| Ομορφα πλασματα | |
|
+28Teodan xrysanthi EliRose mariana20 alexandra13 valia 32 dark violet mariavd AspaKorth eternity Nantia Hale_Biers broken angel Kimberly Bitten Pillows twilightFOREVER MIKAELLA vikaki21 ed<3 Fallen Angel petalouditsa<3 Nemesis Of Bellin Mrs.Christina mR.Geo WhiteQueen ΕΡΗ katia2110 evi sandra21 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Σαβ 5 Μάης 2012 - 17:04 | |
| Κι εγω το ιδιο.... | |
|
| |
valia 32 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Σαβ 5 Μάης 2012 - 22:00 | |
| Αχ τι ωραια μακαρι να ειναι καλη η μεταφορα!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Κυρ 6 Μάης 2012 - 5:00 | |
| θα με πειραξει πολυ αν δεν ειναι..... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Κυρ 6 Μάης 2012 - 12:02 | |
| κι εμενα θα με πειραξει παρα πολυ ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες
ελπιζω να το δουμε συντομα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Κυρ 6 Μάης 2012 - 15:08 | |
| Εχω και πιο αγαπημενες αλλα και παλι το περιμενω πως και πως.... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Κυρ 6 Μάης 2012 - 16:03 | |
| Ούτε εμένα είναι από τις αγαπημένες μου, αλλά μου αρέσει πολύ-είναι από τις καλύτερες στο είδος- και περιμένω την ταινία και εγώ πως και πως... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Κυρ 6 Μάης 2012 - 17:48 | |
| Ισχυει....αλλα τον Ιθαν γενικα σαν χαρακτηρα μεσα στην καρδια μου τον εχω...ειναι ξεχωριστος... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 10 Μάης 2012 - 15:46 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 10 Μάης 2012 - 16:07 | |
| οπως φαινεται οντως θα κανουν τελεια δουλεια... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 10 Μάης 2012 - 16:16 | |
| Μαρεσει η σκηνη που σπανε τα τζαμια | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 10 Μάης 2012 - 16:22 | |
| τοτε ειναι που τα παιρνει πρωτη φορα η Λενα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 10 Μάης 2012 - 16:23 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 10 Μάης 2012 - 16:26 | |
| μου φαινεται πως αργει πολυ και αυτη η ταινια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 10 Μάης 2012 - 16:28 | |
| Να σου πω την αληθεια δεν καιγομαι κιολας αλλα θα την δω ευχαριστα γιαυτο και δεν αγχωνομαι πιο πολυ αγωνια εχω για την συνεχεια των αγωνων πεινας και για τουε αγγελος ειμαι περιεργη πως θα ειναι η πρωτη ταινια | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 10 Μάης 2012 - 16:36 | |
| Οι αγωνες πεινας ειναι απο τις λατρειες μου....οι Αγγελοι δεν με ενθουσιαζουν...προτιμω να τομορφα πλασματα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 10 Μάης 2012 - 16:39 | |
| Γουστα ειναι αυτα κοριτσακι!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 10 Μάης 2012 - 17:10 | |
| Xαμός σήμερα στον κόσμο των Όμορφων Πλασμάτων. Πριν λίγες ώρες δημοσιεύτηκε η σύνοψη του τέταρτου και τελευταίου βιβλίου της σειράς με τίτλο Beautiful Redemption (Όμορφη Λύτρωση) που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική τον Οκτώβριο. - Σπόιλερ:
Is death the end . . . or only the beginning?
Ethan Wate has spent most of his life longing to escape the stiflingly small Southern town of Gatlin. He never thought he would meet the girl of his dreams, Lena Duchannes, who unveiled a secretive, powerful, and cursed side of Gatlin, hidden in plain sight. And he never could have expected that he would be forced to leave behind everyone and everything he cares about. So when Ethan awakes after the chilling events of the Eighteenth Moon, he has only one goal: to find a way to return to Lena and the ones he loves.
Back in Gatlin, Lena is making her own bargains for Ethan's return, vowing to do whatever it takes -- even if that means trusting old enemies or risking the lives of the family and friends Ethan left to protect.
Worlds apart, Ethan and Lena must once again work together to rewrite their fate, in this stunning finale to the Beautiful Creatures series.
Αναρωτιέμαι πως θα βλέπουμε ταυτόχρονα και την ιστορία του Ίθαν αλλά και αυτή της Λενα. Λέτε για πρώτη φορά να έχουμε δύο POV; Πάντως από αυτό το βιβλίο περιμένω πολλά. Γιατί τα αναπάντητα ερωτήματα που υπάρχουν από το πρώτο κι ολας βιβλίο συσσωρεύονται και απορώ πως θα μας αφήσουν στο τέλος με μία αίσθηση πληρότητας. Με τα γεγονότα στο τέλος του τρίτου κάπως υπήρχε μία αίσθηση ότι δένουν σιγά σιγά αυτά που είχαν αφήσει μετέωρα αλλά σε αυτό το βιβλίο περιμένω αυτό που υπόσχεται και ο τίτλος. Την λύτρωση. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 10 Μάης 2012 - 17:22 | |
| Οχι μονο την λυτρωση αλλα και το τελος...θα ηθελα να δουμε και απο την πλευρα της Λενα... | |
|
| |
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 10 Μάης 2012 - 17:53 | |
| αχ μετα απο αυτα τα πλανα ανυπομονω ακομη περισσοτερο!και το τεταρτο βιβλιο ελπιζω να βγει εδω στην Ελλαδα πριν την ταινια! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 10 Μάης 2012 - 17:55 | |
| Συνηθως με ενα δυο μηνες διαφορα κυκλοφορουν... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 19 Ιουλ 2012 - 13:22 | |
| Η πρώτη φωτογραφία της Ρίντλευ!!! Απ' ότι κατάλαβα τα μαλλιά της δεν θα είναι σε όλη την ταινία ροζ, γιατί η Emmy Rossum που την υποδύεται είχε ανέβασει φωτογραφίες στο twitter της που έβαφε τα μαλλιά της ξανθά. Πάντως γενικά λατρεύω το καστ της συγκεκριμένης ταινίας. Είναι τέλειο από κάθε άποψη με πολύ δυνατούς ηθοποιούς (Viola Davis, Emma Thompson, Jeremy Irons) και σε αυτό μεγάλο ρόλο έχει παίξει το όνομα της warner bros. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 19 Ιουλ 2012 - 15:11 | |
| Δεν αντιλεγω...αλλα με χαλαει το να μην ειναι η Ριντλει ξανθια...δεν ξερω την εχω συνδεσει πολυ με αυτο το χρωμα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 19 Ιουλ 2012 - 15:29 | |
| Μου φαίνεται κάπως κουλο να ανέβασε φωτο που απο καστανό που είναι το φυσικό της βάφει τα μαλλια της ξανθά, και στο τέλος να είναι ροζ. Μάλλον είναι μόνο για αυτήν την σκηνή...Και στο twitter της έκανε συνέχεια tweet για το ξανθό της μαλλί και τα γυρίσματα και ξαφνικά μας βγαίνει με ροζ;;; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 19 Ιουλ 2012 - 15:36 | |
| Λες να ηταν μπαγιατικη η βαφη...? Ελπιζω οντως να ειναι μονο για αυτη την σκηνη...την θελω οπως και στο βιβλιο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Πεμ 19 Ιουλ 2012 - 15:40 | |
| Και εγώ. Πάντως το καστ είναι τόσο τέλειο και η warner bros τόσο καλή, που νομίζω η ταινία πραγματικά θα τα σπάει. Τα βιβλία παρότι τα λατρεύω, δεν είναι από τις πιο αγαπημένες μου σειρές, αλλά νομίζω πως την ταινία θα την αγαπήσω απίστευτα... | |
|
| |
| Ομορφα πλασματα | |
|