| Το Τεστ ! | |
|
+17alexandra13 panagiota EliRose AspaKorth maria_likofos Bella Marie Swan Kimberly broken angel MIKAELLA T-NM-E-BD evi LaDy_SoVeReigN mR.Geo Fotis333 twilightFOREVER ΕΡΗ sandra21 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Τετ 11 Αυγ 2010 - 12:30 | |
| θα διαβασεις το τεστ????????Ειναι καταπλικτικο βιβλιο αλλα πολυ βαρετο στην αρχη οποτε μην το αφησεις απο τα χερια σου ακομα και αν βαριεσαι τοσο που θες να χτυπησεις το κεφαλι σου στον τοιχο!!!!!!!! Μοιαζει λιγο με τους αγωνες πεινας!!!!(πολυ λιγο) | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Το Τεστ ! Τετ 11 Αυγ 2010 - 12:39 | |
| Όταν ο Τόμας ξυπνάει μέσα στον ανελκυστήρα, το μόνο που μπορεί να θυμηθεί είναι το όνομά του. Η μνήμη του είναι ένα κενό. Δεν είναι όμως μόνος. Όταν ανοίγουν οι πόρτες του ανελκυστήρα ο Τόμας βρίσκεται περικυκλωμένος από πολλά αγόρια που τον υποδέχονται στο Γκλέιντ -ένα μεγάλο, ανοιχτό ξέφωτο που περιβάλλεται από πανύψηλα πέτρινα τείχη. Όπως ο Τόμας, έτσι και οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουν ούτε γιατί ούτε πώς βρέθηκαν στο Γκλέιντ. Το μόνο που ξέρουν είναι πως κάθε πρωί τα τεράστια τείχη που τους περιβάλλουν, ανοίγουν. Κάθε βράδυ ξανακλείνουν ερμητικά. Και κάθε 30 μέρες ένα καινούριο αγόρι παραδίδεται από τον ανελκυστήρα. Η άφιξη του Τόμας ήταν αναμενόμενη. Όμως την αμέσως επόμενη μέρα, θα σταλεί ένα κορίτσι -το πρώτο κορίτσι που έχει εμφανιστεί ποτέ στο Γκλέιντ. Και ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη προκαλεί το μήνυμα που έχει να παραδώσει. Ο Τόμας ίσως να είναι πιο σημαντικός από ό,τι μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Μακάρι μόνο να μπορούσε να ξεκλειδώσει τα σκοτεινά μυστικά που είναι θαμμένα στο μυαλό του. "Τo "Tεστ" του James Dashner είναι μια γρήγορη και τρομακτικά περιπετειώδης ιστορία που είναι βέβαιο πως θα απολαύσουν οι θαυμαστές των Αγώνων Πείνας και του Άρχοντα των Μυγών." (Kyla Paterno) "Tο "Τεστ" είναι ακαταμάχητο... Η συναρπαστική κεντρική ιδέα φέρνει στο νου την τηλεοπτική σειρά Lost. O συγγραφέας καταφέρνει όχι μόνο να δώσει μπόλικη πλοκή με καταπληκτικό ρυθμό, αλλά και ολοκληρωμένους χαρακτήρες που θέλεις να υποστηρίξεις". (TeenReads.com) "Αγωνιώδεις ανατροπές και εκπλήξεις κάνουν την πλοκή αυτού του εξαιρετικού βιβλίου ακόμη καλύτερη, καθώς κινείται με σταθερό αλλά συναρπαστικό ρυθμό. Τα διάφορα στοιχεία που είναι κρυμμένα στο Λαβύρινθο και στο Γκλέιντ θα εξάψουν την περιέργεια των αναγνωστών καθώς θα ψάχνουν μαζί με τους ήρωες για τις απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα του Γκλέιντ. Οι δυναμικοί χαρακτήρες που δημιούργησε ο συγγραφέας ολοκληρώνουν αυτή την εκπληκτική ιστορία, κάνοντας την εξίσου φωτεινή με την τριλογία της οποίας αποτελεί το ξεκίνημα." (Voya) Εδω μπορειτε να διαβασετε ενα αποσπασμα απο το βιβλιο: http://platypusbooks.blogspot.com/2010/03/james-dashner.htmlκαι εδω ειναι η σελιδα απο την Πλατυπους: http://www.platypus.gr/thetest.html | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Τετ 11 Αυγ 2010 - 12:41 | |
| χμμ..ακουγετε πολυ ωραιο το ειχα ξαναδει αλλα δεν το ειχα παρει γιατι δεν ηξερα την υποθεση..καλο φενετε... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Τετ 11 Αυγ 2010 - 12:44 | |
| Ειναι τελειο!!!!!!! Εμενα μου αρεσε πολυ παντως!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Τετ 11 Αυγ 2010 - 12:46 | |
| Ειναι ωραιο βιβλιο αλλα καποια στιγμη σε κουραζει μεχρι να παρει μπρος. Θυμιζει κατι απο Αγωνες Πεινας αν και νομιζω οτι ειναι λιγο δυσκολο να φτασει το δικο τους επιπεδο.Εχει καλη πλοκη και σε αφηνει σε καπως κρισιμο σημειο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Τετ 11 Αυγ 2010 - 12:50 | |
| αφου το λες μπορει οταν θα παω να παρω την κοτσυφοκισσα ( το τριτο βιβλιο των αγωνων πεινας) να παρω και αυτο ... http://vimeo.com/7119805οριστε και το book trailer..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Τετ 11 Αυγ 2010 - 12:56 | |
| Τελειο το video!!! εμενα μου την σπαει τρελα που στα ελληνικα αλλαζουν οι τιτλοι!!!!Οπως και σε αυτο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Τετ 11 Αυγ 2010 - 12:57 | |
| | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Τετ 11 Αυγ 2010 - 23:10 | |
| Όλο λέω πως θα πάω να το πάρω και όταν φτάνω στο βιβλιοπωλείο πάντα παίρνω άλλο βιβλίο | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Πεμ 12 Αυγ 2010 - 1:38 | |
| Φώτη κι ε γώ το ίδιο. Ή μπορεί να μην το έχει. Αλλά...έχω μία απορία...είναι σαν την ταινία saw? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Πεμ 12 Αυγ 2010 - 13:19 | |
| Εννοεις αν ξεκοιλιαζονται και τετοια??Οχι...ζουνε ολοι μαζι μονο αγορια σε αυτο το μερος και γυρο γυρο ειναι ο λαβυρινθος.Και εχουνε καποια παιδια που καθε μερα τρεχουνε στο λαβυρινθο και τον εξερευνουνε προσπαθοντας να βρουνε την εξοδο!! επαιξα το παιχνιδι....πλακα εχει!!! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Πεμ 12 Αυγ 2010 - 13:30 | |
| Όχι, όχι, με ξεκοιλιασματα και τέτοια. Αν είναι αυτού υου στυλ! Αν τεριάζει..κτλ. Παιδιά πριν λίγο έφυγε η Μαντώ από το σπίτι (είχα πάρτυ) αφήνοντας μου το τεστ. Εγώ όσο διάβασα το λάτρεψα κι ας είναι μόνο 19 σελίδες. Είναι ενδιαφέρον και σου εξάπτει την περιέργεια. Περιμένω να διαβάσω τη συνέχεια και να της το δώσω Τρίτη-Τετάρτη!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mR.Geo στις Παρ 13 Αυγ 2010 - 22:42, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Πεμ 12 Αυγ 2010 - 13:41 | |
| Τι να σου πω εγω απο τα saw μονο το 1 ειδα και οχι ολο...δεν με αφησε η μανα μου...τελος παντων...οποτε δεν μπορω να σου πω με σιγουρια ....στο saw αν θυμαμε καλα ενας τρελος δεν ηταν που τα εκανε ολα αυτα??? Πιστευω πως ο τιτλος του βιβλιου σου δινει μια πληροφορια για το τι κανουν εκει περα!!! Οσοι δεν εχετε διαβασει το βιβλιο μην διαβασετε το σποιλερ!!!Γιωργο διαβασε το μονο εσυ! - Σπόιλερ:
η γη καταστρεφετε και ειναι γεματη με φωτιες(εξου και ο τιτλος του 2 καμενη γη)και κυκλοφορη και μια θανατηφορα αρρωστια!!
Ελπιζω να καταλαβες τι γινετε!!Δεν λεω τιποτα παραπανο για να εχεις και μια αγωνια να διαβασεις το βιβλιο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Πεμ 12 Αυγ 2010 - 13:45 | |
| ΛΟΛ. Θανατηφόρα αρρώστια..Σαν το rec? Πάιρνει στοιχεία από όλα τα θρίλερ;; :Ρ Βασικά όχι. Δεν τα κάνει τρελός. Απλώς παίρνει τα αποβράσματα τις κοινωνίας (στις ταινίες) και τους βάζει σε παιχνίδια ζωής. Anyway,θα το διαβάσω.Θα μου δανείσει η Μαντώ το τεστ, οπότε αν μ'αρέσει θα τ'αγοράσω Το δεύτερο πότε βγαίνει; | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Δευ 16 Αυγ 2010 - 13:20 | |
| παιδιά εγώ το αγόρασα από τις πρώτες μέρες που βγήκε στα βιβλιοπολία, πρέπει να πω πως είναι φανταστικό βιβλίο, και σε τραβάει να διαβάσεις όλο και πιο πολύ, έχει αγωνία, περιπέτεια, αλλά το πιο βασικό, δίχνει την σημασία της φιλίας, και της συνεργασίας. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Δευ 16 Αυγ 2010 - 13:36 | |
| Μαντούκο λένε πως μοιάζει με τους αγώνες πείνας, οπότε όταν στο δώσω κι αυτό.. :/ Αν και συμφωνώ...ο,τι ξέρω με τους Αγώνες Πείνας ψιλοτεριάζει! Μαντούκο επειδή εγώ είμαι λίγο αργός με τα βιβλία, αυτό είναι τόσο τέλειο με δεν το ρουφάω εγώ, με έχει ρουφήξει και με έχει καθηλώσει!!! Κι εμένα μου τη σπάει που αλλάζουν τους τίτλους. Κα πιστεύω πως θα πρέπει να είχε Ελληνικό τίτλο, διότι το τεστ δεν είναι Ελληνική λέξη. Ίσως η δοκιμασία...Παρ'ολ'αυτά είναι καταπληκτικό και μετά από αυτό θα διαβάσω τους αγώνες πείνας γιατί μιάς και μοιάζει να έχω κάτι να διαβάζω για να θυμάμαι αυτό το καταπληκτικό βιβλιριαράκι!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Δευ 16 Αυγ 2010 - 14:35 | |
| Ειναι παρα πολυ ωραιο βιβλιο και οντως φερνει λιγο σε αγωνες πεινας....Αλλα οι αγωνες πεινας ειναι πολυ καλυτεροι..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Δευ 16 Αυγ 2010 - 14:58 | |
| Αχ, γιατί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εγώ το λατρεύω το τεστ, και τους αγώνες πείνας δεν τους έχω καταλάβει καλά-καλά! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Δευ 16 Αυγ 2010 - 15:03 | |
| Δεν ειπα πως το τεστ δεν ειναι γαμ...το....Απλως οι αγωνες πεινας μου εκαναν περισσοτερη αισθηση ισως γτ το διαβασα και πρωτο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Δευ 16 Αυγ 2010 - 15:06 | |
| Ή ίσως γιατί επηρεάστηκες που το σχολίασε η Στέφανι με τόσο καλά λόγια. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Δευ 16 Αυγ 2010 - 15:09 | |
| Οχι και τοσο....περισσοτερο βασιζομαι στην δικη μου κριση παρα στους αγαπημενους μου συγγραφεις....Αν και ηταν ενας λογος για να το παρω και να το διαβασω οπως και την πολη των οστων.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Δευ 16 Αυγ 2010 - 15:13 | |
| XAXA... Eγώ αυτό το έπαθα με το αιώνια δική σου και τον πρωτότοκο: παρασήρθηκα.
Βρε σείς που τους βρίσκους αυτούς τους ελληνικούς τίτλους για να βάζουν στα βιβλία; | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Δευ 16 Αυγ 2010 - 15:16 | |
| Έλα μου ντε. Κανονικα΄θα έπρεπε να λέγεται ο δορμέας του λαβύρινθου (the maze runner) όχι το τεστ. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Δευ 16 Αυγ 2010 - 15:17 | |
| Οτι να ναι τα κανουν παντα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το Τεστ ! Δευ 16 Αυγ 2010 - 15:23 | |
| Αμ....Δε μ'άρεσει αυτός ο τίτλος. Ο δρομέας του λαβυρίνθου. Και το δεύτερο: καμμένη γη... Ο κανονικός ποιος είναι;;; | |
|
| |
| Το Τεστ ! | |
|