Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"

Πήγαινε κάτω 
    +36
    niki
    annia
    evaggelia
    hlhtwilightmania
    xrysanthi
    despina aek
    dolores!!
    Niki Patt
    demi cullen
    olly lautner
    Stella Sunlight
    sisaki
    nantia01
    sandra21
    !!!twilight!!!
    Fay1765
    alkioni
    Bella07
    i love edward 2
    daisyalicecullen
    LITSA0089
    Bella13
    mpellanti21
    LaDy_SoVeReigN
    twilightFOREVER
    pretty witch
    izzy cullen
    evaki
    mR.Geo
    ed<3
    twilightsagaddicted
    Mrs.Christina
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
    ROBELINA
    LadyTaniaXd
    Emy+Robert
    40 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : στο φορκσ το βροχερο
    Αριθμός μηνυμάτων : 895
    Registration date : 21/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability:

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠεμ 16 Δεκ 2010 - 21:39

ερμιονη μου φοβερο κεφαλαιο!!!γραγεισ πολυ ομορφα!!!μπραβο σου!!!!!
    ανιπομωνω για την συνεχεια!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 34442
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠεμ 16 Δεκ 2010 - 21:42

Μαράκι μου καλό, σ' ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ γλυκό μου!!! kiss Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 382268 kiss Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 382268
    Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 150320 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 691711 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 150320 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 691711 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 150320 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 691711
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠεμ 16 Δεκ 2010 - 23:13

ερμιονακι μου!!!!
    η συνεχειαααα...!?!?!?!απεριγραπτη,μοναδικη και πολυ πολυ συγκινητικη!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 620541 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 206202 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 620541 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 206202
    η τελευταια σκηνη ηταν καταπληκτικη!την λατρεψα!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 98735
    και ο τροπος γραφης σου αγαπη μου με ενθουσιασεεε!!ηταν εκπληκτικος!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 616544 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 616544 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 616544
    Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 31995
    ανυπομοπνω για την συνεχειαααα...! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 150320
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠεμ 16 Δεκ 2010 - 23:20

Αχ Μαργαριτούλα μου, σε χιλιοευχαριστώ!!! kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss
    Είμαι πολύ χαρούμενη που σου άρεσε η συνέχεια!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 6512
    Σε ευχαριστώ πολύ πολύ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ για τα υπέροχα λόγια σου καλό μου!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 382268
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠεμ 16 Δεκ 2010 - 23:21

ερμιονη μου το κεφαλαιακι ηταν μοναδικο συγκινηθηκα παρα πολυ.....ηταν μοναδικο γλυκια μου μπραβο σου εχω μεινη αφωνη στεναχωρηθηκα παρα πολυ με την Μπελλα σιγουρα δεν ειναι δυσκολο να ξεπερασει αυτο που περασε αλλα η τελευταια σκηυνη ηταν απλα ΤΕΛΕΙΑ ο τροπος γραφης σου ειναι μοναδικος ηταν λες και ημουν διπλα στην σκηνη ολα ηταν τοσο παραστατικα και ζωντανα συγχαρητηρια περιμενουμε με αγωνια συνεχεια Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 4947
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠεμ 16 Δεκ 2010 - 23:24

kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss
    παρακαλω εμυ μουυυυ!!! huggie huggie huggie huggie huggie
    huggie huggie huggie huggie huggie
    Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 382268
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 17 Δεκ 2010 - 12:05

Ερμιονη μου , ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ κεφαλαιο! lol!
    Η Μπελλα εξομολογειται οτι ειναι ερωτευμενη Wink αλλα μονο αυτο
    προς το παρον θελω να πιστευω!!! Razz
    συγκινηθηκα Sad Sad Sad γιατι ο Εντουαρντ δεν παει να την επισκεφτει καθολου? Crying or Very sad
    καταλαβαινω απο την μια πλευρα απλα δεν αντεχω να ειναι ετσι Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 206202 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 206202
    Συμφωνω με την Μαργαριτα η τελευταια σκηνη εκει που της χαμογελα ο Εντουαρντ οταν η Μπελλα λεει οτι θα παει στην σχολη εινα ΕΞΑΙΣΙΑ!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 620541

Αγαπη μου μας εδωσες αλλο ενα δυνατο κεφαλαιο που προκαλει αναμεικτα συναισθηματα Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 616544 !!!!!!

Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 630836
    demi cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2219
    Registration date : 03/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 17 Δεκ 2010 - 13:12

μπραβο ερμιονακι!!!!!!φανταστικο υπεροχο κεφαιλαιο......θα συμφωνησω με ολα τα παραπανω σχολια.........συγχαρητηρια για αλλη μια φορα!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 388681 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 388681 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 201917
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 17 Δεκ 2010 - 13:44

καλα ερμιονακι μου, θεικη συνεχεια.!!!!α μωρε κι εγω τη λυπηθηκα πολυ τη μπελλα.!η αλις τι καλουλα.!και εκει που βλεπονται στ παραθυρο..!και φωναζει η μπελλα κυριε καλεν κοντεψα να μεινω.!μου ειχε κοπει η ανασα.!!
    μπραβο.!ανυπομονω για τη συνεχεια.!
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 2245
    Registration date : 03/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 17 Δεκ 2010 - 13:44

Hταν απλα τελειοοο!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ Εεμιονακι μου!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!
    Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 474941 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 474941 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 474941 Αχ συγκινηθηκα παρα πολυ στο σημειο πουκοιταζαν ο ενας τον αλλον απο μακρια! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 206202 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 206202 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 206202
    Χαρηκα που η Μπελλα εβγαλε απο μεσα της αυτο που νοιωθει!!!!Την καταλαβαινω διοτι ξερω πως ειναι να κρατας μεσα σου εα συναισθημα και να μη μπορεις να το πεις σ'αυτον για τον οποιο το νιωθεις!!!Ειναι απαισιο!Οπως επες σε πληγει!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Νομιζω πως καταλαβαινω γιατι δεν πηγε ο Εντι...
    Σπόιλερ:
    Εκει που της χαμογελασε ηταν απιστευτη σκηνη!!!Εδωσες ρεστα!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 31995
    Αυτο το κεφαλαιο εβγαλε απιστευτα συναισθηματα!!!
    Αχ ποτε θα ναι μαζι?Ανυπομονω για τη συναιχεια!!! kiss huggie
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΣαβ 18 Δεκ 2010 - 1:08

συγκινήθηκα τόσο πολύ Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 206202 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 206202 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 206202 είναι τόσο άδικο να θέλουν και οι δύο να είναι μαζί και να μην μπορούν Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 206202 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 206202 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 206202
    ήταν φοβερό κεφάλαιο Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 201917
    ανυπομονώ για την συνέχεια του Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 388681 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 388681 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 388681
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΣαβ 18 Δεκ 2010 - 15:07

Κορίτσια μου καλά, συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά τελευταία δεν έχω πολύ χρόνο ούτε να ξυθώ! Razz Και σήμερα για λίγο μπήκα, ίσα-ίσα να αφήσω σχόλιο εδώ και να διαβάσω καμιά ιστορία!
    Σας ευχαριστώ όλες όλες τόσο μα τόσο μα τόσο μα τόσο μα τόσο πολύ!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 937159 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 577643 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 937159 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 577643
    Μαρία μου (i lοve edward 2), Μαρίνα μου, Δήμητρά μου, Φένια μου, dolores μου και Χρυσάνθη μου σας ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πάρα ΠαΡα πΑρΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πάρα πολυυυυυυυ! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 382268
    Η υποστήριξή σας μου δίνει τόσο μεγάλη δύναμη, και κάθε φορά γράφω με περισσότερη όρεξη έχοντας μεγαλύτερη έπνευση! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 98735 Σας χιλιοευχαριστώ αγάπες μου!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 906998 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 465227 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 906998 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 465227

dolores μου αυτό ακριβώς συμβαίνει! Ό,τι αναφέρεις στο σπόιλερ! Είναι όντως άδικο Χρυσάνθη μου και Μαρίνα μου που ρωτάς γιατι δεν την επισκέπτεται αλλά είναι πολύ δύσκολη η θέση του αλλά και η δική της, και θα το δείτε πολύ καλά στο επόμενο κεφάλαιο! Επίσης, χάρηκα πάρα πολύ Μαρία μου και Φένια μου που σας άρεσε η σκηνή στο τέλος! Δήμητρά μου, σ'ευχαριστώ τόοοσο πολύ για τα καλά σου λόγια! kiss
    Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 691711 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 691711 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 382268
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 20:58

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 26632 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 216426 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 26632 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 216426
    Μόλις μπήκε το 17ο κεφάλαιο!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 309237 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 309237 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 309237
    Ανυπομονώ για τα σχόλιά σας!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 174341
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 1516
    Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
    Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 20:59

Πας καλά παιδάκι μου;Απο το πουθενά στέλνεις δημοσιεύσεις"new chapter"χωρίς να προειδοποιείς;Πάω να διαβάσω!Το καλό που σου θέλω να είναι αντάξιο του δώρου που μου έφερε ο ¶γιος Βασίλης!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 21:00

Χαχαχαχαχαχα!!! Περιμένω!!!!
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 21:04

εισαι ανεπαναληπτη , τι φοβερο κεφαλαιο ! και αντε βρε ποτε θα τους δουμε μαζί?
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 21:10

Ελινάκι μου, σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια!!! kiss kiss kiss
    Δεν θέλω να προδώσω τίποτα.........αλλά το επόμενο κεφάλαιο είναι.......καλό! Wink
    Αν με καταλαβαίνεις!!! giggle
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 21:15

Δεν είσαι ανεπανάληπτη,είσαι για κλοτσιές!

Χριστούγεννα,μέρες χαράς και δώρων.Χάθηκε ο κόσμος να μας κάνεις δώρο ένα χορταστικό κεφάλαιο;Καλά ας μη μιλήσω για το ελλάτωμά σου να μας αφήνεις ΠΑΝΤΑ στο καλύτερο.
    Μέχρι να καταλήξουν αυτοί οι δυο μαζί εγώ θα έχω αποκτήσει το προσωπικό μου αστέρι στο Hollywood!
    Εν τω μεταξύ,ποιο είναι αυτό το καρφί που τους έκανε βούκινο σε όλο το σχολείο;Ο Τζέικομπ;
    Αν είναι αυτός κανονίστε μια μεγάλη χιονόμπαλα απο μένα με αγάπη γι'αυτόν! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 328218
    Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 49192 Santa Rocks!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 21:20

Χαχαχαχα!!! Το επόμενο κεφάλαιο...........θα είναι.............ικανοποιητικό από άποψη εξέλιξης........ Neutral Έπρεπε -πριν μιλήσουν- να γινουν κι άλλα πράγματα.............. Επειδή δεν ευχαριστηθήκατε....αύριο.....το επόμενο..... Neutral Wink
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 21:28

Έτσι μπράβο,το καλό μου το κορίτσι!
    Προσοχή:Ακολουθούν καλά σχόλια,μην τυχόν κι αλλάξεις γνώμη για το ανέβασμα του αυριανού κεφαλαίου.
    Πάντα μου αρέσουν αυτά που γράφεις και προσπαθώ μέσα απο τα σχόλια μου να υπάρχει πάντα χιούμορ για να σου δείξω πόσο ευχαριστιέμαι την ιστορία σου.Αν καμιά φορά πιστεύεις ότι αυτά που γράφω περί κλοτσιάς και κυνηγητού τα εννοώ τότε πιστεύεις σωστά! tongue Γράφεις εκπληκτικά και μου αρέσει πάρα πολύ η ιστορία σου.¶ντε να δούμε πότεθα είναι μαζί οι δυό τους!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 21:31

χαχαχαχαχα! Είσαι απίστευτη!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 403120
    Σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια......και όχι, δεν θα αλλάξω γνώμη για το αυριανό κεφάλαιο!!! Θα μπει κανονικότατα!!! Wink
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 22:46

Ερμιονη μου η συνεχεια απιστευτη! lol!

η γραφη σου δεν χρειαζεται να το λεω συνεχεια με ξετρελαινει!ειναι τοσο πειθαρχημενη , σωστη και με πλουσιο λεξιλογιο Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 4947

καλα τι σκυλα που ειναι η Τζεσικα; Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 872396 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 592681 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 592681 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 592681

αγαπη μου , που το αφηνεις;εκει που θελει να της μιλησει ο Εντουαρντ; Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 921765 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 835489 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 6626 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 835489 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 6626 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 835489 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 6626

τα αισθηματα της Μπελλα γι αυτον ειναι τοσο τρυφερα και δυνατα! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 603117

Αλλο εινα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!

''ΕΓΡΑΨΕΣ'' παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 932365

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 31995
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 465227 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 465227
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 22:52

Μαρινάκι μου, ειλικρινά σε χιλιοευχαριστώ για τα υπέροχα λόγια σου!!! Crying or Very sad
    Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινούμαι όταν βλέπω πως έχει ανταπόκριση αυτό που κάνω! Crying or Very sad
    Χαίρομαι πολύ πολύ πολύ αγάπη μου γλυκιά! kiss kiss kiss
    Σε ευχαριστώ τοοοοοοοοοσο μα τοοοοοοοσο πολύ και πάλι! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 382268
    Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 620541 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 150320 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 620541 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 150320 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 620541
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 22:56

παντα θε εχει ανταποκριση αυτο που κανεις Ερμιονη μου γιατι αξιζει!!!! huggie huggie huggie huggie

το φανφικ σου πραγματικα ειναι ανεπαναληπτο!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 616544
    ασχετο αλλα εχεις φοβερη υπογραφη! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 174341
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 23:01

Σ'ευχαριστώ για όλα καλό μου! kiss huggie kiss huggie kiss
    Για την υποστήριξη, τα θετικά σχόλια και για το ότι με ενθαρρύνεις πάντα! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 737142 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 737142 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 737142
    Όσο για την υπογραφή μου, ευχαριστώ πολύ πολύ επίσης!!! Χαχα! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 403120 Κουκλί είναι ο άτιμος! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 22 150320

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 22 από 28Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: