| ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ | |
|
+7LaDy_SoVeReigN evi mR.Geo Ms Cullen sandra21 twilightFOREVER ΕΡΗ 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Δευ 16 Αυγ 2010 - 15:12 | |
| Και καλά σου έκανε Γιώργο, δεν την κουβάλαγα τζάμπα μέχρι το παγκράτι για να μου πεις στο τέλος ότι δεν θα την διαβάσεις Εγώ έχω ένα θέμα, όταν μπένω μέσα σε ένα βιβλιοπολείο εκτός από το ότι θα κάνω 2 ώρες για να πάρω τελικά το βιβλίο που το έχω απόφασίσει από πριν οτι θα πάρω, αλλά τα βιβλία που μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον, είναι αυτά με το πιο περίεργο εξώφηλο. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Δευ 16 Αυγ 2010 - 15:16 | |
| Κι εμενα....η ο τιτλος....Συνηθως κι εγω ξερω ηδη ποιο βιβλιο θελω....Αλλα αν παω να παρω ενα σχεδον παντα φευγω με δυο τρια παραπανω.... | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Δευ 16 Αυγ 2010 - 15:20 | |
| Μαντούκο όλα θα τα διαβάσω μην ανησυχείς! Μην ξεχνάς πως την επόμενη φορά εγώ θα τα κουβαλήσω. Τον Νοέμβρη λογικά. ΜΑ ΕΥΗ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟ VAMPIRE ACADEMY. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ!! Μαντούκο κι εγώ! Μπαίνω για τον Πέρσι Τζάκσον βγαίνω με το τρου μπλαντ. Κι εκτός αυτού πορώνομαι! Κάποτε έμπαινα και διάβαζα...Χεχε...Φτώχεια....
Την Προφητεία των αδελφών την πρωτ' άκουσα από την Μαντώ που μου έλεγε βιβλάι για να μου δανείσει. Μετά το ξαναείδα σε βιτρίνα κα ιδε μ'αρεσε το εξώφυλλο όπως πρωτο είπα και τώρα είπα στη Μαντώ να μου το φέρει να δούμε τι είναι κι αυτό. Και θα το διαβάσω...κάποια στιγμή. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Δευ 16 Αυγ 2010 - 15:25 | |
| Το Vampire Academy....? Υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι....?Αν ειναι δυνατον....Και ο Περσι Τζακσον θεικη σειρα.... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Δευ 16 Αυγ 2010 - 15:34 | |
| Nαί, βρε παιδί μου αλλά όταν βγήκε το δεύτερο αγόραση το πρώτο (όπως και με τον χάρι πότερ το τελευταίο 3 Νοεμβρίου εγώ πήρα το πρώτο) και πάω και αγοράζω άλλο... Κάποια στιγμή θα το πάρω κι αυτό. Τώρα ακόμη αν συνηδοτοποιήσω πως οι αγώνες πείνας είναι δικό μου!!! Και ναί! Αυτό είχα πάθει κι εγώ με το νΑ αλλά δεν τ'αφησα κι όλας. Απλώς συνέχισε μέχρι που έγινε πιο γαμάτο κι από το λυκόφως (γνώμημ μου) κι αυτός αντί να το τελειώσει το άφησε στη μέση. Μα, απορώ πως έκανα (κάποτε τώρα τα έχω πάρει με ένα σκηνικό που έγινε) παρέα μαζί του. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Δευ 16 Αυγ 2010 - 15:36 | |
| Eνταξει αυτα ειναι γνωμη του καθενος....Εγω διαβαζω συνηθως βιβλια φαντασιας ειδικα μετα το λυκοφως και μια φιλη μου διαβαζει μονο κουμουνιστικες μαλ...ιες και δεν ξερω κι εγω τι και θελει να τα επιβαλλει και σε μενα κατακρινοντας οτι κι αν διαβασω..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Δευ 16 Αυγ 2010 - 15:42 | |
| Mα διαβάζεις γιανα ξεχαστείς. Αν είναι και διαβάζεις τη βιογραφία κάποιου γνωστού ή ένα αστυνομικό που μπορεί σ'ένα μέρος του κόσμου να γίνει πραγματικά. Όχι...Θέλω να διαβάσω κάτι που δεν γίνετε πουθενά. Μόνο μέσα στο βιβλίο! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Δευ 16 Αυγ 2010 - 15:43 | |
| Καλο ειναι να διαβαζεις και τετοια που και που αρκει να ναι δικη σου επιλογη κι οχι να στα φορτωνουν οι αλλοι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Δευ 16 Αυγ 2010 - 15:51 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Δευ 16 Αυγ 2010 - 15:53 | |
| Το δευτερο ποτε ακριβως κυκλοφορει μεσα στο φθινοπωρο...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Τρι 24 Αυγ 2010 - 23:35 | |
| Το τέλειωσα σήμερα...Πολύ ωραίο βιβλίο..αλλά δεν μου έκανε κλικ. Εννοώ στο πείς πως ανυπομωνώ για το δεύτερο. Αν και πιστεύω πως στο δεύτερο θα κάνει η Λία ταξίδι! Αυτά από μένα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Σαβ 13 Νοε 2010 - 12:53 | |
| Ξεχάστηκε αυτό το τόπικ; Τς τς τς! Χθες αγόρασα στη Μαντώ το δεύτερο βιβλίο και διάβασα το πρώτο κεφάλαιο. Πολύ ζουμί βρε παιδιά κι αυτή η Άλις πιο σκύλα από ποτέ! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Σαβ 13 Νοε 2010 - 15:29 | |
| Κι εγω το πηρα αλλα δεν το ξεκινησα ακομη.....Το πρωτο ηταν καλο....αντε να δουμε και το δευτερο.... | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Σαβ 20 Νοε 2010 - 13:02 | |
| Καλε βγηκε το δευτερο???????? Και εγω που ειμουνα???? Πφφ καλα οιμαμε ορθια.....πειτε γνωμες!!(οσοι το διαβασατε!!) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Σαβ 20 Νοε 2010 - 13:23 | |
| Αλεξάνδρα, αν το πάρεις πριν από μένα θα φας ξύλο!! | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Κυρ 21 Νοε 2010 - 17:18 | |
| δεν νομιζω!!!!Δεν με ενθουσιασε και παραααααααααα πολυ και εχω αλλα βιβλια που θελω να παρω!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Κυρ 21 Νοε 2010 - 19:06 | |
| Εγω το πηρα αλλα δεν θα βιαστω να το αρχισω...κι εγω εχω αλλα να διαβασω ..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Τετ 15 Δεκ 2010 - 23:56 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Πεμ 16 Δεκ 2010 - 2:51 | |
| Οχι ακομη....με τα Vampire Academy δεν το επιασα ακομη....και θα αργησω κι αλλο με το Ομορφο Σκοταδι και την Αγγελικη σιωπη στο προσκηνιο.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Πεμ 16 Δεκ 2010 - 11:25 | |
| Την Αγγελικη σιωπη την διαβασα και εγω και ειναι ωραιο βιβλιο. Λιγο πολυ σαν τους αγγελους.Πανω κατω στην ιδια κατηγορια τους βαζω. Και αυτο τριλογια ειναι!! Τον Φρουρο της πυλης το διαβασα(η συνεχεια της προφητειας) και νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερο απο το πρωτο. Το πρωτο με ειχε κουρασει πολυ σε σημειο να το διαβαζω με το ζορι για να μην το αφησω στη μεση, αλλα το δευτερο κυλαει πολυ πιο ευχαριστα!! Ενας Dimitri κανει την διαφορα!! Εμφανιζεται και δινει νοημα στο βιβλιο! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Πεμ 16 Δεκ 2010 - 13:12 | |
| Δλδ αυτο το ονομα δεν μενει μονο στις σελιδες του Vampire Academy..... Κι εγω μαλλον θα διαβασω πρωτα την αγγελικη σιωπη γτ ειναι μικροτερο και μετα τη φρουρο της πυλης....Αφου βεβαια παρω μια γερη δοση Last Sαcrifice κ τελειωσω το ομορο σκοταδι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Τρι 8 Φεβ 2011 - 15:13 | |
| Διάβασε κανείς το δέυτερο; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Τρι 8 Φεβ 2011 - 15:15 | |
| Eγω οχι ακομη....μαλλον θα ειναι το επομενο που θα διαβασω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Τρι 8 Φεβ 2011 - 15:24 | |
| Έχω χάσει πάσα ιδέα :Ρ Δεν πρέπει να σε ενθουσίασε και πολύ, το πρώτο, ε; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Τρι 8 Φεβ 2011 - 18:11 | |
| Ενταξει δεν τρελαθηκα ουτε μπορω να πω πως δεν μου αρεσε κι ολας.....Απλως τον τελευταιο καιρο βγηκαν ολα μαζι τα αγαπημενα μου βιβλια η προτιμησα να ξεκινησω αλλα που μου φανηκαν πολυ καλυτερα....Θα το διαβασω παντως....ειναι καλη σειρα.... | |
|
| |
| ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ | |
|