Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"

Πήγαινε κάτω 
    +36
    niki
    annia
    evaggelia
    hlhtwilightmania
    xrysanthi
    despina aek
    dolores!!
    Niki Patt
    demi cullen
    olly lautner
    Stella Sunlight
    sisaki
    nantia01
    sandra21
    !!!twilight!!!
    Fay1765
    alkioni
    Bella07
    i love edward 2
    daisyalicecullen
    LITSA0089
    Bella13
    mpellanti21
    LaDy_SoVeReigN
    twilightFOREVER
    pretty witch
    izzy cullen
    evaki
    mR.Geo
    ed<3
    twilightsagaddicted
    Mrs.Christina
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
    ROBELINA
    LadyTaniaXd
    Emy+Robert
    40 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 23:03

Μονο κουκλι; Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 403120

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 31995 ....Προσκυνω!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 526765

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 620541
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 23:05

Χαχαχα! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 403120 Ακριβώς! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 150320 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 150320 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 150320
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 23:31

Μπέλα…θέλω κάποια στιγμή να μιλήσουμε., μου είπε μετά σοβαρά.

Και την αρπάζει και την φιλάει

Χα! Τι ωραία που τα λέω ε?ούτε στα όνειρα μου Ερμιονάκι μου?

Και το επόμενο καλό κεφάλαιο πότε θα είναι έτοιμο?
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 1516
    Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
    Team: Volturi Volturi
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 23:33

Αύριο παιδιά,υπομονή μέχρι αύριο!
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 27 Δεκ 2010 - 19:26

αχ ερμιονακι ηταν ενα εκπληκτικο κεφαλαιο μου αρεσε παρα πολυ και χαρηκα ακομα πιο πολυ που θα εχουμε συνεχεια αυριο τελεια τελεια......οσον αφορα την χιονοστιβαδα που λεγατε για τον τζεικομπ συμφωνω απολυτα αν το εκανε αυτος στα ταρταρα να παει.....μπραβο γλυκια μου ηταν αλλο ενα υπεροχο κεφαλαιακι που μας αφησε παλι σε αγωνια..... Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 201917
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 27 Δεκ 2010 - 19:30

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Λιτσάκι μου και Μαράκι μου!!! kiss kiss kiss
    Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ για τα θετικά σας σχόλια!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 98735
    Η συνέχεια θα μπει σήμερα...-όπως υποσχέθηκαWink -...όμως...λίγο αργότερα... Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 906998
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 27 Δεκ 2010 - 20:54

Πόσο αργότερα;Κανόνισε γιατί σήμερα έχω όρεξη να κάνω καλά σχόλια!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 27 Δεκ 2010 - 20:55

Χαχα!! Σε λίγο! Σε μερικά λεπτάκια! Wink
    Επισκέπτ
    Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 27 Δεκ 2010 - 21:00

Σε λιγα λεπτακια!!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 4947
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 27 Δεκ 2010 - 21:26

Λοιπόν...ανέβηκε το 18ο κεφάλαιο! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 4947
    Είναι ένα κεφάλαιο, το οποίο θέλω να σας αρέσει πραγματικά, γιατί σε μερικά σημεία έχω τους ενδοιασμούς μου...
    Περιμένω τα σχόλιά σας! kiss
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 27 Δεκ 2010 - 21:48

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....επιτελους του το ειπε..αμαν πια..... Smile

καλα υπεροχο απλα........
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 27 Δεκ 2010 - 21:51

Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ Δέσποινά μου! huggie kiss huggie kiss huggie
    Χαχα! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 4947
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 27 Δεκ 2010 - 22:02

καλα δεν υπαρχει ηταν μαγικο το διαβασα 2 φορες για να το χορτασω οχι μονο το ειπε αλλα το ειπε υπεροχα σε αυτο το κεφαλαιο μαγεψες γλυκια μου δεν εχω λογια γι αυτο θα τα πιασω απο την αρχη για να μην ξεχασω τιποτα. η μουσικη επιλογη ηταν τελεια ιδανικη γι αυτη την περιπτωση πολυ ερωτικο τραγουδι.το μερος που τον οδηγησε η μπελλα ηταν ειδιλιακο το συντριβανι οι κυκνοι τοσο ρομαντικο και φυσικα η εξομολογηση της μπελλας εγινε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αλλα πραγματικα εκει που πιστεψε οτι ο εντι δεν την θελει τρομαξα οτι θα φυγει αλλα ευτυχως δεν το εκανε. καλα οταν αρχισε να μιλαει ο εντι αρχισα να κλαιω ειλικρινα η δικη του εξομολογηση ηταν συγκλονιστικη τα λογια του ηταν βαλσαμο στην καρδια της μπελλα και ανακουφιση για την δικη μας.δεν εχω λογια ηταν απο τα καλυτερα σου κεφαλαια ειλικρινα τα συναισθηματα τους και οι περιγραφες τους μου εκοψαν την ανασα καθε λεξη ταιριαζε με την επομενη και δημιουργησαν ενα αριστουργημα ο λογος σου και το λεξιλογιο σου εχουν βελτιωθει τρομερα......ηταν ολα απλα τελεια κανενα ψεγαδι μπραβο γλυκια μου συγχαρητηρια ηταν απιθανο........ Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 558691 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 868134 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 34442
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 27 Δεκ 2010 - 22:18

Αχ Μαράκι μου, το πόσο χάρηκα και ανακουφίστηκα που σου άρεσε, δεν περιγράφεται!
    Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 6512
    Σε χιλιοευχαριστώ πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ για το μοναδικό και κατατοπιστικό σχόλιό σου!
    Τα σχόλιά σου, κάθε φορά είναι λεπτομερή και ακριβή που χαίρομαι να τα διαβάζω! Σε υπερευχαιστώ γλυκιά μου! Δε φαντάζεσαι πόση δύναμη μου δίνουν τα όμορφα, ζεστά σου λόγια! kiss kiss Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 382268 kiss kiss Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 382268
    Βέβαια, και κάτι αρνητικό να έχεις, να μη διστάσεις, αλλά αμέσως να μου το πεις!
    Χίλια ευχαριστώ και πάλι! huggie kiss huggie kiss huggie
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 27 Δεκ 2010 - 22:29

Αλληλούια!Επιτέλους θα κάνω το σχόλιο μου χωρίς να υπάρχει αρνητική λέξη.
    Ναι!Καιρός ήταν να πούνε αυτά που νιώθουν,να τους βρει ξαλαφρωμένους το 2011!

Ήταν μακράν το καλύτερο κεφάλαιο,γεμάτο εξομολογήσεις και εντελώς καθοριστικό για τη συνέχεια.Πόσο ακόμα θα το έκρυβαν ο ένας απο τον άλλο;Τα θερμά μου συγχαρητήρια.

Όσο για τη συνέχεια κάτι μου λέει πως κάποιο μάτι τους πήρε χαμπάρι που έφυγαν μαζί και πως στο μέλλον ο Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 490517θα τους κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη.Αν τυχόν,λοιπόν,συμβεί κάτι τέτοιο στείλτον σε μένα που βρήκα τρόπο να εξουδετερώνω τα παράσιτα!!!

Σου εύχομαι καλές γιορτές,το ίδιο και στους ήρωές μας.Να περάσεις οικογενειακά και ευτυχισμένα τις γιορτές σου και το 2011 να σου φέρει όλα τα καλά πράγματα που δεν σου έφεραν τα τελευταία 15 χρόνια! kiss
    Επισκέπτ
    Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 27 Δεκ 2010 - 22:35

Αζαπακι μου!!!!!!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 4947 Τι ηταν αυτο;;;; Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 4947
    Ας ξεκινησω ομως απο την αρχη Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 6512
    Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ!!!!!!!! Επιτελους του ειπε τι αισθανεται!!!!!!!!!!
    Για μια στιγμη νομισα πως θα ξαναλυποθυμουσε απο ολα αυτα τα εντονα συναισθηματα αλλα ευτυχως αντεξε!!!!!!!!!
    Οσο για την εξομολογηση του Εντουαρντ τι να πω;; Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 274215
    Εκπληκτικη, υπεροχη, μαγευτικη, θεικη Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 480860
    Νομιζω πως θα επιλεξω το απεριγραπτη Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 616544
    Περιμενω με αγωνια συνεχεια Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 34442
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 27 Δεκ 2010 - 22:48

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ τοοοοοοσο μα τοοοοοοοσο πολύ! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 577643 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 577643 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 382268
    Φαίη μου! Πόσο ανακουφίστηκα και με τη δική σου αντίδραση (ούτε ΕΝΑ αρνητικό σχόλιο Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 480860 ) δεν μπορώ να το περιγράψω! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 835489 Σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τα υπέροχα λόγια σου! huggie Πάρα πάρα πολύ! huggie Όσο για τον Τζέικομπ...μην ανησυχείς...θα σου τον στείλω πακέτο στην πρώτη χαζομάρα που θα κάνει! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 500229
    Έμιλύ μου, σε ΥΠΕΡευχαριστώ για το ΦαΝτΑσΤιΚο σχόλιό σου! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 34442 Όταν παίρνεις, θετική κριτική και όμορφα σχόλια από ανθρώπους που πραγματικά πιστεύεις ότι αξιζουν και μπορείς να πάρεις πράγματα από αυτούς, είναι το ωραιότερο πράγμα! Και αισθάνομαι τυχερή που διαβάζουν την ιστορία μου παιδιά, που έχουν αυτό το μοναδικό ταλέντο σαν εσένα γλυκιά μου!!! kiss Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 382268
    Αγάπες μου, σας χιλιοευχαριστώ!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 465227 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 465227
    Καλές γιορτές με υγεία κι ευτυχία! Ό,τι ποθείτε! Φαίη μου, σ'ευχαριστώ πολύ για την ευχούλα σου! Ανταποδίδω! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 906998
    hlhtwilightmania
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    hlhtwilightmania

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : Κορυδαλλός
    Αριθμός μηνυμάτων : 193
    Registration date : 18/10/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΤρι 28 Δεκ 2010 - 0:02

καταπληκτικό κεφάλαιο..επιτέλους ο Έντ της εξομολογήθηκε την αγάπη του....!! πραγματικά η ιστορία σου με έχει καθηλώσει..αγωνιώ για τη συνέχεια..!! Razz
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΤρι 28 Δεκ 2010 - 0:42

Λοιπον Ερμιονακι μου ηρθα για σχολια!!! Razz

Με εχεις αφησει αφωνη Shocked Shocked Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 558691 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 558691
    Πραγματικα ενα κεφαλαιο που τα ειχε ολα. Συγκινηση , παθος , αγαπη ,αποκαλυψεις, ανακουφιση Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 868134 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 201917

Υποστηριζω την γραφη σου τοσο σε σημειο που προσκυνω Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 31995
    Καλα οι περιγραφες σιυ με εκαναν να σαστισω Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 616544
    ενα μικρο παραδειγμα:

Στράφηκε προς το μέρος μου και για χιλιοστή φορά μαγεύτηκα από την ακαταμάχητη ομορφιά του. Τα υπέροχα μάτια του, λαμπύριζαν στο φως σπινθηροβολώντας από την προσμονή. Τα καλοσχηματισμένα χείλη του είχαν ανοίξει ελαφρά και περίμεναν κι αυτά, τι είχα να πω εγώ. Σήκωσα δειλά-δειλά το βλέμμα μου στο δικό του. Το στέρνο μου από το άγχος και την ανησυχία ανέβαινε και κατέβαινε τάχιστα.
    Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 150320 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 150320 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 150320

και αυτο ειναι ενα μικρο κομματι αν μπορουσα θα το ποσταρα ξανα ολο εδω! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 630836
    και τωρα ναι κλαιω αλλα με δακρυα χαρας Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 206202 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 206202
    που επιτελους εγιναν ολα οπως τα ηθελα! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 876749

Οσο για την κομματαρα που εβαλες--->εννοω το τραγουδι στην αρχη!
    ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 413121

μπορω να πω κατι τετοιο το παθαινω δυσκολα!Σε συγχαιρω που τα καταφερες Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 44754

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 906998 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 906998 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 906998 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 906998
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΤρι 28 Δεκ 2010 - 11:15

χιλια συγνωμη μολις το διαβασα . καλα επιτελους φιληθηκαν αχου ποσο μα ποσο χαρηκα!
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Fanficland
    Αριθμός μηνυμάτων : 2140
    Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΤρι 28 Δεκ 2010 - 13:57

Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ!!!! faint faint faint
    Ερμιονακι μου διαβασα 2 κεφαλοαια μαζεμενα και ξετρελαθηκα!!!! Τι ωραια που φιληθικαν πρωτο φιλακι τι καλα . . . !
    Αχ τι ωραια που γραφεις!!!! Δεν εχω λογια . . . τι να πρωτοσχολιασω??? Το τεραστιο λεξιλογιο σου? Την γραφη σου? Τι?
    Οσο για την πλοκη τι να πεις . . . Καλα η Τζεσικα οτι θυμαται χαιρετε . . . και καλα η Μπελλα με τον καθηγητη της Τζεσικα και πρασινα αλογα . .. Ποιο πολυ απο ολα μου αρεσε η σκηνη στο παρκο εκει που φιλιουνται Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 150320 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 150320 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 150320
    Για εμενα νομιζω οτι το 18ο κεφαλαιο ειναι το καλυτερο σου . . . Περιμενω τωρα απο σενα κατι ακομα καλυτερο! Εξαλου εβαλες πολυ ψηλα τον πηχη! Καθε φορα να γινεσαι καλυτερη!
    Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 923478 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 923478 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 923478 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 923478 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 923478 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 923478
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΤρι 28 Δεκ 2010 - 14:02

Κοριτσάρες μου όμορφες, συγκινήθηκα με τα υπέροχα σχόλιά σας! Neutral Sad Crying or Very sad
    Ηλιάνα μου, σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 34442 Χαίρομαι πολύ πολύ που σου άρεσε!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 906998 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 906998
    Μαρινάκι μου, τι να πω αγάπη μου γλυκιά? Είσαι απίστευτη! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 382268 Σε ευχαριστώ τόσο πολύ που δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 98735 Το σχόλιό σου πραγματικά, μου έφερε ένα σφίξιμο στην καρδιά μου...είμαι πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενη καλή μου! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 737142 Όπως ανέφερα πιο πάνω, το να παίρνεις τέτοιου είδους σχόλια από άτομα που είναι "ειδικοί" σ'αυτό επειδη γράφουν τέλεια, είναι τιμή μου! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 34442
    Ελινάκι μου huggie , μη ζητάς συγγνώμη καλό μου! kiss kiss Σε...ΥΠΕΡευχαριστώ για τα όμορφα λογάκια σου γλυκό μου! Χίλια ευχαριστώ!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 150320 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 150320
    Και...το Σισσάκι μου! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 616544 Αγαπούλα μου, τα εκατομμύρια ευχαριστώ μου και σε σένα! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 382268 Το σχόλιό σου, με συγκίνησε κι αυτό...Το ότι αυτά που γράφω σας αγγίζουν και σας αρέσουν, μου δίνει τεράαααστια δύναμη! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 98735 Το "ευχαριστώ" μου είναι τόσο λίγο... Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 34442
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΤρι 28 Δεκ 2010 - 22:49

ερμιονακι μου γλυκο....
    συγνωμη που δεν εκανα σχολιο στο προηγουμενο κεφαλαιο το οποιο μαζι μαζι το πιο τωρινο ηταν απι8ανα!!!ΦΟΒΕΡΑ!
    μολις τα διαβασα εμεινα αφωνη...τα λατρεψα!ηταν καταπληκτικα!
    η σκηνη στο παρκο μετα....εεε,καλα τι να πω εγω?!?!ΜΑΓΙΚΗ!!!!φιληθηκαν...αποκαλυφθηκαν ολα τα συναισθηματα τους!!!
    μπραβο σου ερμιονακι μου!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 31995
    Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 620541 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 620541 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 620541 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 620541
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΤετ 29 Δεκ 2010 - 16:13

Μαργαρίτα μου, μη ζητάς συγγνώμη καλό μου! kiss kiss kiss
    Σε ευχαριστώ πάαααααααααρα πάαααααααααρα πάαααααααααρα πολύ για το υπέροχο σχόλιό σου! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 174341
    Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 691711 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 691711 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 382268
    evaggelia
    Twilight Human
    Twilight Human
    evaggelia

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Ξάνθη
    Αριθμός μηνυμάτων : 46
    Registration date : 16/12/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 31 Δεκ 2010 - 0:14

ερμιονη μου μολις τελειωσα ολη την ιστορια σου..... lol!
    ειναι τελεια απλως τελεια.... Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 4947
    δεν εχω λογια....
    ηξερα οτι θα ειναι καλη αλλα τοσο τελεια.... Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 474941
    μπραβο σου....Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 201917
    ειδικα το τελευταιο κεφαλαιο εξαιρετικο....
    δεν ηθελα να τελειωσει Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 773164
    ελπιζω να εχουμε συντομα καντα μας το επομενο κεφαλαιο.... Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 551700
    γιατι θα πεθανω απο την αγωνια....Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 945889
    επισης περιμενω πως και πως την επομενη ιστορια σου που ειμαι σιγουρη οτι θα την λατρεψω....
    και παλι μπραβο σου.... Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 23 34442

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 23 από 28Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: