| Ομορφα πλασματα | |
|
+28Teodan xrysanthi EliRose mariana20 alexandra13 valia 32 dark violet mariavd AspaKorth eternity Nantia Hale_Biers broken angel Kimberly Bitten Pillows twilightFOREVER MIKAELLA vikaki21 ed<3 Fallen Angel petalouditsa<3 Nemesis Of Bellin Mrs.Christina mR.Geo WhiteQueen ΕΡΗ katia2110 evi sandra21 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τετ 25 Ιαν 2012 - 19:57 | |
| Αspa σε ευχαριστώ πολύ, αλλά προτιμώ το κούκλος. Ε είμαι αγόρι Γεράσιμος, χάρηκα | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τετ 25 Ιαν 2012 - 20:26 | |
| Οχ καμαρι σορυ δεν το παρατηρησα... κουκλος λοιπον!κ χαρηκα για την γνωριμια! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 26 Ιαν 2012 - 2:16 | |
| Και σενα και τον Κωνσταντινο σας παιρνουν τα σκαγια που και που Γερασιμε.... Κι εγω σημερα αυριο το τελειωνω....και μετα θα αφοσιωθω στα τουρκικα.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 26 Ιαν 2012 - 9:15 | |
| Ναι και εγω εχω κανει τετοια λαθη.... Παντως εχει δικιο ο Γερασιμος,η Πλατυπους γενικα δεν μας απογοητευει.Συνηθως με ενα μηνα διαφορα κυκλοφορουν τα περισσοτερα βιβλια της και κανει και πολυ καλη δουλεια.Ειναι απο τους καλυτερους εκδοτικους οικους. Οσο για το ομορφο χαος απο την μεση και μετα γινεται γινεται πολυ καλυτερο.Παντως για να ειμαι ειλικρινης δεν ειναι και απο τις αγαπημενες μου σειρες.Καλη αλλα οχι τελεια.Αν σκεφτητε οτι ειναι τα μονα βιβλια που κανω καμια εβδομαδα κια να τα τελειωσω αυτο τα λειε ολα. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 26 Ιαν 2012 - 13:31 | |
| Ενω εμενα ειναι απο τις πολυ αγαπημενες μου σειρες...σχεδον το τελειωνω.οχι οτι δεν εχω πιο αγαπημενες αλλα ειναι απο τα βιβλια που εχω λατρεψει.και μου αρεσει πολυ το γεγονος οτι αυτος που αφηγειται ειναι ο ιθαν και οχι η Λενα. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 26 Ιαν 2012 - 13:39 | |
| Αυτο ειναι απο τα πραγματα που μου αρεσαν σε αυτη την σειρα. Επιτελους βλεπουμε την μερια του αγοριου που παντα ειναι πολυ πιο ενδιαφερον απο των κοριτσιων για εμενα τουλαχιστον. Απλα δεν ειναι απο τις σειρες που θα ξαναπιασω ευκολα στα χερια μου και δεν με ταξιδευει οπως εχουν πετυχει αλλες.Την σειρα vampire academy την εχεις διαβασει? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 26 Ιαν 2012 - 18:43 | |
| Ουτε εμενα ειναι απο τις λατρεμενες μου...αλλα μεσα στις αγαπημενες μου ειναι σιγουρα.... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Παρ 27 Ιαν 2012 - 16:00 | |
| Μια απο τις πιο συγκλονιστικες στιγμες στο χαος - Σπόιλερ:
εκει που η Σαραφινα καταριεται την κορη της την ωρα που καιγεται...κ πολυ δυνατη συγκινισιακα. edit by Ερη:Oτι εχει σχεση με την υποθεση του βιβλιου θα σας παρακαλουσα να μπαινει μεσα σε σποιλερ για να μην προδιδουμε την εξελιξη σε μελη που μπορει να μην το εχουν διαβασει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Δευ 30 Ιαν 2012 - 13:14 | |
| Το τελείωσα και βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο για σχόλια. Τι να πω για αυτό το βιβλίο; Ίσως το καλύτερο της σειράς μέχρι τώρα. Με γέμισε τόσα πολλά συναισθήματα. Γνωρίζουμε πλέον τους χαρακτήρες τόσο πολύ καιρό που κάθε τι που έκαναν με άγγιζε. Λάτρεψα όσο πότε την Λένα και τον Ιθάν, την Άμμα εξίσου και συνειδητοποίησα πόσο πολύ μου είχε λείψει ο Μέικον από το δεύτερο. Δεν ξέρω από πού να το πρωτοπιάσω. Κυριολεκτικά ένα χάος (με την θετική έννοια του όρου). Αυτό που λατρεύω σε αυτή την σειρά είναι αυτό το βαρύ σκοτεινό καυτό, νότιο, κλίμα. Το χάος ήταν το πιο ατμοσφαιρικό βιβλίο της σειράς μέχρι τώρα. Μπορεί το δεύτερο βιβλίο να υστερούσε ελάχιστα σε σύγκριση με το πρώτο, αλλά με αυτό ξεπέρασαν τους εαυτούς τους. Μέχρι και την μέση του βιβλίου έγιναν τόσα πολλά που αναρωτιόμουν πώς θα κατάφερναν μέσα σε λιγότερο από 300 σελίδες που απέμεναν να τα δέσουν όλα μαζί. Και παράλληλα είχαν αρχίσει να λύνουν και πράγματα που έγιναν στο πρώτο και στο δεύτερο βιβλίο τα οποία μας είχαν αφήσει με ερωτηματικά. Συμπάθησα περισσότερο τον Τζον και μου άρεσε η σχέση μου ανέπτυξε με την Λιβ. - Σπόιλερ:
Κάτι που με ειχε εκνευρίσει στο δεύτερο ήταν η σχέση Ίθαν Λιβ. Και μετά προς τα μισά του δεύτερου μας πετάνε και Λένα Τζον. Θέλουμε Ίθαν- Λένα. Όσο και αν συμπαθώ τον Τζον και την Λιβ, προκειμένου να είναι ο Ίθαν μαζί με την Λένα ας μείνουν μπακούρια Τελικά έκαναν την σοφή κίνηση να τους βάλουν μαζί!! Και νομίζω ταιριάζουν κιόλας...
Ο Λικ καλύτερος από πότε. Η Ρίντλευ μου έλειψε λιγάκι σε αυτό το βιβλίο. Ένα από τα καλύτερα στοιχεία του δεύτερου ήταν εκείνη και βασικά είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες στην σειρά. - Σπόιλερ:
Ό,τι συνέβη με την Ρίντλευ να πω ότι το περίμενα. Ήξερα από τον επίλογο στο τέλος του δεύτερου ότι δεν θα μείνει άπραγη και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ανακτήσει τις δυνάμεις της. Τελικά δεν ξέρουμε πως τα κατάφερε και η τελευταία σκηνή που εμφανίστηκε μας γέμισε απορίες. Ανυπομονώ να μάθω περισσότερα στο τέταρτο για αυτό.
Κάτι ακόμη που μου αρέσει σε αυτήν την σειρά είναι που εξελίσσονται παράλληλα ιστορίες ηρώων στο παρελθόν. Σε αυτό το βιβλίο συμπάθησα ειλικρινά την Σαραφίν. Και νομίζω πως το χάος δεν ήταν η τελευταία φορά που θα την ξαναδούμε. (Ελπίζω τουλάχιστον να την ξαναδούμε). Μέσα από την ιστορία κλπ. καταλαβαίνεις πως δεν είχε επιλογή. Και το τέλος της ούτε το περίμενα και νομίζω πως μετα από όλα αυτά που μάθαμε ούτε το ήθελα.
Αυτό που δεν περίμενα με τίποτα ήταν η στάση της Άμμα. Στο τέλος την λυπήθηκα κιόλας με όσα έπαθε (και δεν μιλάω για τον προφανή λόγο που θα μπορούσε κάποιος να την λυπηθεί).
Και μετά έχουμε το τέλος. Το τέλος με σκότωσε. Τι να πω για αυτό το τέλος; Δεν είμαι σίγουρος εαν το περίμενα ή όχι. Ήταν τροφανές ποιος ήταν ο ένας που είναι δύο, αλλά δεν ήμουν σίγουρος ότι θα γίνει. Και η τελευταία φράση, 19 φεγγάρια; Δεν μπορώ να κάνω υπομονή μέχρι το επόμενο... Γενικά νομίζω πως ήταν το καλύτερο της σειράς, όχι μόνο γιατί ήταν γεμάτο ανατροπές και δράση, αλλά γιατί σιγά αρχίζουν όλα να δένονται.(Ο θάνατος του Ιθαν στο πρώτο και οι επιπτώσεις αυτού κλπ.) Έχουν αφήσει πολλά ερωτηματικά και από το πρώτο και από το δεύτερο και σιγά σιγά τα λύνουν εν’ όψιν του τελευταίου.
Συμφωνώ με την Ερη. Δεν είναι από ΤΙΣ αγαπημένες μου σειρές, αλλά όσο προχωράει γίνεται και καλύτερη...Βασικά είναι πολύ καλή σειρά. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Δευ 30 Ιαν 2012 - 13:42 | |
| Με καλυψες πανω κατω Γερασιμε...δεν το τελειωσα ακομη αν και πρωτοφανες για μενα αλλα σημερα το βραδυ σκοπευω να το ξεσκισω....κι απο αυριο που θα ειμαι πιο χαλαρα δεν θα μεινει τπτ... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Δευ 30 Ιαν 2012 - 18:08 | |
| Εμενα αυτη η σειρα ειναι μια απο τις αγαπημενες μου...η αληθεια ειναι οτι το 2ο δεν μου αρεσε οσο το πρωτο αλλα το χαος ξεπερασε για μενα ακομα και το πρωτο.Ολο γενικα το βιβλιο ειναι ενδιαφερον αλλα απο τη μεση κι μετα γινεται πολυ καλυτερο.Αλλα οι τελευταιες περιπου 100 σελιδες πραγματικα με απογειωσαν.Η περιγραφη των συναισθηματων ειναι καταπληκτικη,τα συναισθηματα των πρωταγωνιστων ειναι σχεδον απτα...ειλικρινα δεν εχω λογια να περιγραψω τα δικα μου συναισθηματα οταν τελικα το τελειωσα...και εννοειται ανυπομονω για το τελευταιο βιβλιο. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Δευ 30 Ιαν 2012 - 18:21 | |
| Μπορει η σειρα να μην εκανε το μπαμ μεσα μου απο την αρχη αλλα οσο παει και με κερδιζει ολο και περισσοτερο... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 31 Ιαν 2012 - 10:10 | |
| Κοιταξτε αυτα ειναι γουστα.Ειναι λογικο να μην αρεσουν σε ολους τα ιδια. Εμενα δεν καταφερε να με ταξιδεψει.Πχ τον Ιθαν δεν τον ερωτευτηκα και γενικα δεν ταυτιστηκα με κανεναν ηρωα.Ουτε καν τους σκεφτομουνα. Οταν διαβασα τα θανασιμα εργαλεια μερα νυχτα σκεφτομουν ατον Τζεις και αν δεν διαβαζα την συνεχεια απλα δεν μποσουσα να ηρεμησω.Και αυτο μου εχει συμβει και σε αλλες σειρες.Σε αυτη δεν ενιωσα τιποτα τετοιο ουτε καν ενα χτυποκαρδι. Για τα δικα μου γουστα ηταν μια ωραια ιστορια για να περασει καλα η ωρα σου. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 31 Ιαν 2012 - 10:52 | |
| Εγω δεν μπορω να πω πως δεν ταξιδεψα....σιγουρα δεν τρελαινομαι κι ολας αν δεν μαθω απευθειας την συνεχεια αλλα μου αρεσει....τωρα αν στο τελευταιο με κανει να χασω το μυαλο μου τι να πω... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 31 Ιαν 2012 - 13:56 | |
| Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω ερωτευτηκα τον Ιθαν...αλλα ερωτευτηκα την ιστορια την ιδια κατα καποιο τροπο. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 31 Ιαν 2012 - 20:56 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Παρ 3 Φεβ 2012 - 15:24 | |
| Beautiful Creatures Casting News: Amma- Σπόιλερ:
Aνακοινώθηκε επίσημα πως η Viola Davis (γνωστή για τους ρόλους της στην Αμφιβολία και στο Υπηρέτριες,πρωτεινόμενη στα φετινα Oscar για oscar πρώτου γυναικείου ρόλου για το Υπηρέτριες) θα υποδηθεί την Άμμα στην κινηματογραφική μεταφορά των Όμορφων Πλασμάτων. Άρχισε το casting και είναι τέλειο!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Παρ 3 Φεβ 2012 - 16:07 | |
| Τελεια.... Ελπιζω επομενοι στην σειραν α ειναι ο Ιθαν και η Λενα.... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Παρ 3 Φεβ 2012 - 16:35 | |
| Αχ ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!!! μακαρι να ξεκινησουν κ τα γυρισματα γρηγορα ωστε να δουμε γρηγορα κ την ταινια. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Παρ 3 Φεβ 2012 - 16:36 | |
| Για να αρχισε το cast δεν νομιζω να αργησουν και τα γυρισματα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Σαβ 4 Φεβ 2012 - 22:16 | |
| Το έψαξα λίγο και τελικά έχει ανακοινώθει επίσημα πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο στην Νέα Ορλεάνη!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Κυρ 5 Φεβ 2012 - 2:36 | |
| Συντομα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τετ 8 Φεβ 2012 - 11:20 | |
| Casting News: Ethan & Lena!Ανακοινώθηκε επίσημα πως ο Jack O’Connell και η Alice Englert θα υποδηθούν τον Ιθαν και την Λένα αντίστοιχα στην κινηματογραφική μεταφορά των Όμορφων Πλασμάτων!!! - Jack O'Connell:
- Alice Englert:
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τετ 8 Φεβ 2012 - 15:17 | |
| δεν ξερω τον ιθαν τον περιμενα λιγο διαφορετικο....αλλα και παλι ταιαριαζουν πολυ.... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τετ 8 Φεβ 2012 - 15:22 | |
| ρε παιδια ναι και εμενα δεν μου πολυκαθεται αυτος για ιαν η επιλογη της λενας λιγο καλυτερη αλλα οντως ταιριαζουν | |
|
| |
| Ομορφα πλασματα | |
|