Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχολια: Αληθινή Καρδιά

Πήγαινε κάτω 
    +27
    annia
    *evdokia*
    xrysanthi
    dolores!!
    LITSA0089
    daisyalicecullen
    Bella13
    !!!twilight!!!
    LaDy_SoVeReigN
    evaki
    Nemesis Of Bellin
    Zafrina
    sandra21
    ntinaki
    Bella07
    Emy+Robert
    mpellanti21
    ed<3
    Mrs.Christina
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
    mR.Geo
    Lizzy Cullen
    izzy cullen
    niki
    ROBELINA
    Niki Patt
    twilightsagaddicted
    31 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 24 Δεκ 2010 - 15:27

Μπράβο καλό μου!!!!!!!!!! kiss kiss kiss Η συνέχεια ήταν ΤεΛεΙα!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 4947
    Μου άρεσε πάααααααααρα πάαααααααααρα πολύυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 201917
    Πόσο χαίρομαι που είναι μαζί και εκδηλώθηκαν επιτέλους!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 388681 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 388681
    Όσο για το τηλεφώνημα, έχω την υποψία πως θα είναι...ο... Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 490517 Τζέικομπ! Ομως, δεν ξέρουμε...θα δούμε!!! Smile Smile Smile Smile Smile
    Μπράβο αγάπη μου γλυκιά!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 201917 Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 382268
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 18:25

Φενια μου ηθελα να ηξερα ποιος ηταν στο τηλεφωνο στο τελος!
    αν και εχω μια υποψια Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
    παρα πολυ ωραιο κεφαλαιο!
    απορω με ποια ηταν ο Τζασπερ Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 229597
    περιμενω αγαπη το επομενο.... Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 6512
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 30 Δεκ 2010 - 18:58

κοριτσαρες μου ευχαριστω πολυ πολυ πολυ.!!!!!!!! kiss λοιπον τωρα που εινι γιορτες σπιτι δν βλεπω και πολυ οποτε αργησα λγ να ανεβασω..αλλα αυριο νομιζω οτι η συνεχεια θα ειναι ετοιμη..Wink
    θα δειτε στ επομενα κεφαλαια ποιος ηταν στ τηλ.!οχι σε αυτο αυριο γιατιοπως ειπα θα ειναια πο την πλευρα του εντουαρντ αλλα στ μεθεεπομενο.!!
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤρι 4 Ιαν 2011 - 21:21

λοιπον μολις ανεβασα καινουριο..!!!!οικογενειακη συζητηση.!καλη αναγνωση.! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 906998
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤρι 4 Ιαν 2011 - 21:27

τι γλυκια μανουλα , τι καλος πατερας και ο εντουαρτ αγαπαει πραγματκα την μπελλα , μακαρι να πανε ολα καλα πολυ ομρφη και γλυκια συνεχεια
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 5 Ιαν 2011 - 11:50

Φενια μου ,

Καλα ε τι ωραια που τα λεει ο Εντουαρντ το μαναρι μας στην αρχη; Wink
    Ειναι τοσο καλος και γλυκος δεν του αξιζει η μεταχειρηση που ειχε απο την Τανια!
    και πρεπει να πει στην Μπελλα την αληθεια γιατι μετα θα ειναι αργα Evil or Very Mad Sad
    θα νομιζει πως και αυτος την κοροιδευε!! Neutral Neutral Neutral

Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο γλυκια μου!!! kiss Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 201917 kiss
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 5 Ιαν 2011 - 13:15

Ελίνα μου. Μαράνα μου σας ευχαριστώ πολύ..! kiss η συνεχεια μαλλον το σαββατοκύριακο.!!!Wink
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 5 Ιαν 2011 - 21:28

Φενιούλα μου, τη διάβασα τη συνέχεια!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 4947
    Αχ μου άρεσε τοσο τόσο τόσο πολύ!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 6512 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 6512 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 6512
    Νομίζω ότι περιέγραψες τέλεια τα συναισθήματα των γονέων του Έντουαρντ, που αγαπούν, νοιάζονται κι ενδιαφέρονται για το παιδί τους!!! Ακόμη, στενοχωριέμαι πολύ με το ότι ο Έντι έπινε και μάλιστα μπήκε και για αποτοξίνωση, αλλά χαίρομαι που τώρα είναι καλά και το ξεπέρασε!!! Αγωνιώ βέβαια και για το γεγονός ότι η Μπέλα δεν ξέρει τίποτα...και θεωρώ πως θα έπρεπε να της το πει...όσο το αργεί, τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα...
    Με άλλα λόγια, η συνέχεια μου άρεσε πολύ πολύ πολύυυυυυ!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 201917
    Ήταν Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!! Μπράβο καλό μου!!!!!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 98735 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 34442 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 98735 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 34442 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 98735
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 5 Ιαν 2011 - 22:39

ερμιονακι μου σε ευχαριστω πολυ κουκλιτσα μου.!και χαιρομαι που σου αρεσε η οικογενειακη στιγμη γιατι αληθεια σου λεω με δυσκολεψε ιδιαιτερα...παλι καλα απο τα σχολια σας καταλαβαινω οτι σας αρεσε και χαιρομαι πολυ γι αυτο.!το ψεμα του εντουαρντ οντως θα εχει ολεθριες συνεπειες.!η συνεχεια το σαββατοκυριακο!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 5 Ιαν 2011 - 22:40

Τίποτα καλό μου!!! huggie Μια χαρά σου βγήκε!!!!!!! kiss Πολύ ωραία!!!!! kiss

Το ΣΚ περιμένουμε!!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 274215
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 5 Ιαν 2011 - 22:41

και παλι σε ευχαριστω πολυ πολυ καλη μου.!!!!!!!!!! huggie
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Κορινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 2465
    Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΣαβ 8 Ιαν 2011 - 19:32

Φένια μου!!! Ντροπή μου που έχω τόσο καιρό να σου αφήσω σχόλιο
    αν και τα διαβάζω κατευθείαν τα κεφάλαια γιατί μου αρέσουν πάρα πολύ!!!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 474941 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 474941 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 474941 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 474941 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 474941

Λοιπόν χαιρομαι πάρα πολύ που μένουν μαζί και που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φιλήθηκαν!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 277411

Ο Έντουαρντ είναι πολύ γλυκός και πολύ τρυφερός μαζί της!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 98735 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 98735 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 98735 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 98735

Τον Τζέικομπ αν τον πατούσε κανα φορτηγό δεν θα με χάλαγε καθόλου, αλλά
    μου φτάνει που είναι σε διαφορετική ήπειρο και εκεί να μείνει!!!!!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 730856 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 730856 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 730856

Επίσης ελπίζω ο Έντουαρντ να της το πει της Μπέλλα για την Τάνια γιατί αν
    το μάθει μόνη της θα πληγωθεί πολύ άσχημα!!! Πρέπει οπωσδήποτε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση!!!

Αυτά τα ολίγα από εμένα!!!! Περιμένω με αγωνία το καινούριο σου κεφάλαιο!!!!
    Φιλιά. kiss kiss kiss
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΣαβ 8 Ιαν 2011 - 22:29

νικη μου σε ευχαριστω πολυ.!!και σιγα μωρε δεν πειαζει καθολου.!!η συνεχεια κατα πασα πιθανοτητα αυριο.!!Wink
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Κορινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 2465
    Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΣαβ 8 Ιαν 2011 - 22:58

Τέλεια!!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 4947
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιαν 2011 - 16:49

φενια μου τι ωραιο κεφαλαιο που ηταν αυτο?
    μπραβο αγαπη μου!
    τον λυπηθηκα τον εντουαρντ τον καημενο! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 773164
    αλλα η τελευταια του αποφαση αχχχχ...ηταν τελεια! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 98735
    ανυπομονω να δω την συνεχεια!!!!
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011 - 17:01

μαργαριτα μου σε ευχαριστω παρα πολυ γλυκια μου..!!!! kiss λοιπον οσο αναφορα τ επομενο κεφαλαιο, μεχρι τη κυριακη ημουν σε πολυ καλο σημειο ομως απο τη δευτερα και μετα αρχισαν τα σχολεια και κατα συνεπεια και τ διαγωνισματα..οποτε εχει παει λιγο πισω τ προγραμμα...χιλια συγγνωμη.!τωρα τ επομενο κεφαλαιο μαλλον υπαρχει μια μικρη πθανοτητα να ανεβει σημερα ωστοσο πιο πιθανο το σαββατοκυριακο.! Wink
    καλο σας απογευμα.! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 906998
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011 - 17:06

παρακαλω...! huggie
    ανεβασε οποτε μπορεσεις αγαπη μου....
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 23:07

μολις ανεβασα συνεχεια.!καλη αναγνωση.!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 906998
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 17 Ιαν 2011 - 2:02

πολύ καλή συνέχεια και ο Τζαζ αν και είναι για πολλές σφαλιάρες τελικά με συγκήνησε ο πόνος του με τον τρόπο που το περιέγραψες

μπράβο κοριτσάρα μου συνέχισε το έτσι

εκεί που ανακουφίστηκα περισσότερο ήταν που ο Εντ συνειδητοποίησε ότι πρέπει τελικά να ξεκαθαρίσει τα πράγματα αλλά είμαι πολύ περίεργη πως θα πάρει την αλήθεια η Μπελς μας
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 17 Ιαν 2011 - 12:52

Φενια μου καταπληκτικη η συνεχεια...
    Δεν μπορω να βλεπω την Αλις σε αυτη την κατασταση Sad
    Αχ αυτος ο Τζασπερ , στην αρχη μου την εδινε , αλλα
    μετα απο τον διαλογο του με την Μπελλα καταλαβα
    πως εχει μετανιωσει Crying or Very sad Crying or Very sad

Και να επανερθω στον κουκλο μας τον Εντουαρντ , με την καταπληκτικη
    μουσικη του , ειναι τοσο γλυκος.

Μπραβο , πραγματικα... kiss

Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 382268
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 17 Ιαν 2011 - 14:18

πολυ τελεια η συνεχεια !δεν ξερω τ να κανω πια μου στερευπυν τα λογια συγχαρητηρια
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 17 Ιαν 2011 - 21:53

οκοριτσαρες μου ευχαριστω παρα παρα πολυ.!!!!!! huggie kiss
    καταρχας να πω για λιγο παρακατω.:
    η μπελλα δεν θα τ παρει καθολου καλα.!αντε σας αποκαλυπτω αυτο το στοιχειο αλλα θα γινουν πολλα πραγματα ακομη.!
    αλλωστε υπαρχει ακομη η τανια..δεν χωρισαν ακομη με τον εντ.! Wink
    επισης, η αλις με τον τζαζ θα περασουν απο 4ο κυμτα ακομη..αλλα θα δειτε στη συνεχεια τι γινεται...
    ακομη υπαρχουν πολλα..οπως για παραδειγμα το τηλεφωνημα.!
    αλλα ολα αυτα προσεχως..!
    και παλι σας ευχαριστω πολυ για τη στηριξη σας.!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 906998
    Επισκέπτ
    Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 17 Ιαν 2011 - 22:00

Αν και δεν περιμενα πως θα πω ποτε, μα ΠΟΤΕ Razz κατι τετοιο, μα... λυπαμαι τον Τζαζ tongue
    Φαινεται πως πραγματικα εχει μετανιωσει και μετα απο τον διαλογο του με την Μπελλα... δεν μπορουσα να μην τον λυπηθω Rolling Eyes
    Οσο για τον Εντουαρντ.... Τι να πω; Ειναι σκετος γλυκας ο κουκλος μας Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 616544 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 98735
    Ανυπομονω για συνεχεια Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 34442 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 382268

Σπόιλερ:
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 17 Ιαν 2011 - 22:06

εμιλυ μου σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου.!ειδες.?για ολα υπαρχει 1η φορα.! lol!
    kiss
    Σπόιλερ:
    Επισκέπτ
    Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 17 Ιαν 2011 - 22:14

Τιποτα, Φενια μου Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 16 34442 Ναι, τελικα για ολα υπαρχει 1η φορα Rolling Eyes

Σχολια: Αληθινή Καρδιά
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 16 από 20Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: