Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Με αυτά που λέτε κάτι μου έχει διαφύγει μου φαίνετε μονό εμένα δεν με ενθουσίασε τόσο πολύ μου φαίνεται θα κάνω μια επαναλήψει πας και δεν του έδωσα και πολύ προσοχή
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Το εχω παραμελησει πολυ τον τελευτεο καιρο τα ομρφα πλασματα και ειναι σε πολυ καλο σημειο..ειμαι σχεδον παραπανω απο την μεση καια υτο γιατι παροτι οποτε το πιανω στα χερια μου διαβαζω 40 σελιδες το μισαωρο δεν το πιανω στα χερια μου λογου ελειψης χρονου...οποτε λεω να το τραβηξω στο επακρον να το ευχαριστηθω και μετα μολις βγει καπου στο δεκεμβρη το ομορφο σκοταδι στα ελληνικα να το διαβασω καπακι...
Εχω μετα τα χριστουγεννα ελευθερο χρονο...θα διαβασω οχτω βιβλιοθηκες εχω βαλει στο προγραμμα το ινκαρσερον(θα βγει την αλλη εβδομαδα) το πολη οστων-πολη της σταχτης και βλεπουμε ακομα δεν αποφασισα τι αλλο θα δουμε ομως...
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 7 Δεκ 2010 - 23:14
Εμένα μου έχουν μείνει εκατόν κάτι σελίδες αλλά μιας και δεν έχω καθόλου χρόνο αυτές τις ημέρες το άφησα στο έλεος του.
Αλλά την αμαρτία μου θα την πω... δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα, σε κάποια σημεία βαρέθηκα. Περίμενα άλλα από τις κριτικές που είχα διαβάσει.
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Οχι εγω ακομα το παλευω...σημερα που ανακοινωθηκε και η ημερομηνια κυκλοφοριας του ομορφο σκοταδι απο της εκδοσεις πλατυπους (23 δεκεμβριου) και εβαλαν και αποσπασμα σκεφτομαι να το ξαναπιασω..
Πραγματικα μεχρις στιγμης με εχει συναρπασει μου αρεσει ολο αυτο το dark style που βγαζει αλλα δεν χρονο να διαβαζω...αντε αυριο να παρουμε βαθμους και μετα να ηρεμισω λιγο και να το τελειωσω...
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 16 Δεκ 2010 - 0:21
Αχχχχχχχχ.....επιτελουςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!αν και μαλλον θα το παρω στα αγγλικα..... Ρε'συ....περνεις βαθμους και θα ηρεμισεις????????????Εγω μετα τους βαθμους δεν θα ξαναμπω για κανα μηνα το λιγοτερο!
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
εγω βεβεα δεν διβασα ουτε την υποθεση ουτε το αποσπασμα για να μην μου χαλασει το ενδιαφερον γιατι διαβαζω ακομα το πρωτο...υπολογιζω μεσα στην εβδομαδα να το εχω τελειωσει...
Σπόιλερ:
ναι σιγουρα θα ηρεμισω γιατι βγαζω καλους βαθμους τωρα δεν εχβ την ηρεμια μου γιατι λενε αν δεν βγαλεις αυτο θα γινει αυτο και αυτο και αυτο.... μετα θα εχω την ηρεμια μου...και σορρυ για το offtopic ανακαλυψα οτι εκανες blog και το παρακολουθησα...συχαρητηρια...
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Α οσο παει αυξανονται και τα φεγγαρια... Να ειμαι προετοιμασμενη δλδ γτ θα το ξεκινησω αυριο μεθαυριο....
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Παρ 14 Ιαν 2011 - 0:38
Σπόιλερ:
Μα ρε΄συ οταν ειδα τη προταση 18 φεγγαρια ειχα λυθει στα γελια.....16 φεγγαρια...17 φεγγαρια...18 φεγγαρια.....Τι caster chronicles πηγαν και το εβγαλαν...επρεπε να το ονομασουν Moons....