Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
κοριτσαρες μου ευχαριστω πολυ πολυ πολυ.!!!! λοιπον, χρυσανθη μου ναι το ξερω ηταν μικρο αλλα υπαρχει περιπτωση να ανεβασω σημερα και ακομη ενα κεφαλαιο οποτε νομιζω ειμαι ενταξει.! ελενακι μου να εισαι σιγουρη οτι θα ξαναβρει τον εαυτο της...Αλις ειναι αυτη.! και ερμιονη μου η εκπληξη θα παει καλα..αλλα η αληθεια ειναι οτι κατι θα παει στραβα...ενα προσωπο απο τα παλια κεφαλαια θα εμφανιστει... ελινακι μου σε ευχαριστω πολυ πολυ γλυκια μου.!!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Με δουλεύεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με δουλεύεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η Τάνια???????????????????????????????????????????????????????????????????????? Είμαι σε κατάσταση σοκ τώρα!!!! Ωχ ωχ ωχ...μυρίζομαι μπερδέματα!!! Βέβαια, ελπίζω να κάνω λάθος και να μην είναι αυτή με το αυτοκίνητο!(χλωμό το βλέπω) Βρε Μπέλα μου, τι το θες το νερό? Τέλειο κεφάλαιο Φενιούλα μου!!! Μπράβο σου!!! Η περιγραφή του Έντουαρντ στο γήπεδο του μπάσκετ... αχχχχχχ....
Σπόιλερ:
Το αποκορύφωμα ήταν ότι είχε βγάλει το μπλουζάκι και πλέον μπορούσα εύκολα να θαυμάσω το καλογυμνασμένο του στερνό.Ο ιδρώτας έλουζε το πρόσωπό του και τα μαλλιά του πετούσαν προκλητικά προς όλες τις κατευθύνσεις πιο ανέμελα από ποτέ.
Μπράβο και πάλι γλυκιά μου!!! Αγωνιώ για τη συνέχεια!!!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Φενια μου τι μας εκανες παιδι μου συμφωνω με την Ερμιονη για το πως περιεγραψες τον Εντουαρντ στο γηπεδο του μπασκετ !!! Τωρα με την Μπελλα τι γινεται,να τι παθαινει οποιος παει για νερο ελπιζω μονο σαν την Ερμιονη να μην ειναι η Τανια αυτη για την βαψαμε!θα εχουμε ασχημο τελος Μπραβο Φενακι μου η συνεχεια ηταν απολαυστικη!!!
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
ζητειτε αντρας ιδιος με τον Εντουαρν για προσωπικη χρηση
ιφι μου τι χαρουμενο συνεχεια (αν εξαιρεσεις το τελος). ελπιζω να μην υπαρξει προβλημα μεταξυ τζασπερ και νειτ. να κανω μια ερωτηση ο τζασπερ ειναι φιλος της μπελλας ετσι??? εκτος απο οταν ειχε παει να ζητησει εξηγησεις δεν του εχει συμπαρασταθει καθολου του καημενου!!
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
κοριτσαρες μου..!!!!!!!για αλλη μια φορα σας ευχαριστω τοσο πολυ.!!!!!!θα δειτε στο επομενο κεφαλαιο ποια ειναι....μπορει και να εχετε πεσει μεσα μπορει και οχι... ελενακι μου ναι ο Τζαζ ειναι φιλος της Μπελλας και αυτη θα τη δουμε λιγο αργοτερα να παει στο Τζασπερ και θα δειτε και το γιατι...αλλωστε μην ξεχναμε οτι στην ιστορια εχει περασει μονο μια μερα απο τοτε που πηηγε να του ζητησει εξηγησεις....αλλωστε του ειπε οτι θα τον αφησει λιγο να ηρεμησει... και παλι σας χιλιοευχαριστω!!!!!!!!!!!!
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
χιχιχιχι....δν πειραζει χρυσανθη μου..!!!!!θα δειτε στη συνεχεια ποια ειναι αυτη...!!! Λοιπον, χρονια πολλα σε ολους..!Χριστος Ανεστη..!!! Και επειδη μαζι με το Χριστο αναστηθηκε και η εμπνευση μου..! πιστευω στις επομενες 2 μερες να εχω ανεβασει κεφαλαιο..!!
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
λοιπον...επεστρεψα...μετα απο πολυ καιρο ειμαι παλι στα λημερια του φανφικ μου..!!ομολογω οτι εψαξα πολυ να το βρω αναμεσα στα αλλα τοσα...!θελω καταρχας να ζητησω μια μεγαλη συγγνωμη απο αυτουυς που διαβαζετε την ιστορια μου..εχω τοσο καιρο να ανεβασω συνεχεια....αλλα δε γινεται ολα στη ζωη μας να ειναι καλα...και θελω πραγματικα να κανω μια εισαγωγη πριν τη συνεχεια της ιστοριας μας...ο καθενας πληγωνεται καθημερινα απο διαφορα πραγματικα στη ζωη του..αλλα πιο σοβαρα οπως υγειας και αλλα λιγο πιο δευτερευοντα...σημασια ομως εχει να μην καταστρεφουμε τη ζωη μας αν σκεφτομαστε μονο τα ασχημα που μας συμβαινουν...η δυναμη μας προερχεται οταν σκεφτομαστε τα καλα που μας συμβαινουν απο το πιο απλο οπως ενα φιλι απο τη μαμα μας ως το πιο συνθετο μια επιτυχια στη δουλεια ή στο σχολειο...πολλες φορες καποια πραγματα μας λυγιζουν και μας γονατιζουν αλλα παντα υπαρχει λογος να ξανασηκωθουμε και να ξαναχαμογελασουμε....παρολο που ειμαι μικρη μονο 15 χρονων μπορω να πω οτι ολα αυτα τα εχω καταλαβει...και ευχαριστω τους ανθρωπους που με στηριξαν σε μια πολυ δυσκολη περιοδο της ζωης μου..και καποιοι απο αυτους ειστε εσεις εδω στο φορουμ...η 2η οικογενεια μου οπως εγω τη λεω...ευχαριστω ολους σας εκ των προτερων....
Η συνεχεια της ιστοριας τη δευτερα θα ειναι ετοιμη..!!ελπιζω να συνεχισετε να τη διαβαζετε και να σας αρεσει..!!!
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
πτι και να εγινε , ελπιζω να ξεπεραστηκε και ολα να πηγαν καλα .. αλλωστε απο δυσκλες καατστασεις βγαινουμε πιο δυνατοι .. και βεβαια ανυπομονουμε να διαβασουμε την ιστορια σου , αλλωστε μας ειχε λειψει ..
ελινακι μου ευχαριστω αγαπη μου για την υποστηριξη..!!!πραγματικα σημαινει πολλα..!! και οπως υποσχεθηκα σημερα το καινουριο κεφαλαιο..!!περιμενω με ανυπομονησια τα σχολια..!!
ευτυχως η μπελλα δεν επαθε τιποτα σοβαρο .. η τανια την χτυπησε ? ωχ καλα ο εντουαρτ τα εχασε και λογικο ειναι και τωρα η ανησυχια του εχει χτυπησει κοκκινο .. καλα τελεια η συνεχεια .. ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
Φενια μου τι ωραια που ειχαμε κεφαλαιο!!! Μου ειχε λειψει παρα πολυ και το ειχες αφησει σε κρισιμο σημειο...Παρ'ολα αυτα ΤΕΛΕΙΑ η συνεχεια!!!!!! Αρχικα δεν μπορω να πιστεψω με τιποτα οτι η Τανια ηταν αυτη που χτυπησε τη Μπελλα... Δεν νομιζω να ειναι τυχαιο...μηπως το εκανε επιτηδες??? Για να ειναι οντως ετσι την εχω σκοτωσει... Ο Εντουαρντ ανησυχησε τοσο πολυ...!Ο καημενος ειχε παρει φορα να μιλαει και δεν μπορουσε να σταματησει... Ηταν λογικο που σοκαριστηκε οταν η Μπελλα του ειπε το ονομα της κοπελας που την χτυπησε...Αλλα γιατι αντεδρασε απεναντι ετσι στη Μπελλα?Μηπως σκεφτηκε και εκεινος οτι μπορει να το εκανε απιτηδες??? Κοπελα μου ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!! ΥΠΕΡΟΧΟ κεφαλαιο...!!!Ανυπομονω για τη συνεχεια...!!!
κοριτσαρες μ.!!!!!!!!ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ για τν υποστηριξη και τα σχολια σας...οσο για το αν η τανια το εκανε επιτηδες θα το δουμε στο ακριβως επομενο κεφαλαιο.. επισης λογικο ηταν να αντιδρασει ο εντουαρντ υπερβολικα μιας και απο την μπελλα κρυβει ενα μεγαλο μυστικο οπως εχουμε πει..το οποιο τωρα με την εμφανιση της τανιας κινδυνευει να φανερωθει...η συνεχεια την επομενη δευτερα..!! σας ευχαριστω πολυ αγαπες μου..!!
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
Αααχ αγαπημενο μου φορουμ <3 εχω λειψει τοσο πολυ καιρο που πλεον τους μισους δεν τους ξερω και δεν ξερουν ουτε εμενα ουτε την ιστορια μου. Μου εχετε λειψει ολοι πολυ και χαιρομαι που αν και τελειωσε η πολυαγαπημενη μας ιστορια του λυκοφωτος το φορουμ μας συνεχιζει ακαθεκτο. Εγω λοιπον αναγκαστικα εμεινα εκτος για πολυ καιρο αφου ηρθε και εμενα ο καιρος μου να δωσω πανελληνιες. Τωρα λοιπον, που ξεμπερδεψα επιστρεφω δριμυτερη Για οσους λοιπον δεν με ξερουν ειμαι η Ιφιγενεια ή Φενια οπως με ηξεραν οι περισσοτεροι και σκοπεύω να συνεχίσω την ιστορια μου γιατι την αφησα αρκετα. Ελπιζω να αρεσει και στους καινουριους εδω ειναι το λινκ για οποιον θελει να το ξεκινησει http://www.bellandedward.org/t1109p30-topic
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Καλησπέρα Φένια μου !!! εγώ δεν είχα προλάβει να σε γνωρίσω ,αλλά είχα διαβάσει όλη σου την ιστορία και την είχα λατρέψει !!θα την ξαναξεκινήσω σύντομα !! δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα !!!εξάλλου σε καταλαβαίνω απόλυτα καθώς και εγώ έδινα φέτος πανελλήνιες !!!ελπίζω να σου πήγαν όλα όπως τα ήθελες !! τα λέμε σύντομα !!!
Ευχαριστώ πάρα πολύ Χρυσάνθη και Μαριέττα Χρυσάνθη μου,η αλήθεια είναι οτι δεν μου ήρθαν ακριβως όπως ήθελα.. αλλά η προσπάθεια μετραει..Μαριέττα μου με τη σειρά μου εύχομαι και εγώ να πέτυχες στο στόχο σου και ευχαριστω για την κατανόηση και τη στήριξη όπως υποσχέθηκα η συνέχεια αναρτήθηκε..καλη αναγνωση
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012