| Ομορφα πλασματα | |
|
+28Teodan xrysanthi EliRose mariana20 alexandra13 valia 32 dark violet mariavd AspaKorth eternity Nantia Hale_Biers broken angel Kimberly Bitten Pillows twilightFOREVER MIKAELLA vikaki21 ed<3 Fallen Angel petalouditsa<3 Nemesis Of Bellin Mrs.Christina mR.Geo WhiteQueen ΕΡΗ katia2110 evi sandra21 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Παρ 4 Μαρ 2011 - 12:47 | |
| δεν με εν8ουσιασε ιδιαιτερα η σειρα οποτε δεν σημεριζομ την αγωνια σας αλλα μπορω να πω οτι ηταν genuine enough....παντως το εξωφυλλο και ο τιτλος μ αρεσουν πολυ!! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Παρ 4 Μαρ 2011 - 15:58 | |
| | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Σαβ 5 Μαρ 2011 - 12:25 | |
| - evi έγραψε:
- Τα εξωφυλλα τους γενικα ειναι υπεροχα....και εμενα ειναι απο τις σειρες που περιμενω με αγωνια την συνεχεια...
Και εγω λατρευω το εξωφυλλο. Λετε να ειναι οι πυλες του Ρειβενγουντ; Το δευτερο ακομα να το τελειωσω. Ελπιζω το τριημερο που θα φυγουμε να βρω χρονο να το παρω μαζι μου και να το τελειωσω. Εχουν μεινει λιγοτερο απο 50 σελιδες....Το μονο που μετανιωνω με το δευτερο βιβλιο ειναι οτι το διαβασα σε μια περιοδο που δεν ειχα χρονο και μεχρι να το ξαναπιασω στα χερια μου να δω τι γινεται ειχα κανει χαρακιρι | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Σαβ 5 Μαρ 2011 - 13:02 | |
| Οντως αυτο δεν πρεπει να το κανουμε σε τοσο καλα βιβλια...αμα δεν το διαβασεις μονορουφι δεν το ευχαριστιεσαι.... | |
|
| |
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Σαβ 5 Μαρ 2011 - 14:27 | |
| Οντως!Αμα το αφησεις και περασουν πολλες μερες χανεις την μαγεια τις ιστοριας...! | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Σαβ 5 Μαρ 2011 - 19:18 | |
| Ωραιοοτατο και το εξοφυλλο και ο τιτλος!!! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τετ 9 Μαρ 2011 - 21:51 | |
| Στο spirit bound πίσω-πίσω έλεγε: Edward loves Bella, Dimitri Loves Rose, Now Ethan love Lena! Κι έχει τη φωτογραφία! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τετ 9 Μαρ 2011 - 23:59 | |
| Πολυ καλο το διαφημιστικο...αυτο ηταν που τραβηξε και το ενδιαφερον μου στην αρχη.... | |
|
| |
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 10 Μαρ 2011 - 15:50 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 10 Μαρ 2011 - 18:02 | |
| Εγω συνηθως αυτο κανω...και προτειμω να διαβαζω οταν ειμαι μονη...Αυτο που απολαμβανω περισσοτερο απο ολα ειναι να το πιανω μετα τις 12 και να διαβαζω μεχρι της εξι το πρωι....Αυτο μαλιστα....οχι να σε διακοπτους ανα δυο προτασεις.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 10 Μαρ 2011 - 21:08 | |
| ωραια ιδεα αυτη κοπελια αλλα εκτος του οτι παιζουν ωραια εργα απο τις 11 κ μετα νυσταζω υπερβολικα πολυ για να διαβαζω το βραδυ. αλλα 8α το δοκιμασω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 10 Μαρ 2011 - 21:10 | |
| - evi έγραψε:
- Εγω συνηθως αυτο κανω...και προτειμω να διαβαζω οταν ειμαι μονη...Αυτο που απολαμβανω περισσοτερο απο ολα ειναι να το πιανω μετα τις 12 και να διαβαζω μεχρι της εξι το πρωι....Αυτο μαλιστα....οχι να σε διακοπτους ανα δυο προτασεις....
Πόσες φορές έχω κοιμηθεί με το βιβλίο αγκαλιά... Δεν πετυχαίνει... είμαστε καλοί φίλοι με τον ύπνο!!! Τώρα: τί λέτε να γίνει στο Όμοροφ Χάος; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 10 Μαρ 2011 - 21:16 | |
| λεω να αρχισω να ξαναδιαβαζω τα ομορφα πλασματα......δεν εχω κ τπτ καλυτερο να διαβασω μεχρι να ερ8ουν τα βιβλια μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 10 Μαρ 2011 - 21:24 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Παρ 11 Μαρ 2011 - 0:33 | |
| Κι εγω ξεφυλλισα λιγο σημερα το ομορφο σκοταδι....Παει αρκετος καιρος που το διαβασα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Δευ 28 Μαρ 2011 - 10:46 | |
| H περιληψη του τριτου....
ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΟΣ
Ο Ίθαν Γουέιτ νόμιζε πως είχε συνηθίσει τα παράξενα συμβάντα του Γκάτλιν, της μικρής πόλης του Νότου όπου ζει. Όμως τώρα που ο Ίθαν και η Λένα έχουν επιστρέψει, ακόμη και η έννοια του παράξενου έχει πάρει διαφορετική διάσταση. Σμήνη από ακρίδες, ψηλές θερμοκρασίες ρεκόρ, και καταστροφικές καταιγίδες ρημάζουν το Γκάτλιν καθώς ο Ίθαν και η Λένα παλεύουν να συλλάβουν τις επιπτώσεις της Διεκδίκησης της Λένα. Ακόμη και η οικογένεια ισχυρών Υπερφυσικών της Λένα επηρεάζεται –και οι ικανότητές τους αρχίζουν να αστοχούν επικίνδυνα. Καθώς ο καιρός περνάει, μια ερώτηση γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη: Τι –ή ποιος– θα χρειαστεί να θυσιαστεί για να σωθεί το Γκάτλιν;
Για τον Ίθαν, το χάος είναι τρομακτικό αλλά και ένας ευπρόσδεκτος περισπασμός. Τα όνειρά του πάλι τον στοιχειώνουν, αλλά αυτή τη φορά δεν είναι η Λένα –και αυτό που τον στοιχειώνει τον ακολουθεί από τα όνειρά του στην καθημερινή του ζωή. Και το χειρότερο, ο Ίθαν σταδιακά χάνει κομμάτια του εαυτού του –ξεχνάει ονόματα, αριθμούς τηλεφώνου, ακόμη και αναμνήσεις. Δεν γνωρίζει το γιατί και τις περισσότερες μέρες φοβάται και να ρωτήσει.
Μερικές φορές δεν υπάρχει μόνο μία απάντηση ή μια επιλογή. Μερικές φορές δεν υπάρχει επιστροφή. Και αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει ευτυχισμένο τέλος. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Δευ 28 Μαρ 2011 - 21:39 | |
| Καλέ... μας λέει το τέλος;;;; (Εύη θεάααααααα respeeect :D) | |
|
| |
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τετ 30 Μαρ 2011 - 12:40 | |
| Πω πω οπως λεει και ο τιτλος χαος,δλδ πιο χαος δεν γινεται... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τετ 30 Μαρ 2011 - 12:43 | |
| Δεν μας λεει το τελος γιατι ειναι τετραλογια και αυτο ειναι το τριτο βιβλιο της σειρας οποτε θα εχουμε και συνεχεια. Παντως απο οτι καταλαβα θα υπαρξουν ανατροπες!! | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τετ 30 Μαρ 2011 - 20:39 | |
| Χμμμ φοβερη επαιτε η συνεχεια... - Σπόιλερ:
Απορω που δεν αναφερει κατι για την Ριντλευ ή την φωτοσφαιρα..Πιστευω θα κινησει γη και ουρανο για να ξαναπαρει τις δυναμεις της... | |
|
| |
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τετ 30 Μαρ 2011 - 21:22 | |
| εγω τωρα θελω να ξαναδιαβασω το πρωτο γιατι εχω ξεμεινει απο επιλογες....αν ποτε βεβαια μου το φερει ο αδερφος μου απο την Πατρα...μαλλον το Πασχα που θα ρθει.. βλαμενε | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 31 Μαρ 2011 - 3:12 | |
| Αυτο ειναι απο τα βιβλια που ξεκινανε μετρια και οσο παει και σε παρασερνει....Πραγματικα η συνεχεια φαινεται συγκλονιστικη....μη πω χαοτικη..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Παρ 1 Απρ 2011 - 10:32 | |
| Το λέει κι ο τίτλος! Και παραβλέπω το πρώτο σχόλιό σου προς ,ετριότητα!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Παρ 1 Απρ 2011 - 10:53 | |
| Στην αρχη ειναι απλως καλο...δεν μπορεις να το αφησεις απο τα χερια σου αλλα δεν ξενοιχτας κι ολας....Στην αρχη παντα...γτ μετα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Κυρ 3 Απρ 2011 - 19:39 | |
| Το παρέλειψα πριν ;ρ Αν ξανακάνεις σχόλιο τέτοιο γι'αυτό το βιβλίο... ;ρ δε θα το ξανακάνω ;ρ | |
|
| |
| Ομορφα πλασματα | |
|