Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Πεμ 12 Αυγ 2010 - 8:07
Το βιβλίο εκδόθηκε το 2005 και έγινε best seller τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική.
Έπεσε στα χερια μου πέρυσι το καλοκαίρι. Είναι απίστευτα καλογραμμένο και σε τραβάει με την πλοκή του. Τα ιστορικά στοιχεια και η περιγραφή τον περιοχών (Aγιος Νικόλαος, Ελούντα, Πλακα, Νεάπολη) είναι λεπτομερείς. Η Hislop φαίνεται πως έκανε εξονυχιστική ερευνα.. Το Νοέμβριο του 2009 ανακηρύχτηκε ένα από τα βιβλία που όρισαν την δεκαετία.
Η αφήγηση δεν είναι περίεργη. Aρχικά είναι στο τρίτο πρόσωπο. Μετά συνεχίζει η πρωταγωνίστρια (Αλέξiς) & τέλος η Φωτεινή που έχει και το μεγαλύτερο μέρος καθώς εξιστορεί την ιστορία της Σπιναλόγκα..
- - - Έτυχε και παρακολούθησα κάποια γυρίσματα στον Aγιο Νικόλαο πριν λίγες εβδομάδες. Ωραία εμπειρία!
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Τετ 1 Σεπ 2010 - 14:03
Επειδή το δάνεισα στο παιδί που μου το έκανε δώρο (στα γενέθλιά μου) ζήτησα από μία κοπέλα να μου το στείλει μέσω ιντερνετ. Έτσι κατά τη Δευτέρα θα το ξεκινήσω! Θα σας πω κι εντυπώσεις. Έχετε προσέξει πως μέσα στο βιβλίο λέει πότε βγήκε η πρώτη έκδοση. Δε λέει ούτε π΄σοες εκδόσεις υπήρχαν ούτε πόσα αντίτοιπα!
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Τετ 26 Οκτ 2011 - 0:21
Αν και έγινε τόσος ντόρος γύρω από τη σειρά και το βιβλίο πραγματικά δε νομίζω ότι μπορώ να το διαβασω...όχι οτι δεν εκτιμώ την πραγματική ιστορία που περιγράφει το πόνο και την εξαθλίωση αλλά με όλο αυτό το χαμό που γίνεται με το μέλλον της χώρας μας δε θέλω να στ4ενοχωρεθώ περισσότερο ίως κάποια στιγμή στο μέλλον....
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Τετ 26 Οκτ 2011 - 0:34
Ούτε εμένα με απασχολεί η διαφήμιση εχω σπουδάσει ενα μέρος της και παρακολουθώ σεμινάρια συνεχώς για αυτή!!! Πραγμσατικά πουλάς φικια για μεταξωτές κορδέλες! Ήδη το έκανα δε χαίρομαι αλλά χαίρομαι που έβγαλα 150 ευρω... αλλά επειδή ξεφεύγω η σειρά μου άρεσε και θα ήθελα να διαβάσω και το βιβλίο στο μέλλον γιατι όπως όλοι γνωρίζουμε συνήθως τα βιβλία ειναι καλυτερα από ταινίες έργα!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Τετ 26 Οκτ 2011 - 0:40
Εμενα το βιβλιο μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο την σειρα αν και δεν εχω δει ολα τα επεισοδια...και γενικα ειναι καλη συγγραφεας....εχω διαβασει και τον γυρισμο και μπορω να πω πως στο ειδος της ειναι πολυ καλη....
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Τετ 26 Οκτ 2011 - 6:50
T-NM-E-BD έγραψε:
Αν και έγινε τόσος ντόρος γύρω από τη σειρά και το βιβλίο πραγματικά δε νομίζω ότι μπορώ να το διαβασω...όχι οτι δεν εκτιμώ την πραγματική ιστορία που περιγράφει το πόνο και την εξαθλίωση αλλά με όλο αυτό το χαμό που γίνεται με το μέλλον της χώρας μας δε θέλω να στ4ενοχωρεθώ περισσότερο ίως κάποια στιγμή στο μέλλον....
Εγώ διάβασα το βιβλίο πριν την προβολή ρης σειράς (την οποία δεν είδα σχεδόν καθόλου...). Δεν μου έβγαλε στεναχώρια...συναισθήματα πολλά αλλά στο τέλος μια γλυκιά και κουρασμένη ηρεμία μου άφησε. Εμένα...σε άλλους δεν ξέρω!
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Τρι 1 Νοε 2011 - 1:17
αληθεια?αυτο δεν το ηξερα παντως εμενα που διαβασα μονο το βιβλιο και δεν ειδα την σειρα (λογω πανελληνιων αλλα και να μην ειχα παλι δεν θα το εβλεπα γιατι το ειχε αλλαξει πολυ απο το βιβλιο και δεν μου αρεσουν οι σκηνοθετικες πρωτοβουλιες) τεσπα θελω να καταληξω οτι το βιβλιο δεν με τρελανε ιδιαιτερα...ναι μεν ηταν ωραια που μαθαμε για την ζωη και την αντιμετωπιση των λεπρων αλλα εγω βαρεθηκα περιεγραφε σε ενα ολοκληρο βιβλιο μια απλη καθημερινοτητα δεν ειχε εξελιξη κατα την γνωμη μου παντα
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Το Νησί- Το βιβλίο Τρι 1 Νοε 2011 - 13:22
Εμενα μου αρεσε και το βιβλιο και το σηριαλ.Το ειχα διαβασει βεβαια πριν ,γι αυτο ισως μου αρεσε και το σηριαλ.Απο μονο του το σηριαλ ειναι λιγο βαρυ .
evi The Volturi