Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Εχεις και εσυ την ιδεα οτι ο Σεθ ισως να ειναι η μετεμψύχωση του Κυριάκου? Θα μου πεις πως μου ηρθε....Δεν ξερω αλλα μου εχει καρφωθει στο μυαλο οτι μπορει και να ισχυει κατι τετοιο.Ειδικα στο τελος του 5 που την λεει με το πραγματικο της ονομα... Μπορει να λεω και βλακειες...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Κι εγω στο σημειο που την λεει Ληθη εμεινα....Κι εγω αυτο υποψιαστηκα αλλα δεν ξερω τι να υποθεσω πραγματικα....Ισως επειδη τον προδωσε την πρωτη φορα και πηρε το μαθημα της και με το παραπανω τωρα τους δωθει μια δευτερη ευκαιρια......
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Και την ειδε και με την πραγματικη της μορφη οταν πηγε να την σωσει. Δεν ξερω το σκεφτομαι πολυ αυτο το ενδεχομενο και ισως ετσι να σπασει και το συμβολαιο. Απο την στιγμη που θα την θυμηθει ο Κυριακος σπαει η συμφωνια και γινεται ανθρωπος. Λεω εγω τωρα...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Λογικα κατι τετοιο θα γινει....Μονο μην αρχισει να τον φωναζει Κυριακο....Τπτ αλλο δεν ζηταω.... Το εξι θα ειναι και το τελευταιο βιβλιο....?Αλλα να μου πεις απο την στιγμη που αποφασισε πως δεν μπορει χωρις αυτον ακομη κι αν του κανει κακο τα πραγματα μπαινουν στην τελικη ευθεια.....
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Ε ναι δεν πιστευω να το τραβηξει και αλλο. Το εμποδιο στη σχεση τους ηταν αυτο...να μην του κανει κακο. Απο την στιγμη που επεσε και η τελευταια αμυνα πηραμε την τελικη ευθεια.
Πότε βγαινει το 6?
evi The Volturi
Η αληθεια ειναι οτι παντα μας βαζουν σε μεγαλο διλλημα!! Αλλα οσο ωραιος και να ειναι ο Ρομαν ο Σεθ ειναι ο ερωτας της ζωης της. Ειναι σαν την περιπτωση του Αντριαν με τον Dimitri....και οι δυο ηταν...ο ενας καλυτερος απο τον άλλον.Εγω εκει ειχα πραγματικο διλλημα αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση κλινω προς Σεθ!!
evi The Volturi
Δηλ ο Κυριακος(ονομα και αυτο.Απο που το ξεθαψε?)παιζει να ειναι ο Σεθ?Και με τον Ρομαν τι θα γινει,δεν μπορει να μεινει μονος του...Επισης διαβασα οτι ο Σεθ θα παντρευτει αλλη,παρολο που αγαπαει την Τζορτζινα...
evi The Volturi
Ο ΡΟμαν ξανα εμφανιζεται μετα απο αρκετα βιβλια....Και παει να γινει κατι με την Τζωρτζινα αλλα εκεινη το σταματαει γτ καταλαβαινει οτι ειναι ακομη ερωτευμενος μαζι της και δεν θα ηταν δικαιο ουτε για εκεινη ουτε για εκεινον....Ναι αυτην την εντυπωση αφηνει στο τελος του 5 οτι μπορει να ειναι ο Κυριακος γτ την λεει ληθη....Περισσοτερα θα μαθουμε στο επομενο....
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011