| ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ | |
|
+7LaDy_SoVeReigN evi mR.Geo Ms Cullen sandra21 twilightFOREVER ΕΡΗ 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Τρι 8 Φεβ 2011 - 21:13 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Τρι 8 Φεβ 2011 - 23:30 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Τετ 9 Φεβ 2011 - 9:43 | |
| Τριλογια ειναι ναι. Το πρωτο δεν ηταν σχεδον καθολου καλο.Εγω σε καποια στιγμη ειχα βαρεθει. Περιμενα πολυ περισσοτερα απο αυτο.Αλλα επειδη μου αρεσει να ολοκληρωνω της σειρες αγορασα και το δευτερο. Και οντως δευτερο γινεται πολυ καλυτερο.Οπως ειπα και πιο πανω η παρουσια του Dimitri σε κανει να βλεπεις τα πραγματα με αλλο ματι! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Τετ 9 Φεβ 2011 - 10:25 | |
| Σκοπευω να το ξεκινησω κι εγω μια απο αυτες τις μερες γτ ουτε εμενα μου αρεσει να αφηνω σειρες στην μεση......Και το πρωτο καλο ηταν.....αν και περιμενω περισσοτερα απο το 2..... | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Τετ 9 Φεβ 2011 - 22:18 | |
| Εγώ διάβασα πάρα πολύ λίγο, στην αρχή και ήταν τέλειο! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Πεμ 10 Φεβ 2011 - 2:19 | |
| Μακαρι γτ ολα τα βιβλια που διαβασα τελευταια ηταν τελεια και θελω να συνεχισουν ετσι..... | |
|
| |
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Παρ 11 Φεβ 2011 - 15:26 | |
| Το πρωτο ηταν χαλια,κοντεψε να με παρει ο υπνος,παραλιγο να το παρατησω..Αλλα χαιρομαι που δεν το εκανα γιατι το δευτερο αποδεχτηκε φο-βε-ρο!!!Και φυσικα χαρης τον Ντιμιτρι.. Ο Τζειμς ηταν καπως ξενερωτος.. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Παρ 11 Φεβ 2011 - 16:07 | |
| Της ιδιας αποψης ειμαι και εγω!!! Μακαρι να καταληξει με τον Dimitri!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Παρ 11 Φεβ 2011 - 17:08 | |
| Αν και δεν διαβασα ακομη το βιβλιο μονο το ονομα ξυπναει γνωστα κολληματα..... | |
|
| |
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Παρ 11 Φεβ 2011 - 19:19 | |
| Αχ ειναι τελειο!Να το διαβασεις!!!Το καλυτερο κομματι ειναι την ωρα που γνωριζουμε τον Ντιμιτρι...!!!
Και οντως μακαρι να μεινει με τον Ντιμιτρι..! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Παρ 11 Φεβ 2011 - 19:29 | |
| Θα το ξεκινησω μεσα στην εβδομαδα...... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Κυρ 6 Νοε 2011 - 12:03 | |
| 11 Νοεμβριου κυκλοφορει το τριτο και τελευταιο βιβλιο της σειρας... Κύκλος της φωτιάς Circle of FireΠεριγραφή ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΙΣ ΕΝΩΝΕΙ. . . ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΙΣ ΔΙΧΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ. Η Λία Μίλθορπ είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να δώσει ένα τέλος στην προφητεία που διχάζει την οικογένειά της εδώ και γενιές. Ενώ ο χρόνος μειώνεται, η Λία ξεκινάει ένα ταξίδι για να εντοπίσει τα χαμένα κομμάτια της προφητείας, που είναι απαραίτητα για να κλείσουν την Πύλη, και να πείσει την αδελφή της, την ¶λις, να βοηθήσει διαφορετικά, θα χρειαστεί να ρισκάρει τη ζωή της για να την κλείσει μόνη της. Η Λία έχει τον Ντιμίτρι στο πλευρό της, όμως η ¶λις έχει τον Τζέιμς, τον άντρα που κάποτε αγαπούσε τη Λία και ίσως να την αγαπά ακόμη. Ο Τζέιμς δεν γνωρίζει την αλήθεια για καμία από τις δύο αδελφές ούτε για την προφητεία που τις διχάζει. Και η ¶λις επιθυμεί έτσι να παραμείνουν τα πράγματα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να μοιράζονται οι αδελφές μεταξύ τους. Και κάποια μυστικά που μπορούν να καταστρέψουν και τις δύο. H Michelle Zink συνδυάζει αριστοτεχνικά συναρπαστικούς χαρακτήρες με μια περίτεχνη πλοκή γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις δημιουργώντας ένα σαγηνευτικό Γοτθικό παραμύθι. Μίλθορπ είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να δώσει ένα τέλος στην προφητεία που διχάζει την οικογένειά της εδώ και γενιές. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Κυρ 6 Νοε 2011 - 12:04 | |
| Επιτελους βγαινει και το τρια.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Κυρ 6 Νοε 2011 - 12:07 | |
| Παντως απο ενα ψιλοσποιλερ που ειχα κανει οταν ειχε βγει στα αγγλικα πρεπει να ειναι το καλυτερο της σειρας!Περισσοτερο Ντιμιτρι!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Κυρ 6 Νοε 2011 - 12:11 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Τετ 25 Απρ 2012 - 16:46 | |
| - Σπόιλερ:
Το ποσο με νευριασε που πεθανε η Αλις στο τελος δεν λεγεται...τρελη εγινα.Νομιζω τελικα πως μου αρεσε πιο πολυ απο την Λια...παντοτε ελεγε πως ηταν εκεινη που ηταν πισω απο την Αλις,πως ενιωθε αδικημενη κατα καποιο τροπο αλλα τλκ αυτη που ηταν παντα μονη ηταν η Αλις και στο τελος θυσιαστηκε για να την σωσει...ολη της η οικογενεια χαθηκε για αυτην...τουλαχιστον η Αλις επρεπε να επιζησει.
Ο Τζειμς τι μαλθακος....γελοιος κι ολας ωρες ωρες.Η γραφη με κουρασε υπερβολικα σε μερικα σημεια,επαναλαμβανοταν συνεχεια....δεν μπορω να κοιμηθω,εχω το μαχαιρι και το τοξο διπλα μου ξανα και ξανα το ιδιο σελιδα παρα σελιδα.Παλι καλα που ηταν ο Ντιμιτρι εκει για να σωσει την κατασταση.... Εdit by Bella Marie: Τα σποιλερ να αποφευγονται. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Τετ 25 Απρ 2012 - 16:54 | |
| Γενικα ολη η σειρα δεν ηταν κατι το συγκλονιστικο. Εμενα το πρωτο βιβλιο με κουρασε πολυ περισσοτερο απο ολα. Το τελειωσα γιατι επρεπε να το τελειωσω. Στο δευτερο εκανε την διαφορα ο Ντιμιτρι και στο τριτο με κουρασε η αλλοίωση και η ασταθεια των χαρακτηρων της σειρας.Ειχες σχηματισει μια αποψη και στο τριτο ερχεται και στα αναιρεί ολα.Επισης ολα παιρνουν την τροπη που πρεπει να παρουν απλα για αν εχει <ευτυχισμενο> τελος η Λια.Απο ολο το βιβλιο απολαυσα μονο τον Ντιμιτρι που εμεινε ευτυχως σταθερος σαν χαρακτηρας απο την αρχη μεχρι και το τελος. Οσο για τον Τζειμς απο κανονικο χαρακτηρα στο πρωτο τον εκανε ενα αβουλο ον στο τριτο.Χωρις προσωπικοτητα,χωρις πιγμη χωρις θελω. Οσο για της Αλις παρολο που στεναχωρεθηκα στο τελος το περιμενα οτι θα γινοταν αυτο. Ηταν κατι που ειχα φανταστει απο την αρχη
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Τετ 25 Απρ 2012 - 17:06 | |
| Δεν ηταν οτι δεν το περιμενα για την Αλις απλως και παλι μου την εδωσε.Σε ολα τα βιβλια λεει το ποσο κακια και απομακρη ειναι.Κι ομως η Λια ηταν ανικανη να συγχωρεσει την Σονια ηταν καχυποπτη απεναντι σε ολους με το μονο που ασχολουταν ηταν το εγω της και τιποτα αλλο...με κουρασε αφανταστα.Ειχα φτασει σε σημειο πως αμα ξανα διαβαζα τις λεξεις Ψυχες Σαμαηλ Θηριο Αστρικο Πεδιο θα αυτοκτονουσα....ολα αυτα για να γινει στο τελος Λαιδη κατι που περιμενα και να εχει τον παιδαρο στο πλαι της...αμα δεν ηταν ο Ντιμιτρι νομιζω πως μπορει να τα παραταγα κι ολας....δυστυχως ομως ειχα δωσει ηδη την καρδια μου στον συνονοματο του... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Τετ 25 Απρ 2012 - 17:11 | |
| Μα απο ολη την σειρα μονο ο Ντιμιτρι αξιζε ο οποιος την ανεχοταν και της εκανε ολα τα χατηρια.Βασικα η συγγραφεας δεν το ειχε.Το κουρασε πολυ το πραγμα χωρις λογο. Εγω αυτο με τις λεξεις(Ψυχες Σαμαηλ Θηριο Αστρικο Πεδιο)το ειχα στο πρωτο. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Τετ 25 Απρ 2012 - 17:13 | |
| Τα διαβασα με πολυ μεγαλη διαφορα μεταξυ τους οποτε και να το ειχα το ειχα ξεπερασει πλεον....Καθοταν ξυπνιος το αγορι μου για να κοιμαται η αλλη η γομαρα....Ποσες φορες θελησα να την χτυπησω δεν λεγεται... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Πεμ 23 Μάης 2013 - 10:10 | |
| Λιγες μερες πριν τελειωσα την σειρα αν και δεν ηταν επιπεδου θανασιμα εργαλεια μου αρεσαν αρκετα και τα 3 βιβλια ειδικα το 2ο και το 3ο(επειδη εμφανιζεται ο Ντιμιτρι) η γραφη της συγγραφεως ειναι αρκετα στρωτη και γενικα μου αρεσε αυτη η σκοτεινη γοτθικη θα ελεγα πλοκη.για να πω την αληθεια εμενα δεν με κουρασε ισα ισα...μολις επιασα ειδικα το τελευταιο στα χερια μου το αφηνα με δυσκολια. - Σπόιλερ:
το μονο που μου φανηκε λιγο κραυγαλεο ηταν η τελικη αποφαση της Αλις να σταθει στο πλευρο της και να θυσιαστει κιολας ενω τοσο καιρο τρεχαμε και δεν φταναμε επειση αυτη ειχε συμμαχησει με τον Σαμαηλ...
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Πεμ 23 Μάης 2013 - 13:44 | |
| - Σπόιλερ:
για μενα η Αλις δεν επρεπε να πεθανει στο τελος.
| |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Πεμ 23 Μάης 2013 - 14:15 | |
| Κι άλλος Ντιμίτρι εμφανίζεται εδώ;;;!!!! Και μόνο για τον χαρακτήρα θα το ψάξω το βιβλίο... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ Πεμ 23 Μάης 2013 - 17:16 | |
| για μενα ειναι και ο μοναδικος που αξιζει πολυ σε αυτη την σειρα. | |
|
| |
| ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ | |
|