| Vampire & Succubus! | |
|
+17vasia panagiota Nantia Hale_Biers MIKAELLA Bitten Pillows broken angel twilightFOREVER SilverMusk ioannaki-twilightaddicted Kimberly marina paru sandra21 mR.Geo almighty evi ΕΡΗ 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Vampire & Succubus! Πεμ 23 Δεκ 2010 - 8:56 | |
| Vampire & Succubus Από την Richelle Mead, συγγραφέα των bestselling σειρών λογοτεχνίας Georgina Kincaid, Dark Swan και Vampire Academy. Succubus: από όλες τις δουλειές της κόλασης, η δική της είναι η πιο γοητευτική. Παίρνει όποια γυναικεία µορφή διαλέξει, ντύνεται προκλητικά υπέροχα, και όλοι οι άνδρες... δίνουν τα πάντα για ένα της άγγιγµα... Ακόµα και την ψυχή τους... Υγ :H σειρά απευθύνεται σε ενήλικους!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΕΡΗ στις Πεμ 13 Ιαν 2011 - 10:00, 1 φορά | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Παρ 24 Δεκ 2010 - 3:21 | |
| Ηδη το παρηγκειλα....μετα το Last Sacrifice ειναι ακριβως οτι χρειαζομαι..... | |
|
| |
almighty Twilight Human
Ηλικία : 106 Τόπος : Twilight Zone Αριθμός μηνυμάτων : 50 Registration date : 18/07/2010
Forks Student Profile Team: Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Παρ 24 Δεκ 2010 - 20:13 | |
| Μηπως ξέρουμε πότε βγαίνει αυτο περίπου? | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Παρ 24 Δεκ 2010 - 22:17 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Παρ 24 Δεκ 2010 - 22:27 | |
| Δευτερα βγαινει....27 του μηνος..... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Παρ 24 Δεκ 2010 - 22:35 | |
| Θα πω στον πατέρα μου να μου το πάρει!! >< | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Παρ 24 Δεκ 2010 - 22:58 | |
| χμμμμμ ισως να παω να το αγορασω και εγω....αλλα εχουν αλλα βιβλια προτερεοτητα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Σαβ 25 Δεκ 2010 - 0:52 | |
| Εγώ θα πω στον πατέρα μου να μου το αγοράσει! Είπε θα μου πάρει το "Όμορφο Σκοτάδι", αλλα΄αφού το πήρα μόνο θα αναγκαστεί να μου το πα΄ρει αυτός.. ή τουλάχιστον να το πάρω εγώ με δικά του λεφτά <3 | |
|
| |
paru New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 120 Registration date : 31/01/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Σαβ 25 Δεκ 2010 - 10:44 | |
| να ρωτησω κατι?? ειναι η ιδια σειρα που στα αγγλικα λεγεται Georgina Kincaid?? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Σαβ 25 Δεκ 2010 - 16:26 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Κυρ 26 Δεκ 2010 - 17:26 | |
| Τί υπόθεση έχει, ξέρουμε; | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Κυρ 26 Δεκ 2010 - 17:34 | |
| Έλεος!!! Ένα ακόμα βιβλίο με βρικόλακες???? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Κυρ 26 Δεκ 2010 - 17:36 | |
| Ναι....αλλα εμενα δεν με χαλαει καθολου.....ειδικα απο τα χερακια της θεας Richelle.... | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Κυρ 26 Δεκ 2010 - 17:39 | |
| τι να σου πω.. δεν έχω διαβασει κανένα από τα βιβλία της για να πω κάτι για την συγγραφική της ικανότητα αλλά μετά το δοξασμένο Λυκόφως έχουμε πήξει στα βαμπίρ!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Δευ 27 Δεκ 2010 - 1:55 | |
| To Vampire Academy αξιζει και με το παραπανω.....και μου αρεσει το ιδιο με το Λυκοφως.....κατι που δεν λεω συχνα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Δευ 27 Δεκ 2010 - 1:55 | |
| Για μένα είναι καλύτερο.. έχει περισσότερη φασαρία.
Παιδιά το αγόρασα, δεν το μετέφρασαν αλλα του άλλαξαν τον τίτλο... Δε νομίζω να΄εχει βρικόλακες μέσα αλλά οκ ;ρ. απλά το έκανα για να έχουν τα αρχικά vs όπως του va :D
| |
|
| |
paru New Moon Victim
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Τετ 29 Δεκ 2010 - 20:50 | |
| εχει κ βρυκολακες απλα δεν ειναι βασικοι χαρακτηρες, μονο κατι φιλοι της πρωταγωνιστριας.... παντως ειναι πολυ ωραια σειρα (διαβασα τα 5 βιβλια που εχουν βγει και περιμενω τ επομενο) αν και σε μερικα σημεια σ σπαει τ νευρα....... Team Seth | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Πεμ 30 Δεκ 2010 - 13:50 | |
| Τί θα εμπλακεί κι ο συγγραφέας; Τη λυπάμαι τη Τζορτζίνα ρε παιδιά... γιατί είναι σούκουμπους και - Σπόιλερ:
δεν μπορεί να γνωρίσει την πραγματική αγάπη. Η δουλειά της είναι να... χμ.. τραβιέται με άλλους για να επιβιώνει αυτή Πήγε και πήρε λουλούδια για τον εαυτό της ;ρ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mR.Geo στις Δευ 3 Ιαν 2011 - 14:45, 1 φορά | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Παρ 31 Δεκ 2010 - 2:15 | |
| - mR.Geo έγραψε:
- Συγγνώμη για το διπλό ποστ!
Παιδιά το αγόρασα, δεν το μετέφρασαν αλλα του άλλαξαν τον τίτλο... Δε νομίζω να΄εχει βρικόλακες μέσα αλλά οκ ;ρ. απλά το έκανα για να έχουν τα αρχικά vs όπως του va :D εχει βγει αυτο??? ειναι μεταφρασμενο?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Παρ 31 Δεκ 2010 - 7:09 | |
| Ναι! Είναι το Georgina Kincaid, απλά του άλλαξαν το όνομα και είναι στα αγγλικά, αλλά το περιεχόμενο στα ελληνικά. Vampire & Succubus | |
|
| |
paru New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Σαβ 1 Ιαν 2011 - 2:30 | |
| - mR.Geo έγραψε:
- Τί θα εμπλακεί κι ο συγγραφέας;
Τη λυπάμαι τη Τζορτζίνα ρε παιδιά... γιατί είναι σούκουμπους και - Σπόιλερ:
δεν μπορεί να γνωρίσει την πραγματική αγάπη. Η δουλειά της είναι να... χμ.. τραβιέται με άλλους για να επιβιώνει αυτή Πήγε και πήρε λουλούδια για τον εαυτό της ;ρ ναι ρε ειναι πολυ κριμα ωρες ωρες... και που να δεις και πιο μετα, και στα επομενα βιβλια... Χαμος γινεται... Παντως ιδιαιτερα τοτε με τα λουλουδια την ειχα λυπηθει πολυ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Σαβ 1 Ιαν 2011 - 12:48 | |
| Ναι, μετά της έφερε ο Ρομάν! Τί άλλο θέλει; | |
|
| |
paru New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Κυρ 2 Ιαν 2011 - 20:48 | |
| - Σπόιλερ:
και αυτος ο ρομαν τελικα δεν ειναι και τοσο καλυτερος... στο τελος του πρωτου φαινεται.. αλλα μετα ξαναεμφανιζεται σε ενα απο τα επομενα βιβλια και ειναι καπως καλυτερος
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Δευ 3 Ιαν 2011 - 13:21 | |
| omg omg omg omg omg!! - Σπόιλερ:
Ο Αρίστων: "...τόσες φορές που κάναμε έρωτα σήμερα αποκλείεται να μην έμεινες έγκυος" Edit by emerald eyes: Τα σπόιλερ υπάρχουν για να μπαίνουν. Μην αναφέρεται πράγματα για πλοκές βιβλίων ή ταινιών όταν δεν τα έχουν διαβάσει ή δει οι υπόλοιποι. Αν επαναληφθεί θα διαγραφούν ποστ. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Πεμ 6 Ιαν 2011 - 16:53 | |
| Εγώ έχω να πω οτι η Richelle Mead είναι αναμφισβήτητα μια απο τις καλύτερες συγγραφείς! Η γυναίκα έχει πολύ φαντασία.Δεν υπάρχει καμία σχέση η μια σειρά με την άλλη και εμένα αυτό μου αρεσει πολυ.Επίσης δημιουργεί για άλλη μια φορά ενα δικο της κόσμο οπως ειχε κανει και στο VA.Πράγμα που σημαίνει οτι εχει ταλεντο και δεν αναπαράγει τα ίδια και τα ίδια. Το μόνο κοινό που ίσως υπάρχει είναι ο δυναμισμός της πρωταγωνίστριας,Βρισκω κοινα στον έντονο χαρακτήρα της με τον χαρακτήρα της Ροουζ.Το χιούμορ της και οι έξυπνες ατάκες της μου την θύμισαν αρκετά.Αλλά ως εκεί.Από εκεί και πέρα μιλάμε για διαφορετικά πρόσωπα,διαφορετικό τρόπο ζωής και τελείως διαφορετική ιστορία. | |
|
| |
| Vampire & Succubus! | |
|