Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Raise your voice

Πήγαινε κάτω 
    +18
    pretty witch
    Stella Sunlight
    Emy+Robert
    despina aek
    daisyalicecullen
    sandra21
    Zafrina
    mpellanti21
    Nemesis Of Bellin
    MIKAELLA
    mR.Geo
    Alexadruby the vampire
    Mrs.Christina
    twilightsagaddicted
    ed<3
    ROBELINA
    izzy cullen
    Niki Patt
    22 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Future Telling

Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΣαβ 13 Νοε 2010 - 22:35

πρωτον θελω να σκοτωσω τη ροζαλι.. Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 626465 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 626465

δευτερον θελω να σκοτωσω τον εντουαρτ.... Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 626465

τριτον θελω να σκοτωσω εσενα που το τελειωσες εκει και δεν ξερω ποτε θα μαθω τι θα γινει....

λοιπον το τριτο φυσικα ειναι πλακα αλλα μου το αφησες πανω στο καλυτερο...

μπραβο αζαπη μου... Smile Wink
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΣαβ 13 Νοε 2010 - 23:29

Και μπόρεσες και έβαλες συνέχεια!!!Νικουλίνι μου!!!!!!Τι ήταν αυτό?Και το πα δεν το πα.Τη βλαμμένη επίτηδες θα το έκανε η Ρόζαλι.Ε?Αυτός ο κύριος τετιούλης δεν μ αρεσε καθόλου."Μπέλλα άνοιξε την πόρτα" ήταν ο Εντ?Συνέχεια?
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 2:33

ΚΑΙ ΝΑΙΙΙ...!!ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!γιουπι γιουπι για για!!!! Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 4947 lol!
    νικη μου τι συνεχεια ηταν αυτη??? Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 558691 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 558691 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 558691 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 558691 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 558691 καταπληκτικη!!!
    θα την σκοτωσω την ροζαλι!!! Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 626465 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 626465 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 626465 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 872396 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 872396 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 872396
    τωρα στο τελος ηταν ο εντ??"μπελλα ανοιξε την πορτα..."αααχχχχ... Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 98735 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 98735 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 98735
    οταν τον εριξε απο τις σκαλες δεν χτυπησε ετσι??? cry cry
    ελπιζω η συνεχεια να μην αργησει!!!!γιατι οπως και να το κανουμε το σημειο που το αφησες ειναι αστα να πανε!!!ντροπη και αισχος!!!!χιχιχιχι... giggle giggle
    ααα...και τελος θελω να συμφωνησω με την φενια...μακαρι να ειναι ο εντ μεθυσμενος αυτος που χτυπαει!!! Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 691689 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 616544 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 616544 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 616544 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 616544
    μπραβο αγαπη μου!!!! Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 34442 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 34442 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 382268 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 382268
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 12:09

γιατι φιλιοντουσαν πες μου γιατι? αμαν τελος παντων τελεια η συνεχεια αχ θελω και αλλη για ποτε λες?
    Niki Patt
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : Robert's World!
    Αριθμός μηνυμάτων : 2620
    Registration date : 19/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 14:25

Φενια μου,Δεσποινακι μου,Λιτσακι,Μαργαριτακι μου και Ελινακι μου........ σας ευχαριστω παρα πολυ για τα σχολια σας!!!!!! huggie huggie huggie huggie huggie

Δεν ξερετε ποσο με χαροποιει που στηριζετε την ιστορια μου!!!! Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 382268 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 382268 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 382268

Λοιπον, Μαργαριτα μου,ο Εντουαρντ δεν επαθε τιποτα που επεσε απο τις σκαλες...ηταν λιγα τα σκαλοπατια.... giggle giggle

Η Ροζαλι ειναι για μπουνιες,θα συμφωνησω... lol! Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 592681

Συνεχεια αγαπες μου,θα προσπαθησω να βαλω συντομα....... huggie huggie

Εσεις ποιος θελετε να ειναι στην πορτα????? Wink Wink

- Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 906998 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 906998 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 906998 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 906998
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 14:35

ο εντουαρτ θα ηθελα εγω αλλα που τετοια τυχη
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 17:30

Νικη μου η συνεχεια υπεροχη!!ο Εντουαρντ ηταν στην πορτα αχ θα σκασω Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 835489 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 835489
    για αλλη μια φορα μου αρεσε τρελα η συνεχεια.γραφεις τοσο ωραια kiss

Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 382268 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 382268
    Niki Patt
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 26 Νοε 2010 - 21:32

Μαρινακι μου,σ'ευχαριστω για αλλη μια φορα,για τα καλα σου λογια.... Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 98735 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 34442

Εμμμ...Ελινακι μου....πιθανοτατα ο Εντουαρντ θα ειναι! Wink
    Niki Patt
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΣαβ 4 Δεκ 2010 - 17:55

Ναι,ειναι γεγονος! Μετα απο τοσο καιρο καταφερα να βαλω συνεχεια! Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 274215 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 274215 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 274215

Λυπαμαι που καθυστερησα τοσο πολυ αλλα το διαβασμα δεν μου εχει αφησει και πολυ χρονο! Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 876749 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 691775 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 691775

Περιμενω με αγωνια τα σχολια σας. . . kiss
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 2245
    Registration date : 03/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΣαβ 4 Δεκ 2010 - 18:15

Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 206202 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 206202 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 206202 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 206202
    Αχ αυτος ο εγωισμος!!!Ολα τα καταστρεφει!!!Το κεφαλαιο ηταν ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!!!! Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 474941 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 474941 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 474941 Η Ροζαλι ειναι τοσο μα τοσο κακια!!! Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 626465
    Εξαιτιας της δυο ανθρωποι υποφερουν!!!
    Για μια στιγμη πιστεψα πως θ'αυτοκτονουσε!!! faint Ευτυχως για μας δεν το κανε!!!! Smile
    Εχω ενα παραπονο....Γιατι το κοψες σε τετοιο σημειο????? Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 6626
    Ανυπομονω για τη συνεχειααα!!!!! boogie kiss
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΣαβ 4 Δεκ 2010 - 18:22

Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 480860 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 480860 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 480860 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 480860
    Ευτυχώς όλα καλά!!! Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 691689 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 691689 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 691689 Τρόμαξα τόσο πολύ όταν ήταν στην ταράτσα, και μετά όταν δεν τον είδε! Όμως...τελικά όλα καλά!!! Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 620541 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 98735 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 620541 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 98735
    Νίκη μου, ΥΠΕΡΟΧΟ κεφάλαιο αγάπη μου!!! Είχε ένταση, αγωνία! Απλά Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!! Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 201917 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 31995 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 201917 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 31995 Θέλω τόσο πολύ να τα βρουν!!! Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 551700 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 551700 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 551700 Αχ κι αυτή η Ρόζαλι!! Τι κακιά, και πόσο τη μισώ!!! Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 773164 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 773164 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 773164
    Αδημονώ για τη συνέχεια!!! Μπράβο Νίκη μου!!! huggie kiss huggie kiss
    Niki Patt
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΣαβ 4 Δεκ 2010 - 19:38

Αζαπες μου σας ευχαριστω και τις 2 πολυ για τα σχολια σας!!! Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 98735 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 98735

Γιατι τρομαξατε καλε??? Υπηρχε περιπτωση να αυτοκτονησει????? Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Η Ροζαλι ειναι λιγο κακια αλλα ισως βαλει το χερακι της για να τα ξαναβρουν! Rolling Eyes Rolling Eyes

Εμμμ,γιατι το εκοψα σε αυτο το σημειο??? Για να εχει αγωνια φυσικα! Wink

Θα προσπαθησω να βαλω συντομα συνεχεια!!! kiss kiss huggie huggie

Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 382268
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΣαβ 4 Δεκ 2010 - 19:44

ωωωωωωωωω..τι ηταν αυτο τωρα.......λοιπον τι να πω πρωτα....

για τη ροζαλι??????γιατι θα πρεπει παντα να εχει το ρολο της κακιας δεν εχω καταλαβει....

η αληθεια ειναι οτι και εγω νομιζα οτι ηθελε να αυτοκτονησει αλλα μαλλον εκανα λαθος....

περιμενω με αγωνια τη συνεχεια αζαπη... kiss Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 616544
    Niki Patt
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΣαβ 4 Δεκ 2010 - 22:37

Σε ευχαριστω Δεσποινακιιιι μου για το σχολιο σου!!! huggie huggie

Δεν ξερω γιατι πρεπει να ειναι η κακια,μαλλον της εχει μεινει ο τιτλος! lol!

Θα προσπαθησω να βαλω συντομα!!! kiss kiss
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 5 Δεκ 2010 - 13:14

Νικη μου μια τρομαρα την πηρα ! Shocked
    Ψεματα να μην πω... Evil or Very Mad

Αν και ημουν σιγουρη οτι δεν θα ειχε πεσει lol!
    τελος παντων ενα ρακος ειναι ο Εντουαρντ με συγκινησε αυτο Sad Sad

Μπραβο , μπραβο , μπραβο!!! kiss kiss huggie

Υ.Γ Α Νικονη μου απο την αλλη ιστορια ποτε θα βαλλεις κεφαλαιο; Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 876749
    δεν θελω να σε πιεζω αλλα μου εχει λειψει!
    Niki Patt
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 5 Δεκ 2010 - 15:58

Χαχαχαχαχα..ποσο χαιρομαι που σε τρομαξα!!! lol! Twisted Evil

Σε ευχαριστω γλυκο μου για το σχολιο σου!!! huggie Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 6512 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 6512

-Μαρινακι μου. . .το κεφαλαιο της αλλης μου ιστοριας ειναι σχεδον ολοκληρωμενο...Εχω κολλησει σε ενα σημειο που θεωρω πολυ σημαντικο και πρεπει να το αποδωσω οσο καλυτερα μπορω!.... Rolling Eyes

Ελπιζω να μου ερθει η εμπνευση συντομα! Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 906998 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 906998

Σπόιλερ:
    Niki Patt
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 29 Απρ 2011 - 21:59

Αγαπες μου...Λατρειες μου.... Τι μου κανετε???? kiss Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 274215 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 274215
    Επεστρεψα!!!!!

Λυπαμαι που εκανα να ανεβασω κεφαλαιο τοσο καιρο αλλα δεν ειχα ιντερνετ στο σπιτι και μου ηταν λιγακι δυσκολο να ανεβασω κεφαλαιο. Sad Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 876749

Λοιπον,εβαλα συνεχεια οπως θα καταλαβατε.
    Αν εχει μεινει καποια που διαβαζει την ιστορια μου,ας ριξει μια ματια κι ας αφησει τις εντυπωσεις της!!!!
    Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 413121 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 691689

Ανυπομονω.... Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 906998
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 29 Απρ 2011 - 22:40

Αγαπη παλι στο καλυτερο μου το εκοψες?????????? Crying or Very sad Crying or Very sad
    ευτυχως που δεν αυτοκτονησε γιατι μου περασε απο το μυαλο...
    ελπιζω να μην αργησεις να βαλεις το επομενο τοσο πολυ...
    Niki Patt
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 29 Απρ 2011 - 22:47

Δεσποιανακι μου κι εγω το ελπιζω Wink Wink
    Θα προσπαθησω!!!!

Χαζουλι υπηρχε περιπτωσει να "σκοτωσω" τον Εντουαρντ???? lol! Τσου!! lol!

Το επομενο θα ειναι και το τελευταιο! Neutral
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΣαβ 30 Απρ 2011 - 11:58

πολυ ωραια η συνεχεια γλυκια μου !!!!!!!!! ευτυχως ολα καλ με τον εντουαρτ ! να δουμε τι θ8α γινει με τον πατερα
    Niki Patt
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΣαβ 30 Απρ 2011 - 21:36

Σε ευχαριστω Ελινακι μου για το σχολιο σου!!!! Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 34442
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΣαβ 30 Απρ 2011 - 23:04

και η νικη επεστρεψε..!!!!!!
    περιμενα πως και πως κεφαλαο..!!πολυ ωραια η συνεχεια νικονι μ.!!και πλ γλυκια η σκηνη πανω στην ταρατσα...τρ που ηρθε και ο πατερας της να δουμε τι θα κανει...!!!
    ανυπομονω για τη συνεχεια..!!! kiss
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Raise your voice   Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 10 Ιουν 2011 - 18:24

νικηηηη μου τι τελεια συνεχειαααα!!!μπραβο σου αγαπη μουυυυ,μ αρεσε τρελαααα Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 6512 Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 98735 ανυπομονω να διαβασω την συνεχεια!!! Σχόλια: Raise your voice - Σελίδα 9 4947

Σχόλια: Raise your voice
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 9 από 9Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: