2 Αυγ 2010 - 16:46 | |
| Ναι αυτο σκεφτηκα και εγω οταν το διαβασα για πρωτη φορα. Ξεχασα να πω πως η ιστορια ειναι καταπληκτικη |
|
| |
| Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά | |
|