Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Μπα οχι....τους ιδιους ορους οπως και στα ελληνικα θα εχουν λγκ....Αφου καταφερα και διαβασα Χαρυ Ποττερ και οταν τα αγγλικα μου δεν ηταν τοσο καλα και τα καταφερα δεν με φοβιζει τπτ.... Αλλα και πλ δεν χανεις τπτ να δοκιμασεις....
paru New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 120 Registration date : 31/01/2010
το μονο καλο ειναι οτι τοτε θα εχω τελειωσει τ σχολειο
Για τα βιβλία στα αγγκικα, εγω απ το 4shared τα βρηκα αλλα δεν ξερω αν θα τα εχουν ακομα γιατι τωρα τελευταια αρχιζουν και τα διαγραφουν....... οποιος θελει εγω τα εχω και μπορω να τα στειλω με μαιλ...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Αν εννοεις το Succubus Blues το εχω διαβασει ηδη....απο το 2-5 μου λειπουν....Μα ειναι δυνατον να μην κυκλοφορουν τα βιβλια της θεας Richelle στο ιντερνετ..... Που ζουμε δλδ.....
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Βάσω εσύ τα έχεις τα υπόλοιπα βιβλία στα αγγλικά? Σκεφτόμουν να την ξεκινήσω και αυτήν τη σειρά, αλλά αν δεν μπορώ να βρω και τα υπόλοιπα δεν λέει να κάνω την αρχή και μετά να μείνω με την γλύκα.
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Αχ ωραία. Η αλήθεια είναι ότι τώρα που πλησιάζει ο καιρός να έρθει και το τρίτο είναι κανά δυο που σκέφτομαι να πάρω μαζί μου μέσα για να σκοτώνω και την ώρα μου μιας και τη μικρή θα μου την φέρνουν συγκεκριμένες ώρες. Και επειδή δεν με βλέπω να κρατιέμαι για να διαβάσω την Γυάλινη Πόλη όταν μπω λέω να πάω να πάρω τo vampire succubus. Αλήθεια τι σημαίνει το succubus βρε παιδιά???
Βάσω σου στέλνω το mail μου και όταν μπορέσεις στείλτα μου.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Ελενη μου Succubus στην <πραγματικοτητα>θεωρειται συμφωνα με τους μυθους παντα οτι ειναι ο Θηλυκός δαίμονας που επισκέπτεται τους άντρες κατά την διάρκεια του ύπνου και τους υποχρεώνει να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί της. Η σουκουμπους "ρουφάει" την ενέργεια των θυμάτων της σε τέτοιο βαθμό που εκείνοι όταν ξυπνάνε δεν μπορούν να κουνηθούν.
Με την μονη διαφορα οτι η συγγραφεας αλλαξε την διαρκεια,δεν τους επισκεπτεται δηλαδη την νυχτα στον υπνο τους αλλα ειναι μια χαρα ξυπνιοι και το ευχαριστιουνται κιολας τα θυματα της! Απλα δεν ξερουν με τι εχουν να κανουν!!
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Ωχ ωχ δηλαδή να περιμένω ότι θα ανάψει φωτιές αυτή η σειρά έτσι. Πωπω θα είμαι και λεχόνα και δεν κάνει Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα το αρχίσω και ότι είθε να συμβεί ε λοιπόν ας συμβεί....
evi The Volturi
Την ακριβη περιγραφη την εχει στο οπισθοφυλλο του βιβλιου.....
Succubus (πρφ. Σούκουμπους, ουσ.): Θηλυκός ελκυστικός δαίμονας που αλλάζει μορφή και αποπλανά θνητούς άνδρες.
Σούκουμπους: από όλες τις δουλειές της κόλασης, η δική της είναι η πιο γοητευτική. Παίρνει όποια γυναικεία μορφή διαλέξει, ντύνεται προκλητικά υπέροχα, και όλοι οι άνδρες δίνουν τα πάντα για ένα της άγγιγμα... Ακόμα και την ψυχή τους...
EPH μου -αμα γινετε φυσικα- θα ηθελα να μου τα στελεις και εμενα Εχω μονο το πρωτο βιβλιο της σειρας, το εχω σχεδον τελειωσει και κολλησει ΠΑΡΑ πολυ ασχημα με το ολο θεμα
evi The Volturi
Εγω ακομη Richelle δεν εχω διαβασει εχω τα πρωτα τεσσερα V-A στην βιβλιοθηκη αλλα θα τα αρχισω μολις τελειωσω το ομορφο σκοταδι που αρχισα χθες...Βλεπω ομως ενθουσιαζει αρα θα επιταχυνω το ομορφο σκοταδι που ετσι κιαλλιως με εχει μαγνητισει...(να δω τι θα κανω μολις αρχισουν τα διαγωνισματα δεν ξερω...)
evi The Volturi