| Ομορφα πλασματα | |
|
+28Teodan xrysanthi EliRose mariana20 alexandra13 valia 32 dark violet mariavd AspaKorth eternity Nantia Hale_Biers broken angel Kimberly Bitten Pillows twilightFOREVER MIKAELLA vikaki21 ed<3 Fallen Angel petalouditsa<3 Nemesis Of Bellin Mrs.Christina mR.Geo WhiteQueen ΕΡΗ katia2110 evi sandra21 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 29 Σεπ 2011 - 17:51 | |
| Τέλεια!!! Λατρεύω την πλατύπους!!!! Και κάνει μόνο 2(δύο -όχι δεν είναι τυπογραφικό λαθος) ευρω!!! Χρείαζεται να αναφέρω πόσο τέλειοι είναι; Το βιβλίο στην Αμερική που κυκλοφόρησε μόνο σε ηλεκτρονική μορφή και έκανε δύο ευρω, και τώρα με το copyright με την μεταφραση, είναι και έντυπη έκδοση, βάλε και μεταφορικά και προοώθηση και κρατήσαν ακόμη την ίδια τιμή; Επίσης μου αρέσει το εξώφυλλο που είναι δικία τους δημιουργία. Αν ήταν λίγο πιο φωτεινό το κόκκινο θα ήταν τέλειο...Ελπίζω στην έντυπη μορφή να είναι λίγο πιο λαμπερό. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 29 Σεπ 2011 - 17:54 | |
| Πραγματικα οταν ειδα την τιμη ειχα μεινει...αχ πλατυπους...πραγματικα υπεροχοι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 29 Σεπ 2011 - 18:06 | |
| Φανταστικός εκδοτικός, είμαστε πολύ τυχεροί που πήρε το έπος.... Το βράδυ θα το έχω στα χέρια μου, και αν και είναι μια σταλιά ανυπομονώ!!!! Θα έχει μέσα και τα δύο πρώτα κεφάλαια από το όμορφο χάος!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 29 Σεπ 2011 - 18:14 | |
| Σωστα αυτο το ειχα ξεχασει.... εγω λογικα θα το εχω αυριο.... | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 29 Σεπ 2011 - 19:04 | |
| Από πού το πήρατε ρε σεις; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Κυρ 16 Οκτ 2011 - 18:15 | |
| To πήρα!!! Η πλατύπους έχει κάνει πολύ προσεγμένη δουλεία. Το sneak peek από το όμορφο χάος είναι... - Σπόιλερ:
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Κυρ 16 Οκτ 2011 - 21:11 | |
| Απλα τα εσπαγε...ανυπομονω και για το τριτο...μαλλον μεσα στον Νοεμβρη θα βγει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 22 Δεκ 2011 - 15:56 | |
| Η πλατύπους έγραψε στο facebook για το όμορφο χάος. Παρόλο που το βιβλίο βρίσκεται εδώ και μέρες στο τυπογραφείο, ώστε να ήταν έτοιμο πριν τις γιορτές, προέκυψαν καθυστερήσεις οι οποίες σε συνδυασμό με τις αργίες θα σπρώξουν την τελική ημερομηνία αργότερα. Δηλ. αρχές Ιανουαρίου. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 22 Δεκ 2011 - 23:30 | |
| Να παρει.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 5 Ιαν 2012 - 16:00 | |
| NEW YORK TIMES BESTSELLER ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ… ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ. Ο Ίθαν Γουέιτ πίστευε πως είχε συνηθίσει τα παράξενα, αδιανόητα συμβάντα του Γκάτλιν, της μικρής πόλης του Νότου όπου ζει. Όμως τώρα που ο Ίθαν και η Λένα έχουν επιστρέψει, το παράξενο και το αδιανόητο έχουν αποκτήσει καινούριο νόημα. Σμήνη από ακρίδες, ψηλές θερμοκρασίες ρεκόρ και καταστροφικές καταιγίδες ρημάζουν το Γκάτλιν, καθώς ο Ίθαν και η Λένα παλεύουν να συλλάβουν τις επιπτώσεις της Διεκδίκησης της Λένα. Ακόμη και η οικογένεια ισχυρών Υπερφυσικών της Λένα επηρεάζεται –και οι ικανότητές τους αρχίζουν να αστοχούν επικίνδυνα. Καθώς ο καιρός περνάει, μια ερώτηση γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη: Τι –ή ποιος– θα χρειαστεί να θυσιαστεί για να σωθεί το Γκάτλιν; Για τον Ίθαν, το χάος είναι τρομακτικό αλλά και ένας ευπρόσδεκτος περισπασμός. Πάλι κάτι τον στοιχειώνει στα όνειρά του, αλλά αυτή τη φορά δεν είναι από τη Λένα –και αυτό που τον στοιχειώνει τον ακολουθεί έξω από τα όνειρα στην καθημερινότητά του. Και το χειρότερο, ο Ίθαν σταδιακά χάνει κομμάτια του εαυτού του –ξεχνάει ονόματα, αριθμούς τηλεφώνου, ακόμη και αναμνήσεις. Δεν γνωρίζει το γιατί και τις περισσότερες μέρες φοβάται και να ρωτήσει. Κάποιες φορές δεν υπάρχει μόνο μία απάντηση ή μια επιλογή. Κάποιες φορές δεν υπάρχει επιστροφή. Και αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει ευτυχισμένο τέλος. Κυκλοφορησε σημερα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 5 Ιαν 2012 - 16:05 | |
| Και εγώ μόλις το είδα καταχάρηκα!!! Ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου!!! Από βδομάδα θα το ξεκινήσω... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 5 Ιαν 2012 - 17:13 | |
| Ηταν πραγματικα οτι χρειαζομουν.... | |
|
| |
eternity Twilight Human
Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 63 Registration date : 16/10/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 5 Ιαν 2012 - 18:36 | |
| επιτελους!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 5 Ιαν 2012 - 19:57 | |
| αχ κυκλοφορησε???????????? | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 5 Ιαν 2012 - 21:55 | |
| Ναι κυκλοφορησε το διαβασα κι εγω σημερα...κι εντελως τυχαια εψαχνα στα public και στον ελευθερουδακη μηπως τοειχαν χτες αλλα τζιφος. Δεν ξερω αν θα το βρω εδω μαλλον θα το αγορασω απο εβδομαδα που θα κατεβω Αθηνα. Αληθεια υπαρχει και 4ο? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 5 Ιαν 2012 - 23:17 | |
| Με την αυριανή αργεία χλωμό να το βρούμε στα βιβλιοπωλεία πριν την Δευτέρα...Και εγώ θα ήθελα να το ξεκινήσω το Σαββατοκυριακό, αλλά με βλέπω να το παίρνω στα χέρια μου προς τα μέσα της εβδομάδας... Ναι θα υπάρξει και τέταρτο βιβλίο (ακόμη δεν ξέρουμε τίτλο) και θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του '12 σε ένα χρόνο δηλαδή. Το τέταρτο θα είναι και το τελευταίο... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 5 Ιαν 2012 - 23:19 | |
| Ε αμαν πια με αυτες τις σειρες...ειχα σκασει ποτε θα βγει το τριτο τωρα θα σκαω ποτε θα βγει το 4ο? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Παρ 6 Ιαν 2012 - 1:48 | |
| Ετσι παει δυστυχως.......... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Κυρ 8 Ιαν 2012 - 0:49 | |
| Το όμορφο χάος είναι ήδη στην λίστα best-seller του greekbooks.gr ! Αλήθεια το βρήκε κανείς; Σε όποιο βιβλιοπωλείο πάω ακόμη δεν το έχουν... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Κυρ 8 Ιαν 2012 - 1:27 | |
| Ουτε κι εγω το βρηκα...ι στο καλο με την καινουργια εβδομαδα θα πρεπει να το εχουν...αλλιως θα περιμενω την επομενη να παω αθηνα...εκει θα το βρω σιγουρα. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Κυρ 8 Ιαν 2012 - 3:10 | |
| Εγω το παρηγγειλα μεσω ιντερνετ.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Κυρ 8 Ιαν 2012 - 21:23 | |
| Και εγώ αν δεν το βρω ούτε αύριο μάλλον perizitito.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Δευ 9 Ιαν 2012 - 2:10 | |
| Αμα δεν το βρω θα ερθει εδω αλλα εγω θα μαι κομοτηνη....θα δω τι θα κανω.... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Δευ 9 Ιαν 2012 - 13:29 | |
| Στα μεγαλα βιβλιοπωλεια νομιζω εχοει διανεμηθει πλεον...εδω εμαθα οτι γνωστο βιβλιοπωλειο το εφερε οποτε αυριο θα το εχω στα χερια μου!!! | |
|
| |
| |
| |
| Ομορφα πλασματα | |
|