Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
To όμορφο χάος εξακολουθεί και βρίσκεται στην τρίτη θέση των bestellers του greekbooks.gr και τώρα βρίσκεται και στην πρώτη θέση του perizitito.gr. Παράλληλα τα σκοτεινά όνειρα βρίσκονται στην έκτη θέση!!
Αν αύριο δεν το έχω στα χέρια μου θα σκάσω...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Εγω γιατι το ψιλοβαριεμαι?Το εχω τωρα αρκετες μερες στα χερια μου και το παω πολυ πολυ πολυ σιγα πραμα πολυ σπανιο για εμενα γιατι συνηθως μολις ξεκινησω ενα βιβλιο δεν ηρεμω αν δεν το τελειωσω. Τι να πω...ισως φταιει η χρονικη περιοδος...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Kαι εγώ το όμορφο σκοτάδι το λείανιζα ένα μήνα, αλλά έφτεγε το λάθος timing. Νομίζω. Πάντως το χάος μέχρι στιγμής μου αρέσει. Και τώρα που είμαι στο κλίμα του βιβλίου βρήκα αυτό το βίντεο που είναι αρκετά καλό και σκέφτηκα να το μοιραστώ. Η επιλογή του βιολιού-ηλεκτρικής κιθάρας μου αρέσει πολύ...
evi The Volturi
Για το όμορφο χάος έκαναν περίπου ένα χρόνο ακριβώς...Το δεύτερο κυκλοφόρησε δηλάδη γύρω στις 27 Δεκέμβρη και το όμορφο χάος 6 Ιανουαρίου...Ένα χρόνο και κάτι μέρες... Το τέταρτο βιβλίο όμως δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε στην Αμερική. Στην Αμερική θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του '12. Στην Ελλάδα ίσως και ταυτόχρονα...
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Επειδη εχει περασει καιρος δεν θυμαμαι καθολου για το λυκοφως...μακαρι να μας ακουσει κανενας κ να κανουν το ιδιο και με τα ομορφα πλασματα.αληθεια μαθαμε τον τιτλο του 4ου βιβλιου?
evi The Volturi
Αspa το έχουν κάνει με αρκετά βιβλία τους. Από το έπος για παράδειγμα η σύντομη δεύτερη ζωή της Μπρι κυκλοφόρησε ακριβώς την ίδια μέρα με την Αμερική. Επίσης το graphic novel και ο επίσημος οδηγός με μία - δύο εβδομάδες διαφορά. Η κοτσυφόκισσα από τους αγώνες πείνας επίσης. Και πιο πρόσφατα ο κύκλος της φωτιάς με 3 - 4 εβδομάδες διαφορά από την Αμερική. Και αναμένουμε και τον Κουρδιστό πρίγκιπα τον Φεβρουάριο ένας μήνας και κάτι μετά την Αμερική. Γενικά οι χρόνοι τους είναι πολύ καλοί γιατί παραλάμβανουν το χειρόγραφο ακόμη και μήνες πριν κυκλοφορήσει το βιβλίο σε παγκόσμιο επίπεδο. Μια καλή μετάφραση θέλει 3-4 μήνες να γίνει και μαζί με επιμέλεια σελιδοποίηση κλπ 6 μήνες. Αν παρατηρήσεις οι περισσότεροι εκδότικοι οίκοι (ένα παράδειγμα που μου έρχετε στο μυαλό ο φανταστικός κόσμος) κυκλοφορούν τα βιβλία μιας σειράς (η οποία έχει ολοκληρωθεί ενοείται στο εξωτερικό) με έξι περίπου μήνες διαφορά (πχ. το όγδοο βιβλίο στην σειρά true blood κυκλοφόρησε γύρω στον Μαίο και το ένατο βιβλίο τέλη Οκτώβρη). Η άλλο παράδειγμα, στις σειρές οι γαλαζοαίματοι ή και το vampire diaries, άγγελοι, αθάνατοι κλπ από τον εκδοτικό οίκο ψυχογιό το προήγουμενο βιβλίο της εκάστοτε σειράς κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο και το επόμενο αναμένεται τον Μάρτιο. (Έξι μήνες ακριβώς). Βέβαια επειδή έχουν εμάς τους ανυπομόνους fan συνήθως επισπεύουν τους χρόνους τους...
Πάλι εκτός τόπικ βγαίνω ή μου φαίνεται; Τελειώνω by the way το όμορφο χάος το οποίο ειλικρινά τα σπάει. Το όμορφο πλάσματα μου άρεσε πάρα πολύ, το όμορφο σκοτάδι λίίίίίίγο λιγότερο (έχανε σε μικρες λεπτομέρειες) αλλά με το χάος ο καλός τους εαυτός επέστρεψε...
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Κουκλιτσα μου σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.οσο για το ομορφο χαος συμφωνω ειναι πολυ καλυτερο απο το 2ο βιβλιο τους σχεδον ισαξιο του πρωτου κ ακομα δεν το εχω ολοκληρωσει.