Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
κολλητουλα μου,φοβερη συνεχεια!!μα καλα αυτη η τανια δεν εχει ελεοσ??? καλα τοτε με την σουπα εσκασα στα γελια! μα καλα βρε δεν ντρεπεσαι καθολου πια???πανω στο καλυτερο μασ αφισεσ???(χιχιχι) τα προβληματα την τζεσικα μου θυμιζουν και καποιου αλλου τα προβληματα???? ανιπομωνω πολυ πολυ πολυ για την συνεχεια!!!ελπιζω να ειναι γρηγορα ε???
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Εντάξει το ξέρω είμαι Η αργοπορημένη.! Χίλια συγγνώμη για άλλη μια φορά αλλά πραγματικά ο χρόνος μου αυτές τις μέρες ήταν μηδαμινός.!Θα προσπαθήσω αύριο να ανεβάσω τη συνέχεια.!
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Λοιπον λοιπον λοιπον Φενακι μου τι ηταν αυτο;Επιτελους οι δυο τους μαζι αγκαλιτσα να πει την αληθεια και ο Εντουαρντ πριν γινουν πιο σοβαρα τα πραγματα ....Ο Τζεικ μπορεις να μου πεις τι θελει και παιρνει τηλεφωνα; Τωρα την θυμηθηκε την Μπελλα; ...Τελος παντων,ας το αφησω προς το παρον αυτο!!! Ανησυχω για την Μπελλα,μια της λυνεται η μυτη,μια ζαλιζεται γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα; Περιμενω να δω τι γινεται με αυτο το θεμα,μπραβο γλυκια μου....
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
ωχ σαν να μην μας τα λέει καλά η μπ τι έπαθε καλέ και έχει τέτοια συμπτώματα ελπίζω σύντομα να μάθουμε παρατήρηση περιμέναμε τόσο καιρό αυτήν την στιγμή και μας την έκοψες ?
αλλά το υπόλοιπο κεφάλαιο μας αποζημίωσε πολύ καλή η συνέχεια Φένια μου μπράβο κοριτσάρα μου
μην αγχώνεσαι που το αργείς ξέρεις τι λένε το καλό πράγμα αργεί
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Φενάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ.............. Τι καλά!!! Καινούριο κεφάλαιο!!! Ήταν ΤΕΛΕΙΟ!!! Η όλη ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι μοναδική και η έλξη είναι εμφανής!!! Χαίρομαι πολύ που είναι ευτυχισμένοι μαζί και περνούν όμορφα!!! ΟΜΩΣ!!! Τι στο καλό θέλει ο Τζέικομπ εδώ??? Δηλαδή έλεος!!! Τι δουλειά έχει να την πάρει τηλέφωνο??? Γιατί??? Το καλό που του θέλω, να μείνει μακριά!!! Επίσης, με προβλημάτισε η υγεία της Μπέλα... Τι έχει??? Είναι άρρωστη??? Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.
Μπράβο μπράβο μπράβο καλό μου!!! Ανυπομονώ για τη συνέχειααααααααα!!!
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
κοριτσαρες μου σας ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ.!!!!!λοιπον, ο τζεικ δυστυχως θα μας απασχολησει λιγο..αλλα ναι το ξερω σας εχω υποσχεθει και στα αληθεια θα το φαει το ξυλο του..!!! τον εχω πολυ αχτι για να τον αφησω ετσι.... τωρα οσο αναφορα τη Μπελλα και τα συμπτωματα της οπως καταλαβατε κατι τρεχει και στα επομενα κεφαλαια θα δειτε τι... το επομενο κεφαλαιο θα ειναι και παλι απο τη μερια της Μπελλας αλλα το μεθεπομενο θα ειναι απο τη μερια του Εντουαρντ.! και παλι σας ευχαριστω πολυ που με στηριζετε..!
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : στο φορκσ το βροχερο Αριθμός μηνυμάτων : 895 Registration date : 21/07/2010
γκουχου γκουχου.. λοιπον, μετα απο πολυ καιρο απουσιας και ζητω συγγνωμη γι αυτο αλλα αυτες οι μερες με γιορτες παρελασεις κι αυτα οπως καταλαβαινετε ηταν δυσκολες και κουραστικες αυριο θα ανεβασω κεφαλαιο.!!και ελπιζω να σας ανταμειψει...επισης, σιγα σιγα γραφοντας γραφοντας εφτασα στο τελος..μην ανησυχειτε εχουμε ακομη πολλα κεφαλαια.!!!! αλλα θελω να ακουσετε το τραγουδι που με εκανε να εμπνευστω το τελος αυτης της ιστοριας..!
για οσους δεν προτιμουν τον χατζηγιαννη διαβαστε απλα τους στιχους για να μπειτε λγ στο κλιμα.!
Σπόιλερ:
Αν μ' αγαπάς έστω και λίγο Θα ανοίξει τα χέρια να μ' αφήσει να φύγω Να βγω στους δρόμους Να χαθώ, να ρωτήσω Μα πριν με ζητήσει Πάλι εδώ θα γυρίσω
Γιατί η αγάπη τελειώνει κι αρχίζει με σένα έχει μάτια το φως απ' το δικό σου το βλέμμα Όπου αλλού κι αν κοιτάξω απλά δεν υπάρχει Σε σένα αρχίζει και τελειώνει η αγάπη
Αν μ' αγαπάς πάντα και τώρα θα μου δώσεις το χρόνο θα μου δώσεις την ώρα Κι όπως θα τρέχω στα λεπτά που κυλάνε πριν να σου λείψω πάλι δίπλα σου θα 'μαι
Αχ τι καλά Φενιούλα μου!!! Θα έχουμε καινούριο κεφάλαιο!!! Για μένα είναι οι στίχοι... Πολύ όμορφα λόγια και περιμένω κάτι εξίσου πανέμορφο όπως μας έχεις συνηθίσει!
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Ερμιονακι μ σε ευχαριστω πολυ γλυκια μ.!!!!!!!!!αληθεια σου αρεσαν οι στιχοι.???ειναι μια γευση απο γενικως τι θα γινει στην ιστορια.!πραγματικα το λατρεψα αυτο το τραγουδι επειδη εκφραζει και εμενα και κατα ενα περιεργο τροπο την ιστορια μου.!!!!!! και ελπιζω πραγματικα να καταφερω να ανταπεξελθω στις προσδοκιες σας και να ικανοποιηθειτε απο το αποτελεσμα.!!! ευχαριστω πραγματικα για τη στηριξη σας.!!!!!
Η καημένη η ¶λις δεν είναι καλά, άλλωστε δεν ήταν και λίγο αυτό που έγινε. Νιώθει προδομένη. Η Μπέλα σαν καλή φίλη της στέκεται και είναι δίπλα της. Τα λόγια της μου άρεσαν πάρα πολύ. Γιατί αυτή η έκπληξη εμένα δεν μ' αρέσει και πολύ? Εκπλήξεις στον Έντουαρντ και αναπάντεχες εμφανίσεις της Μπέλα δεν το βρίσκω καλή ιδέα από μέρους της. Αλλά ας μην προτρέχω. Ποτέ δεν ξέρεις!