Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 22:25
Να το βάλεις,να το βάλεις. Τραυμάτησα το πόδι μου την Τετάρτη που πήγαινα για πρόβα,μέχρι την Παρασκευή δεν μπορούσα να περπατήσω,την έβγαλα σπίτι τόσες μέρες και σήμερα που ξαναπήγα για πρόβα με πόνεσε πάλι.
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 22:26
περαστικα!
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 22:28
καλα το εχεις ετοιμο και μας κρατας μακρια του?? ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!μονο αυτο σου λεω!! θελω πολυ να το βαλεις σημερα αλλα εσυ οποτε μπορεσεις μην πιεζεσαι!!!!
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 22:35
Κύριο προταίρημά μου είναι η πειθώ!!! Yes!!!!!New chapter at last!
Και ναι,το διάβασα και το πόδι μου παραμένει στην ίδια κατάσταση αλλά δεν πειράζει. Ήταν το μόνο που δεν περίμενα να διαβάσω!Μου άρεσε τόσο!!!!Και ναι κυρίες και κύριοι, ο Έντουαρντ σώζει τη Μπέλλα του από τους σαχλούς μπουμπούνες,τα αποβράσματα! Ωχ,Χριστέ μου τι συνέχεια μας περιμένει άραγε???? Αλλά και η εξομολόγηση!!!!Κινηματογραφικότατη!!!!!!!!!!!!!!
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 22:56
θα συμφωνησω με την φαιη!!το κεφαλαιο ηταν απιστευτο!! και οντως ο εντουαρντ εσωσε την μπελλα απο τους βλακες!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτη η τεραστια παρεξηγηση μεταξυ τους αρχισε να λυνεται!!!προβλεπω πως το επομενο κεφαλαιο θα ειναι ολα τα λεφτα!!! μπραβο εμυ μου!!!ανυπομονω!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 22:59
Φαίη μου και Μαργαριτούλα μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ!!! Το επόμενο κεφάλαιο ίσως αργήσει λιγάκι...!!! Σας ευχαριστώ και πάλι τόοοοοοοοσο μα τόοοοοοοοοοσο πολύ αγάπες μου!!!!!!!!!!!!!!!!
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 1 Νοε 2010 - 0:37
Καλα ε Ερμιονη μου εγραψες παλι!!!
Κεντας αγαπη μου
Απο τα καλυτερα κεφαλαια που εχω διαβασει κολλησα.ενιωθα ανησυχια και τρομο και για τους δυο πρωταγωνιστες μας
μηπως μπορεις να βαλεις και την μερια του Εντουαρντ;να δουμε πως τα ειδε αυτος τα πραγματα; μια ιδεα δινω τωρα εσυ ξερεις και αποφασιζεις δεν θελω να επεμβω στην ιστορια σου. απλα θελω να μου λυθει η απορια αν την εψαξε τελικα ή την ειδε τυχαια!
για αλλη μια φορα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ συνεχεια
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 1 Νοε 2010 - 13:12
επειδη αυτεσ τισ μερεσ ελειπα εκτοσ αθηνων δεν μπηκα καθολου στο φορουμ και ετσι εμυ μου αργησα να διαβασω το κεφαλαιο.....αλλα τωρα που το διαβασα επαθα κατι!!!!!!!!!!!!!!1 πολυ ω ρ α ι ο πραγματικα ητν τελειο απο τα πιο ωραια καφαλαια ητν τελειο μπραβο μπραβο μπραβο μπραβο μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εισαι φοβερη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! συνεχισε ετσι και θα γινω φανατικη φαν σου
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 1 Νοε 2010 - 14:15
αχ χτες τελικα δεν καταφερα να διαβασω το κεφαλαιακι σου γιατι ειχα ενα ατυχημα στραμπουλιξα το ποδι μου και πηγα στο νοσοκ τεσπα τωρα καταφερα να το διαβασω και πραγματικα ηταν εκπληκτικο....εχω μεινει αφωνη....χαρηκα τοσο πολυ που την εσωσε ο εντι και φυσικα που του ειπε οτι τον αγαπαει το θεμα ειναι τι προεκυψε και την βρηκε ο εντι το επομενο κεφαλαιο θα ειναι απο την μερια του εντι??
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 1 Νοε 2010 - 14:21
χιλια συγνωμε τωρα διαβασα την συνεχεια καλα ερμιονη τα σπασες τι κεφαλαιο ηταν αυτό εμεινα με το στομα ανοιχτο αχ ποσο την αγαπαει αλλα και εκεινη απλα θεικο λοιπον περιμενω συνεχεια!
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 1 Νοε 2010 - 17:38
καλα ερμιονη μπραβο.!εχω μεινει τι να πω.!πολυ εντονη σκηνη.!παλι καλα που ο εντ εφτασε πριν να ειναι αργα και η μπελλα που του ειπε σε αγαπω και η αγαπη που εχουν ο ενας για τον αλλο που θα πεθαναν για να σωσουν ο καθενας τν αλλο πωπω συγινηθηκα.!!!! απλα τελειο.!ανυπομονω γι τη συνεχεια.!
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 1 Νοε 2010 - 17:59
Μαργαρίτα μου, Μαρίνα μου, dolores μου, Δήμητρά μου, Μαρία μου, Ελίνα μου, Λίτσα μου και Φένια μου...σας ευχαριστώ τόοοοοοοοοοοοοοοσο μα τόοοοοοοοοοοοοοοοσο μα τόοοοοοοοοοοοσο πολύ αγάπες μου!!!! Χαίρομαι πολύ πολύ πολύ που σας άρεσε αυτό το κεφάλαιο!!! Η συνέχεια κορίτσια μου θα είναι από τη μεριά του Έντουαρντ...! Θα προσπαθήσω τα συναισθήματα του να είναι πιο δυνατά και πιο έντονα από κάθε άλλη φορά....!!!
Θα ήθελα για μία ακόμη φορά...-χωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστική- να σας ευχαριστήσω όλες σας μέσα από την καρδιά μου για την υποστήριξή σας!!!!! Πραγματικά κάθε φορά με συγκινείτε!!! 1000000000000000000000000 ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σπόιλερ:
Μαράκι μου περαστικά σου!!!
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 1 Νοε 2010 - 20:18
Ευχαριστώ πολύ Δημητρούλα μου!!! Σισσάκι μου...αγαπάκι μου....σ' ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ γλυκιά μου!!!! Α! και μη λες βλακείες!!! Τζουτζουκάκι... !!!!!!!!!!!!!!!!
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 1 Νοε 2010 - 20:20
σε προσκυναω!!!!
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 2 Νοε 2010 - 16:49
τελεια απο την μερια του εντι υπεροχα θα εχουμε και συνεχεια απο την μερια του εντι η μονο παρουσιαση συναισθηματων....δεν θα μας αφησεις με την αγωνια ελπιζω θα εχουμε και λιγες εξελιξεις ε.......???
Σπόιλερ:
σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 2 Νοε 2010 - 17:33
Μαράκι μου δεν το έχω σκεφτεί ακόμη...αλλά θεωρώ πως είναι καλύτερο να βάλω και λίγη συνέχεια...! Να μην περιοριστώ δηλαδή μόνο στα συναισθήματά του μέχρι τώρα, αλλά και να συνεχίσω και λίγο την πλοκή!!! Θα έχουμε....θα έχουμε εξελίξεις!!!
Σπόιλερ:
Τίποτα... είσαι καλύτερα τώρα???
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τετ 3 Νοε 2010 - 14:27
αχ καταπληκτικα ποτε περιπου πιστευεις οτι θα εχουμε αυτη την συνεχεια δεν θελω να σε πιεσω σιγουρα εχεις και αλλες υποχρεωσεις μονο και μονο τα νεα οτι θα υπαρχει συνεχεια ειναι καταπληκτικα
Σπόιλερ:
ναι ειμαι καλυτερα σε ευχαριστω πολυ αν και δεν μπορω να προχωρησω καλα ακομα ο πονος εχει περασει
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τετ 3 Νοε 2010 - 16:02
Μαρία μου δεν ξέρω ακόμη...Σε λίγα λεπτά θ'αρχίσω να γράφω σιγά-σιγά και όποτε το τελειώσω...Όταν γράφω ένα κεφάλαιο...το διαβάζω...το ξαναδιαβάζω...το ξαναδιαβάζω για να είμαι σίγουρη...άρα στο τέλος της εβδομάδας σίγουρα...Μπορεί και νωρίτερα αλλά βάζω ένα μέγιστο όριο!!! Σ'ευχαριστώ τ'οοοοοοοσο πολύ πολύ για το ενδιαφέρον γλυκιά μου!!!
Σπόιλερ:
Χαίρομαι που είσαι καλύτερα...!! Θα περάσει σιγά-σιγά! Περαστικό είναι...Θα γίνεις σύντομα καλά!!!
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"