| Σχολια: Αληθινή Καρδιά | |
|
+27annia *evdokia* xrysanthi dolores!! LITSA0089 daisyalicecullen Bella13 !!!twilight!!! LaDy_SoVeReigN evaki Nemesis Of Bellin Zafrina sandra21 ntinaki Bella07 Emy+Robert mpellanti21 ed<3 Mrs.Christina ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 mR.Geo Lizzy Cullen izzy cullen niki ROBELINA Niki Patt twilightsagaddicted 31 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Κυρ 14 Νοε 2010 - 22:36 | |
| | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Κυρ 14 Νοε 2010 - 22:38 | |
| ευχαριστω πολυ ντολορες μ.!!!!! σιγα καλε δεν πειραζει.! | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Τρι 16 Νοε 2010 - 15:36 | |
| φενια μου η συνεχεια αν και λιγο μικρουλα ηταν πολυ ωραια!! μπραβο σου αγαπη μου!!!ανυπομονω να δω την συνεχεια!!!! ευχομαι να μην αργησει!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Τρι 16 Νοε 2010 - 21:45 | |
| ευχαριστω πολυ μαργαριτα μ.!!!!η συνεχεια δεν ξερω ποτε αλλα θα βαλω τα δυνατα μ να ειναι μεγαλη και χορταστικη..και νομιζω οτι ειναι ωρα και για μερικες αποκαλυψεις.!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Τρι 16 Νοε 2010 - 21:48 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Σαβ 20 Νοε 2010 - 13:31 | |
| λοιπον...καταχας ειαι ασυγχωρητη που σας αφηνω τοσες μερες και λεω θα ανεβασω και δν ανεβαζω...χιλια συγγνωμη αλλα λογω πολλων μαθηματων και ενος πολυ σημαντικου γεγονοτος για μενα...ουτε εμπνευση ουτε χρονος..!αλλα υποσχομαι σημερα ή αυριο να κανω οτι μπορω να ανεβασω.! και παλι χιλια συγγνωμη.! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Κυρ 21 Νοε 2010 - 21:06 | |
| και ναι ανεβασα κεφαλαιο.!!ελπιζω να τ απολαυσετε.. καλη αναγνωση.! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Κυρ 21 Νοε 2010 - 21:21 | |
| Φένια μου, πολύ ωραία η συνέχεια αγάπη μου!!! Αχ...τόσο όμορφος ο Έντουαρντ στα μάτια της Μπέλα!!! Το κεφάλαιο ήταν σούπερ!!! Ανυπομονώ να δω πώς θα του πει για τον Τζέικ!!! Αχ...!!! Αγωνιούμε!!! Μπράβο σου καλό μου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Κυρ 21 Νοε 2010 - 21:25 | |
| ευχαριστω ερμιονη μ.!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Κυρ 21 Νοε 2010 - 23:18 | |
| ναι ναι ναι ναι ναι!!!!! θα μαθουμε για το τζεικ!!! τι να της εχει κανει??? ανυπομονω να μαθω!! πολυ διορατικος μου φανηκε ο εντουαρντ!!!μεσα απο μια φωτογραφια καταλαβε για την αλις και τον τζασπερ και για τη ροζαλι με τον εμμετ!!!μπραβο το καμαρι μου!!! μπραβο σου και εσενα φενια μου!!η συνεχεια ηταν πολυ ωραια...! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Δευ 22 Νοε 2010 - 13:56 | |
| ψαξε ψαξε βρηκε και τον Τζεικομπ ο Εντουαρντ μας!!! επιτελους θα μαθουμε τι θα πει........... παντως σε ολα μεσα επεφτε το κουκλι μας ξερει να ξεχωριζει συναισθηματα!!!!!!!μονο με τα βλεμματα Τελειο Φενια μου.......πραγματικα θελω να δω την συνεχεια οσο τιποτα! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Δευ 22 Νοε 2010 - 14:18 | |
| καλα τι να πω η χημεια τους θεικη , αλλα και το κουκλακι μας εδωσε ρεστα ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Σαβ 27 Νοε 2010 - 14:08 | |
| μολις ανεβασα συνεχεια με τις αποκαλυψεις που σας ελεγα.! καλη αναγνωση..περιμενω με ανυπομονησια τα σχολια σας ειδικα σε αυτο τ κεφαλαιο.! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Σαβ 27 Νοε 2010 - 15:52 | |
| θελω να δειρω τον τζεικ , φερτε μου τον , τεσπα θεικη η συνεχεια , μου αρεσε τρελα συγχαρητηρια αζαπη μου! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Σαβ 27 Νοε 2010 - 16:24 | |
| Φενια μου παρα πολυ ωραια συνεχεια!!! Αυτος ο Τζεικ μου την εσπασε πολυ!εσνα στοιχημα ηταν η Μπελλα? ας παει στο καλο και να μην ξαναγυρισει... εχουμε τον Εντουαρντ να την παρηγορισει Μπραβο | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Σαβ 27 Νοε 2010 - 18:19 | |
| | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Σαβ 27 Νοε 2010 - 18:34 | |
| τελειο καρδια μ!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!!περιμενω συνεια,οπωσδηποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!
αχ,ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΓΛΥΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Κυρ 28 Νοε 2010 - 1:15 | |
| | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Κυρ 28 Νοε 2010 - 10:58 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Κυρ 28 Νοε 2010 - 12:37 | |
| μαρινακι μ,ντινακι μ,ερμιονακι μου, μαργαριτα μου και νικονι μου σας ευχαριστω πολυ πολυ πολυ.!!!!!!! ναι ο εντουαρντ θα προσπαθησει να γιατρεψει τις πληγες της αλλα μην ξεχνατε οτι κι αυτος με την σειρα του της εχει κρυψει κατι πολυ σημαντικο.! η συνεχεια δεν ξερω ακριβως ποτε αλλα θα κανω οσο πιο συντομα μπορω.! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Τετ 1 Δεκ 2010 - 14:52 | |
| Καλησπέρα σε όλους, κανονικά σήμερα θα έβαζα συνέχεια αλλά λόγω κάποιοων γεγονότων αυτή τη χρονική περίοδο no inspiration.!!καθόλου έμπνευση πραγματικά λυπάμαι πολύ που σας έχω συνέχεια στο περίμενε και θα κάνω ότι μπορώ την παρασκευή να έχω ανεβάσει τη συνέχεια... και πάλι χίλια συγγνώμη.!! | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Τετ 1 Δεκ 2010 - 15:02 | |
| Αχχχχ Φενια μου!!!το λατρεψα το τελοοος!!!!Κι εγω το περιμενα πως κατι θα εκανε!!! Γινεται να μην κανει!!!!Αφου ειναι μ*****ας!!!!!! κι εγω ευχομαι να τα καταφερει ο Εντουαρντ και να γιατριψει τη Μπελλα!!! | |
|
| |
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : στο φορκσ το βροχερο Αριθμός μηνυμάτων : 895 Registration date : 21/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Παρ 3 Δεκ 2010 - 20:31 | |
| φενια μου το ξερω οτι ειναι λιιγο αργα αλλα σου εξιγισα το προβλιμα που ειχα και δεν εμπαινα στο φορου !!η ιστορια σου ειναι φοβερη!!!!!!ανιπομονω παρα πολυ για την συνεχεισ!!!!! αχαα πολυ χαρηκα που ειναι και ο εντουαρτ εκει και τησ συμπαραστεκετε!!!! φιλακια !!συγχαριτιρια για την φοβερη ιστορια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Παρ 3 Δεκ 2010 - 23:39 | |
| κουκλαρες μ ευχαριστω πολυ πολυ.!!!!!!! η συνεχεια μαλλον την κυριακη.!!!! | |
|
| |
| Σχολια: Αληθινή Καρδιά | |
|