| Vampire & Succubus! | |
|
+17vasia panagiota Nantia Hale_Biers MIKAELLA Bitten Pillows broken angel twilightFOREVER SilverMusk ioannaki-twilightaddicted Kimberly marina paru sandra21 mR.Geo almighty evi ΕΡΗ 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Πεμ 20 Ιαν 2011 - 15:25 | |
| - twilightFOREVER έγραψε:
- Εγω ακομη Richelle δεν εχω διαβασει εχω τα πρωτα τεσσερα V-A στην βιβλιοθηκη αλλα θα τα αρχισω μολις τελειωσω το ομορφο σκοταδι που αρχισα χθες...Βλεπω ομως ενθουσιαζει αρα θα επιταχυνω το ομορφο σκοταδι που ετσι κιαλλιως με εχει μαγνητισει...(να δω τι θα κανω μολις αρχισουν τα διαγωνισματα δεν ξερω...)
Ηλίθιο πλάσμα! Δεν ξεκίνησες τα νΑ;;; Φταίω τώρα να μην σε ξαναμιλήσω;;; Το vs δεν είναι για σένα που είσαι αγαθό πλασματάκι! Μέχρι το va κάτι γίνεται. Edit by Ερη:Δεν εκφραζομαστε οπως μας ερθει!! Χρησιμοποιουμε καλυτερους τροπους!!!Και δεν ξεφευγουμε απο το θεμα του τοπικ!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Πεμ 20 Ιαν 2011 - 15:26 | |
| Μια απο τα ιδια....απλα τα ερωτευεσαι...... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Πεμ 20 Ιαν 2011 - 15:28 | |
| - mR.Geo έγραψε:
- twilightFOREVER έγραψε:
- Εγω ακομη Richelle δεν εχω διαβασει εχω τα πρωτα τεσσερα V-A στην βιβλιοθηκη αλλα θα τα αρχισω μολις τελειωσω το ομορφο σκοταδι που αρχισα χθες...Βλεπω ομως ενθουσιαζει αρα θα επιταχυνω το ομορφο σκοταδι που ετσι κιαλλιως με εχει μαγνητισει...(να δω τι θα κανω μολις αρχισουν τα διαγωνισματα δεν ξερω...)
Ηλίθιο πλάσμα! Δεν ξεκίνησες τα νΑ;;; Φταίω τώρα να μην σε ξαναμιλήσω;;; Το vs δεν είναι για σένα που είσαι αγαθό πλασματάκι! Μέχρι το va κάτι γίνεται. Οχι ακομα να τα ξεκινησω το γαιδουρι... Μολις τελειωσω το ομορφο σκοταδι αν και εχουμε βγει και εγω το αγαθο πλασματακι και εσυ εκτος topic | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Πεμ 20 Ιαν 2011 - 15:34 | |
| Το VS ειναι οντως λιγο πιο τραβηγμενο απο το VA αλλα τπτ το τρομερο.....Πντως απευθυνεται σε ενηλικες.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Πεμ 20 Ιαν 2011 - 15:37 | |
| Βασικα οσο προχωραει η ιστορια γινεται λιγο ακομα περισσοτερο τραβηγμενο γι αυτο και αναφερουν παντου οτι απευθυνεται για ενηλικες αυτη η σειρα. | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Πεμ 20 Ιαν 2011 - 15:37 | |
| Αυτό το κοπανάνες κι άλλοι σε μικρότερους για να τους μειώσουν, γιατί και στο βιβλίο με μισό ματι με κοίταξαν! (δε μιλάω για σένα Εύη);;; - Σπόιλερ:
Για άλλη μια φορά, το κράτος δίχνει το αληθινό του πρόσωπο στους ανθρώπους που την δημιούργησαν! Μας φιμώνουν! Ψυχολογική βία, φαντάζομαι πως το έχεις καταλάβει,
edit: ok το βουλώνω, τώρα που είδα το ποστ της Έρης.Edit by Ερη:Εdit με κοκκινο χρωμα κανουν μονο τα μελη της διαχειρησης γαι κατανοητους λογους!!
edit by me:okap! το άλλαξα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mR.Geo στις Πεμ 20 Ιαν 2011 - 16:13, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Πεμ 20 Ιαν 2011 - 15:38 | |
| Το τι θα διαβασει ο καθενας και το ποσο προχωρημενο ειναι το καθε βιβλιο εχει να κανει με την κριση του καθενος ξεχωριστα....Παντως μια προειδοποιηση οντως δεν βλαπτει.... | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Πεμ 20 Ιαν 2011 - 16:54 | |
| | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Πεμ 20 Ιαν 2011 - 18:01 | |
| Μακαρι..... | |
|
| |
paru New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 120 Registration date : 31/01/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Κυρ 6 Φεβ 2011 - 23:44 | |
| ωραιαααα.. να τα παρω ολα μαζι το καλοκαιρι και να τα διαβασω μετη σειρα, (vampire academy, vampire & succumbus, τα παντα ¨) | |
|
| |
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Δευ 7 Φεβ 2011 - 0:16 | |
| Παντως ακομα και εγω που ειμαι ενηλικη,καποιες σκηνες τις βρηκα παρατραβηγμενες.... - Σπόιλερ:
βεβαια και γι αυτο το λογο απευθυνεται σε ενηλικες
Παρολο που το ολο στορυ ηταν ωραιο...! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Δευ 7 Φεβ 2011 - 0:23 | |
| Που να διαβασεις τα υπολοιπα δλδ.....Εκει ξεφευγει ακομη περισσοτερο..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Δευ 7 Φεβ 2011 - 0:34 | |
| Ωχ καταλαβα.... - Σπόιλερ:
Μηπως ξερεις αν θα μεινει με τον Ρομαν?Δε λεω καλως και ο Σεθ,αλλα ο αλλος ειναι πιο αντρας
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Δευ 7 Φεβ 2011 - 1:09 | |
| - Σπόιλερ:
Λυπαμαι αλλα οχι....ουτε με τον Σεθ μενει ακριβως αλλα επειτα ειναι πλεον ξεκαθαρο πως ειναι ερωτευμενοι....Αν και ο Ρομαν εμφανιζεται ξανα επειτα αλλα μετα απο αρκετα βιβλια....
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Δευ 7 Φεβ 2011 - 15:46 | |
| - Σπόιλερ:
Αχ κριμα...Τον προτιμουσα!!!Ταιριαζε καλυτερα με την Τζορτζινα..
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Δευ 7 Φεβ 2011 - 18:05 | |
| - Σπόιλερ:
Απο την στιγμη που η σειρα δεν εχει τελειωσει ακομη κανεις δεν ξερει με ποιος θα καταληξει.....οποτε μπορει να αλλαξουν τα δεδομενα αν και δυσκολα κατα την γνωμη μου....
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Δευ 7 Φεβ 2011 - 20:17 | |
| - Σπόιλερ:
Πόσα βιβλία θα βγούν ακόμη και πόσα υπάρχουν; Είναι κι αυτό ανάμεσα σε δύο άνδρες που ερωτεύεται;
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Δευ 7 Φεβ 2011 - 23:54 | |
| - Σπόιλερ:
Μακαρι να τα φτιαξει με τον Ρομαν.Αν και απο τις περιληψεις που εχω διαβασει,φαινεται πως θα γινει θνητη και θα μεινει με τον Σεθ.Ενταξει καλος ειναι και ο Σεθ,εχει αυτο το κατι τρελλο που εχουν ολοι οι επαγγελματιες συγγραφεις και ειναι γλυκο!!!
Eιναι 6 βιβλια.Τα 5 εχουν κυκλοφορησει.Το εκτο θα βγει τον Σεπτεμβριο του 2011...! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Τρι 8 Φεβ 2011 - 1:35 | |
| Εξι προς το παρον....τωρα δεν ξερω αν αυτο θα ειναι το τελευταιο....Και εμενα αυτη η πλοκη μου φαινεται η πιο πιθανη....Ειδικα με το τροπο που τελειωσε το πεμπτο βιβλιο αυτη την εντυπωση μου αφησε..... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Τρι 8 Φεβ 2011 - 13:14 | |
| - Σπόιλερ:
Το πιο πιθανο ειναι να μεινει με τον Σεθ. Ολα τα στοιχεια αυτο δειχνουν.Τουλαχιστον με τον τροπο που τελειωνει το 5 αυτο δειχνει. Ο Ρομαν αλλαζει απο το 4 και μετα και στο 5 εγω τον λυπηθηκα πολλες φορες. Αγαπαει την Τζορτζινα αληθινα.Αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.Η Τζορτζινα ειναι για τον Σεθ.Και μετα απο τοσα που περνανε τους αξιζει!!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Τρι 8 Φεβ 2011 - 13:54 | |
| - Σπόιλερ:
Πραγματικα τους αξιζει....Εγω στο τελος του 5 δακρυσα κι ολας....Καλος και ο Ρομαν δεν λεω....αν ηταν και στα προηγουμενα βιβλια θα μου φαινοταν και λιγο πιο πιθανο αλλα αμφιβαλλω.....Η Τζωρτζι τον Σεθ αγαπαει οποτε και με αυτον θα καταληξει....
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Τρι 8 Φεβ 2011 - 15:31 | |
| - Σπόιλερ:
Επειδή έχω σποιλερ... γκρρρ! Πώς το λένε; Άνοιξα τα σπόιλερ... θα βρούν τρόπο να ξαναγίνει θνητή;;; :Ο
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Τρι 8 Φεβ 2011 - 18:09 | |
| - Σπόιλερ:
Δεν ξερουμε ακομη....υποθεσεις κανουμε....αλλα κατα κει παει νομιζω....
| |
|
| |
| Vampire & Succubus! | |
|