| Το Νησί- Το βιβλίο | |
|
+12i love edward 2 panagiota evi T-NM-E-BD Afelop ΕΡΗ twilightFOREVER di1996 Mrs.Christina Dr_Rena_Hale sandra21 mR.Geo 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Το Νησί- Το βιβλίο Κυρ 8 Αυγ 2010 - 13:13 | |
| Δεν το έχω διαβάσε, μου το πρότεινε ένας φίλος μου λίγο πριν βγεί η σειρά. Και μόλις πρόσεξα πως δεν είναι Ελληνικό...Δηλαδή δεν το έγραψε Έλληνας!! Θα βγεί τον Οκτώβριο σε σειρά στο mega με τον Στέλιο Μάϊνα. (Θράσος από Μαύρα Μεσάνυχτα για όποιον δεν ξέρει)
Ο πόλεμος, η αγάπη, η τραγωδία και η δύναμη ψυχής συνθέτουν τους ήρωες και πρωταγωνιστές αυτού του βιβλίου. Η Αλέξις λαχταρά να μάθει για το παρελθόν της μητέρας της, Σοφίας, που εκείνη τόσα χρόνια έκρυβε. Ξέρει μόνο ότι η μητέρα της μεγάλωσε σ’ ένα μικρό χωριό της Κρήτης προτού φύγει οριστικά για το Λονδίνο. Όταν αποφασίζει να επισκεφθεί την Κρήτη, η Σοφία της δίνει ένα γράμμα για μια παλιά της φίλη και της υπόσχεται πως απ’ αυτήν θα μάθει την αλήθεια.
Έκπληκτη, η Αλέξις, ανακαλύπτει πως η ζωή της οικογένειάς της συνδέεται άμεσα με το μικρό και εγκαταλειμμένο νησί της Σπιναλόγκας –την πρώην αποικία των λεπρών. Μαθαίνει την ιστορία της γιαγιάς της και της μητέρας της, όπως και τη διάλυση της οικογένειάς της από την τραγωδία, τον πόλεμο και τα πάθη…
Α...Δεν καταλάβένεις και πολλά από την περίληψη..Οπότε αν δεν καταλάβατε πείτε μου :Ρ | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Κυρ 8 Αυγ 2010 - 13:19 | |
| Εγω το διαβασα εδω και λιγο καιρο.....Ωραιο ηταν αλλα οχι του γουστου μου...... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Κυρ 8 Αυγ 2010 - 13:31 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Κυρ 8 Αυγ 2010 - 13:38 | |
| Εγω ψιλοβαρεθηκα παντως....... Δεν ειναι για μενα αυτα τα ιδους τα βιβλια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Κυρ 8 Αυγ 2010 - 13:55 | |
| Xμ........Μιλάνε καθόλου ή είναι όλο παράγραφοι; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Κυρ 8 Αυγ 2010 - 13:59 | |
| Μιλανε αλλα η ζωη στο νησι ηταν καπως και εγω δεν τα μπορω αυτα....... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Κυρ 8 Αυγ 2010 - 14:09 | |
| A, ok! Δηλαδή θα μου το πρότινες;;; | |
|
| |
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Κυρ 8 Αυγ 2010 - 14:17 | |
| Εγώ είχα μάθει για την σειρά από τους Πρωταγωνιστές στο Mega,στην εκπομπή για τους λεπρούς και ήθελα πολύ να διαβάσω το βιβλίο αλλά γράφαμε εξετάσεις τότε και το ξέχασα.Θα παω όμως να το πάρω γιατί το story μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Κυρ 8 Αυγ 2010 - 14:20 | |
| Λοιπον αν σου αρεσει το VA και ολα αυτα μαλλον οχι ........αλλα αν το παρει καποιος γνωστος σου μπορεις να το δανειστεις!!Και που ξερεις μπορει να σου αρεσει...!!!! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Κυρ 8 Αυγ 2010 - 14:24 | |
| Ένα έχω να πω...Είναι πολύ ωραίο βιβλίο και αξίζει να το διαβάσει κανείς!Το συστηνω ανεπιφύλαχτα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Κυρ 8 Αυγ 2010 - 14:27 | |
| Λοιπόν..Θα πώ σ'ένα παιδί να μου το αγοράσει :Ρ Για τα bdays μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Κυρ 8 Αυγ 2010 - 14:28 | |
| Ναι ε??Εμενα παλι γιατι δεν μου αρεσε δεν ξερω!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Κυρ 8 Αυγ 2010 - 14:31 | |
| Ρε σείς μερικά βιβλία στην αρχή (20-30 σελίδες πρώτες) είναι βαρετά. Το ιδιο είναι και μ'αυτό; | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Κυρ 8 Αυγ 2010 - 14:37 | |
| Δεν ξέρω.Ίσως... Αλλά εμένα μην με παρεξηγείτε...Ότι βιβλίο και να πιάσω το λατρεύω!!! | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Κυρ 8 Αυγ 2010 - 15:50 | |
| είναι ένα πολύ ωραίο βιβλίο, απλά πρέπει να περιμένεις λίγο στην αρχή για να μπει στο θέμα... το μόνο που με εκνεύρισε είναι οτι ενώ την ιστορία αρχίζει ως αφήγηση της φωτηνής στην αλέξις μετά γίνεται κανονικά ιστορία, και υπάρχουν πράγματα που δεν θα μπορούσε να γνωρίζουν άτομα που δεν έμεναν στη σπιναλόγκα και γίνεται λίγο περίεργο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Κυρ 8 Αυγ 2010 - 23:34 | |
| Θα βγεί και δεύτερο ή είναι μπαμ και κάτω; | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Κυρ 8 Αυγ 2010 - 23:54 | |
| μπαμ και κατω...εγω αυτο το βιβλιο το διαβασα περσυ ου μου τελειωσαν στις διακοπες τα βιβλια και αναγκαστηκα να βαλω χερι σε αυτα της μητερας μου....λοιπον ηταν τελειο και ανοιπομονω για το σηριαλ του μεγκα...( http://www.megatv.com/tonisi/) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Δευ 9 Αυγ 2010 - 0:00 | |
| Κοίτα που έκανα θέμα για ένα βιβλίο και ειμαι ο μόνος που δεν το έχω διαβάσει. ΧΑΧΑ!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Δευ 9 Αυγ 2010 - 0:01 | |
| ειναι πολυ ωραιο αν σκοπευεις να το διαβασεις αρχισε πριν βγει το σηριαλ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Δευ 9 Αυγ 2010 - 0:05 | |
| Θα προτιμούσα με το σήριαλ για να εμπεδώσω τις φάτσες ή κάτι τέτοιο. Θέλω να πω μη φαντάζομαι τη Λέχου γι'αλλο πρόσωπο. Και λύσ'τε μου μία απορία. Ο Μαϊνας είναι αυτός ντυμένος Λαζόπουλος;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Δευ 9 Αυγ 2010 - 0:06 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Δευ 9 Αυγ 2010 - 0:09 | |
| Ο,τι κάθε φορά που τον βλέπω στο τρέϊλερ μου θυμίζεις τον Λάκη. Και βρε συ, δεν προλαβαίνω να κάνω ένα ποστ μετά να κάνω ένα άλλο στο κόφι ταϊμ αμέσως απαντάς. Έχει πάρει φωτιά το πληκτρολόγιο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Δευ 9 Αυγ 2010 - 0:11 | |
| τι να πω ειμαι γρηγορος..εγω στην αρχη νομιζα πως ειναι ο β;λτινος..οταν ειδα το τρειλερ βεβεα ειμουν στο πλοιο και με μια τηλεοραση 10 ιντσων τι να δω... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Δευ 9 Αυγ 2010 - 10:07 | |
| Το νησι ειναι παρα πολυ ωραιο βιβλιο! Αξιζει να διαβαστει!Η ιδια συγγραφεας εχει γραψει και το γυρισμο αλλα ο γυρισμος δεν μου αρεσε. Ειναι πολυ ωραια ιστορια παντως!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Δευ 9 Αυγ 2010 - 11:07 | |
| συμφωνω απολυτα εγω το νησι το ειχα διαβασει περσυ το καλοκαιρι που μου τελειωσαν τα βιβλια και αναγκαστηκα να ''βαλω χερι'' και σε αυτα της μητερας μου..ειχα κατενθουσιαστει...ανοιπομονω και για το σηριαλ του mega..γυρω στα χριστουγεννα πηρα και τον γυρισμο γιατι πιστευα οτι θα ηταν εξισου καλο αλλα με κουρασε λιγο δεν μου αρεσε τοσο... | |
|
| |
| Το Νησί- Το βιβλίο | |
|