Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχολια: Αληθινή Καρδιά

Πήγαινε κάτω 
    +27
    annia
    *evdokia*
    xrysanthi
    dolores!!
    LITSA0089
    daisyalicecullen
    Bella13
    !!!twilight!!!
    LaDy_SoVeReigN
    evaki
    Nemesis Of Bellin
    Zafrina
    sandra21
    ntinaki
    Bella07
    Emy+Robert
    mpellanti21
    ed<3
    Mrs.Christina
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
    mR.Geo
    Lizzy Cullen
    izzy cullen
    niki
    ROBELINA
    Niki Patt
    twilightsagaddicted
    31 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤρι 18 Ιαν 2011 - 20:00

Φένια μου, μόλις διάβασα τη συνέχεια! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 4947
    Μου άρεσε πάρα πάρα πολύ -όπως πάντα-!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 6512 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 6512 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 6512
    Λυπήθηκα τόσο πολύ την Άλις με αυτό που συνέβη και φυσικά με την κατάστασή της. Ο Τζάσπερ ήταν μεθυσμένος και έκανε κάτι για το οποίο μετάνιωσε. Εκ των υστέρων όμως... Neutral Η Μπέλα σαν καλή φίλη, περιμένω να τους βοηθήσει! Wink Όσο για την τελευταία σκηνή... Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 31995 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 31995 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 31995 ήταν Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Η!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 150320 Ο Εντουαρντ στο πιάνο...μαγική στιγμή! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 150320
    Και η Μπέλα να ακούει ήρεμα τη μουσική που εκείνος εμπνεύστηκε από εκείνη... cry
    Μπράβο Φένια μου!!! Μπράβο!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 201917 Όσο πάει εξελίσσεσαι όλο και περισσότερο και γίνεσαι ακόμη ακόμη ακόμη καλύτερη και φανταστική!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 474941 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 474941 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 474941
    Περιμένω τη συνέχεια!!! kiss kiss kiss
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤετ 19 Ιαν 2011 - 21:53

ερμιονακι μου σε χιλιοευχαρστω αγαπη μου.! kiss
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 20 Ιαν 2011 - 15:58

φενια μου η συνεχεια ηταν καταπληκτικη!
    ο Τζασπερ με νευριασε λιγο με αυτο που εκανε αλλα για καλη του τυχη ηταν μεθυσμενος...! giggle giggle
    γιατι ομως ηταν μεθυσμενος?

και η αλις?στεναχωριεμαι να την βλεπω ετσι!δεν της ταιριαζει! cry

και η τελευταια σκηνη επισης ηταν πολυ πολυ ωραια!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 616544 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 616544

μπραβο σου αγαπη μου!ανυπομονω να διαβασω τη συνεχειααα! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 4947

huggie kiss huggie kiss
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : στο φορκσ το βροχερο
    Αριθμός μηνυμάτων : 895
    Registration date : 21/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 20 Ιαν 2011 - 16:29

φενια μου η συνεχεια ειναι πολυ πλυ ωραια !!!μου ερεσε πολυ!!
    στεναχορεθηκα και εγω για την αλισ!!!την καιμενουλα!!
    αμαν αυτοσ ο τζασπερ!!γιατι την στεναχορει την κοπελα???χιχι
    τι γλυκια η τελευταια σκηνη!!!
    φενια μου ανιπομωνω για την συνεχεια !!!!
    huggie Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 98735 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 34442 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 98735
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΣαβ 22 Ιαν 2011 - 15:48

μαρουλακι μ.!!σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου.! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 98735 λοιπον λογω διαγωνισματων μπορει το επομενο κεφαλαιο να μην ειναι ετοιμο αυριο αλλα τη δυτερα σιγουρα.!!Wink kiss
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤετ 26 Ιαν 2011 - 20:30

λοιπόν, μόλις ανέβασ συνέχεια.!είναι μικρή το ξέρω αλλά το επόμενο κεφάλαιο θα έχει αρκετές αποκαλύψεις καθώς και εντουαρντ και μπελλα pov.!Wink καλή ανάγνωση.!Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 906998
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤετ 26 Ιαν 2011 - 22:14

Ετσι ετσι Φενακι μου κατευθειαν στον Εντι μας να παει boogie boogie
    Ενα κουρελι εχει γινει η κακομοιρα η Μπέλλα...Ελπιζω να βρει λγο χρονο
    γι αυτη και τον Εντουαρντ kiss kiss
    Αντε γιατι πολυ στην απεξω τον αφηνει cry cry
    θελουμε να δουμε περισσοτερο Εντουαρντ!!
    Ευτυχως που δεν παρασυρθηκαν αν και το ηθελα , αλλα εχουν πρωτα να ξεκαθαρισουν καποια πραγματα!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 201917
    ΜπΡαΒο αγαπη μου... Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 98735
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤετ 26 Ιαν 2011 - 22:53

μαρινακι μου..σε ευχαρστω πολυ γλυκια μου.!!! kiss μην ανησυχεις απο εδω και περα θα εχει περισσοτερο εντουαρντ.!! Wink
    annia
    New Moon Victim
    New Moon Victim

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 234
    Registration date : 24/10/2010

Forks Student Profile
    Team: Switzerland
    Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤετ 26 Ιαν 2011 - 22:56

Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 474941

Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 551700
    Nemesis Of Bellin
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius
    Τόπος : Night Castle
    Αριθμός μηνυμάτων : 3549
    Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
    Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 27 Ιαν 2011 - 11:45

ιφι μου!!! τι sweet κεφαλαιο που ηταν αυτο Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 150320 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 150320 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 150320 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 150320
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 27 Ιαν 2011 - 15:18

πολυ ωραια συνεχεια!!
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : στο φορκσ το βροχερο
    Αριθμός μηνυμάτων : 895
    Registration date : 21/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 27 Ιαν 2011 - 15:22

φενια μου πολυ ωραια συνεχεια!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 474941 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 474941 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 474941
    μπραβο σου!! ελπιζω η συνεχεια να μην αργισει γιατι εχω μεγαλη αγωνια!!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 34442
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 27 Ιαν 2011 - 22:03

Μπράβο Φενιούλα μου! Πολύ όμορφο και γλυκό κεφάλαιο αν και μικρούλι... giggle
    Γράφεις υπέροχα, τι να λέμε? Αποτυπώνεις εξαιρετικά τις καταστάσεις στο λόγο! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 201917
    Χαίρομαι πολύ που είναι έτσι μαζί, ερωτευμένοι, αλλά σκέφτομαι και το άλλο... Neutral Υπάρχουν μυστικά. Μυστικά από την πλευρά του Έντουαρντ που δεν είναι μικρά και ασήμαντα, και όσο πιο πολύ καθυστερερεί να τα πει στη Μπέλα, τόσο χειρότερα θα γίνουν αργότερα σε περίπτωση που εκείνη τα μάθει από αλλού! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 480860
    Παρ'όλα αυτά...ΜΠΡΑΒΟ και πάλι αγάπη μου!!! ΤΕΛΕΙΟ κεφάλαιο!!!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 616544 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 98735 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 616544 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 98735 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 616544
    Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 174341 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 174341 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 174341
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 27 Ιαν 2011 - 22:55

αν και μικρό ήταν τόσο τρυφερό Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 616544 που με έκανε να ανυπομονώ για την συνέχεια Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 616544
    μπράβο κοριτσάκι μου πολύ καλό Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 201917
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    evaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    evaki

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : βέροια
    Αριθμός μηνυμάτων : 2003
    Registration date : 27/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 1:58

επιτέλους μετά απόκαιρό κατάφερα να διαβάσω τη συνέχεια!!
    πάρα πολλές εξελίξεις και μάλιστα πολύ εύχαριστες!!!
    τι γλυκό και τελειο ζευγάρι που είναι οι 2 τους!!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 150320 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 150320 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 150320 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 150320
    συγχαρητηρια, πολυ ωραία δοσμένο!!!!
    ανυπομονώ γιατη συνέχεια και την αποκάλυψη της αλή8ειας από την πλευράτου εντουαρντ!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 4947 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 4947 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 4947
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 6 Φεβ 2011 - 13:10

κοριτσαρες μου, αγαπουλες μου.!!!!!!σας ευχαριστω πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ.!!!!!ξερω η συνεχεια αργησα αλλα δεν ειχα ιντερνετ..!!!αλλα το απογευματακι θα την ανεβασω..! Wink kiss
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 6 Φεβ 2011 - 21:27

μολις ανεβασα συνεχεια...καλη αναγνωση.! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 906998
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 6 Φεβ 2011 - 21:41

Φένια μου, Φένια μου, Φένια μου, Φένια μου, Φένια μου, Φένια μου, Φένια μου, Φένια μου, Φένια μου...(οκ! σταματάω! Razz ) Θέλω κι άλλοοοοοοοοοοοοοοοοοο......... Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 868134 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 868134 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 868134 Αχ...μου είχε λείψει αυτός ο Έντουαρντ! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 150320 Και η ιστορία σου με ένα χορταστικό κεφάλαιο! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 150320
    Αγάπη μου, στο τέλος συγκινήθηκα. Νόμιζα ότι το έλεγε σε μένα! (οκ! το παρατράβηξα!). Θέλω να πω ότι ήταν σαν να τον είχα μπροστά μου! Που αμέσως σοβάρεψε και της είπε:
    - Ναι για σένα...

Επίσης, η ανησυχία του όταν η Μπέλα τον ρώτησε τι του κρύβει ήταν σαφως αναμενόμενη! Του κρυβει κάτι, και μάλιστα σοβαρό. Neutral Βρε Εντουαρντάκο πώς τα έκανες έτσι? Η Μπέλα από την άλλη είναι πάρα πολύ καλή, αξιαγάπητη σαν δασκάλα. Με τις συμβουλές της και με την αγάπη και το ενδιαφέρον της. Η τελευταία σκηνή (επανέρχομαι γιατί με ξετρέλανε), ήταν όλα τα λεφτά! Γελούσαν ευτυχισμένοι όταν ο Εντι... Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 150320 φανέρωσε ξανά τον έρωτά του για την Μπέλα... Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 150320 Αχ υπέροχη σκηνή! Κόλλησα!
    Φενιούλα μου, μπράβο σου καλό μου! Μου άρεσε τρελά!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 201917 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 201917 Ήθελα τόσο πολύ να διαβάσω γι αυτήν την ιστορία και σήμερα ήρθε! giggle Ανυπομονώ σαν τρελή για τη συνέχεια!!!!! kiss kiss kiss Ελπίζω να μην αργήσει... Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 876749 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 382268
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 6 Φεβ 2011 - 23:12

φενια μου οι συνεχεια ηταν υπεροχηη . . .
    η μπελλα με τον εντουαρντ ειναι τοσο γλυκο ζευγαρι μαζιιι!
    και η μαγειρικη τους...απιαστη!απαιχτη!
    το τελος ειδικα το λατρεψααα!μπραβο σου φενια μουυυ! huggie kiss
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 6 Φεβ 2011 - 23:30

έλεοςςςςςςςςςςςς πια Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 592681 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 592681 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 592681 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 592681 ούτε να αγιάσουν δεν τους αφήνουν Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 872396 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 872396 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 872396 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 872396 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 872396 που θα πάει αυτή η ιστορία Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 592681 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 592681 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 592681 δεν τα σπάνε τα ρημάδια να τελειώνουμε giggle giggle giggle giggle

Φένια μου τέλεια συνέχεια ιδίως το παιχνίδι στην κουζίνα faint faint faint όλα τα λεφτά
    ελπίζω στο επόμενο να μην έχουν κανένα εμπόδιο πάλι Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 691689 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 691689 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 691689
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 7 Φεβ 2011 - 14:17

εσκασα στο γελιο , εμ την σουπα !! θεικη η συνεχεια και απορω τι τηλεφωνημα ηταν αυτο!
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 7 Φεβ 2011 - 15:41

Αυτη την Τανια ελεος πια Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 945889 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 945889 δεν την αντεχω!
    Φενια μου γιατι το μετανιωσε ο Εντουαρντ και δεν της την εδωσε την σφαλιαρα να τελειωνουμε να το βουλωσει; Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 475981 Η κακιστρο πως του μιλησε ετσι; Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 229597 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 626465
    και εγω την μισω , ελπιζω να του δωσει πια το διαζυγιο να μην τον παδευει αλλο!!!
    Μπραβο Φενακι μου ... Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 474941

kiss kiss kiss kiss
    Nemesis Of Bellin
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius
    Τόπος : Night Castle
    Αριθμός μηνυμάτων : 3549
    Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
    Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 7 Φεβ 2011 - 16:26

η τανια ειναι για μπουνιδια Twisted Evil βεβαια και τζεικομπ ειναι αλλα πιο μετα αυτα Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 626465

εχω να δηλωσω πως αν ημουν στην θεση της Μπελλας θα το ειχα ξηλωσει το τηλεφωνο

Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 403120
    robert\'s girl
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    robert\'s girl

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 400
    Registration date : 24/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 7 Φεβ 2011 - 17:52

Πολύ ωραία η συνέχεια από την ιστορία σου...ανυπομονώ να δω ποιός ήταν τελικά στο τηλέφωνο και για την εξέλιξη της σχέσης του Έντουαρτ και της Μπέλλας....
    Αλήθεια πότε να περιμένουμε καινούργιο κεφάλαιο???
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Αληθινή Καρδιά   Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 7 Φεβ 2011 - 20:17

Κοριτσακια μου.!!!!!
    Αγαπες μου σας ευχαριστω πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ..!Αληθεια δεν ξερετε ποσο με χαροποιουν τα σχολια σας και μου δινουν δυναμη να συνεχισω...και το λεω αληθεια αυτο...!Ξέρω αργώ να ανεβάζω αλλά πραγματικά έχουν πέσει πολλά αυτό τον καιρό αλλά για σας θα βάλω τα δυνατά μου..! Wink kiss Τώρα για το τηλεφώνημα θα δούμε στο επόμενο κεφάλαιο ποιός είναι και σας αποκαλύπτω ότι η κλήση είναι από τον ίδιο/ίδια που πήρε και η Μπέλλα δεν το σήκωσε.! Wink
    Πιστέψτε με κι εγώ θα το είχα ξιλώσει αν ήταν ο Έντουαρντ αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η Μπέλλα. Και Ερμιόνη μου αυτό που της είπε όταν έγραφα κι εγώ ονειρεύομουν να μου το έλεγε... giggle Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 98735
    Η συνέχεια όσο πιο σύντομα μπορώ..!!!!! Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 577643 Σχολια: Αληθινή Καρδιά - Σελίδα 17 382268

Σχολια: Αληθινή Καρδιά
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 17 από 20Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: