| Vampire & Succubus! | |
|
+17vasia panagiota Nantia Hale_Biers MIKAELLA Bitten Pillows broken angel twilightFOREVER SilverMusk ioannaki-twilightaddicted Kimberly marina paru sandra21 mR.Geo almighty evi ΕΡΗ 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paru New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 120 Registration date : 31/01/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Σαβ 8 Ιαν 2011 - 0:46 | |
| [quote="mR.Geo"]omg omg omg omg omg!! - Σπόιλερ:
Ο Αρίστων: "...τόσες φορές που κάναμε έρωτα σήμερα αποκλείεται να μην έμεινες έγκυος"
[\quote] αυτο το ειχα ξεχασει τελειως.. αφου το βλεπω στην αρχη και λεω, μα ποιος ειναι ο Αριστων... παντως δεν καταλαβαινω που τα βρισκει αυτα τα ονοματα η Richelle - Σπόιλερ:
Ωραια η υπογραφη Mr Geo... μα καλα, και τους δυο τους μισεις???? lol
| |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Σαβ 8 Ιαν 2011 - 10:45 | |
| | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Δευ 10 Ιαν 2011 - 21:45 | |
| Οκ, τα' παιξα, η τελευταία love scene ήταν... δεν έχω να πω κάτι! 'Νταξ, θέλει λίγη εξάσκηση για να φτάσει το επίπεδο της White Queen, αλλά οκεϋ! Είναι Νο #1,5 σε love scenes! Και ξεκινάω τους σχολιασμούς ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ (και τις love scenes)! - Σπόιλερ:
Αρχικά, θέλω να πω πως το ξεκίνημα του βιβλίου σε φέρνει αμέσως στο θέμα! Πάει αυτή και καταλαβαίνουμε πως κάνουν... γκουχ-γκουχ... λεμοναδίτσα;; Και δε θέλει να μας δείξει στην αρχή πως είναι ένα ωραίο βιβλίο και μετά να αρχίσει τα... χμ.. προχωρημένα! Αλλά δεν είχε λεπτομέριες!! ;ρ Δεύτερον! Ερωτική σκηνή με Ουόρεν ο.0 Τί άλλο να πω; Τα' παιξα. Είναι τα σημεία που χρειάζονται ζουμί!ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί που έπρεπε να γίνει. Βέβαια λίγο περίεργη η συζήτηση μετά γιατί όσο κι αν έχω απομακρυνθεί από τον θεό, ε! μου την έσπασε μου μίλαγαν με τόση χμ... άνεση ανάμεσα στο θεό και την λεμονάδα! Για παράδειγμα στο va μ'άρεσε που η Ρόουζ πήγε στην εκκλησία όταν ο Ντίμ έγινε Στρ. Δεν είχα αποκλείσει ΚΑΝΕΝΑΝ για πιθανό ύποπτο! Κανέναν όμως... Ακόμη και τα άτομα από το παρελθόν, και τον Σεθ και τον Ρομάν και τη Λίλιθ ακόμη! Γιατί στο v-a ήταν αυτός που περίμενα πως ΔΕΝ είναι! Κι έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Μίσησα την Έλενα από την αρχή, ήθελα να τη σπάσω στο ξύλο! Αλλά για πρώτη φορά συμπάθησα την Τζορτζίνα Το τέλος με τον Αχιλλέα δεν κατάλαβα πολύ αλλά άνω! Ερωτική σκηνή με Αρίστων: ο.0 εκεί λέω... πάει! Δε θα κοιμηθούμε το βράδυ με τέτοια που διαβάζουμε! Κι η φράση που είπα και πριν με έκανε να νιώσω κάπως... δεν ξέρω! Αδικία για τον άλλον - πως τον έλεγαν; Μίσος γι' αυτόν που δεν είχε τύψεις; Δεν ξέρω! Κι η τρίτη όμως ήταν.. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Ρομάν+Τζορτζίνα! Η ατάκα που μου έχει κολλήσει και την ξέρω απ' έξω είναι: Τόσο καυτή. Τόσο υγρή. Γουστάρω τον τρόπο που με καβαλάει. Ελπίζω να τελειώσει και να τελειώσει μέσα μου!
Κι επειδή ΚΑΤΙ θα παρέλειψα... θα επανέλθω δριμύτερως! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Τρι 11 Ιαν 2011 - 0:01 | |
| Τωρα το ξεκινησα και μπορω να πω πως η Richelle με εχει αφησει αφωνη....Το βιβλιο δεν ειναι βεβαια το ιδιο με Vampire Academy αλλα ειναι παρα παρα πολυ ωραιο και ο κοσμος τελειως διαφορετικος...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Τρι 11 Ιαν 2011 - 0:41 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Τρι 11 Ιαν 2011 - 20:23 | |
| | |
|
| |
paru New Moon Victim
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Τρι 11 Ιαν 2011 - 23:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Τετ 12 Ιαν 2011 - 15:00 | |
| - paru έγραψε:
Γιατι?? τι δεν καταλαβες???? Το τέλος ;ρ | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Τετ 12 Ιαν 2011 - 18:07 | |
| Βασικα το τελος ηταν τρομερο!!!! - Σπόιλερ:
Ο Σεθ της δινει επιτελους πισω το βιβλιο της με την αφιερωση. Στην ουσια κανει μια παρεμβολη παρουσιαζει την Τζορτζινα σαν την Θετιδα και τον εαυτο του σαν τον Πηλεα. Φανταζομαι οτι ολοι γνωριζουμε την ιστορια τους απο την ελληνικη μυθολογια αλλα για οποιον δεν την γνωριζει η Θετιδα ηταν μια απο τις Νηρηίδες της ελληνικης μυθολογιας. Επειδη συμφωνα με μια προφητεια ο γιος της θα γινοταν πιο δυνατος απο τον Δια αποφασισαν ολοι οι Θεοι να την παντρεψουν με ενα θνητο.Αυτος ο θνητος ηταν ο Πηλεας.Η Θετις ηταν καθετη και δεν τον ηθελε με τιποτα και προσπαθουσε συνεχεια να του ξεφυγει αλλαζοντας συνεχεια μορφη.Αλλα ο Πηλεας δεν το εβαλε κατω και με την υπομονη του καταφερε να αποκτησει την Θετιδα. Στην ουσια της λεει λοιπον οτι δεν θα το βαλει ουτε αυτος κατω,και μεσα στην Τζορτζινα γεννιεται για πρωτη φορα το μηνυμα της ελπιδας!!! Το τελος λοιπον ηταν απλα υπεροχο!!!
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Τετ 12 Ιαν 2011 - 20:23 | |
| Εχω φτασει λιγο μετα την μεση και εχω μεινει αφωνη με το ταλεντο αυτης της γυναικας....Σιγουρα θα διαβασω και τα υπολοιπα στα αγγλικα....Η Richelle ειναι πραγματικα ενα απο τα πιο πλουσια ταλεντα της εποχης μας..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Τετ 12 Ιαν 2011 - 21:17 | |
| WIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!! ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΕΥΗ!! ΛΑΛΑΛΛΑ ;Ρ - ΕΡΗ έγραψε:
- Βασικα το τελος ηταν τρομερο!!!!
- Σπόιλερ:
Ο Σεθ της δινει επιτελους πισω το βιβλιο της με την αφιερωση. Στην ουσια κανει μια παρεμβολη παρουσιαζει την Τζορτζινα σαν την Θετιδα και τον εαυτο του σαν τον Πηλεα. Φανταζομαι οτι ολοι γνωριζουμε την ιστορια τους απο την ελληνικη μυθολογια αλλα για οποιον δεν την γνωριζει η Θετιδα ηταν μια απο τις Νηρηίδες της ελληνικης μυθολογιας. Επειδη συμφωνα με μια προφητεια ο γιος της θα γινοταν πιο δυνατος απο τον Δια αποφασισαν ολοι οι Θεοι να την παντρεψουν με ενα θνητο.Αυτος ο θνητος ηταν ο Πηλεας.Η Θετις ηταν καθετη και δεν τον ηθελε με τιποτα και προσπαθουσε συνεχεια να του ξεφυγει αλλαζοντας συνεχεια μορφη.Αλλα ο Πηλεας δεν το εβαλε κατω και με την υπομονη του καταφερε να αποκτησει την Θετιδα. Στην ουσια της λεει λοιπον οτι δεν θα το βαλει ουτε αυτος κατω,και μεσα στην Τζορτζινα γεννιεται για πρωτη φορα το μηνυμα της ελπιδας!!! Το τελος λοιπον ηταν απλα υπεροχο!!!
- Σπόιλερ:
Το μήνυμα της ελπίδας, το οποίο είναι...;
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Τετ 12 Ιαν 2011 - 23:30 | |
| οτι υπαρχει ελπιδα στην σχεση τους | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Τετ 12 Ιαν 2011 - 23:33 | |
| Μα δεν γίνετε αφού αυτός - Σπόιλερ:
θα πεθάνει αν κάνει διάφορες δραστηριότητες με τον Σεθ
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Πεμ 13 Ιαν 2011 - 0:07 | |
| - mR.Geo έγραψε:
- Μα δεν γίνετε αφού αυτός
- Σπόιλερ:
θα πεθάνει αν κάνει διάφορες δραστηριότητες με τον Σεθ
και αν βρεθει ενας τροπος?? τοσα εχουμε διαβασει | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Πεμ 13 Ιαν 2011 - 9:59 | |
| Οσο προχωραει η ιστορια πολλες εκπληξεις σας περιμενουν!! Εγω τα εχω διαβασει στα αγγλικα και καθε βιβλιο ειναι καλυτερο απο το αλλο. Εχω και μια υποψια και νομιζω οτι θα επιβεβαιωθώ! Τεσπα οσοι μπορειτε πιαστε τα και στα Αγγλικα. Εγω ηδη ανυπομονω να βγει το 6!! Παντως να ξερετε οτι η σειρα απευθύνεται σε ενηλικους! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Πεμ 13 Ιαν 2011 - 15:33 | |
| Ναι το καταλαβαμε και με το παραπανω..... Αν ειχε περιγραψει τετοιες σκηνες με Ροουζ-Ντιμιτρι θα ειχαμε γινει με το πατωμα[παλι καλα που εκλεισα τα 18.. ]..Παντως η σειρα τα σπαει και πραγματικα δεν νομιζω να αντεξω μεχρι να βγουν στα ελληνικα....Αυτη η γυναικα μας κολλησε για αλλη μια φορα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Πεμ 13 Ιαν 2011 - 17:23 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Πεμ 13 Ιαν 2011 - 18:00 | |
| Η γυναικα ειναι απλα ΘΕΑ....Κριμα που δεν μας εκανε το χατηρι να περιγραψει κτ τετοιο....Ισως στο μελλον..... | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Παρ 14 Ιαν 2011 - 0:30 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- Οσο προχωραει η ιστορια πολλες εκπληξεις σας περιμενουν!!
Εγω τα εχω διαβασει στα αγγλικα και καθε βιβλιο ειναι καλυτερο απο το αλλο. Εχω και μια υποψια και νομιζω οτι θα επιβεβαιωθώ! Τεσπα οσοι μπορειτε πιαστε τα και στα Αγγλικα. Εγω ηδη ανυπομονω να βγει το 6!! Παντως να ξερετε οτι η σειρα απευθύνεται σε ενηλικους! Εμμμμ οταν λες εξι ....εννοεις το εκτο βιβλιο αυτης της σειραςςςς?????? Ποσα εχει καλε??? Εμμμ να ρωτησω και κατι αλλο....δηλαδη εγω που ειμαι 14,5 δεν κανει να διαβασω τα υπολοιπα???Και σιγα αυτα που περιεγραφε ρε 'σεις.....ολα μες την ζωη ειναι!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Παρ 14 Ιαν 2011 - 0:32 | |
| Δεν ειπαμε πως ηταν τπτ το υπερβολικο....απλα ηταν πολυ πιο εντονο απο το VA.... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Παρ 14 Ιαν 2011 - 0:41 | |
| Ναι...αυτο ειναι σιγουρο! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Παρ 14 Ιαν 2011 - 0:44 | |
| Οπως και να το κανουμε η Richelle ειναι το κτ αλλο....πραγματικα εχω λατρεψει οτι κι αν εχει γραψει... | |
|
| |
paru New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Κυρ 16 Ιαν 2011 - 0:05 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- Οσο προχωραει η ιστορια πολλες εκπληξεις σας περιμενουν!!
Εγω τα εχω διαβασει στα αγγλικα και καθε βιβλιο ειναι καλυτερο απο το αλλο. Εχω και μια υποψια και νομιζω οτι θα επιβεβαιωθώ! Τεσπα οσοι μπορειτε πιαστε τα και στα Αγγλικα. Εγω ηδη ανυπομονω να βγει το 6!! Παντως να ξερετε οτι η σειρα απευθύνεται σε ενηλικους! Οντως ειναι εκπληκτικο..... μηπως ξερεις ποτε βγαινει το εκτο???? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Κυρ 16 Ιαν 2011 - 6:17 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire & Succubus! Κυρ 16 Ιαν 2011 - 20:12 | |
| | |
|
| |
| Vampire & Succubus! | |
|