| Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" | |
|
+36niki annia evaggelia hlhtwilightmania xrysanthi despina aek dolores!! Niki Patt demi cullen olly lautner Stella Sunlight sisaki nantia01 sandra21 !!!twilight!!! Fay1765 alkioni Bella07 i love edward 2 daisyalicecullen LITSA0089 Bella13 mpellanti21 LaDy_SoVeReigN twilightFOREVER pretty witch izzy cullen evaki mR.Geo ed<3 twilightsagaddicted Mrs.Christina ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 ROBELINA LadyTaniaXd Emy+Robert 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 26 Δεκ 2010 - 23:03 | |
| | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 26 Δεκ 2010 - 23:05 | |
| | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 26 Δεκ 2010 - 23:31 | |
| Μπέλα…θέλω κάποια στιγμή να μιλήσουμε., μου είπε μετά σοβαρά.
Και την αρπάζει και την φιλάει
Χα! Τι ωραία που τα λέω ε?ούτε στα όνειρα μου Ερμιονάκι μου?
Και το επόμενο καλό κεφάλαιο πότε θα είναι έτοιμο? | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 26 Δεκ 2010 - 23:33 | |
| Αύριο παιδιά,υπομονή μέχρι αύριο! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 27 Δεκ 2010 - 19:26 | |
| αχ ερμιονακι ηταν ενα εκπληκτικο κεφαλαιο μου αρεσε παρα πολυ και χαρηκα ακομα πιο πολυ που θα εχουμε συνεχεια αυριο τελεια τελεια......οσον αφορα την χιονοστιβαδα που λεγατε για τον τζεικομπ συμφωνω απολυτα αν το εκανε αυτος στα ταρταρα να παει.....μπραβο γλυκια μου ηταν αλλο ενα υπεροχο κεφαλαιακι που μας αφησε παλι σε αγωνια..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 27 Δεκ 2010 - 19:30 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 27 Δεκ 2010 - 20:54 | |
| Πόσο αργότερα;Κανόνισε γιατί σήμερα έχω όρεξη να κάνω καλά σχόλια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 27 Δεκ 2010 - 20:55 | |
| Χαχα!! Σε λίγο! Σε μερικά λεπτάκια! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 27 Δεκ 2010 - 21:00 | |
| Σε λιγα λεπτακια!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 27 Δεκ 2010 - 21:26 | |
| Λοιπόν...ανέβηκε το 18ο κεφάλαιο! Είναι ένα κεφάλαιο, το οποίο θέλω να σας αρέσει πραγματικά, γιατί σε μερικά σημεία έχω τους ενδοιασμούς μου... Περιμένω τα σχόλιά σας! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 27 Δεκ 2010 - 21:48 | |
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....επιτελους του το ειπε..αμαν πια..... καλα υπεροχο απλα........ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 27 Δεκ 2010 - 21:51 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 27 Δεκ 2010 - 22:02 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 27 Δεκ 2010 - 22:18 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 27 Δεκ 2010 - 22:29 | |
| Αλληλούια!Επιτέλους θα κάνω το σχόλιο μου χωρίς να υπάρχει αρνητική λέξη. Ναι!Καιρός ήταν να πούνε αυτά που νιώθουν,να τους βρει ξαλαφρωμένους το 2011! Ήταν μακράν το καλύτερο κεφάλαιο,γεμάτο εξομολογήσεις και εντελώς καθοριστικό για τη συνέχεια.Πόσο ακόμα θα το έκρυβαν ο ένας απο τον άλλο;Τα θερμά μου συγχαρητήρια. Όσο για τη συνέχεια κάτι μου λέει πως κάποιο μάτι τους πήρε χαμπάρι που έφυγαν μαζί και πως στο μέλλον ο θα τους κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη.Αν τυχόν,λοιπόν,συμβεί κάτι τέτοιο στείλτον σε μένα που βρήκα τρόπο να εξουδετερώνω τα παράσιτα!!! Σου εύχομαι καλές γιορτές,το ίδιο και στους ήρωές μας.Να περάσεις οικογενειακά και ευτυχισμένα τις γιορτές σου και το 2011 να σου φέρει όλα τα καλά πράγματα που δεν σου έφεραν τα τελευταία 15 χρόνια! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 27 Δεκ 2010 - 22:35 | |
| Αζαπακι μου!!!!!!!!!!! Τι ηταν αυτο;;;; Ας ξεκινησω ομως απο την αρχη Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ!!!!!!!! Επιτελους του ειπε τι αισθανεται!!!!!!!!!! Για μια στιγμη νομισα πως θα ξαναλυποθυμουσε απο ολα αυτα τα εντονα συναισθηματα αλλα ευτυχως αντεξε!!!!!!!!! Οσο για την εξομολογηση του Εντουαρντ τι να πω;; Εκπληκτικη, υπεροχη, μαγευτικη, θεικη Νομιζω πως θα επιλεξω το απεριγραπτη Περιμενω με αγωνια συνεχεια |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 27 Δεκ 2010 - 22:48 | |
| | |
|
| |
hlhtwilightmania New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 28 Δεκ 2010 - 0:02 | |
| καταπληκτικό κεφάλαιο..επιτέλους ο Έντ της εξομολογήθηκε την αγάπη του....!! πραγματικά η ιστορία σου με έχει καθηλώσει..αγωνιώ για τη συνέχεια..!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 28 Δεκ 2010 - 0:42 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 28 Δεκ 2010 - 11:15 | |
| χιλια συγνωμη μολις το διαβασα . καλα επιτελους φιληθηκαν αχου ποσο μα ποσο χαρηκα! | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 28 Δεκ 2010 - 13:57 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 28 Δεκ 2010 - 14:02 | |
| Κοριτσάρες μου όμορφες, συγκινήθηκα με τα υπέροχα σχόλιά σας! Ηλιάνα μου, σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Χαίρομαι πολύ πολύ που σου άρεσε!!! Μαρινάκι μου, τι να πω αγάπη μου γλυκιά? Είσαι απίστευτη! Σε ευχαριστώ τόσο πολύ που δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους! Το σχόλιό σου πραγματικά, μου έφερε ένα σφίξιμο στην καρδιά μου...είμαι πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενη καλή μου! Όπως ανέφερα πιο πάνω, το να παίρνεις τέτοιου είδους σχόλια από άτομα που είναι "ειδικοί" σ'αυτό επειδη γράφουν τέλεια, είναι τιμή μου! Ελινάκι μου , μη ζητάς συγγνώμη καλό μου! Σε...ΥΠΕΡευχαριστώ για τα όμορφα λογάκια σου γλυκό μου! Χίλια ευχαριστώ!!! Και...το Σισσάκι μου! Αγαπούλα μου, τα εκατομμύρια ευχαριστώ μου και σε σένα! Το σχόλιό σου, με συγκίνησε κι αυτό...Το ότι αυτά που γράφω σας αγγίζουν και σας αρέσουν, μου δίνει τεράαααστια δύναμη! Το "ευχαριστώ" μου είναι τόσο λίγο... | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 28 Δεκ 2010 - 22:49 | |
| ερμιονακι μου γλυκο.... συγνωμη που δεν εκανα σχολιο στο προηγουμενο κεφαλαιο το οποιο μαζι μαζι το πιο τωρινο ηταν απι8ανα!!!ΦΟΒΕΡΑ! μολις τα διαβασα εμεινα αφωνη...τα λατρεψα!ηταν καταπληκτικα! η σκηνη στο παρκο μετα....εεε,καλα τι να πω εγω?!?!ΜΑΓΙΚΗ!!!!φιληθηκαν...αποκαλυφθηκαν ολα τα συναισθηματα τους!!! μπραβο σου ερμιονακι μου!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τετ 29 Δεκ 2010 - 16:13 | |
| | |
|
| |
evaggelia Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Ξάνθη Αριθμός μηνυμάτων : 46 Registration date : 16/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 31 Δεκ 2010 - 0:14 | |
| ερμιονη μου μολις τελειωσα ολη την ιστορια σου..... ειναι τελεια απλως τελεια.... δεν εχω λογια.... ηξερα οτι θα ειναι καλη αλλα τοσο τελεια.... μπραβο σου.... ειδικα το τελευταιο κεφαλαιο εξαιρετικο.... δεν ηθελα να τελειωσει ελπιζω να εχουμε συντομα καντα μας το επομενο κεφαλαιο.... γιατι θα πεθανω απο την αγωνια.... επισης περιμενω πως και πως την επομενη ιστορια σου που ειμαι σιγουρη οτι θα την λατρεψω.... και παλι μπραβο σου.... | |
|
| |
| Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" | |
|