Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Στην Κοζάνη δεν ήρθε ακόμη και δεν ξέρω αν θα τη φέρουν. Κι εγώ από κανένα λινκ με κόβω να βολεύομαι...Θα βάλω τον γιο να ψάξει... Πόσο μάπα να είναι? Μετά τη σφαγή του VA δε νομίζω να ξαναγίνει τέτοιο έγκλημα.
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Μόλις γύρισα απο την ταινία και είμαι πολυ απογοητευμένη !!! Δεν βρίσκω το λόγο που βασίζετε μια ταινία σε ενα βιβλιο και πρέπει να το αλλάζουν τόσο. Ισως αν δεν το ειχα διαβάσει να μου άρεσε, δεν ξέρω.... Τα κορίτσια που ηταν μαζι μου που δεν το εχουν διαβάσει είπαν οτι είναι πολύ ωραίο και καλογυρισμένο έργο. Εγω πάλι δεν μπορεσα να το ευχαριστηθώ......
Ως συνήθως άλλαξαν σχεδόν τα πάντα. Καταλαβαίνω οτι δεν μπορουν να τα δείξουν ολα και οτι κάποια κομμάτια θα τα πάνε πιο γρήγορα αλλα ΓΙΑΤΙ δεν κρατάνε τα βασικα στοιχεία???? Τελος πάντων αυτη ειναι η γνώμη μου αλλα δεν θελω να σας προκαταβάλλω γιατι μπορει να έχετε διαφορετικα άποψη. Εδω είμαστε για να τα συζητήσουμε....
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Μαλλον θα πρεπει να προσπαθησουμε να βγαζουμε απο το μυαλο μας το βιβλιο. θα μου πειτε ειναι ευκολο?Σιγουρα οχι αλλα θα πρεπει να τα βλεπουμε απο διαφορετικες οπτικες. ΔΕν γινεται αλλιως γιατι οι απογοητευσεις καθε φορα ειναι μεγαλες. Πχ το VA προσωπικα δεν ξερω γιατι αλλα δεν το ευχαριστηθηκα. Η ταινια μου θυμισε παρωδια.
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Ασε Ελινα ειχα ξενερωσει τρομερα...καμια σχεση με την μαγεια του βιβλιου. Ισως για καποιες μικροτερες ηλικιες να ηταν νορμαλ..εμενα ομως δεν μου αρεσε. Για αυτο πλεον προσπαθω οσο μπορω να τα βλεπω σαν ξεχωριστο προιον. Αλλο η ταινια αλλο το βιβλιο.
EliRose The Volturi
Μαλλον θα πρεπει να προσπαθησουμε να βγαζουμε απο το μυαλο μας το βιβλιο. θα μου πειτε ειναι ευκολο?Σιγουρα οχι αλλα θα πρεπει να τα βλεπουμε απο διαφορετικες οπτικες. ΔΕν γινεται αλλιως γιατι οι απογοητευσεις καθε φορα ειναι μεγαλες. Πχ το VA προσωπικα δεν ξερω γιατι αλλα δεν το ευχαριστηθηκα. Η ταινια μου θυμισε παρωδια.
Οσο το σκεφτομαι τόσο διαφωνώ Βάσω μου. Απο την στιγμη που ειναι βασισμένο στο βιβλιο δεν μπορεις να το διαφοροποιήσεις. Σαφώς δεν θα ειναι η ταινια οπως την φανταστηκε ο καθένας αλλα τα βασικα στοιχεία πρέπει να υπάρχουν. Γιατι δεν γκρινιάξαμε στους αγώνες πείνας ( κυρίως στη δευτερη ταινια ) ή στην απόκλιση (και σε αλλες) ?? .....Γιατί δεν αλλαξανε τα βασικα στοιχεία και τα κύρια μέρη των βιβλίων!!!
Δεν μπορουν να αλλαζουν τον βασικό κορμό του βιβλίου και να πω δεν πιράζει !!! Διαφορετικά μην λες οτι ειναι βασισμένο στο βιβλίο!
Εδω μιλάμε πως κυρια σημεία ( κατ'εμέ πάντα) δεν υπάρχουν ή παραποιήθηκαν πολυ !!! (Δεν θα ηθελα να αναφέρω ποια μιας και δεν έχετε δει την ταινία)
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
βιασμοι βιβλιων στην μεγαλη οθονη θα υπαρχουν παντα πρεπει να το δεχτουμε. τωρα το θεμα πως μπορεις να τα ξεχωρισεις στο μυαλο το βιβλιο απο την ταινια.