Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Oυφ επιτελους το τελειωσα!!!!Ειχα σποιλεραστει παρα πολυ με αποτελεσμα να εχω αφησει τις τελευταιες σελιδες αδιαβαστες!!!Σημερα ομως το ξαναπιασα και το αποτελειωσα!!!!
Ειναι καλο!!!Ειναι πολυ καλο!!!VA δεν ειναι αλλα ειναι πολυ διαφορετικο και μιλαει για την αληθινη αγαπη με πιο ρεαλιστικο τροπο θα ελεγα και οχι τοσο παραμυθενιο οπως ειναι στις εφηβικες σειρες και το εκτιμω αυτο !!!
Μπορω να πω οτι η αναγνωση του εν λογω βιβλιου ηταν αρκετα περιπετειωδες αν αναλογιστει κανεις οτι ενω εγω ημουν στα Γιαννενα στο σπιτι του αδερφου μου και διαβαζα η καψερη τις περιπετειες της Τζωρτζινα ο γειτονας και η κοπελα του καθε βραδυ την ειχαν δει Τζωρτζινα -Ρομαν!!!!!!Ο συνδυασμος βιβλιου και ηχου ειχε πολυ γελιο μπορω να πω!!!
Στο θεμα τωρα!!!
Σπόιλερ:
Ημουν υπερ του Ρομαν μεχρι που ο Σεθ φιλησε την Τζωρτζινα!!!Αχ!!Τι αγαπη ειμαι αυτη!!!!ΤΙ υπεροχος ανθρωπος αυτος ο Σεθ!!!!Αγαπαει και επιμενει μεχρι τελους !!!Τον λατρευω!!!Γουσταρω Ρομαν σαν τρελη αλλα αγαπαω Σεθ!!!Τον Ρομαν η αληθεια ειναι οτι τον λυπηθηκα στο τελος!!!Γιατι αγαπαει την Τζωρτζινα ο φουκαρας και αυτη ουσιαστικα τον προδωσε !!!!Με το τηλεφωνημα που εκανε θα μπορουσε να ηταν νεκρος!!!Κριμα!!!!Ειναι λιγο τρελος...με επαναστατικες αποψεις αλλα καλος κατα βαθος και ειναι κριμα γιατι πεθανε και η αδερφη του και τωρα ειναι μονος του!!!Κριμαααα!!!Αν θελει παρηγορια....προσφερομαι!!!!!! Οσο για αυτο που υποψιαζεσαι Βασω μαλλον εχεις δικιο!!!Απο το πρωτο φιλι φαινεται οτι κατι κρυβεται -οτι υπαρχει ενας δεσμος τον οποιο η Τζωρτζινα δεν μπορει να τον δει-ξερει οτι υπαρχει αλλα δεν μπορει να τον δει!!!!Αντε να δουμε στο τελος πως θα τα καταφερουν αυτοι οι δυο γιατι κριμα ειναι βασανισμενες ψυχες και δικαιουνται την ευτυχια!!!! Το ποσο χαρηκα το οτι η Ληθη ειναι ελληνιδα δεν λεγεται!!!Μαρεσε που δαβαζα για χαρακτηρες με αρχαιοελληνικα ονοματα!!! Επισης εχω αδυναμια στον καρτερ!!Για αγγελος δειχνει μεγαλο μουτρο αλλα ειναι ειναι πολυ ενταξει τυπος τελικα!!!Μπραβο του!
Αυτα απο μενα!!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Το ιδιο ειναι!!!Η Τζωρτζινα ειναι Ελληνιδα!!!!βεβαια το οτι εξελιχθηκε σε σουκουμπους ....δεν ειναι οτι καλυτερο ηθικα αλλα.....τουλαχιστον ειναι μια απο τις καλυτερες !!!Ολα και ολα το χουμε στο DNA μας να διαπρεπουμε σε οτι και αν καταπιανομαστε!!!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
και ελληνικη τρελα αλλα και ελληνικο φιλοτιμο!!!Γιατι σουκουμπους ξεσουκουμπους τις παρασπονδιες τις εκανε εις βαρος του κακου!!!Δεν διεφθειρει το κοριτσι μας καλους αντρες!!!Μονο αποβρασματα!!!και το καθηκον της κανει και την καλη της την πραξη!!!Ατσα η ελληνιδα !!το βρηκε το παραθυρακι της!!!!Η ελληνικη λαμογια σε ολο της το μεγαλειο!!!
evi The Volturi
Παναγιώτα ναι, δυστυχώς... Προσωπικά μου άρεσε πολύ το συγκεκριμένο βιβλίο και θα ήθελα να διαβάσω και τα υπόλοιπα αλλά η Διόπτρα που έχει πάρει τα δικαιώματα για τη Μιντ δεν έχει πει κάτι για αυτή τη σειρά. Στα αγγλικά πραγματικά βαριέμαι στην κυριολεξία να μπω στη διαδικασία και όταν μάλιστα έχω ένα σωρό αδιάβαστα βιβλία που με περιμένουν αυτή τη στιγμή στα Ελληνικά.
evi The Volturi
Κι εγώ που το ανακάλυψα ΤΩΡΑ;;;!!! φτου μου και ΝΤΡΟΠΉ μου , το'χω σταμπάρει στο βιβλιοπωλείο και θα πάω κάποια στιγμή να πάρω το πρώτο βιβλίο, από εκεί και πέρα θα περιμένω κι εγώ την Διόπτρα όπως η Παναγιώτα...
evi The Volturi