| Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" | |
|
+36niki annia evaggelia hlhtwilightmania xrysanthi despina aek dolores!! Niki Patt demi cullen olly lautner Stella Sunlight sisaki nantia01 sandra21 !!!twilight!!! Fay1765 alkioni Bella07 i love edward 2 daisyalicecullen LITSA0089 Bella13 mpellanti21 LaDy_SoVeReigN twilightFOREVER pretty witch izzy cullen evaki mR.Geo ed<3 twilightsagaddicted Mrs.Christina ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 ROBELINA LadyTaniaXd Emy+Robert 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 15:35 | |
| | |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 15:50 | |
| Μμμ... μου άρεσε που παρουσίασες την Ρόζαλι κοινωνική και φιλική σε αντίθεση με το λυκόφως που είναι στρίγγλα και ολίγον ομιλητική. Ψιλοάσχετο ήταν αυτό.. Βασικά δεν έχω καταλάβει ακόμη ποιό είναι το κύριο θέμα της ιστορίας. Μου άρεσε η ιδέα της σχολής ηθοποιίας.. Αυτό με το μηχανάκι μπορώ να πω πως με έκανε να γελάσω λιγάκι..(έχει πλάκα να είναι ο Έντουαρτ!) Θα έλεγα πως ο τίτλος προδίδει μια συναισθηματική ιστορία. Θα περιμένω το επόμενο κεφάλαιο για να κάνω περισσότερα σχόλια. Συνέχισε έτσι.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 15:55 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 16:00 | |
| Παρακαλώ.. Όχι, εννοούσα Ρόζαλι.. την κοπέλα που η Μπέλα γνώρισε στην σχολή.. | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 16:02 | |
| μολις διαβασα την ιστορια σου και μου κεντρισε το ενδιαφερον !ειναι πολυ ωραια
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 16:02 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 16:03 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 16:04 | |
| μα ειναι καταπληκτικη ειμαι περιεργη για την συνεχεια
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 16:05 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 16:06 | |
| τιποτα μονο την αληθεια λεω
| |
|
| |
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : στο φορκσ το βροχερο Αριθμός μηνυμάτων : 895 Registration date : 21/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 16:08 | |
| ερμιονη μου η ιστορια σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ !!! μου αρεσε που εβαλεσ την μπελα σε τετιο ρολο !!! αχ τι καλα που ο τζασπεσ ειναι αδερφουλησ τησ !!! ερμιονη να φανταστουμε οτι αυτοσ που την εκανε λουτσα ειναι ο εντουαρτ?????? ανιπομονω για την συνεχεια !! ελπιζω να ειναι συντομα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 16:09 | |
| Sorry, Τζέσικα.. και μην μου πεις πως δεν ήταν στρίγγλα.. Διάβασε το midnight sun να δεις τι σκεφτόταν για την Μπέλα..Τέσπα..περιμένω σύντομα συνέχεια.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 16:14 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 16:26 | |
| Τώρα θα κάνω μια βλ@κεία ερώτηση προς τη συγγραφέα.. Ξέρεις το όνομα μου? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 16:31 | |
| Εμμμ....Εγώ η συγγραφέας!!! Μμμμ...όχι...δεν το ξέρω...Πώς σε λένε??? Χαζομάρα μου!!!!!!!!!!!!! Χίλια συγγνώμη!!! Σε μπέρδεψα!!!!!!!! Αντί για soulitsa είπα Ελίνα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 16:45 | |
| Επειδή με είπες Ελίνα, για αυτό ρωτησα.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 16:53 | |
| Οκ!!! Συγγνώμη και πάλι soulitsa!!! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 17:13 | |
| Nα'μαι κι εγώ!!! Αχ είμαι τόσο μα τόσο ενθουσιασμένη!!! Μ'αρεσε πάρα πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ!! Αλλά θα τα πάρω όλα από την αρχή... Ο τίτλος είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ, ΤΕΛΕΙΟΣ, ΤΑΙΡΙΑΣΤΟΣ! Πραγματικά, που τον σκέφτηκες; "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς"!Τι τέλειο!!! Πωωω... Πόσο ταιριάζει!! Να μαντέψω; Ο Έντ θα της μάθει υποκριτική με αντάλλαγμα να τον αγαπάει; Η γραφή σου είναι πάρα πολύ καλή!!! Φυσικά όμως, όσο περνάει ο καιρός θα βελτιώνεσαι και οι εμπειρίες σου θα πληθαίνουν! Αξιοποίησε το ταλέντο σου! Πραγματικά η πλοκή είναι πρωτότυπη! Και μ'αρέσει αυτό γιατί βαριέμαι να διαβάζω συνέχεια παρόμοια stories!!! Μπράβο, μπράβο, μπράβο! Πειμένω με αγωνία τη συνέχεια!!! Φιλάκια πολλά! -Χριστίνα. Υ.Γ Για ό,τι άλλο χρειαστείς, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να μου στείλεις pm!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 17:32 | |
| | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 17:39 | |
| ερμιονη μου.!!!μου αρεσει που ειχες και αγχος... η ιστορια σου ειναι φοβερη..!!!απλα τη λατερυω.! μπραβο εκανες πολυ καλη δουλεια..!! ανυπομονω για την συνεχεια..!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 17:43 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 17:47 | |
| τπτ αζαπη.!!!! ναι βρε...αφου εδωσα και υποσχεση..! ποτε θα εχουμε συνεχεια.?εχεις υπολογισει.? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 17:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 17:54 | |
| ok...οποτε μπορεις... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 2 Σεπ 2010 - 18:06 | |
| εγώ σου λέω να ολοκληρώσεις πχ. το 3ο κεφάλαιο και μετά να βάλεις το 2ο. να τελειώσεις το 4ο και μετά να βάλες το 5ο. Το λέω για να είναι πιο εύκολο για εσένα και γα να ανεβαίνουνε πιο γρηγορα και ολοκληρωμένα τα κεφάλαια. | |
|
| |
| Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" | |
|