| Ομορφα πλασματα | |
|
+28Teodan xrysanthi EliRose mariana20 alexandra13 valia 32 dark violet mariavd AspaKorth eternity Nantia Hale_Biers broken angel Kimberly Bitten Pillows twilightFOREVER MIKAELLA vikaki21 ed<3 Fallen Angel petalouditsa<3 Nemesis Of Bellin Mrs.Christina mR.Geo WhiteQueen ΕΡΗ katia2110 evi sandra21 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τετ 11 Αυγ 2010 - 2:57 | |
| Oχι ακριβως....αναμορφοτηριο... | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τετ 11 Αυγ 2010 - 12:05 | |
| | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Παρ 13 Αυγ 2010 - 15:53 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Σαβ 14 Αυγ 2010 - 20:09 | |
| Μίλαγα σήμερα με μία φίλη μου για βιβλία και μου λέει: "τα όμορφα πλάσματα να πάρεις, είναι λίγο μεγάλο|. Δηλαδή πόσο μεγάλο είναι; Πόσες σελίδες; | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Σαβ 14 Αυγ 2010 - 20:49 | |
| Γυρω στις 500 με 600 αν θυμαμαι κλ.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Σαβ 14 Αυγ 2010 - 23:35 | |
| Α, και γιατί μου είπε πως είναι μεγάλο;; | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Κυρ 15 Αυγ 2010 - 14:56 | |
| χαχα μαλλον δεν θα ειναι τοσο τρελαμενη σαν εμασ με τα βιβλια!!!! ουφ το τελειωσα :'( και απο το τελοσ φντ οτι θα εχει και 2 ξερεισ κανεισ αμα εχει κ ποτε θα το εχουμε αγγλικα η αλληνικα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Κυρ 15 Αυγ 2010 - 15:00 | |
| Αγγλικάα ή... Αλβανικά ή Ελληνικά..χαχα! Kαι ΜΙΚΑΕΛΑ το δεύτερο, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος, έχει ήδη βγεί με τίτλο Beautiful Dark. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Κυρ 15 Αυγ 2010 - 16:00 | |
| χεχε ευχαριστω αλβανικα ε? να το ψαξω thnx | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Κυρ 15 Αυγ 2010 - 17:00 | |
| Οχι το δυο δεν εχει βγει ακομη ουτε στα αγγλικα....Οκτωβρη βγαινει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Κυρ 15 Αυγ 2010 - 17:19 | |
| οκτωβρη στα αγγλικα η στα ελληνικα?pfff | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Κυρ 15 Αυγ 2010 - 18:39 | |
| Kαι τα δυο....νομιζω θα κυκλοφορησουν ταυτοχρονα....το πλ πλ με μια μικρη διαφορα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Δευ 16 Αυγ 2010 - 2:06 | |
| A...Είδα πως έκανα λάθος στον Τίτλο. Beautiful Darkness, νομίζω. Απλώς είδα το εξώφυλλο και έβλεπα όλο στο google: amazon, νόμιζα πως βγήκε. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Δευ 16 Αυγ 2010 - 3:00 | |
| Οχι ακομη...το εψαξα για να το διαβασω στα αγγλικα μολις τελειωσα το πρωτο και δεν υπηρχει..Το φθινοπωρο..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Δευ 16 Αυγ 2010 - 11:53 | |
| ουφ κριμα και δεν ηθελα να τελειωσει αυτο το βιβλιο ακομα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Δευ 16 Αυγ 2010 - 12:31 | |
| Ενταξει δεν ειναι πολυ μακρια ο οκτωβρης....Μπορει να ηταν και χειροτερα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τετ 8 Σεπ 2010 - 19:36 | |
| Ωραίο το τραγούδι. Σε κανά μήνα περιμένουμε το δεύτερο!! Ωραίο!!! Να ρωτήσω κάτι; Έχει μία συγκεκριμένη ονομασία αυτή η σειρά; Τα χρονικά των Κάστερ;;; | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Παρ 12 Νοε 2010 - 23:43 | |
| Λοιπον μου εκαναν χθες δωρο το ομορφα πλασματα ενα βιβλιο που καιρο ηθελα να διαβασω και μιας και τελειωσα να ξαναδιαβάζω τα χαρι ποττερ (τελικα τα αρχισα πολυ νωρις...) και δεν εχω κατι να διαβασω τωρα σκεφτομουν να το αρχισω..
Εχω ακουσει απειρες κριτικες για αυτο το βιβλιο καλες και κακες παρολα αυτα ηθελα πολυ να το διαβασω και χαρηκα που μου το εφεραν και ετσι κιαλλιως ηθελα τωρα να διαβασω κατι χορταστικο αργα αργα να μου παρει δυο τρεις εβδομαδες να γεμιζω καπως το λιγοστο ελευθερο χρονο μου και να μπω σε εναν νεο κοσμο...
Με μια χθεσινη επικοινωνια που ειχα με τις εκδοσεις πλατυπους μου ειπαν οτι το δευτεορ βιβλιο θα κυκλοφορησει τον δεκεμβρη...
Τελος παντων να μην μακρυγορω θα ηθελα καποιος να μου πει την γνωμη του χωρις spoiler για να ξερω περιπου τι να περιμενω αν και ποτε δεν ειμαι προκατειλειμενος σε κανενα βιβλιο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την twilightFOREVER στις Πεμ 5 Ιαν 2012 - 23:40, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Σαβ 13 Νοε 2010 - 12:52 | |
| Εγώ που είμαστε και στο ίδια φύλο :D Κοίτα μ'άρεσε κι ειδικά που ήταν από τη μεριά αγοριού! Φαντάζομαι πως κι εσένα σε εννοχλεί λίγο όταν διαβάζεις βιβλία μόνο από τη μεριά κοριτσιών. Επίσης δεν έχεις κανένα στοιχείο που να φανερώνει πως το διαβάζουν κορίτσια. Το τέλος θα είναι εκπληκτικό και θα μείνεις κάγκελο! Θα πείς όλα αυτά θα ξαναγίνουν; Θα μείνεις άναυδος | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Σαβ 13 Νοε 2010 - 13:32 | |
| Αχ...!!! Αχ....!! Αχ...!! Εμενα μου αρεσε παραααααα πολυυυυ...!!! Πρωτος γιατι επιτελους βλαιπεις ενα βιβλιο απο την μερια του αγοριου...και καταλαβαινεις αλλα πραγματα....!! Δευτερος εχει παραααα πολυυυ ωραιαααα ιστορια...! Δεν το συζηταω...περιμενω πως και πως το δευτερο...!! Αφου το εχεις εγω στο συστηνω να το διαβασεις...Δεν ειναι μονο το τελος αλλα και ολη η ιστορια που υπαρχουν σημεια που μενεις ετσι Για εμενα να το διαβασεις χωρις δευτερη σκεψη...!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Σαβ 13 Νοε 2010 - 13:59 | |
| Το διαβάζω κι εγώ αυτό αυτές τις ημέρες. Είμαι λίγο πριν τη μέση. Αυτό που θα πρέπει να πω είναι πως είναι πάρα πολύ καλογραμμένο. Και αυτό το λέω επειδή από τότε που βγήκε το Λυκόφως έχω διαβάσει πολλά του είδους που προσπαθούν να πετύχουν κάτι ψιλοαντιγράφοντας αλλά δεν ήταν καθόλου καλογραμμένα. Αυτό είναι πιο προτώτυπο, με δική του ατμόσφαιρα και με ωραία πλοκή και δέσιμο. Ακόμα δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη βέβαια γιατί θα πρέπει να το τελειώσω πρώτα. Οπότε όταν το τελειώσω τα ξαναλέμε. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Σαβ 13 Νοε 2010 - 15:28 | |
| Δεν θα σε απογοητευσε να σαι σιγουρη..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Κυρ 14 Νοε 2010 - 17:31 | |
| Χμμ τελικα τα σχολια σας με ενθαρυναν κιαλλο και τελικα χθες το βραδυ αρκετα αργα το ξεκινησα. Ακομα ουτε καν στην αρχη δεν ειμαι οποτε δεν μπορω μα εκφερω καμια γνωμη αλλα εχω να παρατηρησω ετσι σαν πρωτες εντυπωσεις οτι ειναι πραγματι εξερετικα καλογραμμενο πραγμα που με εξεπληξε ευχαριστα γιατι πιστευα οτι επειδη ειναι απο δυο συγγραφεις σε καποια σημεια θα υπηρχαν κενα η διαφορες. Εδω το καλοκαιρι διαβασα ενα βιβλιο των εκδοσεων ψυχογιος μεταφρασμενο απο δυο μεταφραστες και υπηρχε διαφορα αναμεσα στα κεφαλαια. Αντιθετα η γραφη ρεει αρκετα ευχαριστα.Προς το παρων μου αρεσει πολυ και δεν μου θυμιζει κατι απο λυκοφως.Το υφος ειναι πιο dark και οι περιγραφες εντελως διαφορετικες.Ακομα δεν εχω φτασει στο σημειο να πω οαου ειναι απο τα αγαπημενα μου βιβλια σιγουρα θα το ξαναδιαβασω αλλα ακομα ειναι πολυ αρχη...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την twilightFOREVER στις Πεμ 5 Ιαν 2012 - 23:42, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Κυρ 14 Νοε 2010 - 21:45 | |
| Και Μάκη θα ταυτιστείς, πιπστεύω, πολύ με τον πρωταγονιστή όπως εγώ! Έχει στοιχεία από κάθε αγόρι που αξίζει να αναγνωρίσουμε. Κι οι περισσότερες σχέσεις είναι ίδιες με αυτη της Λένα και του Ίθαν :Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τετ 17 Νοε 2010 - 20:35 | |
| Χμμ πραγματι μεχρι τωρα εχω διακρινει στον χαρακτηρα ολα τα στοιχεια που εχεις αναφερει νομιζω...γενικα μου αρεσει που οι χαρακτηρες δεν ειναι ρηχοι αλλα αντιθετα πολυπλευροι...
Η γραφη ειναι τοσο ομορφη που η ιστορια κυλαει σαν νερο..δηλαδη μεχρι τωρα ειχα χρονο να διαβασω μονο τρεις ωρες απο οταν μου δωρησαν το βιβλιο και εχω διαβασει τα 3/10 δηλαδη πλησιαζω σιγα σιγα στην μεση... | |
|
| |
| Ομορφα πλασματα | |
|