| Ομορφα πλασματα | |
|
+28Teodan xrysanthi EliRose mariana20 alexandra13 valia 32 dark violet mariavd AspaKorth eternity Nantia Hale_Biers broken angel Kimberly Bitten Pillows twilightFOREVER MIKAELLA vikaki21 ed<3 Fallen Angel petalouditsa<3 Nemesis Of Bellin Mrs.Christina mR.Geo WhiteQueen ΕΡΗ katia2110 evi sandra21 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Κυρ 3 Απρ 2011 - 19:59 | |
| Ο καθενας στο κατω κατω εχει την δικη του γνωμη και λεει οτι θελει.... Τον Οκτωβριο θα δειξει αμα θα κανει το μεγαλο μπαμ.... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 26 Μάης 2011 - 15:16 | |
| Εχουν περασει σχεδον πεντε μηνες απο οταν κυκλοφορησε το δευτερο βιβλιο και εχω τα πρωτα συμπτωματα στερησης. Καταλαβα επιτελους, γιατι οσο και αν φενοταν δεν το παραδεχομουν οτι εχω κολησει ασχημα και με αυτην την σειρα. Σημερα εντωμεταξυ πηρε τελειως τυχαια το ματι μου οτι η paperback εκδοση θα κυκλοφορησει στην Αμερικη με νεα εξωφυλλα. Δεν τρελαινομαι κιολας αλλα καλα ειναι. Τα λευκα γραμματα στην πραγματικοτητα θα ειναι ασημενια οπως στα εξωφυλλα του Αγγελοι. Εντωμεταξυ καπου ανεφερε η Καμι στο twitter της οτι στο ομορφο χαος τα γραμματα θα εχουν χρυση επιστρωση μαλλον οπως στον οδηγο του λυκοφωτος. Ανυπομονω, ποιος περιμενει μεχρι τον Νοεμβρη η ισως και πιο μετα που θα βγει στην Ελλαδα; | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 26 Μάης 2011 - 16:47 | |
| Ολοι μας αναγκαστικα και μη....προτειμω χιλιες φορες τα κανινικα εξωφυλλα αν και αυτα βλεπονται... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 9 Ιουν 2011 - 14:28 | |
| - Σπόιλερ:
Aυτο που βλεπετε ειναι το εξωφυλλο μια ολοκαινουργιας νουβελας απο την Καμι Γκαρσια και την Μαργκαρετ Στολ και θα κυκλοφορησει στις 2 Αυγουστου. Τα γεγονοτα της νουβελας οριοθετουνται χρονικα αναμεσα στο ομορφο σκοταδι και το ομορφο χαος και περιγραφουν
- Σπόιλερ:
Tην ανατριχιαστικη μεταμορφωση του Λινκ σε δαιμονα. Καθως και τα γεγονοτα μεταξυ ομορφο σκοταδι και ομορφο χαος αφου οπως φενεται το ομορφο χαος ξεκιναει λιγες εβδομαδες ισως και μηνες μετα τα γεγονοτα του ομορφου σκοταδιου, Θα κυκλοφορησει σε μορφη e-book μονο και θα κανει 1 δολαριο! Δεν εχω ιδεα εαν θα βγει απο τις εκδοσεις πλατυπους αλλα το ελπιζω. Εχω στειλει απο πρωι σαραντα email και περιμενω απαντηση!!! Tι ωραια νεα για να φτιαξεις την μερα σου!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 9 Ιουν 2011 - 14:33 | |
| Oτι και να γινει θα το παρω....αγγλικα η ελληνικα δεν με νοιαζει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 9 Ιουν 2011 - 17:48 | |
| Ενοειται και εγω πως θα το παρω στα Αγγλικα- θα το παρω μεταφορικα παντα γιατι κυκλοφορει αποκλειστικα σε ηλεκτρονικη μορφη- αλλα ηλπιζα να το εκδωσουν εντυπα οι εκδοσεις πλατυπους να το εχω στην μητρικη μου γλωσσα μαζι με τα αλλα βιβλια της σειρας στο ραφι. Βρηκα την υποθεση και την μεταφρασα στα ελληνικα. Ανυπομονω!! - Σπόιλερ:
Όταν ο Λίνκ ακολούθησε τον καλύτερο του φίλο, Ίθαν Γουέιτ, σε μια αναζήτηση μέσα από το μυστηριώδες υπόγειο δίκτυο περασμάτων που διασχίζουν ακατάπαυστα τον Νότο ήξερε πως έβαζε τον εαυτό του σε θανάσιμο κίνδυνο. Αλλά η επιστροφή στο Γκάτλιν ήταν μόνο η αρχή…
Τραυματισμένος έπειτα από μια επική μάχη, ο Λίνκ συνειδητοποιεί ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του δεν μπορεί να λυθεί με μια μόνο απλή επίσκεψη στον γιατρό. Και σίγουρα ο τραυματισμός στο χέρι του είναι το λιγότερο που τον απασχολεί. Το δάγκωμα από έναν υπερφυσικό δαίμονα έχει περισσότερες επιπτώσεις από ένα απλό σπάσιμο -- αλλάζει τον άνθρωπο, ψυχικά και σωματικά, μετατρέποντας τον Λίνκ σε κάτι που μοιάζει με το πλάσμα του σκότους από το όποιο τραυματίστηκε.
Σε αυτό το ολοκαίνουργιο διήγημα από τις συγγραφείς των New York times bestsellers Kami Garcia και Margaret Stohl, οι αναγνώστες θα βιώσουν την αγωνιώδη μεταμόρφωση της καρδίας του Λίνκ. Το ονειρεμένο σκοτάδι (Dream Dark) τοποθετείται χρονικά πριν τα γεγονότα στο πολύ αναμενόμενο τρίτο βιβλίο στην τετραλογία τα χρονικά των Κάστερ, όμορφο χάος, που αναμένεται να εκδοθεί τον Οκτώβριο του 2011. Περιέχει για πρώτη φορά τα πρώτα πέντε κεφάλαια του βιβλίου Όμορφο Χάος. Κυκλοφορεί 2 Αυγούστου μόνο σε ηλεκτρονική μορφή. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 9 Ιουν 2011 - 21:33 | |
| Κανονικα θα επρεπε να το βγαλουν και κανονικα...Οχι οτι δεν μας συμφερει μιας και συντομα θα μπορουμε να το κατεβασουμε και δωρεαν απο καποια ιστοσελιδα...Μηπως οι Πλατυπους σου απαντησαν για το τι σκοπευουν να κανουν...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Παρ 10 Ιουν 2011 - 9:37 | |
| Συμφωνω επρεπε να υπαρχει και σε κανονικη μορφη! Οχι δεν μου απαντησαν ακομη και εκανα και σχολιο στο blog τους το οποιο δημοσιευσαν-αρα διαβασαν- αλλα ακομη καμια απαντηση | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Σαβ 11 Ιουν 2011 - 4:27 | |
| Θα απαντησουν...ενας απο τους λογους που τους παω τοσο πολυ ειναι οτι ειναι αμεσοι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 23 Ιουν 2011 - 13:00 | |
| Μολις τωρα μου απαντησαν οι εκδοσεις πλατυπους και κατεληξα οτι ειναι ο καλυτερος εκδοτικος οικος αυτην την στιγμη στην Ελλαδα!!!!! Ε: Αγαπητές εκδόσεις Πλατύπους, Σκοπεύτε να εκδόσετε την νουβέλα Dream Dark της Καμι Γκαρσια και της Μαργκαρετ Στολ; Α:Μας συγχωρείς για την καθυστέρηση στην απάντηση μας αλλά δεν είχαμε ακόμη στοιχεία για το πρώτο σου ερώτημα. Λοιπόν, ας τα πάρουμε με τη σειρά: Σχετικά με τη νουβέλα θα εκδοθεί με κάποιο τρόπο έντυπη. Χωρίς όμως να έχει ληφθεί ακόμη η τελική απόφαση -αν δηλαδή θα κυκλοφορήσει αυτόνομη ή θα συμπεριλαμβάνεται στο Όμορφο Χάος σαν μπόνους. SUPER EXCITED!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 23 Ιουν 2011 - 15:33 | |
| Ειναι η καλυτερη εκδοτικη ever.... | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Δευ 27 Ιουν 2011 - 16:18 | |
| Η νουβέλα DREAM DARK (ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ) θα κυκλοφορήσει και στα ελληνικά σε έντυπη μορφή. Οπότε...;! Δεν θα είναι μπόνους,θ αείναι επιπλέον ;ρ | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Δευ 27 Ιουν 2011 - 19:50 | |
| Και εγω μολις το διαβασα....μακαρι ολες οι εκδοτικες να ηταν σαν τις πλατυπους.... | |
|
| |
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Δευ 27 Ιουν 2011 - 20:50 | |
| Πλατυπους 4ever!!!!!Αλλα εχω την εξης απορια να τους θεσω:Γιατι δεν εκδοσατε εσεις το Vampire Academy?? Τωρα καθομαστε και λιωνουμε περιμενοντας τν πατακη μπας και θυμηθει να το κυκλοφορησει | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Δευ 27 Ιουν 2011 - 20:50 | |
| Την ιδια απορια εχω κι εγω...πραγματικα θα ειχαμε το κεφαλι μας ησυχο αν γινοταν ετσι.... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Σαβ 2 Ιουλ 2011 - 18:06 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Σαβ 2 Ιουλ 2011 - 18:24 | |
| Μακαρι να συνεχισουν αυτοι την σειρα γτ με αυτους που μπλεξαμε θα γερασουμε περιμενωντας... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τετ 6 Ιουλ 2011 - 20:49 | |
| Ρε μας γκάστρωσαν :@ Είπαμε υπομονη αλλά... :@#$@!@ τί να πω!
ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Θα είναι μικρό το βιβλίο (τα σκοτεινό όνειρα) αλλά θα έχει και μερικά κεφάλαιο από το όμορφο χάος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τετ 6 Ιουλ 2011 - 20:58 | |
| Αυγουτο θα βγει η νουβελα Οκτωβρη το ΟΜορφο χαος...μια χαρα ειναι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τετ 6 Ιουλ 2011 - 21:02 | |
| Χα! Η νουβέλα μπορεί να βγει και Σεπτέμβρη ;ρ - Σπόιλερ:
Εν τω μεταξύ ρώτησε μια τι είναι το όμορφο χάος, απάντησα εγώ... Και μου κάνει: "πρόσχες πολύ στο μάθημα Γεο (έτσι με λένε στο φεισμπουκ) :Ρ
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 14 Ιουλ 2011 - 15:52 | |
| Mωρέ και δεκέμβρη να εβγαίνε φτάνει που θα εβγαίνε...Θα το έκανε αυτό αλλή εκδοτική; PLATYPUS4EVER που λέει και η Ερη!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 14 Ιουλ 2011 - 20:07 | |
| Σιγουρα θα βγει πριν απο τον δεκεμβρη μιας και τοτε θα βγει το ομορφο χαος στα ελληνικα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 14 Ιουλ 2011 - 20:33 | |
| Eνοούσα ότι θα κυκλοφορούσε Δεκέμβρη εαν έβγαινε συμφωνα με το αρχικό πλάνο μάζι με το όμορφο χάος σαν μπόνους και όχι αυτόνομο | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τετ 14 Σεπ 2011 - 14:09 | |
| Το Dream Dark κυκλοφορει εντος του μηνα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 29 Σεπ 2011 - 10:38 | |
| ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ -ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΟΡΦΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 | |
|
| |
| Ομορφα πλασματα | |
|