| Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" | |
|
+36niki annia evaggelia hlhtwilightmania xrysanthi despina aek dolores!! Niki Patt demi cullen olly lautner Stella Sunlight sisaki nantia01 sandra21 !!!twilight!!! Fay1765 alkioni Bella07 i love edward 2 daisyalicecullen LITSA0089 Bella13 mpellanti21 LaDy_SoVeReigN twilightFOREVER pretty witch izzy cullen evaki mR.Geo ed<3 twilightsagaddicted Mrs.Christina ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 ROBELINA LadyTaniaXd Emy+Robert 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 16:51 | |
| Ερμιονη μου τελεια η συνεχεια!!! Μπραβο !!! Εμαφανιστηκε και ο Εντουαρντ!!! Και η μπελλα θα ειναι στο τμημα του Ανυπομονω για τη συνεχεια!!! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 16:54 | |
| Ξεπερνάει με χίλαι το πρηγούμενό σου κεφάλαιο!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 16:59 | |
| | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 17:01 | |
| μου τραβηξε την προσοχη αυτη η ιστορια με τον τιτλο της και τα σχολια που ειδα ηταν θετικα οποτε μλις βρω λιγο χρονο θα την διαβασω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 17:04 | |
| | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 17:06 | |
| παρεπιπτωντως με λενε γερασιμο...εσενα; | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 17:20 | |
| BΡΕ ΣΥ! Γιατί μου σκότωσες το τρίτο κεφάλαιο;;; Το δεύτερο μ'άρεσε περισσότερο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 17:21 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 17:22 | |
| Μμμμμμμμμμ.........Γιώργο...γιατί το σκότωσα???? Επειδή έβαλα τον Έντουαρντ??? | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 17:26 | |
| τελειο , μου αρεσε τρελά αντε περιμένω συνεχεια
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 17:27 | |
| Όχι, καλέ!! Επειδή συνεχίζω να το βαριέμαι :$ Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ντρέπομαιι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 17:29 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ Ελίνα μου!!!!!!!!!!!!!! Γιώργο μου...πες μου τί να κάνω!!! Ευχαριστώ που είσαι ειλικρινής αλλά δεν ξέρω τί να κάνω!!! -Α!Και μη ντρέπεσαι! - | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 17:40 | |
| Λοιπόν, ίσως είναι η γραφή σου! Μπορεί να μην έχω συνηθήσει έτσι. Μπορεί να φταίει αυτό. Μ' αρέσει να είνα.. πως να το πω.. όχι καλογραμμένο. Να μην είναι λέξεις που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. Γι'αυτό ίσως λάτρεψα το δεύτερο! Δε σε κατηγορώ ούτε σου λέω πως είναι χάλια η γραφή σου. Απλά την εχω συνηθήσει αλλιώς. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 17:44 | |
| Προς Θεού!! Φυσικά και δεν λεω ότι με κατηγορείς!!!! Και δεν θυμώνω καθόλου!!!!!!!!!!!!!!!!! Μμμμμ.....εννοείς δηλαδή ότι δεν το θες πολύ καλογραμμένο και θέλεις να περιέχει πιο ιδιαίτερο λεξιλόγιο??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 17:54 | |
| Όταν λέω δεν το θέλω καλογραμμένο εννοώ πως δεν το θέλω με αρχαία κτλ. Ναι, με ιδιαίτερο λεξιλόγειο!! Αλλά μην τολμίζεις να το αλλάξεις! Γιατί περισσότερο από το λεξιλογείο μο υτη δίνει όταν αλλάζουν γραφή! Και επίσης δε θέλω να αγχώνεσαι για μένα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 17:58 | |
| Όχι εντάξει.... Δεν αγχώνομαι πολύ,αλλά θέλω να δω πού υστερώ -σύμφωνα με σένα-για να προσπαθήσω να γίνω καλύτερη!!!!! Ευχαριστώ που είσαι ειλικρινής πάντως!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 18:07 | |
| Είμαι!! Και συγγνώμη αν προσβλήθηκες, | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 18:11 | |
| | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 18:41 | |
| Λοιπόν, θα πω πρώτα την γνώμη μου πάνω στο θέμα του Γιώργου και ύστερα θα επεκταθώ στις δικές μου εντυπώσεις. Σίγουρα, είναι πολύ καλό το να είμαστε ειλικρινείς, αλλά θα μπορούσαμε πότε πότε να λέμε και κανα καλό λόγο! Γιατί τον άλλον, εκτός το οτι τον μειώνεις, τον κάνεις να θέλει να παρατήσει την ιστορία. Θα μπορούσες λοιπόν Γιώργο μου, να πεις έναν καλό λόγο -γιατί σίγουρα για σένα δεν ήταν τόσο φρικτό και βαρετό το fanfic. Σίγουρα θα έχεις βρει και χειρότερα(κατά την δική σου γνώμη!)- αλλά να συμπληρώσεις το σχόλιό σου με κάποιες παρατηρήσεις. Για παράδειγμα να της έλεγες τι δεν σου κάθεται καλά από την αρχή, να τις έλεγες μερικές συμβουλές, και να έλεγες πως πρέπει να καλιεργήσει τον "χαρακτήρα" της. Έτσι, όχι μόνο θα γινόταν καλύτερη γιατί θα έβρισκε το πείσμα για να σ'ευχαριστήσει, αλλά δεν θα ένιωθε μειωμένη κιόλας. Τώρα τα σχόλιά μου... Έχω να πω πως ο τρόπος γραφής σου θέλει ακόμα δουλειά. Για παράδειγμα, πρέπει να αποδώσεις λίγο πιο καλά τα συναισθήματα όχι μόνο στους διαλόγους, αλλά και στον μονόλογο ή και στο κανονικό κείμενο. Σε αυτό, μπορούν να σε βοηθήσουν άλλα fanfic ή ακόμα και βιβλία. Το να πάρεις μια ιδέα, ποσέχοντας τα συναισθήματα που αποδίδει ο συγγραφέας, δεν είναι καθόλου καλό. Και μην ξεχνάς πως όλοι οι μεγάλοι συγγραφείς, εμπνεύστηκαν από κάπου! Οπότε δώσε λίγο πιο πολλή προσοχή στο γράψιμό σου και μην βιάζεσαι να ανεβάσεις καινούριο κεφάλαιο. Δεν λέω πως η γραφή σου δεν είναι πολύ καλή. Ίσα ίσα μ'αρέσει πολύ πολύ! Αλλά να το δουλέψεις. Τώρα, το κείμενο θα ήταν καλύτερα να ήταν λίγο πιο επίσημο. Δηλαδή, τον Έντουαρντ, αντί να τον πεις κούκλο, θα μπορούσες να τον αποκαλέσεις Άδωνη ή ακόμα και άγγελο ή πανέμορφο. Χρησιμοποίησε διαφορετικές λέξεις απ'ότι γράφουμε και λέμε στην καθημερινοτητα! Όσο για το στόρυ, το ξέρεις πως το λατρεύω! Οπως και τον τίτλο! Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι! Φιλάκια πολλά! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 18:57 | |
| | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 19:02 | |
| ΄Σε καμία περίπτωση, δεν "επιτήθομαι στον Γιώργο..Απλά έχω "κάνει" συγγραφέας και ξερω τι σημαίνουν τα σχόλια για'κείνον! Συνέχισε την προπάθεια Ερμιόνη μου!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 19:05 | |
| Εντάξει Χριστινάκι μου!!!!!!!!!! Εξάλλου δεν πάμε και για κανένα βραβείο!!!!! Προσπαθώ να κάνω κάτι που με ευχαριστει και χαίρομαι να ακούω τη γνώμη όλων σας!!! Είτε είναι καλή είτε όχι!!!! Από τα λάθη και τις παρατηρήσεις μαθαίνουμε!!!!!!! Σας ευχαριστώ όλους σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 19:08 | |
| Ναι υπήρξαν φριχτότερα! Τα δικά μου!
Σου ζητώ συγγνώμη! Έχει δίκιο η Χριστίνα.. Βρίσκω όντως την ιστορία σου ενδιαφέρουσα και προτότυπη. Θα ηθελα κι εγώ μία φορά να γράψω κάτι με τπυς χαρακτήρες του twilight, αλλά σε διαφορετική ιστορία! Απλώς σου είπα! Να ξέρεις πως ο Παολίνι γράφει χειρότερα. Είναι μία χαρά βιβλίο... για να σε νανουρίσει αν έχει πιεί οχτώ καφέδες! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 19:32 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 4 Σεπ 2010 - 19:36 | |
| Σ'ευχαριστώ (αν δείς το full moon πέθανες; ) | |
|
| |
| Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" | |
|