- Σπόιλερ:
Στο Χρήστο..ευχαριστώ που είσαι κοντά μου και μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω...
ΚΕΦ.20
ΜΠΕΛΛΑΣ POV
"Περίεργα πράγματα"
- Εντάξει, δεν μπορεί να συμβαίνει ξανά αυτό.!Κάποιος μας παρακολουθεί..είπε ο Έντουαρντ ξεφυσώντας.
- Συγγνώμη μωρό μου..κάτσε να δω ποιός είναι..είπα και με άφησε από την αγκαλιά του.
Με το που είδα από ποιόν προερχόταν η κλήση το αίμα πάγωσε στις φλέβες μου και η θερμοκρασία μου έπεσε τουλάχιστον 10 βαθμούς.Τι στο καλό θέλει ο Τζέικομπ από τη ζωή μου.;Γιατί δεν με αφήνει ήσυχη επιτέλους.;
Για μια στιγμή νόμισα ότι θα κατέρρεα αλλά δεν ήθελα να καταλάβει τίποτα ο Έντουαρντ.Όχι,το χρωστούσα σε αυτόν να είμαι δυνατή.Ελπίζοντας ότι η αρχική μου αντίδραση πέρασε απαρατήρητη,πάτησα το πλήκτρο για να στείλει τόνο κατειλημμένο και επέστρεψα στον Έντουαρντ όσο πιο χαλαρά μπορούσα χαμογελώντας.Συνεχίσαμε αυτό που αφήσαμε στη μέση.
- Ποιός ήταν.; με ρώτησε πάνω στο φιλί μας.
- Τίποτα μωρέ ο Μπεν..είπα το πρώτο όνομα που μου ήρθε στο μυαλό.
- Μμμ..απάντησε μη μπορώντας να πει τίποτα άλλο.
Με αυτό το φιλί του για άλλη μια φορά ξέχασα όλα τα άλλα.Στο πρόσωπό του έβρισκα πάντα την ασφάλεια και την αγάπη που ζητούσα, όταν ήμουν στην αγκαλία του ήμουν μόνο εγώ και αυτός.Όλα τα άλλα δεν ήταν τίποτα,δεν υπήρχαν.Τον αγαπούσα στα αλήθεια.Ήταν ό,τι καλύτερο είχα ζήσει μέχρι τώρα κι δεν ήθελα με τίποτα και για τίποτα να τον χάσω.Θα έκανα τα πάντα για να τον κρατήσω κοντά μου.
Το επόμενο πρωινό μας βρήκε σφιχταγκαλιασμένους.Ο Έντουαρντ μου χάιδευε απαλά την πλάτη φιλώντας με που και που στα μαλλιά.Η αίσθηση των χεριών και των χειλιών του πα΄νω μου ήταν τόσο μοναδική.
Άνοιξα σιγά και διστακτικά τα μάτια μου και προσευχήθηκα από μέσα μου κάθε μέρα να ξυπνάω έτσι.Με αυτό τον άνδρα δίπλα μου.
- Καλημέρα..μου ψιθύρισε γλυκά στο αυτί μου μόλις αντιλήφθηκε ότι ξύπνησα.
- Καλημέρα...είπα και τεντώθηκα για αντον φιλήσω.
- Τι κάνεις.;
- Μια χαρά.!.αποκρίθηκα και τον κοίταξα βαθιά στα μάτια για να καταλάβει πόσο καλά ήμουν στα αλήθεια.
- Χαίρομαι.!Λοιπόν είσαι έτοιμη για πρωινό.;
- Αμε.!Πάμε να φτιάξουμε...είπα και έκανα να σηκωθώ αλλά αμέσως τα χέρια του Έντουαρντ με φυλάκισαν αναγκάζοντας με να κάτσω ξανά πίσω.
- Επ, επ...θα φτιάξω εγώ πρωινό και θα στο φέρω εδώ στο κρεβάτι μικρή μου πριγκίπισσα.!απάντησ εκαι με κοίταξε με ένα βλέμμα γεμάτο λατρεία.Για μια στιγμή η καρδιά μου έχασε ένα χτύπο και το μυαλό μου σταμάτησε να δουλεύει.
- Είσαι ένας γλύκας.!είπα όταν ξαναβρήκα τον εαυτό μου και τον φίλησα άλλη μια φορά απαλά στα χείλη πριν σηκωθεί για να παέι στην κουζίνα.
Όταν πια τον άκουγα να δουλεέυει με α κουζινικά σηκώθηκα κι εγώ να συμμαζευτώ λίγο.
Όμως όταν κοίταξα στο καθρέφτη είδα ότι πίσω μου στο μαξιλάρι μου υπήρχε μια μεγάλη κόκκινη κηλίδα αίματος.
Τι είναι αυτό πάλι.; σκέφτηκα και τότε πρόσεξα ότι στη μύτη μου είχε μείνει λίγο ξεραμένο αίμα.
Άλλο και αυτόΠήρα και άλλξα γρήγρα τη μαξιλαροθήκη πριν έρθει ο Έντουαρντ και τη δει και ανησυχήσει,σκούπισα προσεκτικά τη μύτη μου και ξαναξάπλωσα.
Λίγο αργότερα ήρθε ο Έντουαρντ κρατώντας ένα δίσκο γεμάτο φαγητό.
- Χριστιανέ μου,τι έχεις ετοιμάσει.;Ποιός θα φάει.;Ολόκλρη λεγαιώνα.;
- Φάε όσο θες...είπε και ξάπλωσε δίπλα μου.
- Δε θα με ταίσεις.;ρώτησα εγώ ναζιάρικα.
- Έλα εδώ βρε παραπονιάρικο μου, έτσι θα σε αφήσω.;Άντε να σε ταίσω να μεγαλώσεις..!απάντησε γελώντας και άρχισε να με ταίζει.
Όταν τελειώσαμε με το φαγητό,άρχισε να ντύνεται για το ραντεβού του με τον Νέιτ.
- Αγάπη μου εσύ τι θα κάνεις.;με ρώτησε.Αν θες το ακυρώνω να κάνουμε κάτι μαζί..έτρεξε να με καθησυχάσει.
- Όχι βρε μωρό μου μην ανησυχείς.!Θ παώ μάλλον από την Άλις να βρω και τα παιδιά...του εξήγησα.
- Οκ τότε...Λοιπόν έτοιμος,φεύγω γιατί θα αργήσω...Τα λέμε...εέιπε καιέσκυψε να μου δώσει ένα πεταχτό φιλί.Όμως εγώ δεν μπορούσα να αρκεστώ μόνο σε αυτό.Τεντώθηκα γρήγορα,τον κράτησα γερά από τον αυχένα και βάθυνα το φιλί μας.
Ύστερα από μια παρατεταμένη σιωπή απομακρυ΄νθήκαμε να παρουμε ανάσα.
- Θα με τρελάνεις εσύ...είπε τελικά και μου χάρισ ετο αγαπημένο μου στραβό χαμόγελο.
- Αυτό έχω σκοπό..του απάντησα προκλητικά
- Θα πρέπει να φοβάμαι.;
- Ω ναι.!Πολύ.!
- Φεύγω λοιπόν για αν γλιτώσω...είπε κι άρχισε να απομακρύνεται.
- Εεεε..πλάκα κάνω..Πάντως καλά να περάσεις...θα μου λείψεις..
- Κι εμένα..καλά να περάσεις κι εσύ.!Τα χαιρετίσματα μου στα παιδιά.!
- Οκ τα λέμε.!!..κι έφυγε..
Σηκώθηκα γρήγορα να ντυθώ να πάω στα παιδιά μα μόλις σκώθηκα ένιωσα μια ζάλη κι έπρεπε να καθίσω για να συνέλθω.
Καλά τι έχω πάθει σήμερα.;σκέφτηκα ανήσυχα.