Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Αχχχ... Το λατρεψα Ο Εντουαρντ εδιωξε ολη την ανασφαλεια της Μπελλας και την εντυπωση της πως κανενας δεν την αγαπαει μονο με ενα φιλι και μερικες λεξουλες Ενα απο τα πιο ωραια κεφαλαια σου
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
κοριτσαρες μου ευχαριστω πολυ.!!!!επειδη με εχει πιασει και ενα χριστουγεννιατικο πνευμα..! εχω αρχισει ηδη τη συνεχεια και θα την ανεβασω μαλλον πολυ συντομα.!
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
ΦΙΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και ναι!!! ΦΙΛΗΘΗΚΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φένια μου, ήταν ένα τόοοοοοσο γλυκό και τρυφερό κεφάλαιο............... Η αρχή με στενοχώρησε λιγάκι με αυτό το τόσο παραστατικό όνειρο της Μπέλα. Είναι πολύ βαθιά πληγωμένη που της είναι δύσκολο να αφεθεί στον Έντουαρντ...όμως! Αφέθηκε!!! Μπράβο καλό μου!!! Μπράβο!!! ΑνΥπΟμΟνΩ για τη συνέχεια!!!
*evdokia* Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Ξάνθη Αριθμός μηνυμάτων : 85 Registration date : 07/12/2009
μπορεί να ήταν λίγο αλλά ήταν τόσο συναισθηματικό συγκινήθηκα πάρα πολύ ιδίως στο τέλος με τα λόγια της έχει τόσο ανάγκη να κρατηθεί απο κάπου αλλά και αυτός δεν μας τα λέει καλά χωρίς την αλήθεια που πάει ???
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣ...!ΦΙΛΗΘΗΚΑΝΝΝΝΝΝ...! ... ας τα απρουμε απο την αρχη!!!φενια μου η συνεχεια ηταν τελειααααααα....!και το ονειρο ηταν μπρρρρρρ...παναγιτσα μουυυυ...!
μπραβο φενακι μου....!ανυπομονω για την συνεχειαααα....!
μαργαριτα μου ευχαριστ παρα πολυ κοριτσαρα μου.!!!!!!!η συνεχεια αυριο.!ναι επιτελους φιληθηκαν αλλα τα προβληματα τωρα ουσιατικα αρχιζουν η μπελλα παρολο που αρχιζει να εμπιστευεται τον εντουαρντ θα βρεθει αντιμετωπη με νεα προβληματα :με τους φιλους της τους γονεις της τη μαθτρια της και φυσικα την αληθεια που κρυβει ο ιδιος ο εντουαρντ.!!
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
ελενη μου σε ευχαριστω παρα πολυ αγαπη μου για το σχολιο σου.!!!!!!ναι ο τζεικομπ θα την παθει κι αυτος...σε παρακαλω θα αφηνα εγω τ τζεικομπ ετσι.?? ναι θα εμφανιστει κι αυτος στη συνεχεια.!!
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
μαργαριτα μου ευχαριστ παρα πολυ κοριτσαρα μου.!!!!!!!η συνεχεια αυριο.!ναι επιτελους φιληθηκαν αλλα τα προβληματα τωρα ουσιατικα αρχιζουν η μπελλα παρολο που αρχιζει να εμπιστευεται τον εντουαρντ θα βρεθει αντιμετωπη με νεα προβληματα :με τους φιλους της τους γονεις της τη μαθτρια της και φυσικα την αληθεια που κρυβει ο ιδιος ο εντουαρντ.!!
παρακαλω φενια μουυυ...! αρχιζουν τωρα τα προβληματα?τι προβληματα?!?!?!ωχ ωχ ωχ!! ελπιζω να μπει γρηγορα η συνεχεια!!
Ελίνα μου, Ευδοκία μου και Ελενίτσα μου.!!!!Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ.!!!!! Είδες πως ξεπετάγονται τα προβλήματα ευδοκία μου.? Λοιπόν στο τηλ. ήταν κάποιος όπως καταλάβατε ανεπιθύμητος μπορεί ο Τζεικ μπορεί και κανένας άλλος..Ποιός ξέρει?Η συνέχεια δεν ξέρω πότε ακριβώς αλλά μιας και τώρα δεν έχουμε σχολείο θα ανεβάζω πιο σύντομα.!
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
πολύ καλό μου άρεσε πάρα πολύ που εκδήλωσαν τα συναισθήματα τους μέσα απο αυτό το φιλί αλλά βρε παιδί μου τι σου είναι η μοίρα μην γελάσεις, έλεος πια, εκείιιιιιιιιιι να σου θυμίσει ότι κάτι πρέπει να σε τρώει όλη την ώρα μπράβο καρδιά μου περιμένουμε σίντομα συνέχεια εεεε
χρυσανθη μου σε ευχαριστω πολυ αγαπη μου.!!!!!!!!!!!!!ειδες, να μην τα αφησουν λιγο τ παιδιαα.!!!λοιπον κατοπιν ωριμου σκεψεως..!!!!!!!λοολ, ναι συνεχιζω αποφασισα το εποενο κεφαλαιο να ειναι απο την πλευρα του εντουαρντ.!
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010