Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"

Πήγαινε κάτω 
    +36
    niki
    annia
    evaggelia
    hlhtwilightmania
    xrysanthi
    despina aek
    dolores!!
    Niki Patt
    demi cullen
    olly lautner
    Stella Sunlight
    sisaki
    nantia01
    sandra21
    !!!twilight!!!
    Fay1765
    alkioni
    Bella07
    i love edward 2
    daisyalicecullen
    LITSA0089
    Bella13
    mpellanti21
    LaDy_SoVeReigN
    twilightFOREVER
    pretty witch
    izzy cullen
    evaki
    mR.Geo
    ed<3
    twilightsagaddicted
    Mrs.Christina
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
    ROBELINA
    LadyTaniaXd
    Emy+Robert
    40 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 13 Σεπ 2010 - 21:11

Σ'ευχαριστώ πάααααααααααααααααααααρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυ Μαρινάκι μου καλό!!!!!!!!!
    kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss
    Μμμμ....αν την έχει ερωτευθεί ο Έντουαρντ??? Smile .......... giggle
    Δ....δεν ξέρω....... giggle giggle
    Θα δούμε στη συνέχεια!!! Wink Wink
    Το επόμενο κεφάλαιο ίσως το γράψω αυτές τις μέρες που δεν θα έχω πολύ βαρύ πρόγραμμα αλλιώς πιστεύω ΣΙΓΟΥΡΑ την Παρασκευή ή το Σάββατο....!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512
    Σ'ευχαριστω πάρα μα πάρα πολύ και πάαααααααααααλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! huggie huggie huggie huggie huggie huggie
    Χαίρομαι πάρα πολύ με τα καλά σας λόγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 98735

Σπόιλερ:
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 13 Σεπ 2010 - 21:46

υπεροχη η ιστορια σου τωρα την τελειωσα ειναι καταπληκτικη ασε που το εκοψες και στο ποιο κρισημο σημειο.....θες στα αληθεια να μας πεθανεις...α και ο τιτλος σου ειναι υπεροχος τον εχω λατρεψει Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 98735
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 13 Σεπ 2010 - 21:48

Ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ i love edward 2!!!!!
    Σ'ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυυ πολύυυυυυυυυυυ πολύυυυυυυυυυυυυυυ για τα κάλα σου λόγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiss kiss kiss Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 13 Σεπ 2010 - 22:05

Emy+Robert έγραψε:
    Σ'ευχαριστώ πάααααααααααααααααααααρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυ Μαρινάκι μου καλό!!!!!!!!!
    kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss
    Μμμμ....αν την έχει ερωτευθεί ο Έντουαρντ??? Smile .......... giggle
    Δ....δεν ξέρω....... giggle giggle
    Θα δούμε στη συνέχεια!!! Wink Wink
    Το επόμενο κεφάλαιο ίσως το γράψω αυτές τις μέρες που δεν θα έχω πολύ βαρύ πρόγραμμα αλλιώς πιστεύω ΣΙΓΟΥΡΑ την Παρασκευή ή το Σάββατο....!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512
    Σ'ευχαριστω πάρα μα πάρα πολύ και πάαααααααααααλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! huggie huggie huggie huggie huggie huggie
    Χαίρομαι πάρα πολύ με τα καλά σας λόγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 98735

Σπόιλερ:

Σπόιλερ:
    Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 80711 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 876749
    Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 587595
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 13 Σεπ 2010 - 22:07

Σπόιλερ:
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 13 Σεπ 2010 - 22:36

ερμιονη τελειο κεφαλαιο.!!!!επιτελους παραδεχτηκε οτι ειναι ερωτευμενη.!στον εαυτο της τουλαχιστον.!και εντ τοσο γλυκος....!!!μου αρεσε πολυ.!!!!μπραβο αζαπη.!!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 474941 ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο.! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512
    mR.Geo
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    mR.Geo

Άντρας Λέων
    Τόπος : City of Glass
    Αριθμός μηνυμάτων : 2745
    Registration date : 29/06/2009

Forks Student Profile
    Team: Volturi Volturi
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 14 Σεπ 2010 - 13:28

ΕΡΜΙΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΜΑΓΕΨΕΣ!
    ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΕΡΜΙΟΝΗ ('ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ) ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ!
    Bella07
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    Bella07

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Κρητη
    Αριθμός μηνυμάτων : 435
    Registration date : 13/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 14 Σεπ 2010 - 13:34

Διαβασα την ιστορια σου εχθες το βραδυ και πρεπει να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ,και με κανει να αγωνιω για τη συνεχεια.
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 14 Σεπ 2010 - 15:13

Σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα μα πάρα μα πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ
    Φένια μου, Γιώργο μου και Bella07!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 174341
    Χαίρομαι τόοοοοοοοοσο πολύ που σας αρέσει η ιστορία μου!!!!!!!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512 Χίλια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiss kiss
    Τί καλά που δεν το βαριέστε πια!! Wink Wink Wink
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 14 Σεπ 2010 - 15:34

ερμιονη μου τελεια η συνεχεια!!!!το διαβασα χθες αργα το βραδυ μολις γιρισα απο την προπονηση και μου εφτια3ε την μερα Smile μου αρεσε παρα μα παρα μα παρα μα παρα μα παρα πολλλλλλλλυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 4947 θα εκανα χθες σχολιο αλλα ηταν αργα και ημουν κουρασμενη, Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 80711 παντως το αφηνεις και εσυ σε ενα σημειο...ΕΛΕΟΣ!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 480860 η θα μας σκοτωσεις η θα μας τρελανεις,διαλεγεις και παιρνεις!!! lol! lol! τεσπα για να μην πολυλογω μπραβο σου η συνεχεια καταπληκτικη Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 474941 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 474941 .....και φυσικα περιμενουμε με ....ΑΓΩΝΙΑ......το καινοθργιο κεφαλαιο!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 432569 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 274215
    φιλακια!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 174341
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 14 Σεπ 2010 - 15:39

Μαργαριτάκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ ΠΟΛΥ πολύ ΠΟΛΥ πολύ ΠΟΛΥ κι εσένα!!!!!
    Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που άρεσε και σε σένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 4947 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 34442
    Το σημείο που το άφησα είναι λίιιιιιιιιγο ιδαίτερο.....Τί να κάνω όμως??? giggle Smile Smile
    Ευχάριστώ τόσο πολύ και πάλι κοριτσάκι μου!!! kiss Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 465227
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 14 Σεπ 2010 - 15:55

παρακαλω!!!!!και βασικα τωρα δεν μπορεις να κανεις τιποτα για το λιιιιιιιιιιγο ιδιαιτερο σημειο που το αφησες!!! tongue περιμενω με τρελη ανυπομονησια χαρη σε εσενα lol! !!!!!συνεχισα οσο πιο γρηγορα μπορεις χωρις να σε πιεζω ομως!!!!!δν θα σε σκοτωσω κιολας αν αργησεις!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 403120 φιλακια αγαπη μου Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 465227 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 906998
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 14 Σεπ 2010 - 15:58

Τι να πω μαργαρίτα μου????
    Για άλλη μια φορά ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! huggie
    Όσο πιο γρήγορα μπορώ θα κάνω με τη συνέχεια...αυτές τις μέρες...γιατί τώρα είμαι χαλαρή από άποψη μαθημάτων!!!! Μετά αρχίζουν τα δύσκολα!!!!!!!!!!
    Δεν με πιέζεις καθόλου γλυκιά μου!!! kiss kiss kiss Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 4947
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 14 Σεπ 2010 - 16:02

ασε ασε και εγω αυτα τα δυσκολα φοβαμαι!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 4947 και στα δυο σχολια ειπα να σε ρωτησω τι θα κανει ο εντουαρντ ετσι οπως πηγε κοντα της αλλα τελευταια στιγμη το μετανιωσα γιατι ξερω πως δεν θα παρω απαντηση!!!!αν και φανταζομαι πως θα την φιλησει στο μαγουλο!!!!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 14 Σεπ 2010 - 16:08

........αν σου πω ότι ακόμη το σκέφτομαι???? Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 403120
    Έχω κάτι σενάρια αλλά θα δω...μάλλον κατέληξα........... Wink
    Λίγο αργότερα θ'αρχίσω να γράφω...
    Όσο δεν ξεκίνησαν τα μαθήματα είναι καλά...αλλά όταν ξεκινήσουν ίσως να πιέζομαι...και θα έχω και άγχος.... Neutral
    Όμως όκ!! Έτσι πρέπει!!! Smile Smile
    Μου αρκεί να αρέσει σε σας ώστε να βάζω κι εγώ τα δυνατά μου...και όχι άσκοπα να αγχώνομαι ενώ δεν αρέσει..... Smile Smile
    mR.Geo
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 14 Σεπ 2010 - 21:04

Emy+Robert έγραψε:
    Σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα μα πάρα μα πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ
    Φένια μου, Γιώργο μου και Bella07!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 174341
    Χαίρομαι τόοοοοοοοοσο πολύ που σας αρέσει η ιστορία μου!!!!!!!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512 Χίλια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiss kiss
    Τί καλά που δεν το βαριέστε πια!! Wink Wink Wink
    Μόνο εγώ δεν ήμουν;
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 14 Σεπ 2010 - 21:05

Μμμμμμμ.....ναι.............!!! Γι αυτό και το "ματάκι" Γιώργο μου!!!!!!!!!! Wink Wink Wink
    mR.Geo
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 14 Σεπ 2010 - 21:09

Emy+Robert έγραψε:
    Μμμμμμμ.....ναι.............!!! Γι αυτό και το "ματάκι" Γιώργο μου!!!!!!!!!! Wink Wink Wink
    Aγάπη μου.. Είμαι αυστηρός!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 14 Σεπ 2010 - 21:12

Το κατάλαβα γλυκιέ μου!!!!!!!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 413121
    Πολύ καλά..........Wink Wink
    Ελπίζω στ'αλήθεια να σου αρέσει τώρα πια......... Smile Smile Smile Smile Smile
    mR.Geo
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 14 Σεπ 2010 - 21:14

Το λατρεύω!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 14 Σεπ 2010 - 21:17

Χιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!! boogie boogie boogie
    Ευχαριστώωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512
    Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 4947 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 4947 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 388681 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 388681 huggie huggie
    twilightFOREVER
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
    Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 15 Σεπ 2010 - 17:16

επιτελους ερμιονη καταφερα να διβασω οτι εχεις γραψει μεχρι τωρα σε αυτην την υπεορχη ιστορια...συγγνωμη μωρε αλα με τα μαθηματα δεν προλαβενα..λοιπον καταρχας να σου πω οτι εγω δυσκολα επιλεγω να διβασω μια ιστορια εκτος αν ειναι αο ενα ατομο που εχω διβασει δουλειες του και μου αρεσαν η με εντυπωσιασει ο τιτλος...στην δικη σου περιπτωση με εντυπωσιασε ο τιτλος..εξυπνος σου κινει το ενδιαφερον καισ ου αφηνει απορια με αποτελεσμα να θελεις να διαβασεις την ιστορια...μου αρεσει πολυ η ιστορια σου σαν ιδεα ειναι πολυ καλη αν και ακομα δεν εχω καταλαβει που το πας...θα δουμε παρακατω...θυμιζει λιγο λυκοφως και ισως μια επιροη απο πολλα αλλα πραγματα παιρνεις τους χαρακηρες της στεφενι και τους ξαναπροσαρμοζεις - χρησιμοποιεις για μια καινουργια ιστορια ..εχει χιομορ ομορφες στιγμες και γενιακ σαν θεμα ειναι παρα πολυ καλη..επισης ειναι ελφρια με αποτελεσμα να μην σε κουραζει να την διβαζεις και οταν λεω ελαφρια δεν το λεω με την κακη ενοια εννοω οτι δεν ειναι σαν το ισμαριλιον του τολικν (που με επιασε το κεφαλι μου αν το διβασω αλλα ηταν τελειο) αλλα κατι πιο ελαφρυ οπως ισως το ημερολογιο μιας πριγκιπισσας της τζειν οστεν...θα σου δωσω ομως και μια συμβουλη που νομιζω θα σε βοηθησει να αναπτυξεις την γραφη σου και να την κανεις πιο καλη...καταρχας βαζε λιγο πιο πολλες περιγραφες μονο σε αυτο υστερεις νομιζω...ισως εχει διβασεις τα φανφικ της λιτσας...βαζετε πολλους διαλογους και πολυ λιγς περιγραφες...αν το φτιαξεις αυτο το φανφικ σου θα γινει τελειο....τελος παντων μπραβο η ιστορια ειναι πολυ ωρεα και γραφεις αρκετα καλα απλα πιστευω οτι αν βαλεις λιγες παραπανω περιγρεφεις θα εμπλουτισεις πολυ το φανφικ σου....αυτα...μπραβο και παλι huggie Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 274215 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 474941 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 201917
    http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 15 Σεπ 2010 - 17:26

Γεράσιμέ μου...ούτε λόγος για το ότι δεν πρόλαβες να τη διαβάσεις... Wink Wink
    Έχεις μαθήματα και το καταλαβαίνω απόλυτα!!!
    Σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ για τις συμβουλές σου και οφείλω να ομολογήσω ότι έχεις δίκιο...!!! Smile Smile Smile
    Όσο περνάει ο καιρός προσπαθώ να κάνω περισσότερες και μάλιστα να καλυτερεύω και τη γραφή μου...
    Είμαι τόοοοοοοοοοοσο χαρούμενη που η δική μου ιστορία ήταν από αυτές που επέλεξες να διαβάσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 6512
    Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και σε ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 34442 boogie Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 4947
    alkioni
    Twilight Human
    Twilight Human
    alkioni

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 2
    Registration date : 15/09/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 15 Σεπ 2010 - 19:49

Ερμιονη μου η ιστορια σου είναι τέλεια!! Keep writing you are the best!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 620541 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 4947 Smile
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 15 Σεπ 2010 - 19:52

Χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ζουζουνάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! huggie Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 98735
    Έγινες λοιπόν μέλος ε?????????????????
    Τι να πω??????
    Ευχαριστώ πολύ????????????
    ..................ευχαριστώ καλό μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 388681 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 7 388681
    και να μπαίνεις συχνά..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Θα τα πούμε από κοντά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλάκια!!!!!!!!!!! kiss kiss

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 7 από 28Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: