Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"

Πήγαινε κάτω 
    +36
    niki
    annia
    evaggelia
    hlhtwilightmania
    xrysanthi
    despina aek
    dolores!!
    Niki Patt
    demi cullen
    olly lautner
    Stella Sunlight
    sisaki
    nantia01
    sandra21
    !!!twilight!!!
    Fay1765
    alkioni
    Bella07
    i love edward 2
    daisyalicecullen
    LITSA0089
    Bella13
    mpellanti21
    LaDy_SoVeReigN
    twilightFOREVER
    pretty witch
    izzy cullen
    evaki
    mR.Geo
    ed<3
    twilightsagaddicted
    Mrs.Christina
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
    ROBELINA
    LadyTaniaXd
    Emy+Robert
    40 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 28  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 2245
    Registration date : 03/06/2009

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 16:07

Εγω τωρα αρχισα νατο διαβαζω και για την ωρα ειναι πολυ μα πολυ καλο!Αχ μπραβο σου!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 474941 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 474941 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 474941 Γραφεις πολυ ωραια! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 34442
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 16:10

Σ' ευχαριστώ πάαααααααααααααρα πολύυυυυυυυυυ dolores μου!!!!!!! huggie kiss huggie kiss
    Χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 691711 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 691711 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 98735
    Χαίρομαι πολύ πολύ πολύ που σου αρέσει!!!!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 174341
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Fanficland
    Αριθμός μηνυμάτων : 2140
    Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 18:37

Σε ολους μας αρεσει μπουμπου μου!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 98735 Περιμενουμε νεο κεφαλαιο συντομα! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 868134
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 18:39

kiss kiss kiss kiss kiss
    Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 691711 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 620541 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 691711 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 620541 αγάπη!!!!!! Ελπίζω να μην αργήσει πολύ!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 382268
    demi cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2219
    Registration date : 03/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 5 Νοε 2010 - 20:43

ερμιονη ποτε θα βαλεισ το επομενο??????
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 5 Νοε 2010 - 21:22

ελπιζω συντομαι
    Niki Patt
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : Robert's World!
    Αριθμός μηνυμάτων : 2620
    Registration date : 19/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΣαβ 6 Νοε 2010 - 13:33

Ερμιονακι μου,δεν ειχα προλαβει να διαβασω το κεφαλαιο που ειχες ανεβασει,αλλα ευτυχως τα καταφερα σημερα!!!!
    Smile Smile

ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!!

Αγαπη μου μου αρεσε παρα παρα παρα πολυ..... Ευτυχως που ηταν εκει ο Εντουαρντ και την βοηθησε.....

Κι επαιξε και ξυλο...... Shocked Shocked Που ειναι τετοιοι αντρες σημερα???? lol! lol! lol!

Τωρα που του ειπε η Μπελλα οτι τον αγαπαει...θελω να δω πως θα ειναι η συμπεριφορα τους.... Wink

Αζαπη μου,ελπιζω να βαλεις και απο τη μερια του Εντ,για να δουμε τα συναισθηματα του.....αν σου ειναι ευκολο! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 876749 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 876749

Κοριτσακι μου,ανυπομονω για τη συνεχεια.....

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 6512 kiss kiss kiss
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΣαβ 6 Νοε 2010 - 20:27

Νίκη μου σ' ευχαριστώ τόοοοοοσο μα τόοοοοοοσο πολύ για τα καλά σου λόγια!!!kiss kiss
    Είμαι κατενθουσιασμένη που σας άρεσε!!!!! Χίλια ευχαριστώ αγάπη μου!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 382268
    Δήμητρά μου και Σισσάκι μου δεν ξέρω πότε θα μπει η συνέχεια...δυστυχώς...!Αυτή την εβδομάδα έχω όλο διαγωνίσματα κι έχω πήξει γιατί διαβάζω...κι ετσι ίσως να αργήσει λιγάκι το επόμενο κεφάλαιο... Neutral Neutral Όπως έχω προαναφέρει...θα είναι από τη μεριά του Έντουαρντ κι έτσι θα μπορέσετε να δείτε και τα δικά του συναισθήματα!!! boogie boogie boogie
    Σας ευχαριστώ τόσο πολύ μέσα από την καρδιά μου και πάλι!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 577643 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 577643 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 98735
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΣαβ 6 Νοε 2010 - 21:04

Aγαπη μου δεν πειραζει! Οποτε μπορεις να το βαλεις! Και εμεις εχουμε τρελαθει στο διαβασμα για τα διαγωνισματα!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΣαβ 6 Νοε 2010 - 21:06

Ευχαριστώ αγαπούλα μου!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 98735
    Αχ αυτά τα διαγωνίσματα...ούτε το τετραήμερο αυτό να μην μπορούμε να ευχαριστηθούμε???
    Τέλος πάντων...θα προσπαθήσω όσο πιο γρήγορα γίνεται!!!! kiss
    demi cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 7 Νοε 2010 - 18:07

οκ ερμιονακι θα κανω υπομονη....τουλαχιστν να γραψεισ καλα στα διαγωνισματα......και μετα να γραψεισ τη συνεχεια μν μασ ξεχασεισ Rolling Eyes θα περιμενουμε με αγωνια....κατι μου λεει οτι θα αξιζει η αναμονη!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Wink Wink
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 7 Νοε 2010 - 18:25

Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ Δήμητρα!!! Θα βάλω τα δυνατά μου για το κεφάλαιο!!!
    Δεν σας ξεχνάω με τίποτα!!!!!!!!! Smile Smile Smile kiss
    demi cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 7 Νοε 2010 - 18:28

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 932365
    twilightFOREVER
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightFOREVER

¶ντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
    Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 12 Νοε 2010 - 22:37

Αχ βρε Ερμιονη μου ειχα απιστευτα διαβασματα και χθες βρηκα λιγο χρονο να χαλαρωσω με την ιστορια σου που τοσο μου ειχε λειψει..επειδη διαβασα πολλα κεφαλαια μαζι την φχαριστηθηκα ακομη περισσοτερο και εχω να σου βγαλω το καπελο σε τρια πραγματα...
    1) η γραφη σου εχει βελτιωθει απιστευτα με τον καιρο και ειδικα στο τελευετο κεφαλαιο(12) εχει γινει αν οχι τελεια απιστευτη... Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 474941 πραγματικα δεν ξερω τι φτεει αλλα με μαγνητισε απιστευτα...
    2) εχεις μεγαλωσε μεσα σε πολυ χρονικο διαστημα το μεγεθος των κεφαλαιων εχει γινει αρκετα χορταστικο και ειναι απιστευτα δυσκολο (για μενα τουλαχιστον) να το καταφερω αυτο δηλαδη αμεσως να μεγαλωσω το μεγεθος των κεφαλαιων..το καταφερνω μονο σταδιακα...
    3) τελος κατι σχετικα με την υποθεση εχεις καταφερει να δημιουργησεις μια ιστορια αγαπης που ενω αρχικα σε εναν αναγνωστη μπορει να φανει συνηθισμενη σε αιχμαλωτιζει με μικρα στοιχεια που κανουν την διαφορα και μετον καιρο οσο προχωραει υποθεση δεν μπορω να περιμενω για το παρακατω...

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 474941
    http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 12 Νοε 2010 - 22:54

Γεράσιμέ μου, δεν φαντάζεσαι πόσο μα πόσο μα πόσο πολύ σ'ευχαριστώ!!! huggie
    Χαίρομαι τόσο πολύ που σου αρέσει η ιστορία μου! Στην αρχή είχα τους ενδοιασμούς μου και τώρα είμαι καταχαρούμενη που αρέσει, αλλά αρέσει και σε σένα που πραγματικά νιώθω ότι είσαι..."ειδικός" πάνω στο θέμα! Χίλια ευχαριστώ!!! kiss kiss kiss Χίλια ευχαριστώ και για τις επισημάνσεις, του τι σου άρεσε!!! huggie Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 906998 huggie Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 906998
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 21:24

Μόλις ανέβασα καινούριο κεφάλαιο!!! Ελπίζω να το απολαύσετε!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 382268 kiss Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 382268 kiss
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 21:35

καλα ερμιονη μ τελεια η συνεχεια..!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 474941 πωπω ο εντουαρντ την αγαπει πολυ πολυ πολυ.. Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 150320 και η μπελλα το ιδιο αφου αυτον ζηταει, να δω τωρα τι θα πουν..ανυπομονω για τη συνεχεια.!μπραβο αγαπη μ.!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 201917
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 1516
    Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
    Team: Volturi Volturi
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 21:36

Ευχαριστώ που μου αφιέρωσες το κεφάλαιο! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 403120
    Ήταν μεγάλο, Αλληλούια!Εισακούστηκαν οι προσευχές μου!Καιρός ήταν,το χόρτασα!
    Ωραίο,δε λέω αλλά όπως πάντα θέλω λίγο παραπάνω.Τα συναισθήματα ακριβή και ξεκάθαρα και ο τρόπος με τον οποίο έκλεισες το κεφάλαιο ήταν εξαιρετικός!Χαχαχα...τι μου θύμισες τώρα!
    Μπράβο,μπράβο,μπράβο...
    Αλήθεια,κάτι που δεν περιμένεις να ρωτήσω,φυσικά...πότε η συνέχεια? Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 526765 (έχω κέφια σήμερα)
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 21:38

αγαπη μου τελειο το πολυποθητο κεφαλαιο!!!
    Εκει που λεει ο εντουαρτ << ποιος ειναι αυτος?>> πολυ γελιο!
    αχ το ωραια που γραφεις αχ αχ αχ αχ (ασ μην προσθεσω αλλα αχ)
    Πολυ ωραιο! Συνεχισε ετσι καλο μου! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 274215
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 21:42

θεικο ανεπαναληπτο υπεροχο.....μπραβο αγαπη μου....
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 2245
    Registration date : 03/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 21:44

Aχ αγαπη μου πολυ ωραια η συνεχεια!!! huggie huggie huggie Μου αρεσε πολυ η εισαγωγη με το ονειρο του Εντουαρντ και το προαισθημα του!!!ΜΠΡΑΒΟ!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 474941 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 474941 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 474941 Θα συμφωνησω με το σισακι!!!κι εγω γελασα σ εκεινο το σημειο!!! giggle Προσπαθω να πλασω την εικονα στο μυαλο μου!!! Smile
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 21:52

Αχ κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ όλες!!!Είναι αφιερωμενο και σε σας!!!kiss kiss
    Φένια μου, Φαίη μου, Σίσσυ μου, Δέσποινά μου και dolores μου χίιιιιιιιλια ευχαριστώ αγάπες μου γλυκιές!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 577643 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 737142 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 577643 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 737142
    Τα σημεία που επισημάνατε τα είχα στο μυαλό μου!!! Αχ αυτός ο Ρόμπερτ...ο ζηλιάρης!!!

Φαίη, δεν περίμενα να το ρωτήσεις...! Αλήθεια!! Twisted Evil
    Συνέχεια δεν ξέρω πότε θα βάλω, γιατί δεν έχω γραψει τίποτα ακομη!!! Αλλά δεν θα το αργήσω!!! Wink

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 691711 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 691711 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 691711
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 21:56

Τιποτα αγαπουλα μου! Μην ανχωνεσε βρε χαζουλικο για να γραψεις γρηγορα! Οσο καιρο και να κανεις να το γραψεις εμεις θα ειμαστε εδω και θα περιμενουμε με αγωνια! Αλλωστε δεν θα αφησουμε κατι που αγαπαμε!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 21:58

Αχ καλό μου σ' ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!! kiss kiss kiss
    Αγάπη μου εσύ!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 691711 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 906998 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 691711 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 906998
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 22:08

Ερμιονη μου υποκλινομαι Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 31995

Το κεφαλαιο αυτο ηταν απο τα καλυτερα που εχεις γραψει Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 465227
    ο Εντουαρντ ΘΕΟΣ. και οταν ζηλευει γινεται τοσο τελειος Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 630836

η Μπελλα η ηθελε τον Εντουαρντ διπλα της , δοξα το θεο Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 474941 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 16 98735

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 16 από 28Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 28  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: