| Σχόλια: Raise your voice | |
|
+18pretty witch Stella Sunlight Emy+Robert despina aek daisyalicecullen sandra21 Zafrina mpellanti21 Nemesis Of Bellin MIKAELLA mR.Geo Alexadruby the vampire Mrs.Christina twilightsagaddicted ed<3 ROBELINA izzy cullen Niki Patt 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Κυρ 17 Οκτ 2010 - 1:09 | |
| | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Κυρ 17 Οκτ 2010 - 10:45 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Κυρ 17 Οκτ 2010 - 10:49 | |
| αχ το διαβασα , τελεια η συνεχεια , εχω απορια τι θα γινει με τον εντουαρτ! περιμενω συνεχεια | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Κυρ 17 Οκτ 2010 - 10:51 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Κυρ 17 Οκτ 2010 - 13:49 | |
| ωραια ηταν η συνεχεια αλλα μου αναψες φωτιες με αυτα που ειπε η αντζελα στο τελος.. ελπιζω να μην ειναι αληθεια αυτο αγαπη.. μπραβο σου.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Κυρ 17 Οκτ 2010 - 14:12 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Δευ 18 Οκτ 2010 - 14:24 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Δευ 18 Οκτ 2010 - 18:01 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Δευ 18 Οκτ 2010 - 19:29 | |
| Ευχαριστω πολυ Μαρινακι μου!!!!! Τωρα τι ειναι ο Εντουαρντ,θα το δεις στο επομενο κεφαλαιο αγαπη μου!!! Οσο για το δειπνο που λες : 1. δεν θα ειναι μονοι τους και 2. δεν θα ειναι και τοσο ευκολα τα πραγματα!! Μαργαριτα μου, το κεφαλαιο ειναι σχεδον ετοιμο αλλα δεν προλαβα να το ολοκληρωσω σημερα και δεν ξερω αν θα προλαβω. Παντως ή αυριο ή μεθαυριο θα το ανεβασω!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Δευ 18 Οκτ 2010 - 22:15 | |
| aaaaaaaaa....super!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Τρι 19 Οκτ 2010 - 14:27 | |
| Αγαπες μου γλυκιες, μου ηρθε η ιδεα για μια καινουργια ιστορια χθες, οριστε η περιληψη : Η Ιζαμπελλα Σουαν εργαζεται ως κοινωνικη λειτουργος σε φυλακες.Εκει γνωριζει τον Εντουαρντ Καλλεν,ο οποιος εχει καταδικαστει για φονο. Θα ανεχτει την επιθετικη του συμπεριφορα και τις ανηθικες προτασεις που θα δεχεται? Θα γεννηθουν και στους δυο,συναισθηματα? Θα προσπαθησει η Ιζαμπελλα να το απαλλαξει απο την κατηγορια που τον βαραινει??? Θα αποκαλυφτει η αληθεια???Πειτε μου αν σας αρεσει για να την ξεκινησω! Με το μαλακο οι ντοματες.... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Τρι 19 Οκτ 2010 - 14:38 | |
| τι προτωτυπη ιδεα , καλα βρε θυριο πως το σκεφτηκες , κανε την για να την δουμε και να την κρινουμε καλυτερα την ιστορια | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Τρι 19 Οκτ 2010 - 16:35 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Τρι 19 Οκτ 2010 - 21:36 | |
| Ελινα μου και Κελλυ (?) μου, σας ευχαριστω πολυ και χαιρομαι που σας αρεσε η ιδεα μου.... Δεν θα υπαρξει κεφαλαιο συντομα αλλα ισως καποιο μικρο κομματι σαν προλογος!... Αν δω οτι σας αρεσει,θα τη γραψω. Παντως,σας ευχαριστω και τις 2!! Η συνεχεια απο το raise your voice ανεβαινει τωρα,ελπιζω να σας αρεσει!!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Τρι 19 Οκτ 2010 - 21:56 | |
| αχα ωστε γι αυτο η αντζελα τα ειπε αυτα στη μπελλα..ελπιζω μονο να μην της κανει τα ιδια γιατι θα θυμωσω.... | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Τρι 19 Οκτ 2010 - 22:17 | |
| Αχ τι καλή που είναι!!! Και εγώ νόμιζα πως αυτή και η Ρόζαλι της ετοίμαζαν παγίδα,αλλά τελικά έκανα λάθος!!! Περιμένω με αγωνία την συνέχεια! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Τρι 19 Οκτ 2010 - 23:27 | |
| η συνεχεια νικη μου ηταν απιθανη!!! τελικα οντως η αντζελα ειναι πολυ καλη και θελει να προστατεψει την μπελλα!! σιγουρα βεβαια δεν περιμενα τετοια συμπεριφορα απο τον εντ αλλα τουλαχιστον δικαιολογειται καπως απο το γεγονος οτι η ροζαλι του ελεγε να το κανει!! αν και αυτος εκτελουσε.... τεσπα,διαβασα την περιληψη της καινουργιας ιστοριας που σκεφτηκες και ειναι τελεια!!ξεκινα να γραφεις ή τεσπα βαλε ενα μικρο κομματακι ανυπομονω για την συνεχεια(αυτονοητο αυτο!!! )φιλακια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Τετ 20 Οκτ 2010 - 13:14 | |
| το καλο που θελω στον εντουαρτ να φερθει καλα στην μπελλα αν θελει το καλο του τελεια η συνεχεια περιμενω την επομενη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Τετ 20 Οκτ 2010 - 14:50 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Τετ 20 Οκτ 2010 - 14:51 | |
| αχ σε ευχαριστουμε για τη διευκρινηση , θα περιμενουμε με αγωνια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Τετ 20 Οκτ 2010 - 15:17 | |
| αμαν αυτη η ροζαλι!!! δηλαδη ο εντουαρντ δεν σκεφτεται να παιξει με την μπελλα?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Τετ 20 Οκτ 2010 - 15:20 | |
| Εσυ τι πιστευεις??? Σκεφτεται να παιξει ή οχι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Τετ 20 Οκτ 2010 - 15:28 | |
| χααχαχαχαχα.....τωρα μου βαζεις δυσκολα!! δεν ξερω αν και κατα βαθος πιστευω πως αυτο το σκοπο ειχε οταν αρχισε να την πλησιαζει και στη συνεχεια οσο θα την γνωριζει καλυτερα θα αλλαζει γνωμη... ή οτι δεν το σκεφτεται καν να παιξει μαζι της!!! δεν μου αρεσει να σκεφτομαι ασχημα πραγματα για τον εντουαρντ οποτε δεν θελω να πιστευω πως απλα θα παιξε... ακομα θελει την ροζαλι?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice Τετ 20 Οκτ 2010 - 15:31 | |
| Οχι,τη Ροζαλι δεν την θελει! Αυτη ομως επειδη ζηλευει,θα προκαλεσει καποια στιγμη προβλημα στη σχεση Εντουαρντ-Μπελλας! | |
|
| |
| Σχόλια: Raise your voice | |
|