Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Σχολια: Return To The Past Πεμ 12 Αυγ 2010 - 13:52
εδω μπορειτε να αφηνετα σχολια για την ιστορια ελπιζω να σας αρεσει και μην με ντοματισετε ειναι η πρωτη φορα που γραφω......
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Σχολια: Return To The Past Πεμ 12 Αυγ 2010 - 14:00
Αγαπη μου!!!!!!!!!!Εμεις στο λεγαμε να αρχισεις την ιστορια και ειχαμε δικιο!!!Εμενα μου αρεσει πολυ πολυ!!!!! Περιμενω το επομενο κεφαλαιο!!!! Αληθεια ποτε θα το ανεβασεις??
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Return To The Past Πεμ 12 Αυγ 2010 - 14:29
Επιτέλους Αζαπούλα μου!Διαβάζω και κάτι δικό σου!
Λοιπόν, τι να πρωτοπώ; Πως είναι υπέροχο;Δεν αρκεί... Ο τρόπος που γράφεις είναι πάρα πολύ καλός και πλούσιος. Απλά να προσέξεις λίγο τα ορθογραφικά λαθάκια σου και τους τόνους. Έτσι, θα έχει μία καλύτερη γενική εικόνα και θα είναι και πιο εύκολο για τον αναγνώστη να το διαβάσει. Έχεις ταλέντο και πρέπει να το αξιοποιήσεις και να το δουλέψεις.Γιατί είμαι 100% σίγουρη πως μπορείς να φτάσεις σ'ένα επίπεδο που να λέμε, αυτή η ιστορία είναι για έκδοση!
Μ'αρέσει επίσης γιατί έχει κάτι το σκοτεινό. Τώρα τελευταία έχω κολλήσει με τα "σκοτεινά" fanfic και η λίστα μου μεγαλώνει με το δικό σου! Γιατί δεν δοκιμάζεις να γράφεις μεγαλύτερα κεφάλαια; Ξέρω πως είναι σπαστικό γιατί θέλεις γρήγορα να ανεβάσεις παραπάνω, σε νιώθω πραγματικά, αλλά μην βιάζεσαι!Όποιος βιάζεται σκοντάφτει! Πάρε το χαλαρά και γράψε παραπάνω. Εμείς εδώ είμαστε, δεν χανόμαστε!
Περιμένω με αγωνία την συνέχεια!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά!
-Χριστίνα.
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Return To The Past Πεμ 12 Αυγ 2010 - 14:33
ευχαριστω χριστινακι μου!!!! θα αξιοποιησω τις συμβουλες σου!!!! η ιστορια δεν ειναι πολυ μεγαλη γι αυτο και τα κεφαλαι δεν θα ειναι τεραστια αλλα θα προσπαθω να τα κανω μεγαλυτερα τωρα δεν θα αργω πολυ να γραψω αλλα το πολυ σε δυο μερες θα δειτε συνεχεια!!!!!
Θέμα: Απ: Σχολια: Return To The Past Πεμ 12 Αυγ 2010 - 19:03
μολις διαβασα τα δυο πρωτα κομματια της ιστοριας σου..ειναι πολυ ωραια η γραφη και ωραια ιστορια στο πρωτο κομματι ο εντουαρντ ηταν πολυ ενδιαφερον .. και μετα φοβερη η εναλαγη με το παρον και το παρελθον.. το λατρεψα αυτο..πολυ ωραια πλοκη αν και λιγο μπερδευτηκα λιγο παρακατω πιτσευω θα ξεκαθαρισουν ολα...
Θέμα: Απ: Σχολια: Return To The Past Πεμ 12 Αυγ 2010 - 19:12
γερασιμε την μπελλα την εκανε βρυκολακα ο εντ τη νυχτα που εφυγε απο τον καρλαιλ ξερει οτι οι βολτουρι παντα ψαχνουν για νεα ταλεντα και στη φρουρα τους εχουν καποιον που εντοπιζει τα χαρισματα των αλλων ετσι εντοπισαν την μπελλα καθως μελη της φρουρας εψαψναν για νεοσυλλεκτους...... ελπιζω να σε ξεμπερδεψα λιγο
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Θέμα: Απ: Σχολια: Return To The Past Πεμ 12 Αυγ 2010 - 19:39
α οκ γιατι βασικα το εχασα λιγο στο σημειο που η μπελλα βρεθηκε με την τζειν..τωρα το καταλαβα απλα καταλαβαινεις λιγο παρελθον παρον μπερδευτηκα φοβερη υποθσεη παντως και μου αρεσει ο τροπος που το εθεσες ....δηλαδη να ξεκινησεις με τον εντουαρντ και μετα να πας απο εκει που την βρηκαν οι βολτουρι..τελειο...
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Return To The Past Πεμ 12 Αυγ 2010 - 20:54
οπως εχεις καταλαβει αντιγονη απο την μπελλα ειναι βρυκολακας εδω και εκατο χρονια η συνεχεια θα αφορα το παρον................οσο για τον εντουαρντ δεν θα αργησει να εμφανιστει απλα πρωτα θα προχωρησω λιγο την εξελιξη απο την πλευρα της μπελλα ξεκινησα με τον εντ για να δειξω τι τους ενωνει στο παρελθον
ευχαριστω πολυ για τα καλα σου σχολια!!!!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Return To The Past Παρ 13 Αυγ 2010 - 11:52
Συγνωμη που αργησα να κανω τα σχολια μου ελειπα!!! εξεπλαγην μολις το ειδα μπραβο αγαπακι που το εκανες τελικα... πραγματικα μου αρεσει απιστευτα πολυ ολο στορυ περιμενω με ανυπομονυσια να δω τι θα γινει παρακατω... συνεχισε....
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Θέμα: Απ: Σχολια: Return To The Past Σαβ 14 Αυγ 2010 - 14:59
Ελπίζω να βάλεις μέσα λύκους, ε; Πολύυυυυυ ωραίο...Συγγνώμη που δεν το σχολίασα χθες...μπήκα λίγο πριν έρθει ο πρώτος καλεσμένος και δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα! Συνέχισε έτσι.
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Σχολια: Return To The Past Κυρ 15 Αυγ 2010 - 5:20
να μαι κι εγω... μ αρεσει πολυ η ιστορια σου ειναι πιο πωτοτυπη και με αρκετα καλη γραφη