Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Εμένα μου αρέσουν...Η Λένα στις φωτογραφίες που έβαλα πιο πάνω φένεται πολύ καλή αλλά σε κάποιες άλλες που βρήκα μοιάζει λίγο μεγάλη για το ρόλο. Και ο Ίθαν μου αρέσει πολύ...Νομίζω με λίγες αλλαγές στα μαλλιά πλησιάζει πολύ στην εικόνα των βιβλίων...Αυτό που μου αρέσει πάντως πάρα πολύ είναι που διάλεξαν άγνωστους ηθοποιους για τους ρόλους. Στο iMDB δεν υπάρχουν καν φωτογραφίες τους.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Αυτό με τα μάτια Εύη δεν με προβληματίζει καν. Ούτε που το σκέφτηκα...Και ο Ρομπ πράσινα μάτια έχει, όχι χρυσά
Σπόιλερ:
Και εξάλλου στο τέλος του πρώτου βιβλίου και μετά το δεύτερο σε όλη το τρίτο η Λένα έχει ένα πράσινο και ένα χρυσό μάτι. Τι έπρεπε να βρουνε κάποια με ένα μάτι πράσινο και ένα χρυσό;
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Ναι ρε συ δεν λεω το αντιθετο.... Αλλα ο Τζακ εχεις οντως τα ματια του Ιθαν για αυτο το ανεφερα.... Κι ελπιζω οντως να της βαλουν φακους ωστε να εχει τα ματια της Λενα....
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Nομίζω πως σίγουρα θα το κάνουν γιατί το χρώμα των ματιών της έχει βασικό ρόλο για την πλοκή. Για παράδειγμα στους αγώνες πείνας που άφησαν τα μάτια του Πίτα καφέ-γαλανά ή στο Χάρι Πότερ που άφησαν τα μάτια του Χάρι γαλάζια και όχι πράσινα και δεν του έβαλαν φακους επαφής δεν είχε τόση σημασία, αλλά στην προκειμένη περίπτωση που το χρώμα των ματιών παίζει βασικό ρόλο σίγουρα θα της βάλουν φακούς επαφής...
evi The Volturi
Ανακοινώθηκε ότι η Emma Thompson (Χάρι Πότερ, Νάνι Μακ Φι) θα έχει δύο ρόλους στην κινηματογραφική μεταφορά των όμορφων πλασμάτων. Θα ενσαρκώσει την κύρια Λινκολν μητέρα του Λινκ και την Σαραφιν μητέρα της Λένα.
Σπόιλερ:
Το κάστινγκ προχωράει ταχύτητα!! Και μέχρις στιγμής δεν είμαι απλά ευχαριστημένος..Εννόω Εμμα Τόμσον; Σειρά έχει ο Μέικον!!!
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Εννοειται οτι τα ματια της πρεπει να ειναι πρασινα και εντονα πρασινα. Για εμενα ακομα και στους αγωνες πεινας ηταν τραγικο λαθος να μην βαλουν μπλε φακους επαφης.Τα ματια του Πιτα επρεπε να ειναι μπλε.Ηταν το πιο εντονο στοιχειο του.
evi The Volturi
Δεν θα τα έλεγα τραγικά λάθη...Προσωπικά με πείραξε αρκετά όταν είδα τον Χάρι χωρίς πράσινα μάτια ή τον Πίτα με γαλαζοκαφέ και όχι γαλάζια ή τον Βόλντεμορντ με μαύρα και όχι κόκκινα αλλά έπειτα σκέφτηκα ότι δεν αλλάζει ουσιαστικά κάτι στην πλοκή. Θυμάμαι στις πρόσθετες παροχές καποιου Χάρι Ποτερ μιλούσε ο παραγωγός και η ομάδα που έκαναν το ντύσιμο και το μακιγιαζ και έλεγαν ότι για έναν ηθοποιό το πιο εκφραστικό μέρος του σώματος είναι τα μάτια. Αρκετή από την ερμηνεία χάνεται με τους φακούς επαφής. Στο λυκόφως πχ που ήταν αναγκαίο να έχουν οι βρικόλακες κόκκινα -χρυσά μάτια ή στην προκειμένη περίπτωση με την Λένα θα με στεναχωρούσε απίστευτα να είχε άλλο χρώμα. Αλλά στην περίπτωση του Χάρι ή του Πίτα δεν στερεί τελικά κάτι τόσο μεγάλο όσο είναι η ερμηνεία. Βασικά για μένα οι ταινίες είναι κάτι τελείως διαφορετικό από τα βιβλία. Είναι μια μεταφορά της ιστορίας που την ιστορία την αποτελουν οι χαρακτήρες όχι πως μοιάζουν εξωτερικά οι ήρωες. Θα προτιμούσα να είχα μια πχ Μπέλλα με ξανθά μαλλιά γαλάζια μάτια και μαύρη επιδερμίδα αλλά να αποτυπώνει τέλεια τον χαρακτήρα στα βιβλία, να έχει η ηθοποιός μέσα της έστω και κάτι μικρό από αυτο που έχει η Μπέλλα των βιβλίων πάρα να είναι ακριβώς όπως περιγραφέται η Μπελλα αλλά να μην της μοιάζει καθόλου, ουσιαστικά. Στις ταινίες θέλω να δω την ιστορία που παρουσιάσαν τα βιβλία, να με αγγίξει με τον ίδιο τρόπο και ας έχουν οι χαρακτήρες άλλα ονόματα ας είναι άσχημοι και τελείως διαφορετικοί από ότι ήταν εμφανισιακά στα βιβλία. Και με τον Τζειμι (είναι παντως καιρού αυτός) δεν με νοιάζει να μοιάζει εστω και ελάχιστα στον Τζεις εμφανισιακά (που για μένα μοιάζει) αλλά με νοιάζει να πλησιάζει έστω και μισό χιλιοστό σε αυτο που είναι Τζεις στα βιβλία...Ας βαψει το κεφάλι του μωβ ξυριστεί κανει τατουαζ και ας παρουσιάσει σε χαρακτήρα ένα τέλειο Τζεις, ας αποδώσει έστω και ελάχιστα την ιστορία των βιβλίων και δεν με νοιάζει πως μοιάζει. Ξεφεύγω όμως. Δεν ξέρω αν πιάνετε τι θέλω να πω. Αν είναι ανάγκη ο Τζος να έχει μαύρα μάτια (γιατί οι φακοί τον τρώνε, το κάνουν να μοιάζει με εξωγηίνο δεν ξέρω) για να παρουσιάσει ένα τέλειο Πίτα εμένα μου κάνει. Και με την Λένα αν πρέπει να της αφήσουν τα μάτια καστανά και δεν τις βάλουν πράσινους - χρυσους φακους αλλά ζωντανέψει την Λενα των βιβλίων δεν με νοιάζει.
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Ανακοινώθηκε ο τίτλος και η ημερομηνία κυκλοφορίας του τέταρτου και τελευταίου βιβλίου. Η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι 23 Οκτωβρίου και ο τίτλος είναι Beautiful Redemption (Όμορφη Λύτρωση). Μου αρέσει... Το εξώφυλλο θα αποκαλυφθεί τον επόμενο μήνα!!!
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Παιζει να ειναι η πρωτη φορα που οντως ανυπομονω για την συνεχεια αυτης της σειρας.....Το τριτο σε πιο κρισιμο σημειο δεν μπορουσε να το αφησει...και ναι ο οκτωβρης μου φαινεται πολυ μακρινος...