| Σχολια: Αληθινή Καρδιά | |
|
+27annia *evdokia* xrysanthi dolores!! LITSA0089 daisyalicecullen Bella13 !!!twilight!!! LaDy_SoVeReigN evaki Nemesis Of Bellin Zafrina sandra21 ntinaki Bella07 Emy+Robert mpellanti21 ed<3 Mrs.Christina ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 mR.Geo Lizzy Cullen izzy cullen niki ROBELINA Niki Patt twilightsagaddicted 31 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Παρ 24 Δεκ 2010 - 15:27 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Κυρ 26 Δεκ 2010 - 18:25 | |
| Φενια μου ηθελα να ηξερα ποιος ηταν στο τηλεφωνο στο τελος! αν και εχω μια υποψια παρα πολυ ωραιο κεφαλαιο! απορω με ποια ηταν ο Τζασπερ περιμενω αγαπη το επομενο.... | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Πεμ 30 Δεκ 2010 - 18:58 | |
| κοριτσαρες μου ευχαριστω πολυ πολυ πολυ.!!!!!!!! λοιπον τωρα που εινι γιορτες σπιτι δν βλεπω και πολυ οποτε αργησα λγ να ανεβασω..αλλα αυριο νομιζω οτι η συνεχεια θα ειναι ετοιμη.. θα δειτε στ επομενα κεφαλαια ποιος ηταν στ τηλ.!οχι σε αυτο αυριο γιατιοπως ειπα θα ειναια πο την πλευρα του εντουαρντ αλλα στ μεθεεπομενο.!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Τρι 4 Ιαν 2011 - 21:21 | |
| λοιπον μολις ανεβασα καινουριο..!!!!οικογενειακη συζητηση.!καλη αναγνωση.! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Τρι 4 Ιαν 2011 - 21:27 | |
| τι γλυκια μανουλα , τι καλος πατερας και ο εντουαρτ αγαπαει πραγματκα την μπελλα , μακαρι να πανε ολα καλα πολυ ομρφη και γλυκια συνεχεια | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Τετ 5 Ιαν 2011 - 11:50 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Τετ 5 Ιαν 2011 - 13:15 | |
| Ελίνα μου. Μαράνα μου σας ευχαριστώ πολύ..! η συνεχεια μαλλον το σαββατοκύριακο.!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Τετ 5 Ιαν 2011 - 21:28 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Τετ 5 Ιαν 2011 - 22:39 | |
| ερμιονακι μου σε ευχαριστω πολυ κουκλιτσα μου.!και χαιρομαι που σου αρεσε η οικογενειακη στιγμη γιατι αληθεια σου λεω με δυσκολεψε ιδιαιτερα...παλι καλα απο τα σχολια σας καταλαβαινω οτι σας αρεσε και χαιρομαι πολυ γι αυτο.!το ψεμα του εντουαρντ οντως θα εχει ολεθριες συνεπειες.!η συνεχεια το σαββατοκυριακο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Τετ 5 Ιαν 2011 - 22:40 | |
| Τίποτα καλό μου!!! Μια χαρά σου βγήκε!!!!!!! Πολύ ωραία!!!!! Το ΣΚ περιμένουμε!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Τετ 5 Ιαν 2011 - 22:41 | |
| και παλι σε ευχαριστω πολυ πολυ καλη μου.!!!!!!!!!! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Σαβ 8 Ιαν 2011 - 19:32 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Σαβ 8 Ιαν 2011 - 22:29 | |
| νικη μου σε ευχαριστω πολυ.!!και σιγα μωρε δεν πειαζει καθολου.!!η συνεχεια κατα πασα πιθανοτητα αυριο.!! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Σαβ 8 Ιαν 2011 - 22:58 | |
| Τέλεια!!!! | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Δευ 10 Ιαν 2011 - 16:49 | |
| φενια μου τι ωραιο κεφαλαιο που ηταν αυτο? μπραβο αγαπη μου! τον λυπηθηκα τον εντουαρντ τον καημενο! αλλα η τελευταια του αποφαση αχχχχ...ηταν τελεια! ανυπομονω να δω την συνεχεια!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Τετ 12 Ιαν 2011 - 17:01 | |
| μαργαριτα μου σε ευχαριστω παρα πολυ γλυκια μου..!!!! λοιπον οσο αναφορα τ επομενο κεφαλαιο, μεχρι τη κυριακη ημουν σε πολυ καλο σημειο ομως απο τη δευτερα και μετα αρχισαν τα σχολεια και κατα συνεπεια και τ διαγωνισματα..οποτε εχει παει λιγο πισω τ προγραμμα...χιλια συγγνωμη.!τωρα τ επομενο κεφαλαιο μαλλον υπαρχει μια μικρη πθανοτητα να ανεβει σημερα ωστοσο πιο πιθανο το σαββατοκυριακο.! καλο σας απογευμα.! | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Τετ 12 Ιαν 2011 - 17:06 | |
| παρακαλω...! ανεβασε οποτε μπορεσεις αγαπη μου.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Κυρ 16 Ιαν 2011 - 23:07 | |
| μολις ανεβασα συνεχεια.!καλη αναγνωση.!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Δευ 17 Ιαν 2011 - 2:02 | |
| πολύ καλή συνέχεια και ο Τζαζ αν και είναι για πολλές σφαλιάρες τελικά με συγκήνησε ο πόνος του με τον τρόπο που το περιέγραψες
μπράβο κοριτσάρα μου συνέχισε το έτσι
εκεί που ανακουφίστηκα περισσότερο ήταν που ο Εντ συνειδητοποίησε ότι πρέπει τελικά να ξεκαθαρίσει τα πράγματα αλλά είμαι πολύ περίεργη πως θα πάρει την αλήθεια η Μπελς μας | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Δευ 17 Ιαν 2011 - 12:52 | |
| Φενια μου καταπληκτικη η συνεχεια... Δεν μπορω να βλεπω την Αλις σε αυτη την κατασταση Αχ αυτος ο Τζασπερ , στην αρχη μου την εδινε , αλλα μετα απο τον διαλογο του με την Μπελλα καταλαβα πως εχει μετανιωσει Και να επανερθω στον κουκλο μας τον Εντουαρντ , με την καταπληκτικη μουσικη του , ειναι τοσο γλυκος. Μπραβο , πραγματικα... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Δευ 17 Ιαν 2011 - 14:18 | |
| πολυ τελεια η συνεχεια !δεν ξερω τ να κανω πια μου στερευπυν τα λογια συγχαρητηρια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Δευ 17 Ιαν 2011 - 21:53 | |
| οκοριτσαρες μου ευχαριστω παρα παρα πολυ.!!!!!! καταρχας να πω για λιγο παρακατω.: η μπελλα δεν θα τ παρει καθολου καλα.!αντε σας αποκαλυπτω αυτο το στοιχειο αλλα θα γινουν πολλα πραγματα ακομη.! αλλωστε υπαρχει ακομη η τανια..δεν χωρισαν ακομη με τον εντ.! επισης, η αλις με τον τζαζ θα περασουν απο 4ο κυμτα ακομη..αλλα θα δειτε στη συνεχεια τι γινεται... ακομη υπαρχουν πολλα..οπως για παραδειγμα το τηλεφωνημα.! αλλα ολα αυτα προσεχως..! και παλι σας ευχαριστω πολυ για τη στηριξη σας.!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Δευ 17 Ιαν 2011 - 22:00 | |
| Αν και δεν περιμενα πως θα πω ποτε, μα ΠΟΤΕ κατι τετοιο, μα... λυπαμαι τον Τζαζ Φαινεται πως πραγματικα εχει μετανιωσει και μετα απο τον διαλογο του με την Μπελλα... δεν μπορουσα να μην τον λυπηθω Οσο για τον Εντουαρντ.... Τι να πω; Ειναι σκετος γλυκας ο κουκλος μας Ανυπομονω για συνεχεια - Σπόιλερ:
Συγνωμη που δεν σχολιασα νωριτερα, Φενια μου
|
|
| |
| |
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά Δευ 17 Ιαν 2011 - 22:14 | |
| Τιποτα, Φενια μου Ναι, τελικα για ολα υπαρχει 1η φορα |
|
| |
| Σχολια: Αληθινή Καρδιά | |
|