| Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" | |
|
+36niki annia evaggelia hlhtwilightmania xrysanthi despina aek dolores!! Niki Patt demi cullen olly lautner Stella Sunlight sisaki nantia01 sandra21 !!!twilight!!! Fay1765 alkioni Bella07 i love edward 2 daisyalicecullen LITSA0089 Bella13 mpellanti21 LaDy_SoVeReigN twilightFOREVER pretty witch izzy cullen evaki mR.Geo ed<3 twilightsagaddicted Mrs.Christina ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 ROBELINA LadyTaniaXd Emy+Robert 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : στο φορκσ το βροχερο Αριθμός μηνυμάτων : 895 Registration date : 21/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 16 Δεκ 2010 - 21:39 | |
| ερμιονη μου φοβερο κεφαλαιο!!!γραγεισ πολυ ομορφα!!!μπραβο σου!!!!! ανιπομωνω για την συνεχεια!!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 16 Δεκ 2010 - 21:42 | |
| | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 16 Δεκ 2010 - 23:13 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 16 Δεκ 2010 - 23:20 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 16 Δεκ 2010 - 23:21 | |
| ερμιονη μου το κεφαλαιακι ηταν μοναδικο συγκινηθηκα παρα πολυ.....ηταν μοναδικο γλυκια μου μπραβο σου εχω μεινη αφωνη στεναχωρηθηκα παρα πολυ με την Μπελλα σιγουρα δεν ειναι δυσκολο να ξεπερασει αυτο που περασε αλλα η τελευταια σκηυνη ηταν απλα ΤΕΛΕΙΑ ο τροπος γραφης σου ειναι μοναδικος ηταν λες και ημουν διπλα στην σκηνη ολα ηταν τοσο παραστατικα και ζωντανα συγχαρητηρια περιμενουμε με αγωνια συνεχεια | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 16 Δεκ 2010 - 23:24 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 17 Δεκ 2010 - 12:05 | |
| Ερμιονη μου , ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ κεφαλαιο! Η Μπελλα εξομολογειται οτι ειναι ερωτευμενη αλλα μονο αυτο προς το παρον θελω να πιστευω!!! συγκινηθηκα γιατι ο Εντουαρντ δεν παει να την επισκεφτει καθολου? καταλαβαινω απο την μια πλευρα απλα δεν αντεχω να ειναι ετσι Συμφωνω με την Μαργαριτα η τελευταια σκηνη εκει που της χαμογελα ο Εντουαρντ οταν η Μπελλα λεει οτι θα παει στην σχολη εινα ΕΞΑΙΣΙΑ!!! Αγαπη μου μας εδωσες αλλο ενα δυνατο κεφαλαιο που προκαλει αναμεικτα συναισθηματα !!!!!! Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο!!!! | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 17 Δεκ 2010 - 13:12 | |
| | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 17 Δεκ 2010 - 13:44 | |
| καλα ερμιονακι μου, θεικη συνεχεια.!!!!α μωρε κι εγω τη λυπηθηκα πολυ τη μπελλα.!η αλις τι καλουλα.!και εκει που βλεπονται στ παραθυρο..!και φωναζει η μπελλα κυριε καλεν κοντεψα να μεινω.!μου ειχε κοπει η ανασα.!! μπραβο.!ανυπομονω για τη συνεχεια.! | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 17 Δεκ 2010 - 13:44 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 18 Δεκ 2010 - 1:08 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 18 Δεκ 2010 - 15:07 | |
| Κορίτσια μου καλά, συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά τελευταία δεν έχω πολύ χρόνο ούτε να ξυθώ! Και σήμερα για λίγο μπήκα, ίσα-ίσα να αφήσω σχόλιο εδώ και να διαβάσω καμιά ιστορία! Σας ευχαριστώ όλες όλες τόσο μα τόσο μα τόσο μα τόσο μα τόσο πολύ!!! Μαρία μου (i lοve edward 2), Μαρίνα μου, Δήμητρά μου, Φένια μου, dolores μου και Χρυσάνθη μου σας ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πάρα ΠαΡα πΑρΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πάρα πολυυυυυυυ! Η υποστήριξή σας μου δίνει τόσο μεγάλη δύναμη, και κάθε φορά γράφω με περισσότερη όρεξη έχοντας μεγαλύτερη έπνευση! Σας χιλιοευχαριστώ αγάπες μου!!! dolores μου αυτό ακριβώς συμβαίνει! Ό,τι αναφέρεις στο σπόιλερ! Είναι όντως άδικο Χρυσάνθη μου και Μαρίνα μου που ρωτάς γιατι δεν την επισκέπτεται αλλά είναι πολύ δύσκολη η θέση του αλλά και η δική της, και θα το δείτε πολύ καλά στο επόμενο κεφάλαιο! Επίσης, χάρηκα πάρα πολύ Μαρία μου και Φένια μου που σας άρεσε η σκηνή στο τέλος! Δήμητρά μου, σ'ευχαριστώ τόοοσο πολύ για τα καλά σου λόγια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 26 Δεκ 2010 - 20:58 | |
| | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 26 Δεκ 2010 - 20:59 | |
| Πας καλά παιδάκι μου;Απο το πουθενά στέλνεις δημοσιεύσεις"new chapter"χωρίς να προειδοποιείς;Πάω να διαβάσω!Το καλό που σου θέλω να είναι αντάξιο του δώρου που μου έφερε ο ¶γιος Βασίλης! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 26 Δεκ 2010 - 21:00 | |
| Χαχαχαχαχαχα!!! Περιμένω!!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 26 Δεκ 2010 - 21:04 | |
| εισαι ανεπαναληπτη , τι φοβερο κεφαλαιο ! και αντε βρε ποτε θα τους δουμε μαζί? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 26 Δεκ 2010 - 21:10 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 26 Δεκ 2010 - 21:15 | |
| Δεν είσαι ανεπανάληπτη,είσαι για κλοτσιές! Χριστούγεννα,μέρες χαράς και δώρων.Χάθηκε ο κόσμος να μας κάνεις δώρο ένα χορταστικό κεφάλαιο;Καλά ας μη μιλήσω για το ελλάτωμά σου να μας αφήνεις ΠΑΝΤΑ στο καλύτερο. Μέχρι να καταλήξουν αυτοί οι δυο μαζί εγώ θα έχω αποκτήσει το προσωπικό μου αστέρι στο Hollywood! Εν τω μεταξύ,ποιο είναι αυτό το καρφί που τους έκανε βούκινο σε όλο το σχολείο;Ο Τζέικομπ; Αν είναι αυτός κανονίστε μια μεγάλη χιονόμπαλα απο μένα με αγάπη γι'αυτόν! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 26 Δεκ 2010 - 21:28 | |
| Έτσι μπράβο,το καλό μου το κορίτσι! Προσοχή:Ακολουθούν καλά σχόλια,μην τυχόν κι αλλάξεις γνώμη για το ανέβασμα του αυριανού κεφαλαίου. Πάντα μου αρέσουν αυτά που γράφεις και προσπαθώ μέσα απο τα σχόλια μου να υπάρχει πάντα χιούμορ για να σου δείξω πόσο ευχαριστιέμαι την ιστορία σου.Αν καμιά φορά πιστεύεις ότι αυτά που γράφω περί κλοτσιάς και κυνηγητού τα εννοώ τότε πιστεύεις σωστά! Γράφεις εκπληκτικά και μου αρέσει πάρα πολύ η ιστορία σου.¶ντε να δούμε πότεθα είναι μαζί οι δυό τους! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 26 Δεκ 2010 - 21:31 | |
| χαχαχαχαχα! Είσαι απίστευτη!!! Σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια......και όχι, δεν θα αλλάξω γνώμη για το αυριανό κεφάλαιο!!! Θα μπει κανονικότατα!!! | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 26 Δεκ 2010 - 22:46 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 26 Δεκ 2010 - 22:52 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 26 Δεκ 2010 - 22:56 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 26 Δεκ 2010 - 23:01 | |
| | |
|
| |
| Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" | |
|