| Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά | |
|
+5Zafrina Nemesis Of Bellin twilightsagaddicted ed<3 LaDy_SoVeReigN 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Δευ 2 Αυγ 2010 - 17:18 | |
| τι να κανουμε team Jacob ειμαι, ειμαι αθωα, δνε φταιω Χερια ψηλλα LoL συνεχεια, θα βαλω πιο μετα | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| |
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Δευ 2 Αυγ 2010 - 22:59 | |
| Πολυ καλα τα πε η κλειω στον αλβιν!!!!!!
παντως πραγμαρι στο πιο καλο το κοψες | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Τρι 3 Αυγ 2010 - 18:08 | |
| Θελουμε συνεχεια! Τι έπαθε ο Αλβιν; | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Τρι 3 Αυγ 2010 - 18:39 | |
| δεν νομιζω να παει ο αλβιν ετσι?????? | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Τετ 4 Αυγ 2010 - 2:07 | |
| Πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!Εχω φαει κολλημα. Δεν πιστευω να σκοτωσες ετσι απλα τον αλβιν????????Ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Πεμ 5 Αυγ 2010 - 19:12 | |
| οχι, βασικα, δεν λεω, σορρυ παιδια, αλλα δεν θα μπενω πολυ συχνα στον υπολογιστη για να βαζω κομματια, γιατι ειμαι στο χωριο μου. | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Πεμ 5 Αυγ 2010 - 19:44 | |
| Nα'μαι κι εγώ! Σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις που δεν άρχισα να διαβάζω την ιστορία σου πιο νωρίς.Τέλος πάντων, πάμε παρακάτω... Η ιστορία σου είναι Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Η ! Έχω πραγματικά κολλήσει τώρα.Ο τρόπος γραφής σου είναι σαγηνευτικός και χωρίς κενά.Με έχει αιχμαλωτίσει αυτή η ιστορία.Πραγματικά μπράβο σου. Μια ερώτηση!Έχεις blog?? Φιλάκια! -Χριστίνα. Υ.Γ Πότε θα έχουμε συνέχεια?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Πεμ 5 Αυγ 2010 - 20:50 | |
| ευχαριστω!! ναι εχω μπλογκ, το χω βαλει και στο φορουμ http://psithiroikardias.blogspot.com/Συνεχεια δεν ξερω ποτε θα βαλω, ισως μετα την κυριακ, γιατι ειναι κατι γερμανοι εδω, και ειμαι ολη μερα σπιτι σους, οποτε...., θα δουμε | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Παρ 6 Αυγ 2010 - 17:14 | |
| Πολυ ωραιο το κομματι αν και δεν πολυ συμπαθω τον Τζεισον!!!! Αλβιν | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Παρ 6 Αυγ 2010 - 17:16 | |
| Και εγω δεν συμπαθω τον Τζεισον !!!! τωρα δηλαδη εγινε το μοιραιο με τον Τζεισον; που ειναι ο Αλβιν επιτελους να τον κανονισει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Παρ 6 Αυγ 2010 - 17:37 | |
| χαχαχαχαχα.....συνφωνω μαζι σου μαρινα!!!!Ελεος!!!!! Αλβιν! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Παρ 6 Αυγ 2010 - 21:10 | |
| καλα νταξει δεν φταει ο τζεησον να μην κουναγε την ουριτσα της η κλειω!!!!! δεν περασαν δυο μερες που εφυγε ο Αλβιν και τσουπ τον βρηκε τον αντικαταστατη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Τρι 10 Αυγ 2010 - 20:37 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Τρι 10 Αυγ 2010 - 21:32 | |
| οπα τωρα φταει η Αλβιν????? εγω αν ημουν ο Αλβιν θα της αστραφρα μια ετσι να με θυμαται.
επισης ασχετο εχεις κανει μερικα λαθακια: στην αρχη λες οτι περασαν πεντε μηνες απο τοτε που εφυγε και μετα λεει η Κλειω οτι περασε ενας μηνας επισης εκει που κραταει η Μαιρη την Κλειω λεει η Μαιρη: "Μέρι, σε παρακαλώ. Δεν κάνει να συνχίζεσαι στην κατάστασή σου."
αυτα και απο μενα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Τρι 10 Αυγ 2010 - 22:21 | |
| κανουμε οτι κανουμε και μετα ριχνουμε το φταιξιμο στον Αλβιν; εχει πεσει πολυ στα ματια μου η Κλειω... εμεινε κ εγκυος τωρα δεν διορθωνετε τιποτα με εκνευρισε απιστευτα !!! εχει νευρα γιατι ξερει το λαθος της και τα πληρωνουν αλλοι α ρε κακομοιρη Αλβιν εμπλεξες !δωσ της καμια ξαναστροφη να ερθει στα ισια της! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Σαβ 14 Αυγ 2010 - 13:57 | |
| - sandra21 έγραψε:
Και επειδη ειμαι ανθρωπος που τα λεει εξω απο τα δοντια δεν μου πολυ αρεσε το τελος γιατι το εκανες να μoιαζει με το saga!!(χωρις παρεξηγηση!! ) ναι κι εγω δεν ηθελα στην αρχη για να μην μοιαζει με το σαγγα, αλλα δεν εχω σκοπο να το αφησω ετσι, το θεμα, Κλειω Τζεισον, θα εχει ασχημο τελος, - Nemesis Of Bellin έγραψε:
- επισης ασχετο εχεις κανει μερικα λαθακια: στην αρχη λες οτι περασαν πεντε μηνες απο τοτε που εφυγε και μετα λεει η Κλειω οτι περασε ενας μηνας επισης εκει που κραταει η Μαιρη την Κλειω λεει η Μαιρη: "Μέρι, σε παρακαλώ. Δεν κάνει να συνχίζεσαι στην κατάστασή σου."
ναι, το δα κι εγω, τώρα θα τα διορθώσω¨ ___________ Σοζ που δεν είχα απαντήσει πιο πριν, αλλά δνε μου είχε σταλθεί ειδοποίησει στα e-mail μου. Ελπιζω να σας αρεσει το κατακάποιον ΄ρόπο τέλος, βασικά, θα συνεχιστεί μετά απλώς θα είναι από την μεριά του ¶λβιν και όχι της Κλειώς, γιατί... θα δείτε. Στα επόμενα κοματια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Δευ 16 Αυγ 2010 - 12:48 | |
| κριμα και την συμπαθουσα την Λιλυ... και τον Τζεησον!!! πραγματικα ο πονος της Κλειως πρεπει να ταν αβασταχτος... τελικα η δυναμη της Κλειως ποια ειναι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Δευ 16 Αυγ 2010 - 12:49 | |
| Μπορεί να διακτινίζεται, και κάτι που το έχω αναφέρει μόνο μία φορά, στη αρχή, μπορεί να πραγματοποιήσει μία ευχή της, άλλα όταν το κάνει αποδυναμόνετε πάρα πολύ και γι αυτό δεν το έχει κάνει ποτέ. Ναι όντως, ο πόνος της ήταν πολύς. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Δευ 16 Αυγ 2010 - 16:13 | |
| Να σου πω εμενα μου αρεσε πολυ μεχρι την στιγμη που πηγε και εμεινε εγκυος......αυτα απο εμενα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Δευ 16 Αυγ 2010 - 16:16 | |
| ναι, ξέρω, όμως θέλω να το χρησιμοποιήσω σε άτι, για αυτό το έβαλα, στο είπα και πιο πριν . Πάντως ευχαριστώ που την διαβάζεται παιδιά και μου λέτε την γνώμη σας | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Δευ 16 Αυγ 2010 - 21:43 | |
| πολυ ωραια συνεχεια!αλλα στενοχωρηθηκα που πεθαναν τρια ατομα να δω τι θα γινει αποδω και στο εξης με τον Αλβιν!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Παρ 20 Αυγ 2010 - 0:18 | |
| τελειωσε; ο Αλβιν δεν θα ξαναειναι με την Κλειω; στεονοχωρηθηκα πολυ νομιζα οτι θα μεγαλωσουν μαζι το μωρο... ωραια η ιδεα σου να συνεχισεις αν θες την υποστηριξη μου θα την εχεις τους κ ξαναεκανε ανθρωπους;δεν σκεφτηκε καθολου τον εαυτο της δεν περιμενα αυτη την εξελιξη αλλα αυτο με εκανε να συγχωρησω την Κλειω απο τα λαθη μου ειχε κανεις εξαγνιστηκε. αυτο γιατι τελειωσε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Παρ 20 Αυγ 2010 - 1:00 | |
| | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά Παρ 20 Αυγ 2010 - 8:13 | |
| Αχ ηταν παρα πολυ ωραια!!! Τι κριμα που τελειωσε...πολυ λυπηθηκα που πεθαναν... Καλη η ιδεα σου να την συνεχισεισ απο την μερια της μικρης. | |
|
| |
| Σχολια: Κυνηγητό στα Σκοτεινά Μυστικά | |
|